- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 333
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben asla ailemi korumam annemle bi sorunu olsa annem suçlu derim benim kadar olamıyor maalesef..
aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...
Babası bana bu lafları ettiğinde o yanımdaydı ve hiç bişey söylemedi sürekli babasına baba anlatma boşuna anlamaz bu dedi oda beni şikayet etti sürekli. benim babamda yanımızdaydı ve babamın morali öyle bozulduki içimden ordan seni almak götürmek geldi ama fevri davranmak istemedim dedi.
6 aylık evlisiniz ve evinizi terk ediyorsunuz . Eşinizi ne kadar zor durumda bıraktığınızın farkında mısınız arkadaşım? Bu adam sizi ailesine karşı nasıl korusun Allah aşkına?
Aynı binada oturuyorsanız ayda yılda bir görüşme gibi bir seçeneğiniz yok, haftada bir gidersiniz, hal hatır sorar gelirsiniz. Kim surat yaparsa yapsın bu sizin sorununuz değil.
Eşinizle ilgili problemlerinizi başkalarına yansıtmayın bu çok yanlış.
6 ay içinde herkes seferber olmuş. Sizin anneniz bir taraftan, eşinizinki bir taraftan...
Bence haftada bir eliniz dolu olarak gidin. Hal hatır sorun, bir çay demleyin sonra dönün evinize. Kayınvalideniz eşini kaybetmiş değil, hasta değil. Kendi işini kendi görsün. Siz elbette bu insanlara hizmetçilik yapmak zorunda değilsiniz.
Evinizle, eşinizle, kendi işlerinizle meşgul olun.
Haklı taraflarınız çok ama evlilik sabır gerektiren bir şey, kolay değil...