düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hukukçu değilim evet ama dava zinadan dolayı açılmaz mı? Sonuçta tazminat davası için de işlenen suç ne bu belirtilmez mi? Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama böyle bir ceza alan öğretmen olamıyor rol model olduğu için öğrencilere. Ben bunu tüm memuriyette böyledir diye düşündüm.
Ben hukukcu deilim ama bana sacma geldi yazdiginiz, 3. Kisiye acilan dava tazminat davasi. Memuriyetteki yuz kizartici suclarla bir alakasi oldugunu sanmiorum.

Zina yapmak tek basina suc degil ama bosanma sebebi. Bu lafim size degil, bosanma surecine girme ihtimali olan birine sosyal medyada ifsa et, rezil et tarzi seyler soylemeyin arkadaslar. Konu sahibi davasinda hakliyken haksiz duruma dusebilir. Sizinki hukuki birseydi dogru da olabilirdi. Yanlis anlamayin lutfen sadece duzeltmek istedim.

zinadan dolayi acabilir manevi tazminat esine maddi ve manevi o pislik kadina da manevi tazminat acabilir
ama memuriyetine engel olmaz cunku zina bi suç degil kaldirildi malesef.memuriyetinin yanmasi icin ortada yuz kizartici bi suç olmali.suç diyorum cunku dedigim gibi zina suç degil bosanma sebebidir.ama son gunlerde yasanan igrenc haberlerden dolayi zina suç olacak sanirim tekrar.bende kpss hazirlaniyorum ordan edindigim bilgiler bunlar yoksa bende avukat degilim
ve konu sahibi zinadan dava acmak icin hukuka aykiri olmadan pc den telden vs bi kayit bulmali delil olarak yoksa ispatlayamaz zina oldugunu ortada delil olmayinca pislik kadin ben evli oldugunu bilmiyodum der esi ben aldatmadim der cikar isin icinden delil olacak ki hakim ona gore karar verecek

Yok hayır haklısınız tam bilmediğim konularda kesin yargılar veren biri değilimdir aslında. Galeyana getirmek de değildi amacım. Sadece konu sahibinin yaşadıklarına çok üzülüp detaylı düşünmeden yazdım diyelim.

Oooofffff....
Ben şimdi böyle boylu boyunca sövemiyecekmiyim...

Böyle adamları alnının ortasından mıhlıcaksın.
Baba olma haklarını ellerinden alacaksın...
Böyle adamlar evlenmesin yaaa...
Kimsenin vebaline girmesin..
Tüüühhh kalıbının adamı degilmiş...
Bu adamı koyacaksın bi duvarın dibine gelene geçene tükürün bunun suratına diceksin...
Pislik..
İfşa edeceksin. Devlet böyle adamları oturdugu mahallede filanca adreste karısını aldatan, tecavüzcü sapık oturuyor diye kayıtlara geçsin. Bizde bilemim ona göre muamele yapalım..
Hele o kızlar motorrr...

babanızın tırnağı bile olamamış karaktersiz herif.

Bir de bana öğretime misiniz nasıl yapıldığını? Çok ihtiyacım var...

bina giriş çıkışlarında kamera vardır ins. yada evin yakınında mağaza marketler motorla gectikleri yoldan kayit yaptılarsa işinize yarar belki

@mat_ruj senin ellerinden öpmek istiyorum yaşça büyük olduğun için değil. Benden çok daha cesur olduğun icin. Ben evlendikten sonra öğrenmiştim. Ama en doğrusunu düşündün arkadasım. Kurtul o karaktersizden. Abla denilen baş kaşarda emin ol biliyordu herşeyi. Yoksa neden seni engellesin ki? Hepsinin ağzından burnundan fitil fitil getir. Kocanı affeder misin bilmiyorum ama unutma sen çirkin oldUğun icin değil kocam denilen haysiyet yoksununun kalbi çirkin olduğu icin aldatıldın. Midesiz kendine layık olan birini bulur insallah. Hayat senin icin güzel olacak İnan. Gözlerinden öpüyorum

Bana o konuyu gösterebilirmisiniz? merak ettim onuda

Konuya çok üzüldüm. Başka bir yerde karşıma çıktı, ben normal adama asılmış bitmiş gitmiş diye düşünürken sonradan olanlar çok acı!... Allah sabır versin size. Ben de eşimden şüpheleniyorum ama birşey bulamıyorum. Elimden telefonu düşmüyor. Sevgisini de hissedemiyorum. Bilmiyorum. Allah sizin için de bundan sonra hayırlısını versin. Çok zor bir durum, okurken ağladım gerçekten...

Of valla içim parçalandı gece gece bu konunun böyle biticeni hic düşünmemistim Allah sabir güç versin sana canım.
Şimdi aklima takilan adamin mesleğinden dolayi bosandiktan sonra gercekten kafasina sıkarmı.buda cok ürkütücü deil mi ya

Konu sahibi sen gerçekten mükemmel birisin. Bunu herkes görebiliyor burada.
Eminim sen çok ama çok güzelsin. Bu guzel kalbin güzel, parlayan gözlere sahip olmaması imkansız!

Ve en önemlisi sen gördüğüm en akıllı, en güçlü kadınsın. Senin gibi bir kadın olduğu için gurur duydum. Sen herşeyin en iyilerini hakediyorsun. Lütfen kendini hiç suçlama olur mu? Yaşadigimiz şeyler her zaman hakettiğimiz için gelmiyor başımıza. Aldatmak tamamen aldatanin karakteriyle alakalı. Bunu biliyorsun. Senin hiç bir suçun yok. Senin gibi birini o haketmiyor en başta ki bir an önce onun ne olduğunu görmüş olduğun için sevin.
Elbet üzüleceksin, ama o kadar eminim ki sen bunu çok kısa bir sure içinde atlaticaksin. Gelecek günlerin guzelligini dusun. Yasin daha genç diye tahmin ediyorum. Çok cok güzel günlerin olacak inşallah
Babanla ilgili olan mesajını okuduğumda o kadar üzüldüm ki.... Dilerim Allah sana annene ve bebeğine upuzun mutlu ömürler versin.

Su an üzülen sensin ama sen kısa bir süre sonra herşeyi unutup, keyfine bakacaksın. Ama onlar hiç bir zaman olamayacaklar.
Kalbinden de güzel bir hayatının olması dileğimle..

Yazıyorsunuz ya eşim şöyle ağladı böyle perişan oldu diye. İçimde kızgın bir ateş var da buz gibi suları kova kova döküyorlarmış gibi hissediyorum. Sonra yine de eşinize üzülüyorum. Masum olduğu için değil bu büyük yanılgı için ve şu an içi nasıl yanıyordur nasıl pişmandır.

Bebeğinize ayrı üzüldüm size ayrı üzüldüm eşinize ayrı üzüldüm. Keşke deseniz ki ben sosyoloğum bu da bizim araştırma ödevimizdi falan fakat ne yazık ki herşeyin gerçekliği kelimelerden fışkırıyor

Canım mat_ruj um sen harika bir insansın guclusun asilsin olaylara karşı harika bir duruşun var ben olsam kimbilir napardim inan hic bilmiyorum eşin seni kaybettiği için kafası duvarlara vursun da kafası kırılsın insallah Allah öteki o....ya da aynı şeyi yaşatmadan öldurmesin beter olsunlar Nasıl sınırım bozuldu okurken yazdıklarını sinirden başıma agrilar giriyo kimbilir sen neler yaşadın Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah hakkında hayırlısı olsun...

kızlar konu sahibesi nasıl yakaladı bu şrf..leri kaçıncı sayfada söyleyin bir.

ay ağladım sabah sabah içime dokundu ( Rabbim içini ferahlatsın yardımcın olsun ( ah babanın da mekanı cennet olsun peygamber efendımıze komsu olsun

mat_ruj ailesi ne zaman gelecek ?
Özelden de yazdım sana ama dönüş yapmadın...
Kendini toparla , sakinliğini koru bundan sonraki hayatın daha güzel olacak inşallah oğlun gururlu bir annesi olduğunu öğrenince daha mutlu olacak, asla babası gibi bir adam olmayacak ve kadına değer veren bir erkek olacak bizleri habersiz bırakma lütfen takipteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…