düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
okurken gözyaşlarına hakim olamadim:KK43:(
Mekanı cennet olsun babanın
Rabbim seninde mükafatını verecektir
Kimsenin yaptigida yanina kâr kalmaz

İğrenç insanlar....
Anlamıyorum ki ne ara birbirleriyle iletişime geçmişler, ne ara-nasıl yakınlaşmışlar da böyle iğrenç şeyler yaşamışlar.

Allah kolaylık versin.

yaaa gerçekten tüylerim diken diken oldu , buz gibi oldum allah belasını versin böyle insanların ,
biz burada böyle şoka girdiysek sen ne hale gelmişsindir , allah yar ve yardımcın olsun canım ,

Bana o konuyu gösterebilirmisiniz? merak ettim onuda

çok eski bir konu
bulabilecegınız sanmıyorum

adam polisti ve oldukça yakışıklıydı kadında polis memuruydu ,
gelen geçen adama nm verirlermiş görüşmek isterlemiş ama kendısı evli oldugu için karşılık vermezmiş ,
arkadaşlarıda gaza getirimiş devamlı bunu , buda o gazla karısına ayrılmak istediğini ço kerken evlendiğini
daha hayata doymadıgını , başka kadınlarla olmak istediğini ama onunla evli diye yapamadıgını boşanmak istediğni söyledi,

konu sahibide ailesini aradı izmire tayin istedi , sonra bir haber alamadık ,

böyle işte canım

çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..

Bunu okuyunca çok ağladım :KK43:
Siz güçlü bir kadınsınız.
O aşağılık herif yüzünden kendinizi ne olur üzmeyin.
Allah babanızın mekanını cennet eylesin.

İçimi yaktın yanında olup sıkı sıkı sarılasım var sana

Siteyi ara sira takip ediyorum, son yorumumu yillar önce yaptim ama konunu okuyunca dayanamadim. Zaten cok güclü bir yapin var, destegimize ihtiyac duyuyormusun bilmiyorum ama umarim bu vesileyle hayatinda yeni ve tertemiz bir sayfa acilir, oglunla hep iyi seyler yasarsiniz umarim.

M mat -ruj çook ama çok üzgünüm dünden beri benim bile psikolojim harap senin acını derinden hissediyorum.Allah yardımcın olsun çok aça çook üzgünüm canım benimm.Kızkardeşimin başına gelmiş kadar üzüldüm inan boğazım düğümlendi ve işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Cidden üzüldüğüm nadir konulardan biri. Okurken gözlerim doldu. Sizi düşürdüğü durum affedilcek bi durum değil.
Aldatma kısmı bambaşka bide o gereksiz kız size hakaret ederken onunla zaten görüşüyomuş çok ağır bi durum. Affedemezsin istesen de.
Şimdi eşin düşünsün kendini soktuğu durumu,böyle rezil bi kız için kaybettiklerini.
Rabbim yardımcınız olsun. Gönlünüz ferah içiniz rahat olsun.
Bebeğinize de şifa diliyorum
hakaret mi etmiş bir de rezil kepaze? kaçıncı sayfada o?

Erkekler tek ve ilk dış görünüşe bakar ben aldatmayan ya da güzel bir kadına ilgi duymayan erkek olduğuna asla inanmıyorum olay çok basit kız çok güzel ve yanaşmış adama benim neyim eksik diyorsunuz ya gerçekçi olalım evet ben de güzelim ama benden daha güzeli var olay bu sadece ve erkekler bizim gibi değiller biz kel fodul eşimizi ya da sevgilimizi Burak özçivit gelse değişmeyiz ama onlar hep daha güzelini isterler ve bu hep böyle olacak

Erkekler tek ve ilk dış görünüşe bakar ben aldatmayan ya da güzel bir kadına ilgi duymayan erkek olduğuna asla inanmıyorum olay çok basit kız çok güzel ve yanaşmış adama benim neyim eksik diyorsunuz ya gerçekçi olalım evet ben de güzelim ama benden daha güzeli var olay bu sadece ve erkekler bizim gibi değiller biz kel fodul eşimizi ya da sevgilimizi Burak özçivit gelse değişmeyiz ama onlar hep daha güzelini isterler ve bu hep böyle olacak

Allah da onların cezasını versin!
o zaman bekar yaşayıp her gün biriyle, daha doğrusu layıklarıyla gezsinler!

mat_ruj mat_ruj lütfen yanlarında bırakma lütfen lütfen
ikisine de dava açmalısın.
elinde hiç kanıt yoksa bile eşini son bir kez konuşma bahanesiyle konuş hepsini dök ağzından. aç ses kaydını kayıt yap. avukata da danış.
yüz kızartıcı suçtur kızın yaptığı. eşinin siciline işlensin kız da memur olamasın.
bende polis memuru birinden boşandım seneler önce. aman be uğraşmaya değmez diye uğraşmadım. keşke attırsaydım meslekten. en azından işlenseydi siciline. çok pişmanım yapmadığıma. şimdi zamanaşımı vb oldu yapamam.
keşke yapsaydım dememek için sıcağı sıcağına aç davalarını

kadın mı aldatsaydı?o zaman konu sahibi erkek olurdu şartlar kişiler değişirdi.Ama sevgi saygı devam ediyor ve bir anlık yapılan ve pişman olunan birşey olsaydı ,aynısını derdim burda çocuk var , çocuk için bir şans verilmeli.İlerde annesiz babasız büyüyen toplumlar olacağız ne yazık ki
ne anne babasız toplumlar olacağız, neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına? benim annemle babam da ayrı ama şükürler olsun ki annem de babam da var. o çocuğun da annesi babası var, ne yapsın kadın içinde hep bir şüpheyle mi yaşasın? geç kaldığında acaba kimin yanında şu an diye mi düşünsün, kaldı ki ortada bir ihanet var. anlık filan da değil ayrıca bir süredir varmış ilişkileri.

Allah da onların cezasını versin!
o zaman bekar yaşayıp her gün biriyle, daha doğrusu layıklarıyla gezsinler!

valla vermiyor ilahi adalet de yok en azından bu dünya da diğer dünyada değil burda cezalarını çeksinler göreyim diyip diyip ben günaha giriyorum neyse Allah çok büyük

Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.
Bu arada bekara karı bosamak kolay.
ay aman aman iyi ki yatmamış alt tarafı birkaç kez öpüşmüşler ondan da ne olacak, haydi madalya takalım. siz iyi misiniz ya? mantık bunun neresinde ne demek çok zor kayıtsız kalmak? zor olanı yapsaydı o zaman "eşim çocuğum var" demek çok mu zor? siz affederdiniz yani başınıza bu tarz bir şey gelse?

ne anne babasız toplumlar olacağız, neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına? benim annemle babam da ayrı ama şükürler olsun ki annem de babam da var. o çocuğun da annesi babası var, ne yapsın kadın içinde hep bir şüpheyle mi yaşasın? geç kaldığında acaba kimin yanında şu an diye mi düşünsün, kaldı ki ortada bir ihanet var. anlık filan da değil ayrıca bir süredir varmış ilişkileri.
Evli insanlar bosaninca cocuktan da bosanildigini saniyorlar
Hic girmeyin polemige

Hüngür hüngür ağlıyorum şu an... Ve benim gibi birçok kadın sizin acınıza ortak oluyor. Sizden gelecek haberleri kendi kız kardeşlerinin başına gelmiş bir olay gibi merakla bekliyor, ilgileniyor. Sizi buradan tanıdık ama çok sevdik. Kendinizde aramayın hiçbir kusur. Özgüveninizi sarsmalarına da izin vermeyin. Sizde olmayan onda olan bir şey olduğundan değil, tamamen karşınızdaki insanların karaktersizliğinden dolayı bunları yaşadınız hiç haketmeseniz de... Eşinize güvenmenizden daha doğal birşey yoktu, -ki güvendiğiniz için evlendiniz. Ama ne yazık ki güvenilmeyecek insanlara inanıp yanıldığımız da oluyor. Dilerim bundan sonra Allah her şeyi güzel gönlüne göre verir kardeşim...

Evli insanlar bosaninca cocuktan da bosanildigini saniyorlar
Hic girmeyin polemige
yani hiç düşünmeden ortaya öylesine bir laf atıyorlar, sinirlerim tepeme çıktı. annemle yaşıyoruz biz küçüklükten itibaren ama babamı da istediğim zaman görebildim şu anda da görebiliyorum. dediğiniz gibi sanki boşanınca çocuktan da boşanılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X