- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
Ben hukukcu deilim ama bana sacma geldi yazdiginiz, 3. Kisiye acilan dava tazminat davasi. Memuriyetteki yuz kizartici suclarla bir alakasi oldugunu sanmiorum.
Zina yapmak tek basina suc degil ama bosanma sebebi. Bu lafim size degil, bosanma surecine girme ihtimali olan birine sosyal medyada ifsa et, rezil et tarzi seyler soylemeyin arkadaslar. Konu sahibi davasinda hakliyken haksiz duruma dusebilir. Sizinki hukuki birseydi dogru da olabilirdi. Yanlis anlamayin lutfen sadece duzeltmek istedim.Ben de hukukçu değilim evet ama dava zinadan dolayı açılmaz mı? Sonuçta tazminat davası için de işlenen suç ne bu belirtilmez mi? Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama böyle bir ceza alan öğretmen olamıyor rol model olduğu için öğrencilere. Ben bunu tüm memuriyette böyledir diye düşündüm.
zinadan dolayi acabilir manevi tazminat esine maddi ve manevi o pislik kadina da manevi tazminat acabilirBen de hukukçu değilim evet ama dava zinadan dolayı açılmaz mı? Sonuçta tazminat davası için de işlenen suç ne bu belirtilmez mi? Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama böyle bir ceza alan öğretmen olamıyor rol model olduğu için öğrencilere. Ben bunu tüm memuriyette böyledir diye düşündüm.
Yok hayır haklısınız tam bilmediğim konularda kesin yargılar veren biri değilimdir aslında. Galeyana getirmek de değildi amacım. Sadece konu sahibinin yaşadıklarına çok üzülüp detaylı düşünmeden yazdım diyelim.Zina yapmak tek basina suc degil ama bosanma sebebi. Bu lafim size degil, bosanma surecine girme ihtimali olan birine sosyal medyada ifsa et, rezil et tarzi seyler soylemeyin arkadaslar. Konu sahibi davasinda hakliyken haksiz duruma dusebilir. Sizinki hukuki birseydi dogru da olabilirdi. Yanlis anlamayin lutfen sadece duzeltmek istedim.
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
Bir de bana öğretime misiniz nasıl yapıldığını? Çok ihtiyacım var...Oo canım elden telefon düşmüyo wc bile onla giriyorsa ben diyim sana kız senn rahatsızlığını sezdiği için demiştir burdan göndersem soru vs die bi soru arkasına muhabbet yapabiliyorsan eşinin vatsapı kopyala whatscan program indir kendi telefonuna ben öyle yakaldım allah yardım etsin
böylelerini sanalda ifşa etmeli ki akılları başlarına gelsin. kuru kuru vicdan muhasebesine bırakmakla olmuyo bunlarda vicdan olsa bu işlere kalkışmazlardıAh şu adamla pislik kız ifşa olsaydı da sosyal medya falan Allah ne verdiyse kk olarak giderdik, selam verirdik
bina giriş çıkışlarında kamera vardır ins. yada evin yakınında mağaza marketler motorla gectikleri yoldan kayit yaptılarsa işinize yarar belkidava edeceğim şuan detaylrı bilmiyorum. sadece avukat kuzenimin ayarladığı bir boşanma avukatı görüştüm tlfndan o yönlendirecek beni bulunduğum ilden birilerine. yeterli ve geçerli kanıtlarım olursa tazminat vs alabilirmişim iki taraftanda. zaten çocuktan dolayı nafaka verilirmiş. arabayı da bankadaki parayıda alırım kndi de motoru ile cehenneme kadar gitsin
Konuyu uzaktan takip ediyordum.Ama bu gelişmeler beni şoka uğrattı .
Eylül diye bir üye arkadaş vardı onada çok üzülmüştüm aynı sizin gibi de bir oğlu vardı eşi polisti tam olarak bi aldatma hikayesi değildi .
Ya da öyleydi hiç kimse bunu anlayamadı.
Sizin konuda herşey daha aleni çok üzüldümmat_ruj
Allah kolaylık versin, zor günler geçer elbet eylül ayrılıp kurtuldu en son onunla konuştuğumda eşinin durumu hiç iyi değildi .
Yanına kâr kalmadı yaptığı, inşallah onlarında yanına kâr kalmayacak..
Lütfen yasal olarak hakkını ara, o kıza dava aç.
Evladın için.
Bundan sonraki hayatında oglunla, sevdiklerinle mutlu olman dileğiyle.
45.sayfadakızlar konu sahibesi nasıl yakaladı bu şrf..leri kaçıncı sayfada söyleyin bir.
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..