- 20 Ocak 2023
- 5.385
- 20.917
Tokatlı fıstığın gizli hayranıyım zatenTertemiz olan biri daha var kuzum @Tokatli Fistik Burhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokatlı fıstığın gizli hayranıyım zatenTertemiz olan biri daha var kuzum @Tokatli Fistik Burhan
Kafasizligimizdan.bizde akil olsa evlenmeyiz zaten.adamlari uniformalk goren yuzuk evli falan dinlemiyor.aklim olsa hic bulasmazdim bu ise.surekli tedirginsin bu devirde babama bile guvenmiuorum.bak komsu kizi bir icim suydu bir evi yikti gecti.Hiç gerçekçi degil
Herşeye himm demişsiniz nedense bide bu forumda hep böyle hikâyede eşler tsk personeli oluyor ahahahha
Ay neler olmamış ki. O kızla aldatmış birde hamile kalmış kız. Konu sahibi boşanmış onlar evlenmiş.Oha aldatmis mi bi de
Yok artik uydurdun mu kızAy neler olmamış ki. O kızla aldatmış birde hamile kalmış kız. Konu sahibi boşanmış onlar evlenmiş.
Doğru kuzumYok artik uydurdun mu kız
Ay keşke uydursaydım ya. Şırfıntı adamın eski sevgilisiymiş zaten o evde adam yaşıyormuş, konu sahibi evlenince taşınmış yanına.Yok artik uydurdun mu kız
Konuyu bilmiyorum demeOha aldatmis mi bi de
Ay ben bilmiyorum daha ilk kez okudum özet geçebilecek olan var mıKonuyu bilmiyorum deme
Ay bana da lütfen yaAy ben bilmiyorum daha ilk kez okudum özet geçebilecek olan var mı
Özeti bu kizlarKız sürekli ders çalışma bahanesiyle ki adam askeriye de çalışıyordu sanırım eve gelip gidiyordu. Kadın iskillendi kocasına sordu ilk önce inkar Sonra yoğun ısrarla itiraf etti kocası. Arabada öpüştük sadece demişti mat ruj öğretmendi sanırım çocuğu o zaman 1.5 yaşındaydı. Ayrıldı
Birde eşimin gözü dışarda değildir yazmış konuya altından neler çıkmış. Ah ah kime güvenicezÖzeti bu kizlar
Bide adam birsürü hakaret ettiği kadınla evlenmiş konu sahibi ayrılınca. Bebek bekliyormuş kız. Hatta adamın işyerinin önüne gidip bağırmış hamileyim vs diye. Konu sahibi kayın ailesiyle de bir sorun yaşamış ama onu tam anlamadım. Kurtulurum inşallah onlardan da demiş çünkü oğullarını haklı görüp konu sahibini suçlamışlar.Birde eşimin gözü dışarda değildir yazmış konuya altından neler çıkmış. Ah ah kime güvenicez
Gerçek olamayacak kadar sinir bozucu tutumu var konu sahibininÖzeti bu kizlar
Şok içindeyim yaBirde eşimin gözü dışarda değildir yazmış konuya altından neler çıkmış. Ah ah kime güvenicez
Gerçek olamayacak kadar sinir bozucu tutumu var konu sahibininÖzeti bu kizlar
Tam türk dizisi kıvamında vallaBide adam birsürü hakaret ettiği kadınla evlenmiş konu sahibi ayrılınca. Bebek bekliyormuş kız. Hatta adamın işyerinin önüne gidip bağırmış hamileyim vs diye. Konu sahibi kayın ailesiyle de bir sorun yaşamış ama onu tam anlamadım. Kurtulurum inşallah onlardan da demiş çünkü oğullarını haklı görüp konu sahibini suçlamışlar.
NedenGerçek olamayacak kadar sinir bozucu tutumu var konu sahibinin
Yani biri size gelse ay insalla senin gibi kilolu olmam dese eşinizin yanında bilemedim orayı
Takmış ki konu açmış işte. Cevap vermedi gibi yazmış ama olabilir bazen nutku tutuluyor insanın.Yani biri size gelse ay insalla senin gibi kilolu olmam dese eşinizin yanında bilemedim orayı
Bu kadar herşeye takılan o sözlere cevap nasıl takmamış orasi saçma oldu gibi