- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Kaç yıllık konu bir bakın neye yorum yaptığınıza ya.Erkeklere neden güvenmemek gerektiğini hatırlamak icin bazen gelip bu konuyu okuyorum iyi oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yıllık konu bir bakın neye yorum yaptığınıza ya.Erkeklere neden güvenmemek gerektiğini hatırlamak icin bazen gelip bu konuyu okuyorum iyi oluyor..
Kaç yıllık konu bir bakın neye yorum yaptığınıza ya.
Pardon ne alaka mı? 2018 konusu. Gidin bakın ne olmuş konu sonunda. İlk görüdüğünüz konuya atlamayın hemen yaPardon da ne alaka? Siz benim ne yazdığımı okumadınız/anlamadınız herhalde.
Siz hala anlamamışsınız gerçekten. Neyse sizi basbasa bırakayım ben zekanızlaPardon ne alaka mı? 2018 konusu. Gidin bakın ne olmuş konu sonunda. İlk görüdüğünüz konuya atlamayın hemen ya
Yeni konu sanılığ üste çıkartıyorsunuz.
Hanımefendi sessiz okuyunSiz hala anlamamışsınız gerçekten. Neyse sizi basbasa bırakayım ben zekanızla
2018 konusunu hortlatmak vay be işsizlikte nirvanaErkeklere neden güvenmemek gerektiğini hatırlamak icin bazen gelip bu konuyu okuyorum iyi oluyor..
Evet kız zaten eski sevgilisiymiş, sonra kadın ortaya çıkardıkça bişeyleri itiraf ettiriyor esine, si pisman oluyor yalvarıyor ama affetmiyor bosanıyor. Diğer kız da bas bas ben hamileyim diye adamın iş yerine gidiyor bağırıyor. Gerçekten de hamileymis. Evlenmislerdir heralde.Ay 87 sayfa okumak çok zor nolur bana özetleyin adamın kızla ilişkisi mi varmış
Bi yaşıma daha girdim.. adam ergen dediği kızla mı sevgiliymiş? E sonra kızın ablasıyla adam tesadüfen mi komşu olmuş yani. Çok ilginç ya sanırım 87 sayfayı okuyacağım..Evet kız zaten eski sevgilisiymiş, sonra kadın ortaya çıkardıkça bişeyleri itiraf ettiriyor esine, si pisman oluyor yalvarıyor ama affetmiyor bosanıyor. Diğer kız da bas bas ben hamileyim diye adamın iş yerine gidiyor bağırıyor. Gerçekten de hamileymis. Evlenmislerdir heralde.
Direk mat rujun profiline girin sadece onun mesajlarını tek tek okuyun. Yok adamın bekarlık evine gelin gelmiş matruj.Bi yaşıma daha girdim.. adam ergen dediği kızla mı sevgiliymiş? E sonra kızın ablasıyla adam tesadüfen mi komşu olmuş yani. Çok ilginç ya sanırım 87 sayfayı okuyacağım..
Ay çok mantıklı sağolunDirek mat rujun profiline girin sadece onun mesajlarını tek tek okuyun. Yok adamın bekarlık evine gelin gelmiş matruj.
Bu efsane konulardan, bir de gökçen vardı unutulmaz.Abi önceden ne kaotik konular açılıyormuş sanırsın ki nur viralle hayatta hersey var.. gece gece asabım bozuldu
bu konuyu okurken o acıyı ve öfkeyi birebir hissedip yaşamıştım ya gerçekten çok kötü bitti gökçen hangisi ?Bu efsane konulardan, bir de gökçen vardı unutulmaz.
Kocası polisti galiba, evdeki kullanılmayan yatağın üzerinde leke görüp şüphelenmiş sonra adamın iş arkadaşıyla sevgili olduğu çıkmıştı ortayabu konuyu okurken o acıyı ve öfkeyi birebir hissedip yaşamıştım ya gerçekten çok kötü bitti gökçen hangisi ?
aaa evet hatırladım onu daKocası polisti galiba, evdeki kullanılmayan yatağın üzerinde leke görüp şüphelenmiş sonra adamın iş arkadaşıyla sevgili olduğu çıkmıştı ortaya
Merak ettim konusun ismi ne?Bu efsane konulardan, bir de gökçen vardı unutulmaz.
Thread 'Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..' Aldatılıyor muyum? Fikirleriniz bekliyorum..Merak ettim konusun ismi ne?