• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşündükçe dayanamıyorum

Hemde nasil eziyorlarr benide boyle hzmetci gibi kullaniyorlardi esime soylemiyordm.o farketti ben bide calisiyorum bakti cok yoruluyorm her misafir geldignde ariyor gelsn fln diye surekli eve kardeslerini esimin kuzenlerini cagiririp bana hzmet ettiriyordu esim geldi kuzenlerinin yaninda bi azarlardi hepiniz bir taraflarinizi buyutmeyemi geldiniz niye yardm etmiyorsunuz benm esim hizmetci degil bundan snra hzmet icin cagirma ben onu bunun icin almadm hzmet ettiremem dedi boyle boyle duzeldii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinize helal olsun...

Yüz vermiyorum istemiyorum artık onları ama ben nasıl burdan taşınıcam nasıl yapıcam bilmiyorum eşim diyorki piskolojinin düzelceğini bilsem bir dk burda durmam düzelicek diyorum inanmıyor. Hep bahane yani 1 sene kontrat yaptık eve diyor felan filan ..ama biliyorumki ben onlarla barışsam gene evime dönücem çünkü kayınvalidem işini çok iyi biliyor evime gittiğimde 10 gün babamın evinde kaldım bir kere bire aramadı kızım noldu diye..

benim kayınpederim dedi babamın yanında pişman oldum seni aldığıma keşke almasaydım dedi..[/QUO

Beni kimse almadı, ben eşimle evlendim deseydiniz. Babanız ve eşiniz de sesini çıkarmadı mı. Ne sanıyorlar sizi, köle mi..

babam usulünce anlattı siz köyden gelin almadınız dedi. kayın pederim hala dinlemedi nereye isterse ben götürcem getircem diyor 24 yaşında kız aldılar yaa..

tek sorununuz samimi olmamak değil bence. Eşinizin tavrı, ailesinin gittiğiniz markete kadar karışması ve diğerleri. Kayınvalidenize gitmeyin, özür dilemeyin. Kararlı olun. Eşiniz de arkanızda durmayacaksa kendi bilir. Ne demek onların evini temizleyecekmişsin de, kayınvalide tatile gitmediği için sen de gitmeyecekmişsin de.

Yüz vermeyin bu tarz insanlara...

ah ahhh Allahım yardım etsin bana ..

Yüz vermiyorum istemiyorum artık onları ama ben nasıl burdan taşınıcam nasıl yapıcam bilmiyorum eşim diyorki piskolojinin düzelceğini bilsem bir dk burda durmam düzelicek diyorum inanmıyor. Hep bahane yani 1 sene kontrat yaptık eve diyor felan filan ..ama biliyorumki ben onlarla barışsam gene evime dönücem çünkü kayınvalidem işini çok iyi biliyor evime gittiğimde 10 gün babamın evinde kaldım bir kere bire aramadı kızım noldu diye..

Zaten o sizin gitmenizi istiyor niye arasnkii o kadr yuzsuzz iste bunun gibiler birak kv anne olmayi bile haketmiyorlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

babam usulünce anlattı siz köyden gelin almadınız dedi. kayın pederim hala dinlemedi nereye isterse ben götürcem getircem diyor 24 yaşında kız aldılar yaa..

Lütfen babanızla konuşun, arkanızda dursun. Usulünce anlatmasın, belli ki ondan anlamıyorlar. Bulmuşlar sizin gibi naif birini, e aileniz de çok sessiz kalmış, size yapmadıklarını bırakmıyorlar. Diğer arkadaşın örneğini okudunuz değil mi, babası resti çekince eşi de kaybetmekten korkmuş, ailesi de tutuşmuş. Sizin eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor. Çünkü ne sizin gidebileceğinize inanıyor, ne babanızın sizi çekip götüreceğine.

Baktınız olmuyor, hayatınızı zehir etmyine bu insanlarla... Daha gençsiniz, yazık değil mi. Diğer konularınızı da okumuştum. Çok üzülüyorum durumunuza gerçekten.

Lütfen babanızla konuşun, arkanızda dursun. Usulünce anlatmasın, belli ki ondan anlamıyorlar. Bulmuşlar sizin gibi naif birini, e aileniz de çok sessiz kalmış, size yapmadıklarını bırakmıyorlar. Diğer arkadaşın örneğini okudunuz değil mi, babası resti çekince eşi de kaybetmekten korkmuş, ailesi de tutuşmuş. Sizin eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor. Çünkü ne sizin gidebileceğinize inanıyor, ne babanızın sizi çekip götüreceğine.

Baktınız olmuyor, hayatınızı zehir etmyine bu insanlarla... Daha gençsiniz, yazık değil mi. Diğer konularınızı da okumuştum. Çok üzülüyorum durumunuza gerçekten.

ben babama bunu söyledim rest çek dedim ancak sen kızıp eve gelirsen rest çekerim diyor ama ben bunu istemiyorum ben bu evden kaçmadan gidip bağırıp çağırsın beni alsın ancak o zaman korkar..ama babam diyorki beni düşman etmee

aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...

Allahım sana sabırlar versin inanın çok üzüldüm sanırım sizde benim gibi aynı binada oturuyorsunuz yemin ediyorum kaynana gil melekte olsalar aynı binada yakında oturulmazmış ben bunu anladım bir ara benimde açtığım konuya bir göz atarsanız benimde sıkıntımı görürsünüz
inanın çok büyük günah işliyorlar ne demek seni böyle sanmıyorduk eminim sende onları öyle sanmıyordun...
küçük görümceyede ne oluyormuş küçük kıza bile kin öğretmişler...
bende üstte oturduğum için yatmadan yatmaya evime çıkıyorum. zaten bütün misafirlerini ben ağırlıyorum yani sizde benim gibi iki kişilik evlilik değil aileylede evlenmişsiniz aynı durumdayım:(

Allahım sana sabırlar versin inanın çok üzüldüm sanırım sizde benim gibi aynı binada oturuyorsunuz yemin ediyorum kaynana gil melekte olsalar aynı binada yakında oturulmazmış ben bunu anladım bir ara benimde açtığım konuya bir göz atarsanız benimde sıkıntımı görürsünüz
inanın çok büyük günah işliyorlar ne demek seni böyle sanmıyorduk eminim sende onları öyle sanmıyordun...
küçük görümceyede ne oluyormuş küçük kıza bile kin öğretmişler...
bende üstte oturduğum için yatmadan yatmaya evime çıkıyorum. zaten bütün misafirlerini ben ağırlıyorum yani sizde benim gibi iki kişilik evlilik değil aileylede evlenmişsiniz aynı durumdayım:(

ben evlenmeden bi hafta evel kayınvaldem ağzından kaçırdı hergün bana gelip yemek yaaprsın dedi bende isyan çıkartıp ayrılıyoruz demiştim benden yüz kere özürdilediler öyle şey olurmu şaka yaptık biz sana dediler. ama işte kendi hatalarını asla görmezler..Allah sanada yardım etsin çok zor..

Son düzenleme:
ben babama bunu söyledim rest çek dedim ancak sen kızıp eve gelirsen rest çekerim diyor ama ben bunu istemiyorum ben bu evden kaçmadan gidip bağırıp çağırsın beni alsın ancak o zaman korkar..ama babam diyorki beni düşman etmee

Madem babanız pasif, siz güçlü olmak zorundasınız. Yoksa çok ağlarsınız. Cesaretli olun. Eşinizi sevdiğinizi söylediniz, anlıyorum. Ama o da sizi sevse ve kaybetmekten korksa ailesine izin vermezdi. Ne için mücadele verdiğinizi iyi düşünün.

eşiniz anne -babasına,kardeşine ya da başkasına size laf söyletmemeli.evde iyi davranıyor da size laf söyletmemeli bence. ayrıca "baba konuşma anlamaz bu" demesi de hiç hoş değil.:47:

Madem babanız pasif, siz güçlü olmak zorundasınız. Yoksa çok ağlarsınız. Cesaretli olun. Eşinizi sevdiğinizi söylediniz, anlıyorum. Ama o da sizi sevse ve kaybetmekten korksa ailesine izin vermezdi. Ne için mücadele verdiğinizi iyi düşünün.

gerçekten ayrılmaktan korkmuyorum ama bana diyecekki istediğin herşey oldu ailemlede görüşmüyosun daha ne olduda böyle yaptın diyecek .beni anlıyamıyorum bu sessiz işkencenin farkında değil..

gerçekten ayrılmaktan korkmuyorum ama bana diyecekki istediğin herşey oldu ailemlede görüşmüyosun daha ne olduda böyle yaptın diyecek .beni anlıyamıyorum bu sessiz işkencenin farkında değil..

O zaman konuyu açmayın eşinize. Eşiniz içten içe buna hırslanıyorsa elbet birgün dile getirecektir.
Kayınvalidenize de gidip özür dilemeyin. Rahat olun biraz, dert etmeyin kendinize herşeyi. Mutlu olmaya ve bunu eşinize yansıtmaya çalışın ki, ailesi ile uzak olmanın size iyi geldiğini görsün. Anladığım kadarıyla onlarla görüşmediğinizden içiniz içinizi yiyor, ne olacak sonu diye. Boşverin şimdilik. Bırakın onlar da ne düşünürse düşünsünler. İnceldiği yerden kopar.

yazdıklarını okudukça kendi yaşadıklarım geldi gözlerimin önüne bende 2.5 senelik evliyim bende aynı şeyleri yaşadım nişanlıyken çok iyilerdi evlendikten sonra herşey değişti eşime beni sürekli şikayet etmeye başladılar ilk bir sene çok kötü geçti evliliğimiz eşimle biribirimizi çok severek evlenmemize rağmen sürekli onlar yüzünden oluyodu kavgalarımız yoksa eşimle hiç kişisel sorunumuz yoktu eşim başlarda göremiyodu bazı şeyleri fakat ben kendi uğraşlarımla ailesinin hatalı olduğunu bi şekilde gösterdim daha sonra şikayetleri dahada arttı altlı üstlü oturuyoruz bu arada kp eşime aynen şunları söylemiş hergün yukarı çıkmıyomuşum annesi yorulmuş artık hergün yukarı çıkacakmışım yemeklerini temizliklerini yapıcakmışım çaylarını yapıp ikram edicekmişim bi isteğiniz varmı diye sorup kendi evime inicekmişim kendi evimin işini görücekmişim eşim ailesine ben size o kızı hizmetçi getirmedim kendi işinizi kendiniz yapın deyip ağızlarını kapattı tabi bi süreliğine daha bunun gibi bir sürü şikayet ben hiç muhattab olmadım bu güne kadar her şeyi eşim halletti ağızlarının payını verip susturdu beni ezdirmedi hiç şimdi hamileyim 8 aylık doğalgaz bağlattık hem onlara hem bize benim annem ve teyzem bana yardıma geldi temizliğimi yaptı kayınvalidem sokakta arkadaşlarıyla oturup muhabbet etti ama benim onun evine gidip temizlik yapmamı bekliyo bu halimle eşim bana yukarı çıkıp temizlik yaptığını görmücem dedi bende çıkmıcam zaten dedim çıkmıyorum kv bana karşı suratı 5 karış istediği kadar yapsın umrumda değil sende en kısa zamanda bi şekilde eşinin bazı şeyleri görmesini sağla yoksa bu şekilde sürer gider üzülen sen olursun...

yazdıklarını okudukça kendi yaşadıklarım geldi gözlerimin önüne bende 2.5 senelik evliyim bende aynı şeyleri yaşadım nişanlıyken çok iyilerdi evlendikten sonra herşey değişti eşime beni sürekli şikayet etmeye başladılar ilk bir sene çok kötü geçti evliliğimiz eşimle biribirimizi çok severek evlenmemize rağmen sürekli onlar yüzünden oluyodu kavgalarımız yoksa eşimle hiç kişisel sorunumuz yoktu eşim başlarda göremiyodu bazı şeyleri fakat ben kendi uğraşlarımla ailesinin hatalı olduğunu bi şekilde gösterdim daha sonra şikayetleri dahada arttı altlı üstlü oturuyoruz bu arada kp eşime aynen şunları söylemiş hergün yukarı çıkmıyomuşum annesi yorulmuş artık hergün yukarı çıkacakmışım yemeklerini temizliklerini yapıcakmışım çaylarını yapıp ikram edicekmişim bi isteğiniz varmı diye sorup kendi evime inicekmişim kendi evimin işini görücekmişim eşim ailesine ben size o kızı hizmetçi getirmedim kendi işinizi kendiniz yapın deyip ağızlarını kapattı tabi bi süreliğine daha bunun gibi bir sürü şikayet ben hiç muhattab olmadım bu güne kadar her şeyi eşim halletti ağızlarının payını verip susturdu beni ezdirmedi hiç şimdi hamileyim 8 aylık doğalgaz bağlattık hem onlara hem bize benim annem ve teyzem bana yardıma geldi temizliğimi yaptı kayınvalidem sokakta arkadaşlarıyla oturup muhabbet etti ama benim onun evine gidip temizlik yapmamı bekliyo bu halimle eşim bana yukarı çıkıp temizlik yaptığını görmücem dedi bende çıkmıcam zaten dedim çıkmıyorum kv bana karşı suratı 5 karış istediği kadar yapsın umrumda değil sende en kısa zamanda bi şekilde eşinin bazı şeyleri görmesini sağla yoksa bu şekilde sürer gider üzülen sen olursun...

benim dememle olmazki ama eşimin karakterini ben düzeltememki bana diyorki ne seni onlara savunurum nede onları sana. valla deliricem hiç iyi değilim..

benim dememle olmazki ama eşimin karakterini ben düzeltememki bana diyorki ne seni onlara savunurum nede onları sana. valla deliricem hiç iyi değilim..

eğer eşinin birazcık içinde merhamet duygusu varsa seni gerçekten eşi gibi (hizmetçi gibi değil ) görüyosa düzeltir herşeyi eğer aynı şekilde devam ederse bencede evliliğini bir kez daha gözden geçir derim bende arkanda sana sahip çıkabilecek bi ailen varken!

eğer eşinin birazcık içinde merhamet duygusu varsa seni gerçekten eşi gibi (hizmetçi gibi değil ) görüyosa düzeltir herşeyi eğer aynı şekilde devam ederse bencede evliliğini bir kez daha gözden geçir derim bende arkanda sana sahip çıkabilecek bi ailen varken!

yani tavrımı koyup gitmelimiyim.

benden size ve sizin gibi olanlara bir tavsiye önce kendinizi düşünün sonra başkalarını düşünün siz nasıl mutluysanız öyle yaşayın ha mutlu olamıyorum böyle diyorsanız mutsuzluğu arkanızda bırakın kendi aileniz bile olsa bu böyle mutsuz olduğum yerde ben duramam bu ailemde olsa öyle.siz mutlu oldukça diğer insanlar çıldıracak böyle düşünün lütfen kendinize yaşamı zindan etmeyin.

Back