Düşündükçe dayanamıyorum

Allah bozmasınnn inşaallahhh.....
Doğru söylüyorsun ben genel olarak bahsediyorummm tabii ki de sayızı çok azda olsa aralarında senin eşin gibi eşine çok sahip çıkan erkekler de varrr ne güzel gerçekten çok şanslıymışsınnn senin eşin gerçekten olgun ve sana sahip çıkmasını bilen ve seni savunabilen bir insanmışşş Allah mutluluğunuzu bozmasınnnnn )

benim kayınpederim dedi babamın yanında pişman oldum seni aldığıma keşke almasaydım dedi..

iş bul çalış bence
senden beklentileri olmasın
ailen de yeri geldiğinde masaya yumruk vursunlar, arkanda olduklarını hissettirsinler karşı tarafa
hangi devirdeyiz yaa
gidip köyden gelin alsalardı yanlarına madem

benim kayınpederim dedi babamın yanında pişman oldum senin gibi bi gelin aldığıma dedi..

ah işte bende bunu istiyorum alıp beni götürsün istiyorum burdan eğer dayanamazsam çekip gidicem ya beni götürürsün burdan dicem yada biter dicem napıyım bilmiyorum dua edin bana..

Cekip gitmek sorun degil sen esinle adam.akilli knuss iste benm tek sansli yonum esim hep destekti hep yanimdaydi babam gittikten snra esim annesine bi bagirdi bu kizi goturselerdi hanginiz bana hesap vericektiniz benm yuzumu gore biliceginizimi zannediyordunuz bir daha esimi ezerseniz beni unutn dedi o gun bugundur hc birseye karismiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinin ailesi ne yaparsa yapsın kocan sana sahip çıktıktan sonra iş bitmiştir ama görüyorumki başta eşin seni yanlız bırakmış bi ömür nasıl geçer daha 6 ayda neler yapmışlar benden sana tavsiye sakın ama sakın hamile kalma bebegini istedigin gibi büyütemezsin bizizm deyip sahiplenirler böyle tipler...baba evine dönsen orada rahat edebilirmisin eger rahat olurum diyosan hiç ardına bile bakmadan kaç ...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dediğini annem yapar ama babam asla yapmaz günah der kıyamaz. ama eve gel sonuna kadar arkandayım diyor .

Aminn bu konunun sahibine cok uzuldm oda birz sesini cikarsa daha dogrusu esi azcik ailesinin gozunu korkutsa hc sorun yok hersey yoluna giricek

eşim arkamda durmuyor evet ama zorlamıyorda git konuş ailemle diye işte buyüzden dönüp gidemiyorum

Vallahiii babana helal olsunnn yemin ediyorum işte budur işte aynen böyle olması gerekiyor ki kadir kıymet bilsinler öyle değil miii böyle davranmazsan her zaman iyi niyetli insanları ezmeye çalışıyorlarrr sonsuz tebrik ediyorummmmm.....

Eşine söyle ben sana beni koru demiyorum en azından tarafsız ol..kimin ne yaptığını bil aileni koruyup durursan bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkarsın beni kaybedersin de !! anlasın yani yazık sana da

aranız nasıl peki eşinle...
bu olaylardan sonra ilgisinde bi eksilme varmı..
sence biraz zaman geçtikten sonra zorlarmı seni görüşmen için...

Aminn bu konunun sahibine cok uzuldm oda birz sesini cikarsa daha dogrusu esi azcik ailesinin gozunu korkutsa hc sorun yok hersey yoluna giricek

Bende çok üzüldümmm evettt çok doğru söylüyorsun bencede halledilemeyecek bir problem değilll....

Hemde nasil eziyorlarr benide boyle hzmetci gibi kullaniyorlardi esime soylemiyordm.o farketti ben bide calisiyorum bakti cok yoruluyorm her misafir geldignde ariyor gelsn fln diye surekli eve kardeslerini esimin kuzenlerini cagiririp bana hzmet ettiriyordu esim geldi kuzenlerinin yaninda bi azarlardi hepiniz bir taraflarinizi buyutmeyemi geldiniz niye yardm etmiyorsunuz benm esim hizmetci degil bundan snra hzmet icin cagirma ben onu bunun icin almadm hzmet ettiremem dedi boyle boyle duzeldii

aranız nasıl peki eşinle...
bu olaylardan sonra ilgisinde bi eksilme varmı..
sence biraz zaman geçtikten sonra zorlarmı seni görüşmen için...

benim ailemle konuşmuyor ben onun ailesiyle konuşmuyorum diye. onun dışında aramız hiç olmadığı kadar iyi çünkü ailesi yok şuan hayatımızda. ama her an gelip hadi ailemle barışmaya gidelim diyebilir ve ben sinsi olduklarını asla anlatamıyorum .

valla sen anlattıkça ben dahada üzülüyorum benim eşimin 12 yaşındaki kardeşine bile ben hizmet ediyordum...

Eşine söyle ben sana beni koru demiyorum en azından tarafsız ol..kimin ne yaptığını bil aileni koruyup durursan bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkarsın beni kaybedersin de !! anlasın yani yazık sana da

anlamıyor neler söyledim anlamıyor daha ne istiyosun görüşmüyosun işte diyor..

eşim arkamda durmuyor evet ama zorlamıyorda git konuş ailemle diye işte buyüzden dönüp gidemiyorum

sende o kv ve kb olduktan sonra bi doldururlar ogullarını neye ugradigini sasirirsin cnm bende eşine güvenme seni babana şikayet etmiş ve kendi babası o kadar lafı sayarken tek kelime etmemiş birirsi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla sen anlattıkça ben dahada üzülüyorum benim eşimin 12 yaşındaki kardeşine bile ben hizmet ediyordum...

Smdi gittigimde esim kalkmycaksn diyor hc kalkmiyorm erkek kardesine diyor yengene su getir yengen mi kalkicak sen getiriceksn dio iyilk yaptk agzimiza sictilar beni esime kotulediler kendi kulaklarmla duydm

tek sorununuz samimi olmamak değil bence. Eşinizin tavrı, ailesinin gittiğiniz markete kadar karışması ve diğerleri. Kayınvalidenize gitmeyin, özür dilemeyin. Kararlı olun. Eşiniz de arkanızda durmayacaksa kendi bilir. Ne demek onların evini temizleyecekmişsin de, kayınvalide tatile gitmediği için sen de gitmeyecekmişsin de.

Yüz vermeyin bu tarz insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…