Düşünmekten kafayı yicem

nastahosta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
27
Arkadaşlar hiç iyi değilim hayatıma bakamıyorum çok kötü günler geçiriyorum geçmiş aklımdan çıkmıyor düşünmekten kafayı yicem intihar etmek istiyorum ama geri kalan ailem çok üzülceği için edemiyorum napıcam ben

Hergün çok acı çekiyorum aklımdan kötü anlar çıkmıyor ölürsem arkamdan insanlar üzülür diye bişey yapamıyorum

Profesyonel yardım al. Tek başına değilsin. Hiç-bir şeyi tek başına halletmek zorunda değilsin. Zor dönemler herkesin başına gelir. Bir süre sonra kabullenme dönemi başlar. Kaldığın yerden devam edersin.
İnanın haketmıyorum ben nası boyle seyler yapabilmişim bilmiyorum canım yanıyor

CANIM ınrıtharı felan dusunme yazın annene nasıl kahrolur kalk bı abdest 2 rekat namaz kıl ac kuranın turkcesını oku rabbıme sıgın butun sorunlarını atlatırsın inankı uğur koşar ın
allah de ötesini bırak kıtabını oku inanılmaz değiştirecek seni cık dısarı kıtabcıdan al dediğimi yap düzelmek stıyorsan kuzum

CANIM ınrıtharı felan dusunme yazın annene nasıl kahrolur kalk bı abdest 2 rekat namaz kıl ac kuranın turkcesını oku rabbıme sıgın butun sorunlarını atlatırsın inankı uğur koşar ın
allah de ötesini bırak kıtabını oku inanılmaz değiştirecek seni cık dısarı kıtabcıdan al dediğimi yap düzelmek stıyorsan kuzum
Düzelmek cok istıyorum ama ben kötü seyler yasadım unutamıyorum kendımı hıc sevemıyorum inancım var şükürler olsun ama Allahım benım affetmez

Allah neden affetmesin ? Bunu siz nerden biliyorsunuz...
Ailenize söyleyin kendinizi kötü hissettiğinizi en azindan yanında olduklarını bilirsin. Ve kesinlikle profesyonel bir destek almalısınız

Allah neden affetmesin ? Bunu siz nerden biliyorsunuz...
Ailenize söyleyin kendinizi kötü hissettiğinizi en azindan yanında olduklarını bilirsin. Ve kesinlikle profesyonel bir destek almalısınız
Evet bilemem ama çok günah işledim aileme sorunlarımı söyleyememki

Yani anonimsiniz sonuçta. Rahatlıkla anlatabilirsiniz aslında. Her neyse bir psikoloğa görünmeye ne dersiniz?

Pişman olmak da Allahın bir lütfu değil midir aslında? İçten gelen pişmanlık da bir nevi bize atfedilen bir afdır. Demek ki sizi huzurunda görmek istiyor. Demek ki sınanıyorsunuz. İnsanız, beşeriz, şaşarız. Kendinizi böyle yiyip durmayın.

X