düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence görmeyin,duymayın,okumayın.

burada her bilinçten her görgüden kadın var.

Oyle zannediyor bazilari , benimde anlamam mumkun degil , hic girmeyin poelmige , sinirlerinizi bozmaya da degecek birsey degil bosverin

Canım sana sımsıkı sarılmak geldi içimden. Ama emin ol çok güzel bir gelecek seni bekliyor. Sadece sabır, biraz sabır...

Bu kötü günler geçecek ve sen arkana baktığında iyi ki de böyle olmuş diyeceksin. Ben çok şey yaşadım, çok şey atlattım... Ve her atlattığım acıdan sonra iyi ki de böyle olmuş dedirtti Yaradan. (Bebeğimi kaybetmem hariç.) Seni öldürmeyen her acı seni daha güçlü yapıyor ve hayatta daha dik, daha sağlam duruyorsun. Bu olayda da evet çok üzüldün ve üzüleceksin de ama bir kaç yıl geçince dönüp baktığında bunları ben mi yaşamışım diyeceksin...

Ve şükret, şükret ki o pisliğin gerçek yüzünü gördün. Ya seni aldatmaya devam etseydi, ruhun bile duymasaydı? O daha kötüydü... Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki hemen yakaladın...

babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.

Haklısın...@mat-ruj da haklı ama insnalar böyle aldata aldata ,aile yok oldukça ,çocuklar eksiklikler hissettikçe nasıl bir toplum olmayı umuyoruz ki.Matruj bir kadın olarak kendini çok iyi ifade etti ,Allah onun yardımcısı olsun babasız olup şu hayatta ihanete uğramak çok çok acı.Allah onun hayatını güzelliklerle donatsın ,duacıyım.Ayrılan ailelerin çocuklarının içinde mutlaka duygusal yoğunluk yaşadıkları dönemde bunu hissetmeleri artacaktır.Siz istisna olabilirsiniz .Ama bir an önce kadın ve erkek olarak kendimize çeki düzen vermeli ve dürüst hayatlar yaşamalıyız.Hayatlar bitiyor ,aileler yok oluyor ve içim yanıyor...

Beter olsun... sen yikilmadikca dik durdukca daha da kotu olacak cildiracak ve bu yuzden bosanma asmasinda sikinti cikarabilir o yuzden dikkatli ol mumkunse herseyin kaydini al elinde delilin olsun. Kaybetmeyi hazmedemeyecegi icin iyice cirkeflesecektir. Iyi olmana da cok sevindim rabbim sana guc kuvvet versin. Bir an once toparlar bu kotu gunleri atlatirsin umarim..

Pisliğin leşini serecekmiş laflara bak. Madem pislikti de ne demeye yemiş bu haltları.
Şimdi pislik oldu tabi. Onu gözünün içine baka baka seninle muhattap ederken sesi çıkmıyordu şimdi
böyle oldu tabi.

inşallah konu gercek degildir dedigim olaylar yaşanmış ..ben hala anlamiyorum eşimin önune gececek kiz ben oyle bakacam ... birde kask paylasacak ordan aldattigi cikacak falan filan...cok utopik geliyor bana ...enistesi ben zaten biliyordum oyle oldugunu falan demis ...ne bileyim bana cok sacma geldi ... ablasi enistesiyle ayni ortama nasil aliyr bu kadar beterse... umarim konunuz gercek degildir gercek olmamasini diliyorum...

açıkçası sizinle aynı şeyleri düşündüm düzenini karısını yavrusunu bir hic uğruna kaybetti.
Burdan bakınca sevgi ve güven kalmamış gözüküyor sizde eğer kalmis olsa ve ihanetin sekli farklı olsa idi çocuğunuz için süründürürüp içinizde de affedebiliyorsanız barışın derdim.
Rabbim hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin size. Mutluluk gözyaşları döktürmeyi nasip etsin.

Ne icin neyi kaybettigini anladi eşiniz tabiki pisman olacak bu daha basi daha da pisman olacak ama haketti tabi boyle seylerde hataydi yaptim birkere diye birsey olmaz sadakatta hata olmaz

Emin olun onlar yatmak içinde plan yaptılar ama herşey meydana çıkınca (motor gezisi) olmadı öpüşmek belki daha masum olabilir ama aynı şeyi konu sahibi yapmış olsa idi eşi ona tekmeyi basıp baba evine çoktan göndermişti bunun ne farkı var konu sahibi haklı olarak ayrılmak istiyor şüphe ile ne kadar yasanir...

Yine diyecek bazıları adam da hatalı ama kadın daha hatalı neymiş efendim evli erkeğin peşinde dolaşmış ayartmış falan filan. Ya hu bir kadının nikahına olan kocası dır iyi gün kötü gün diye söz verip yeminler eden yine erkektir. Bizim birbirimize sorumluluğumuz karı kocaliktir. Burada en büyük hakareti erkek hakediyor o adi kadında hakediyor ama onun bize karşı bir sorumluluğu yok.

Konu sahibi o adamın donuna kadar al hatta o çok sevdiği motorunu bile al elinden. Askeri personelse iş yerinde rezil kepaze et. Karşı tarafa da tazminat davası aç.

o yüzden yaptığını düşünmüyorum
Kafa yeni dank etti olaylar açığa çıkınca
O kızla ciddi olsa bunu fırsat bilip oda sana resti çeker o sirfintiya giderdi
Eşin seni seviyor bence ama erkek işte pis nefisliler

Nedense bende eşinin seni sevdiğini düşünüyorum.Seven insan aldatır mı aldatmaz ama.Erkeklerin zihin yapıları daha farklı işliyor.Evdeki kadın benim zaten diye düşünüp macera istiyorlar .Bu maceranın bedelini ödemeli .

İlk mesajı döndüm bir kez daha okudum eşinize bu kız sana mı asılıyor yoksa dediğiniz de Yok ya daha ergen o demiş birde çıldırmak elde değil böyle bişey olsa ben cidden aşırı kıskancım hiç sakin olamam o kızın suratına heralde kezzabı boşaltırdım eşime de kesin zarar verirdim içim hiç soğumaz yoksa benim valla ama siz tabi benim gibi düşünmeyin bu pislikler için çok zor tabi ama

Beter olsun. Pismanlik kuyularından çıkamasın. Ettiği laflara bak leşi önüne serecekmis. Neden haber verdi de tüydü o zaman ablasıyla?

Yok mu yanınıza cagirabileceginiz bir akrabanız ,dayiniz,amcaniz,halaniz,teyzeniz kuzeniniz.hiç değilse yanınızda olurlardı.tek başınıza kaldıkça sizin için daha zor olacağını düşünüyorum ve inanın sizin adınıza çok üzülüyorum.keşke elden birşey gelse.
neden ya neden insanoğlu elindekinin kıymetini bilmez yada kaybedince anlar.
ne diyim allah yardımcınız olsun.dualarımiz sizinle ve oglunuzla.

bir de valla benim aklıma ilk bankadaki paraları çekip nakliyeci çağırıp esyalari toplayıp cekip gitmek geldi.bu saatten sonra kimle muhatap olursan ol degisecek mi ki yaşadıkların hiç değilse kafan rahat olur.boşuna daha fazla çocuğunla geçireceğin değerli zamanından olmamış olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…