düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canim.sadece sana degil bana da uyduruk geldi.

Bastan sona uydurmaca bir konu
Asla inanmiyorum
allah allah, niye böyle oluyor bilmiyorum ama konu bana da uyduruk geldi. ama hesaba bakıyorum mart ayında bir konu daha açmış o da görümcesi ile ilgili.
yani doğruluk payı da olabilir. öyleyse çok üzülücem.

Konu fake mi değil mi bilemem.
Eşinizle her zaman çok mutlu pozu vermeye çalışın . Böyle kişiler genelde açık verirler . Extreyi sistem üzerinden kontrol edin , internette sipariş verdim diyin. Eşinizden alın kartı lakin hevesli bir şekilde alın ki çok beğendim falan diyin . Bu arada eşiniz iphone kullanıyorsa bu telefonlarda takip edebilirsiniz . Googlede nasıl yapıldığına dair resimler vardır .

Konuyu "fakee konu fakee " yorumları ile güncellemeseniz de biz de her üste çıktığında acaba gelişme mi var diye açmak zorunda kalmasak mi
Şikayet et butonundan fake olduğunu düşündüğünüz konuları iletebilirsiniz
Buraya fake fake yazmanın bir anlamı yok
Mune abla lütfen.

Konu gerçek veya değil ama ben de bu davranışlarda bulunurdum. Benim muhattabım eşimdir. Elin kızının hareketlerine çeki düzen vermeye çalışmak yerine eşimin nasıl davranacağını izlerim. Sonuçlarını göze alarak hareket edecek. (Evli değilim)

ay ben bana bu tarz laflar eden kizi eve alicam bir de düsüncem he acaba kocama mi asiliyo diye! yok artik! kizin ne halt oldugu belli! o laflari onun agzina geri sokup evden sepetle. Ne demek yaa kocani övüp seni habire yermek! bahaneyle senin eve kamp kurmuş! aninda sepet havasi!

Bu kız yavaş yavaş senin yuvani dagitir demedi deme bak..

Evet haklısın, topikte fake demek yerine şikayet et butonuna basılmalı, yalnız bu üyelik için fake diyerek yanılgı içine girmiş olabilirler.

Bende aşırı aşırı aşırı merak ediyorum... inşallah herşey yolundadır konu sahibi.. lütfen bişeyler yazın... bizim buralarda bi söz vardır yüzü lokum huyu b.kum derler. Öyleymiş çiyan... Allahım hepimizi böylesi insan görünümlü şeytanlardan korusun...

Konu sahibi dün 17.17'den beri giriş yapmamış. İnşallah kötü bir durum yoktur. Sadece tartışmış olsalar girip onu da anlatırdı diye düşünüyorum.

O kiz o kadar sinirimizi bozdu ki. Konu sahibinin lokasyonu kismindaki ilde 7 Nisan 'da motosiklet etkinligi var mi diye bile arastirdi bu bünye. bir ihtimal facebook begenilerde falan yakalarim motorlu kapak resmi olan o kizi diye. Elde var 0 tabii ki.
Inanıyorum ki konu sahibi bize doner.

Bu kız yavaş yavaş senin yuvani dagitir demedi deme bak..
Yani..
Bu kadar rahatlik olunca benim gibi insanin konuya inanasi gelmiyor haliyle..

Kocamin sadakatini deniycem diye karsi tarafa bu kadar rahatlik verilmesi sinir bozucu.

Kolundan tuttugum gibi atardim evden kizi ilk seferde.
Ablasina enistesine de soylerdim sahip cikin diye

Ama konu sahibi o kadar rahat ki resmen gecmis kenara olacaklari izliyor gibi sessizce.

O yuzden inanasim gelmiyor konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…