Düşündükçe dayanamıyorum

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
aklıma geldikçe çıldırıyorum sinir hastası oldum artık ne yemek yapabiliyorum nede evden dışarı çıkabiliyorum .. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle eşimin ailesi bana prenses gibi davrandılar iki yıl boyunca evlendikten sonra anladımki beni hizmetçi almışlar kayınvalidem her misafirde beni çağırır 2 günde bir gitmesem surat asar kendisi köye gider kocasını bana bırakır bir teşekkür etmez, evinde işlerine yardım ederken kendilerine çay koyup içerler bana sormazlar bile..ilk kavgamızda eşimle aileler araya girdi ve ondan sonra kayınpederim bir döküldü ki ve ben o lafları asla unutamıyorum siz şımarmışsınız şu marka marketten alışveriş yapıyosunuz utanmıyomusunuz çokmu paranız var, tatile gittiniz bizden izin almadan terbiyesizler benim karım bir kere bile tatile gitmedi, hergün sabah gelip annenin işini yapıp yemek yapıp evine döneceksin sonra evinin işini yapacaksın ! kocan işe geç gidiyor hep senin yüzünden ,bir daha kavga edip annenin evine gidersen asla gelinim demem sana ..sonrada zorla elini öptürüp özürdiletti hem kendinden hem kayınvalidemden . daha bitmedi kaynım geldi kocamla aramızı yapmada o kavgada bana dediki sen yalancısın biz senin gibi bir gelin beklemiyorduk biz içli dışlı olsun istiyorduk gelini sen bizim evimize çok az geliyorsun ,benim kardeşimle annemi üzemezsin ,kardeşim ben ne dersem onu yapar dedi ve göya aramızı buldu ve gitti.. bunları yaşadım ve tekrar dayanamayıp babamın evine gittim kocamı özledim üzüldüm ve geri döndüm döndüm de ne oldu dersiniz döndüğüm günden beri soğuk davranışlar suratlar hiç evlerine gitmedim o suratları görünce ve kendi annem dayanamayıp kayınvalidemin evine gitti kapısına kadar hadi gel kızıma geçiyorum konuşacağız bekliyorum seni dedi ve gelmedi bir sürü bahane üretti. sonradan duyuyorumki ben gelinin annesiyle konuşmak istemiyorum eğer gelin benle konuşmak istiyorsa gelsin özürdilesin konuşurum demiş.ve bu yaşadıklarımın tek sebebi var çok sıkı fıkı olmak istemiyorum diye önceki konu açımımdada bahsetmiştim bakkala bile gidemiyorum hala durum bende aynı onları görmek konuşmak gülümsemek bile istemiyorum 12 yaşındaki görümcem bile bana tavır almış. bir geline bu kadar değersiz davranılırmı bilmiyorum daha 6 aylık evliyim ben . Cuma vakti dua ediyorum bu evden biran önce uzaklaşmak istiyorum hayırlısıyla ve kocamın ailesini hiç görmek istemiyorum...

eşin ne diyor bu duruma.
Destek olmuyor mu sana

Allah'ııımmmmmmmmmm okurken bile sinirimden avuçlarımı sıka sıka okudum yemin ediyorummm böyle birşey olamazzz yaaa nasıl insanlar var bu nasıl vicdansızlıktır anlayamıyorummm. Hiçkimsenin size bunları yapmalarına izin vermeyinnn. Siz hiçkimsenin hizmetçisi değilsiniz ve hiçkimsenin işlerini falanda yapmak zorunda değilsinizzz.....

Vallahi de billahi de şuanda o kadar çok sinirlendim ki yazacak hiçbirşey bulamıyorummmmm.....Allah'ım yardımcınız olsuuunnnnn.....

eşin ne diyor bu duruma.
Destek olmuyor mu sana

hayır sadece görüşmememe şimdilik sessiz kalıyor. genelde hep ailesini haklı bulur.çünkü ailesi benim hakkımda hiçbirşey konuşmuyormuş onada melek gibi davranıyorlar. oyunlarını çok güzel oynuyorlar..

amiinnn canım genelde herkesin dediği şu biraz sende fedakarlık yap. yapayımda ne annesi yaşlı ne babası ikiside gencecik insanlar yardıma muhtaç değillerki..ayrıca beni sıkmasalar rahat bıraksalar zaten yardım ederim ama onca laftan sonra Allah karşılaştırmasın onları benle inşallah..

ooo tehlikeli tipler. Oğullarına hiç bişey belli etmiyorlar yalnızken yapıyorlar yapacaklarını. Eşinle konuş...

Kendi evin olduğunu ve önceliğinin kendi evin ve kocan olduğunu ona anlat. Bi de nacizane tavsiye hamile kalma

eşimle belki yüz kere konuştum ama ailesi ona melek gibi davrandığı için onların kötü niyetleri olduğuna inandıramıyorum dua ediyorum Allah göstersin ona niyetlerini. bu evde altı ayda kaç eşya kırıldı eşim yüzünden her kavgada yetti ailemi bana kötülediğin diyip duruyor . tek çare taşınsam rahatlarım belki diyorum

Bütün erkekler gibi senin eşinde tabii ki ailesini haklı bulacak ve de savunacak zaten her zaman erkeklerin aileleri haklıdır ve sudan çıkmış akkaşıktırlar hiçbir zaman ailelerine toz konduramazlarrr halbuki hangi erkek hayatı boyunca ailesiyle birlikte yaşamış ki hadi diyelim öyle oldu bu insanlar yarın öbürgün öldüklerinde bu adam yine karısıyla birlikte yaşayacakkk yani benim de anlatmaya çalıştığım erkeklerin hayatları boyunca yanlarında olacak kişi eşleridir hayat arkadaşları eşleridir tabii ki erkek bunu anlayabilirse ve farkına varabilirse bu her zaman böyle olacaktırrr ama işte genellikle hiçbir erkek bunu düşünebilecek ve anlayabilecek kadar olgun değillerrrrr.....

sen bütün bunları yaşarken eşin nasıl davrandı neler dedi yaptı ?

sen bütün bunları yaşarken eşin nasıl davrandı neler dedi yaptı ?

Babası bana bu lafları ettiğinde o yanımdaydı ve hiç bişey söylemedi sürekli babasına baba anlatma boşuna anlamaz bu dedi oda beni şikayet etti sürekli. benim babamda yanımızdaydı ve babamın morali öyle bozulduki içimden ordan seni almak götürmek geldi ama fevri davranmak istemedim dedi.

ben asla ailemi korumam annemle bi sorunu olsa annem suçlu derim benim kadar olamıyor maalesef..

bu tiplere bizim burda uz derler..
Cidden çok tehlikeliler.
Eşine bi şey deme o halde.
Onun yanında olmadığı için anlayamıyor haklı olarak.
Asla ama asla onlar yüzünden eşinle kötü olma.

Diğerleriyle ilgili ne yapılabilir bilemedim valla. Yukarı tükürsen sakal, aşağı tükürsen bıyık misali.

eşime artık bişey anlatmıyorum ama onlarla gün gelicek görüşmemi isteyecek ama ben bunu asla istemiyorum napıcam bilmiyorum..

Valla ne yalan soyliym bizde cok prblem yasadk ama esim hep beni hakli gordu arkamda dag gibiydi halada oyle asla ezdirmedi benii esimede cok dusknler onun icin olurler ona iyilerdir ama yinede insan kor olmuycakk yakin oturuyordk ailesine rest cekti yptiklarndan dolayi ve beni ordan uzaklastirdi inanin cok mutluyz Allah bozmasn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke baban birazcık fevri davransaymışşş yani birazcık ta baban sesini çıkartsaymış ve konuşsaymışşş çünkü insanlar ne kadar sessiz kalırlarsa o kadar çok ezilmeye çalışıyorlar ama baban birazcık dişlerini gösterseymiş bence bu kadarda cesaret bulupta böyle davranamazlarmışşş diye düşünüyorummmmm.....

ah işte bende bunu istiyorum alıp beni götürsün istiyorum burdan eğer dayanamazsam çekip gidicem ya beni götürürsün burdan dicem yada biter dicem napıyım bilmiyorum dua edin bana..

babam çok merhametlidir asla damadına kıyamaz sever onu hep derki oda arada kalıyor yazık der. böyle bir kayınpeder bulmuşken sırf ailesiyle görüşmüyorum diye benim ailemlede görüşmüyor düşünün artık..

sen çalışmıyorsun sanırım canım değil mi?
bence 6 ayda bunları yapan ömür boyu seni ezmeye calsıır ..eşinden adam olmaz gibi geldi...bir daha dönmeyeceksen kararını ver ailenle birlkte bir karar al

Durumana cok uzuldum esin arkanda olmzsa insanin isi cok zor yorumlarda okudm babanin yaninda birsuru laf ssymis kb keske baban alip gitseymis bizde cok prblem yasadk kv babamin yaninda brsuru sey sayiyordu babam kolndan bi tuttu ne diosn sen be benm kizim benm evimin prensesidir cok pismanim size verdigime.bn kizimi goturuyorm sizde ne bok yerseniz yiyin dedi banada git esyalarini topla gel gidioruz dedi yada birak kalsn ben sana yenilerini alirm dedi kv babama 2 saat yalvardi bir daha tek kelime duyuym gotururm dedi esimde bizm tarafimizdaydi smdi hc sesi cikmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen çalışmıyorsun sanırım canım değil mi?
bence 6 ayda bunları yapan ömür boyu seni ezmeye calsıır ..eşinden adam olmaz gibi geldi...bir daha dönmeyeceksen kararını ver ailenle birlkte bir karar al

Şimdilik sabrediyorum eşim evde iyi davranıyor bana bi kötülüğünü görsem zaten dediğini yapmayı düşünüyorum ama o iyi davrandıkça kıyamıyorum.ailesi yakınımızda oldukça evet bunlar hep olacak belki uzakta bile olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…