• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşündükçe dayanamıyorum

Valla ne yalan soyliym bizde cok prblem yasadk ama esim hep beni hakli gordu arkamda dag gibiydi halada oyle asla ezdirmedi benii esimede cok dusknler onun icin olurler ona iyilerdir ama yinede insan kor olmuycakk yakin oturuyordk ailesine rest cekti yptiklarndan dolayi ve beni ordan uzaklastirdi inanin cok mutluyz Allah bozmasn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bozmasınnn inşaallahhh.....
Doğru söylüyorsun ben genel olarak bahsediyorummm tabii ki de sayızı çok azda olsa aralarında senin eşin gibi eşine çok sahip çıkan erkekler de varrr ne güzel gerçekten çok şanslıymışsınnn senin eşin gerçekten olgun ve sana sahip çıkmasını bilen ve seni savunabilen bir insanmışşş Allah mutluluğunuzu bozmasınnnnn :-))

Durumana cok uzuldum esin arkanda olmzsa insanin isi cok zor yorumlarda okudm babanin yaninda birsuru laf ssymis kb keske baban alip gitseymis bizde cok prblem yasadk kv babamin yaninda brsuru sey sayiyordu babam kolndan bi tuttu ne diosn sen be benm kizim benm evimin prensesidir cok pismanim size verdigime.bn kizimi goturuyorm sizde ne bok yerseniz yiyin dedi banada git esyalarini topla gel gidioruz dedi yada birak kalsn ben sana yenilerini alirm dedi kv babama 2 saat yalvardi bir daha tek kelime duyuym gotururm dedi esimde bizm tarafimizdaydi smdi hc sesi cikmiyor

benim kayınpederim dedi babamın yanında pişman oldum seni aldığıma keşke almasaydım dedi..

iş bul çalış bence
senden beklentileri olmasın
ailen de yeri geldiğinde masaya yumruk vursunlar, arkanda olduklarını hissettirsinler karşı tarafa
hangi devirdeyiz yaa
gidip köyden gelin alsalardı yanlarına madem

Durumana cok uzuldum esin arkanda olmzsa insanin isi cok zor yorumlarda okudm babanin yaninda birsuru laf ssymis kb keske baban alip gitseymis bizde cok prblem yasadk kv babamin yaninda brsuru sey sayiyordu babam kolndan bi tuttu ne diosn sen be benm kizim benm evimin prensesidir cok pismanim size verdigime.bn kizimi goturuyorm sizde ne bok yerseniz yiyin dedi banada git esyalarini topla gel gidioruz dedi yada birak kalsn ben sana yenilerini alirm dedi kv babama 2 saat yalvardi bir daha tek kelime duyuym gotururm dedi esimde bizm tarafimizdaydi smdi hc sesi cikmiyor

benim kayınpederim dedi babamın yanında pişman oldum senin gibi bi gelin aldığıma dedi..

ah işte bende bunu istiyorum alıp beni götürsün istiyorum burdan eğer dayanamazsam çekip gidicem ya beni götürürsün burdan dicem yada biter dicem napıyım bilmiyorum dua edin bana..

Cekip gitmek sorun degil sen esinle adam.akilli knuss iste benm tek sansli yonum esim hep destekti hep yanimdaydi babam gittikten snra esim annesine bi bagirdi bu kizi goturselerdi hanginiz bana hesap vericektiniz benm yuzumu gore biliceginizimi zannediyordunuz bir daha esimi ezerseniz beni unutn dedi o gun bugundur hc birseye karismiyor

Eşinin ailesi ne yaparsa yapsın kocan sana sahip çıktıktan sonra iş bitmiştir ama görüyorumki başta eşin seni yanlız bırakmış bi ömür nasıl geçer daha 6 ayda neler yapmışlar benden sana tavsiye sakın ama sakın hamile kalma bebegini istedigin gibi büyütemezsin bizizm deyip sahiplenirler böyle tipler...baba evine dönsen orada rahat edebilirmisin eger rahat olurum diyosan hiç ardına bile bakmadan kaç ...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iş bul çalış bence
senden beklentileri olmasın
ailen de yeri geldiğinde masaya yumruk vursunlar, arkanda olduklarını hissettirsinler karşı tarafa
hangi devirdeyiz yaa
gidip köyden gelin alsalardı yanlarına madem

bu dediğini annem yapar ama babam asla yapmaz günah der kıyamaz. ama eve gel sonuna kadar arkandayım diyor .

Allah bozmasınnn inşaallahhh.....
Doğru söylüyorsun ben genel olarak bahsediyorummm tabii ki de sayızı çok azda olsa aralarında senin eşin gibi eşine çok sahip çıkan erkekler de varrr ne güzel gerçekten çok şanslıymışsınnn senin eşin gerçekten olgun ve sana sahip çıkmasını bilen ve seni savunabilen bir insanmışşş Allah mutluluğunuzu bozmasınnnnn :-))

Aminn bu konunun sahibine cok uzuldm oda birz sesini cikarsa daha dogrusu esi azcik ailesinin gozunu korkutsa hc sorun yok hersey yoluna giricek :(

Eşinin ailesi ne yaparsa yapsın kocan sana sahip çıktıktan sonra iş bitmiştir ama görüyorumki başta eşin seni yanlız bırakmış bi ömür nasıl geçer daha 6 ayda neler yapmışlar benden sana tavsiye sakın ama sakın hamile kalma bebegini istedigin gibi büyütemezsin bizizm deyip sahiplenirler böyle tipler...baba evine dönsen orada rahat edebilirmisin eger rahat olurum diyosan hiç ardına bile bakmadan kaç ...

eşim arkamda durmuyor evet ama zorlamıyorda git konuş ailemle diye işte buyüzden dönüp gidemiyorum

Vallahiii babana helal olsunnn yemin ediyorum işte budur işte aynen böyle olması gerekiyor ki kadir kıymet bilsinler öyle değil miii böyle davranmazsan her zaman iyi niyetli insanları ezmeye çalışıyorlarrr sonsuz tebrik ediyorummmmm.....

Şimdilik sabrediyorum eşim evde iyi davranıyor bana bi kötülüğünü görsem zaten dediğini yapmayı düşünüyorum ama o iyi davrandıkça kıyamıyorum.ailesi yakınımızda oldukça evet bunlar hep olacak belki uzakta bile olacak..

Eşine söyle ben sana beni koru demiyorum en azından tarafsız ol..kimin ne yaptığını bil aileni koruyup durursan bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkarsın beni kaybedersin de !! anlasın yani yazık sana da

aranız nasıl peki eşinle...
bu olaylardan sonra ilgisinde bi eksilme varmı..
sence biraz zaman geçtikten sonra zorlarmı seni görüşmen için...

Aminn bu konunun sahibine cok uzuldm oda birz sesini cikarsa daha dogrusu esi azcik ailesinin gozunu korkutsa hc sorun yok hersey yoluna giricek :(

Bende çok üzüldümmm evettt çok doğru söylüyorsun bencede halledilemeyecek bir problem değilll....

Vallahiii babana helal olsunnn yemin ediyorum işte budur işte aynen böyle olması gerekiyor ki kadir kıymet bilsinler öyle değil miii böyle davranmazsan her zaman iyi niyetli insanları ezmeye çalışıyorlarrr sonsuz tebrik ediyorummmmm.....

Hemde nasil eziyorlarr benide boyle hzmetci gibi kullaniyorlardi esime soylemiyordm.o farketti ben bide calisiyorum bakti cok yoruluyorm her misafir geldignde ariyor gelsn fln diye surekli eve kardeslerini esimin kuzenlerini cagiririp bana hzmet ettiriyordu esim geldi kuzenlerinin yaninda bi azarlardi hepiniz bir taraflarinizi buyutmeyemi geldiniz niye yardm etmiyorsunuz benm esim hizmetci degil bundan snra hzmet icin cagirma ben onu bunun icin almadm hzmet ettiremem dedi boyle boyle duzeldii

aranız nasıl peki eşinle...
bu olaylardan sonra ilgisinde bi eksilme varmı..
sence biraz zaman geçtikten sonra zorlarmı seni görüşmen için...

benim ailemle konuşmuyor ben onun ailesiyle konuşmuyorum diye. onun dışında aramız hiç olmadığı kadar iyi çünkü ailesi yok şuan hayatımızda. ama her an gelip hadi ailemle barışmaya gidelim diyebilir ve ben sinsi olduklarını asla anlatamıyorum .

Hemde nasil eziyorlarr benide boyle hzmetci gibi kullaniyorlardi esime soylemiyordm.o farketti ben bide calisiyorum bakti cok yoruluyorm her misafir geldignde ariyor gelsn fln diye surekli eve kardeslerini esimin kuzenlerini cagiririp bana hzmet ettiriyordu esim geldi kuzenlerinin yaninda bi azarlardi hepiniz bir taraflarinizi buyutmeyemi geldiniz niye yardm etmiyorsunuz benm esim hizmetci degil bundan snra hzmet icin cagirma ben onu bunun icin almadm hzmet ettiremem dedi boyle boyle duzeldii

valla sen anlattıkça ben dahada üzülüyorum benim eşimin 12 yaşındaki kardeşine bile ben hizmet ediyordum...

Eşine söyle ben sana beni koru demiyorum en azından tarafsız ol..kimin ne yaptığını bil aileni koruyup durursan bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkarsın beni kaybedersin de !! anlasın yani yazık sana da

anlamıyor neler söyledim anlamıyor daha ne istiyosun görüşmüyosun işte diyor..

eşim arkamda durmuyor evet ama zorlamıyorda git konuş ailemle diye işte buyüzden dönüp gidemiyorum

sende o kv ve kb olduktan sonra bi doldururlar ogullarını neye ugradigini sasirirsin cnm bende eşine güvenme seni babana şikayet etmiş ve kendi babası o kadar lafı sayarken tek kelime etmemiş birirsi

valla sen anlattıkça ben dahada üzülüyorum benim eşimin 12 yaşındaki kardeşine bile ben hizmet ediyordum...

Smdi gittigimde esim kalkmycaksn diyor hc kalkmiyorm erkek kardesine diyor yengene su getir yengen mi kalkicak sen getiriceksn dio iyilk yaptk agzimiza sictilar beni esime kotulediler kendi kulaklarmla duydm

aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...

tek sorununuz samimi olmamak değil bence. Eşinizin tavrı, ailesinin gittiğiniz markete kadar karışması ve diğerleri. Kayınvalidenize gitmeyin, özür dilemeyin. Kararlı olun. Eşiniz de arkanızda durmayacaksa kendi bilir. Ne demek onların evini temizleyecekmişsin de, kayınvalide tatile gitmediği için sen de gitmeyecekmişsin de.

Yüz vermeyin bu tarz insanlara...

Back