- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
yani hiç düşünmeden ortaya öylesine bir laf atıyorlar, sinirlerim tepeme çıktı. annemle yaşıyoruz biz küçüklükten itibaren ama babamı da istediğim zaman görebildim şu anda da görebiliyorum. dediğiniz gibi sanki boşanınca çocuktan da boşanılıyor.
Oyle zannediyor bazilari , benimde anlamam mumkun degil , hic girmeyin poelmige , sinirlerinizi bozmaya da degecek birsey degil bosverinyani hiç düşünmeden ortaya öylesine bir laf atıyorlar, sinirlerim tepeme çıktı. annemle yaşıyoruz biz küçüklükten itibaren ama babamı da istediğim zaman görebildim şu anda da görebiliyorum. dediğiniz gibi sanki boşanınca çocuktan da boşanılıyor.
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.mat_ruj ailesi ne zaman gelecek ?
Özelden de yazdım sana ama dönüş yapmadın...
Kendini toparla , sakinliğini koru bundan sonraki hayatın daha güzel olacak inşallah oğlun gururlu bir annesi olduğunu öğrenince daha mutlu olacak, asla babası gibi bir adam olmayacak ve kadına değer veren bir erkek olacakbizleri habersiz bırakma lütfen takipteyim
Haklısın...@mat-ruj da haklı ama insnalar böyle aldata aldata ,aile yok oldukça ,çocuklar eksiklikler hissettikçe nasıl bir toplum olmayı umuyoruz ki.Matruj bir kadın olarak kendini çok iyi ifade etti ,Allah onun yardımcısı olsun babasız olup şu hayatta ihanete uğramak çok çok acı.Allah onun hayatını güzelliklerle donatsın ,duacıyım.Ayrılan ailelerin çocuklarının içinde mutlaka duygusal yoğunluk yaşadıkları dönemde bunu hissetmeleri artacaktır.Siz istisna olabilirsiniz .Ama bir an önce kadın ve erkek olarak kendimize çeki düzen vermeli ve dürüst hayatlar yaşamalıyız.Hayatlar bitiyor ,aileler yok oluyor ve içim yanıyor...ne anne babasız toplumlar olacağız, neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına? benim annemle babam da ayrı ama şükürler olsun ki annem de babam da var. o çocuğun da annesi babası var, ne yapsın kadın içinde hep bir şüpheyle mi yaşasın? geç kaldığında acaba kimin yanında şu an diye mi düşünsün, kaldı ki ortada bir ihanet var. anlık filan da değil ayrıca bir süredir varmış ilişkileri.
Beter olsun... sen yikilmadikca dik durdukca daha da kotu olacak cildiracak ve bu yuzden bosanma asmasinda sikinti cikarabilir o yuzden dikkatli ol mumkunse herseyin kaydini al elinde delilin olsun. Kaybetmeyi hazmedemeyecegi icin iyice cirkeflesecektir. Iyi olmana da cok sevindim rabbim sana guc kuvvet versin. Bir an once toparlar bu kotu gunleri atlatirsin umarim..babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
açıkçası sizinle aynı şeyleri düşündüm düzenini karısını yavrusunu bir hic uğruna kaybetti.babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
o yüzden yaptığını düşünmüyorumbabası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
Beter olsun. Pismanlik kuyularından çıkamasın. Ettiği laflara bak leşi önüne serecekmis. Neden haber verdi de tüydü o zaman ablasıyla?babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.