• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşündükçe dayanamıyorum

yani tavrımı koyup gitmelimiyim.

yani ben sana yuvanı yık diyemem çünkü eşinle tek probleminiz ailesi mi yoksa kişisel problemleriniz var mı bilmiyorum yani tek sorun ailesiyse ve eşini seviyosan çabala fakat eşin sana karşı saygısız ve körü körüne ailem diyen bi insansa düşün derim bende aynı şeyleri yaşadığım için o durumla bir ömür geçermi bilemiyorum ben yapamazdım hemen tavrını koy ayrıl diyemem önce biraz çabala bi şekilde göster ailesinin hatalı olduğunu eşini al karşına sakin ve mantıklı kelimelerle anlat konuşmaya çalış evliliğin ilk 1 senesi genelde böyle geçiyo sonra düzelir belki

Bu nedir kardesim hizmetciye bile böyle emir edemez.
Cahil insanlar.
Esinde niye senle evli ki hala madem sen bu kadar kötüsün sorsana bunu ona?

Son düzenleme:
Babası bana bu lafları ettiğinde o yanımdaydı ve hiç bişey söylemedi sürekli babasına baba anlatma boşuna anlamaz bu dedi oda beni şikayet etti sürekli. benim babamda yanımızdaydı ve babamın morali öyle bozulduki içimden ordan seni almak götürmek geldi ama fevri davranmak istemedim dedi.

Ne kadar sinir bozucu. Size ailesinin yanında bu diye mi hitap etti? "Anlatma boşuna anlamaz bu":41: Maşallah sabrınıza. Eşim diye sarıldığınız kişi size bu desin, elalemin adamı babanızın yanında sizi yersin, ses çıkarmadınız demek. Ben de kesin şarteller atardı.

Yaşı kaç eşinizin?

.

aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...
Senin koca efendi napıyo bu durumlara.Suçlu sensin kimse değil emin ol.Kendini koruyacak saydıracak kendi haklarını bilecek insan sensin.Çocuk değilsin hizmetçi değilsin.Gidip el öpende sensin hoşnut olmayan da.Mesafeni koy,eşine de tavrını belirt.Baba evine gidipte kendi kendine geri dönme.Geri döndüğünde dönmen için sebep olmalı.Yani senin gitmene sebep olan şeyler düzelmiş olmalı.Kocamı özledim geri döndüm demekle olmuyor.

aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...

Kavgayı aileye yansıtmışsınız
sonra 2 defa evi terk edip "özledim" diye geri dönmüşsünüz.
bunlar hep sizin kaale alınmamanıza neden olmuş..
aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Babası bana bu lafları ettiğinde o yanımdaydı ve hiç bişey söylemedi sürekli babasına baba anlatma boşuna anlamaz bu dedi oda beni şikayet etti sürekli. benim babamda yanımızdaydı ve babamın morali öyle bozulduki içimden ordan seni almak götürmek geldi ama fevri davranmak istemedim dedi.
Eşin nasıl bunu söyleyebiliyor :30:

ve senin babanın yanında :ssz:

suratına tükürür babamın boynunu ve gururumu daha da eğdirmezdim.:19:

Kayınpederinin elini öpüp, özür dilediğin an bittiğin an
Yerinde olsam arkamda durmayan bir kocayı özlemezdim
Sevgi her şey değildir
Bu kadar laf, bu kadar hakaret yenip yutulmaz
Fazla sabırlısın
Sanma ki değişecekler
Ama kabahat eşinden başka kimse de değil
Adam sana bağıracak, kardeşi gelip destur verecek, 12 yaşında velet sana tavır yapacak o da bakacak
Herkesin kendi kararıdır bir şeyler ama ben olsam bir dakika durmazdım

özledim geri döndüm dediğim kocam gelip aldı kıyamadım konuşuldu ve halledildi herşey sandım.
Dün tartıştık bu evdey çıkalım dayanamıyorum dedi çıkamam dedi. Niye duruyorum hala bilmiyorum kaldıramıycağımı düşünüyorum ayrılığı kendime gerçekten güvenim yok

gerçekten çok üzücü bi olay Allahım sabırlar versin

Son düzenleme:
hayır sadece görüşmememe şimdilik sessiz kalıyor. genelde hep ailesini haklı bulur.çünkü ailesi benim hakkımda hiçbirşey konuşmuyormuş onada melek gibi davranıyorlar. oyunlarını çok güzel oynuyorlar..

Aynen benim kayıvalidemin yaptığı gibi :20:
Eşin destek olsa hadi neyse diyeceğim ama böyle ömür mü geçer...
Karşılıklı mı oturuyorsunuz?

Bu olayda asıl suçlu eşiniz. O bu olaylar olurken sessiz kalıyorsa hele de anlatma baba anlamaz diye çanak tutuyorsa koca falan olmaz ondan. İnsan her akşam sarılıp yattığı eşine böyle hainlik eder mi? Eşiniz bir derece yanınızda olsa katlanılabilir belki ama bu şekilde sadece ömrünüzü çürütürsünüz. Sakın ola ki bunlar çözülmeden çocuk yapıp iyice ayağınızı o eve bağlamayın.

Bu olayda asıl suçlu eşiniz. O bu olaylar olurken sessiz kalıyorsa hele de anlatma baba anlamaz diye çanak tutuyorsa koca falan olmaz ondan. İnsan her akşam sarılıp yattığı eşine böyle hainlik eder mi? Eşiniz bir derece yanınızda olsa katlanılabilir belki ama bu şekilde sadece ömrünüzü çürütürsünüz. Sakın ola ki bunlar çözülmeden çocuk yapıp iyice ayağınızı o eve bağlamayın.

daha 6 aylık evliyiz ya evliliği çözemedi yada gerçekten hep böyle devam edecek bende bilmiyorum

daha 6 aylık evliyiz ya evliliği çözemedi yada gerçekten hep böyle devam edecek bende bilmiyorum

Kendi aranızda kavgalarınız olur evliliği çözemedi olur ama bu yalan dolan. Önce yok şaka yaptık yemek yaptırmayacağız sonra da sen evin işini yapmıyorsun diye çullanıyorlar üstüne.

Sen hep bu çevreden insanlarla mı görüşüyorsun? Çünkü söyleye söyleye insan en saçma yalana bile inanır. Bir süre sonra bunlar normal gelmeye başlar demedi deme.

Yazık değil mi bulmuşlar 24 yaşında körpe kızı hırpalıyorlar.

Son düzenleme:
Kendi aranızda kavgalarınız olur evliliği çözemedi olur ama bu yalan dolan. Önce yok şaka yaptık yemek yaptırmayacağız sonra da sen evin işini yapmıyorsun diye çullanıyorlar üstüne.

Sen hep bu çevreden insanlarla mı görüşüyorsun? Çünkü söyleye söyleye insan en saçma yalana bile inanır. Bir süre sonra bunlar normal gelmeye başlar demedi deme.

Yazık değil mi bulmuşlar 24 yaşında körpe kızı hırpalıyorlar.

benim bu çevreyle ilgim yok yani düşünün şehirden köye geldim gibi bişey ilçe değiştirmek

ben olsam çok mesafeli olurdum,,, iş mi istiyorlar yaparsın sende 12 yaşında ki bir çocuğun mantğı ve hızı ile,,, yarım yamalak yap,,, kır dök,,, boşver seni sakar, işini yapamaz bilsinler,, sen kendi evini temizledikten sonra, gerişi bahane,,,
onlar sana karşı ikiyüzlü ise sende öyle olucaksın,,,,
eşinin yanında aman annecim aman babacım,,,
eşin yokkendde yüzlerine bakma, kulaklarında hayali bir tıkaç olsun,,,
benim söylediğim şeyler hoş değil tabii de ama madem bu kadar yüzsüzler onların kulvarı da bu tatlım,,,,

ah yafrum sen o kayınpederinin ilk saydırıp sana zorla elini öptürdüğünde yapmışsın hatayı. o eli bana uzatcaktı ki... kıvırıp bi yanına sokaydımm... ah ulann.. gerzek herif o nedir ya hem çemkir et hem özür dilettir el öptürt.. işte orda öpmüşsün ya şimdi hep senden beklerler. işleride yapmıssın ya yine senden beklerler de bekleerler. o kaynında 12 yasındaki görümcen bile beklerde bekler. yemek beklerler, hizmet beklerler, temizlik beklerler... birey oldugunu hizmetçi değil gelin oldugunu onların ogullarının canı oldugunu hissettirceksin biraz. ama kocanı istiyorsan seviyorsan ona güveniyorsan..

Back