Kadin yaparsa kendini açıklaması için bile fırsat verilmez. Erkek yapınca "imi cicigin vir bir sins sihirli vir." Çünkü aile ev çocuk sadece kadının. Hep kadın affetmeli.Şimdi bu kadın gitse nefsine uysa başka adamla gorusse, arabada opusse vs. Kocası onu affeder miydi .olsun ben eşimin sevgisine inanıyorum der miydi? Demezdi. .. söyleyeceklerim bu kadar
Zaten konu sahibi ilk şüphelendiğinde eşine sormuş. Sen paranoyaksin diyip kapıyı çarpıp çıkmış. Suç bastırma olmuş zaten. Köşeye sıkışınca öttü. Kurtulmak istedim diyecek tabi. Aksini der mi? Adam kızla gezi planlamış çocuk gidememiş. Savunmayin lütfen şu yaratığı.Genelde erkekler yakalandıklarında agresifleşip sen paranoya bağladın saçma sapan şeyler kuruyorsun nereden çıkarıyorsun gibi şeylerle üste çıkmaya çalışıp suçlarını örtbas ederler.
Eşiniz sanki bir haltlar karıştırmışta sonra anlamış hatasını olayın pisliğini temizleme peşindeyken size yakalanınca karşı taraftan duymasın benden duysun büyümesin kendimi kurtarayım düşüncesi ile hareket etmiş gibi.
Belki 1 2 gün öncesinde kıza res çekti kızda tehdit etti karına söylerim diye o da tam konu üstüne itiraf edip kurtulmak istemiş gibi.
Ay ne bilim öyle kötü bir durum ki ne affedin diyebilirim ne boşanın. Hayat sizin hayatınız kararlar sizin kararınız.
Ama bana sanki böyle gibi geldi.
Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Dilerim geleceğiniz için en doğru kararı verirsiniz...
Kadin yaparsa kendini açıklaması için bile fırsat verilmez. Erkek yapınca "imi cicigin vir bir sins sihirli vir." Çünkü aile ev çocuk sadece kadının. Hep kadın affetmeli.
kararında kesinsen seni oyalamalarına izin verme. bu olay öğrenildikten itibaren altı ay süre oluyor. herşeyi delil topla bu ara. tekrar deneme. daha çok yıpranırsın geçen sürede tavsiyembabası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
ben de senin gibi düşünüyorum. yatma için de plan yaptılar. belki hatta öpüşmeden çok daha fazlasını yaptılar kim bilirEmin olun onlar yatmak içinde plan yaptılar ama herşey meydana çıkınca (motor gezisi) olmadı öpüşmek belki daha masum olabilir ama aynı şeyi konu sahibi yapmış olsa idi eşi ona tekmeyi basıp baba evine çoktan göndermişti bunun ne farkı var konu sahibi haklı olarak ayrılmak istiyor şüphe ile ne kadar yasanir...
Bence anlamıştır hatasını. Ama bunu baştan anlayabilmeliydi tabi ve hiç yaklaşmamalıydı bu hataya... Onun pişmanlığını görmek sizi güçlü kılar. Diğer türlü olsaydı emin olun daha çok üzülürdünüz. Benim bile içim soğuyor pişmanlığını okudukça :)babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
Kızla ayrıldığı içindir o. Şimdi kız gitti siz gidiyorsunuz tek kaldıbabası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
Şeytan önlerinde eğilecek yakında yok ben bu kadar kötü düşünemiyorum diye.ama onları şeytan dürtüyor
yoksa kendi nefis ve karakterleriyle zinhar ilgisi yok..
ben de senin gibi düşünüyorum. yatma için de plan yaptılar. belki hatta öpüşmeden çok daha fazlasını yaptılar kim bilir
Eşin pişman olmuş evet ama bu pişmanlığı önceden yaşaması gerekiyordu seni o kız takıntılı evimize alma diye uyarması gerekiyordu en baştan kendisine ve o kıza dur demesi gerekiyordu , affet diyemem sana empati yapıp kendimi senin yerine koyuyorum hala o evde duranildiğine şaşıyorum inan ki...babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
Ben onların öncesinde yattığına da eminim. Konu sahibi bir mesajında kız eve soru çözmeye geldi eşime sordu bide dapdar gömlek giymiş göğüsleri fırlayacatı yazmıştı. Soru falan bahane öyle gelip adamı içten içe çıldırtmaya çalışmış ve ystmasalar o kızın bu kadar rahat olacağını sanmamEmin olun onlar yatmak içinde plan yaptılar ama herşey meydana çıkınca (motor gezisi) olmadı öpüşmek belki daha masum olabilir ama aynı şeyi konu sahibi yapmış olsa idi eşi ona tekmeyi basıp baba evine çoktan göndermişti bunun ne farkı var konu sahibi haklı olarak ayrılmak istiyor şüphe ile ne kadar yasanir...
Bence anlamıştır hatasını. Ama bunu baştan anlayabilmeliydi tabi ve hiç yaklaşmamalıydı bu hataya... Onun pişmanlığını görmek sizi güçlü kılar. Diğer türlü olsaydı emin olun daha çok üzülürdünüz. Benim bile içim soğuyor pişmanlığını okudukça :)
Zaten konu sahibi ilk şüphelendiğinde eşine sormuş. Sen paranoyaksin diyip kapıyı çarpıp çıkmış. Suç bastırma olmuş zaten. Köşeye sıkışınca öttü. Kurtulmak istedim diyecek tabi. Aksini der mi? Adam kızla gezi planlamış çocuk gidememiş. Savunmayin lütfen şu yaratığı.
Duzeni bozulmasin diye buyuk bir ihtimal.Benim esimde alti ay yalvardi ,agladi,on kilo verdi bildigin perisan durumdaydi.Ayrildiktan sonra bir yil o kadar mutluydum ki.Sonra donmeyecegimi anlayinca yeni asklara yelken acti.Alti ay once guzel bir kizla iliskisi baslamis ama gorsen cok mutlu ailesiyle tanistirmis muhtemelen evlenirler.Keske hic instagramdan bakmasaydim diyorum onu oyle perisan sekilde hatirlasaydim.Benden sana tavsiye ayrilirsan eger hicbir yerden bakma insanin cok zoruna gidiyor.Benimki yakisikli da degil ama agzi cok guzel laf yapar.Simdi cok pisman gibi duruyor ama emin ol senelerce boyle kalmayacak esin.babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
aynen. yoksa daha yumuşak ikna etmeye çalışırdı. affedilmez hata yaptığının kendi de farkında. kafasına falan da sıkamaz o sallıyor tamamen. kendine vakit kazandırıp tazminatı vermemeye çalışıyor. donuna kadar alınacak o da farkında. yani motor gezisi için ciddi anlamda samimiyet kurulması gerekiyor. ayrıca olay ortaya çıkınca o kıza saniyesinde haber verip ili terkettirdi. hala görüşüyorlar bence. ve o kızı koruduNedense öyle dusundummat_ruj un dediği gibi aniden gezi planlaması normal gelmedi sadece yatma için diyemem ama haftasonu için plan yapılmış herşey ortaya çıkınca eş kişisi yan yatmış çamura batmış yani. Birde kafama sikmalar önüne leş sermeler falan normal tamamen köşeye sıkışmış...
Niye haber verip kızın kaçmasını sağlamış leşini önüne seriyim diyo ama hala görüşüyo terbiyesizler. sordunuz mubabası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.