- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Black Light
Merhaba hanımlar. En hassas noktanızı bilip sizi ordan vurmaya çalısan, ve sizdeki eksikliği farkedip sizi ordan üzmeye çalısan, veya sizde olmayan ama kendisinde varolan (sizinhayatta en fazla istediğiniz bir şey) bir şey ile sizi kıskandırmaya çalısan, ve defalarca uyarmanıza rağmen hala buna devam eden bir kimseye karşı nasil bir tavrınız olurdu? Üstelik uzak durduğunuz halde sakız gibi yapışan. Bunu yüzüne vurursam beni kıskanıyor diye herkese anlatacak biliyorum. Ve çevremde olan, ailemin, akrabalarımın da tanıdığı biri. Biz 1 bucuk ay ara ile evlendik, ben ondan önce evlendim kendisi çocuk istemiyordu, ben evlendiğimden beri istiyorum, o hemen hamile kaldı ben hala anne olamadım, ve sürekli bana gelip 'ay hamilelik çok güzel, ay iyiki kızım olacak, ay önceleri istemiyordum ama şu an iyi var...vsvs..ve sürekli bebeğine aldığı şeyleri bana atar, ardından iyiki bebeğim oluyor diyor.. Sonra çok çocuk istediğim için, ay sen çok abartıyorsun çok düşünüyorsun ben senin gibi değilim, diyor. Önceleri alttan aldım ama artık canım yanıyor, bebeğine aldığı şeyleri gördükçe içim acıyor oturup ağlıyorum, ve benim eşimde sperm sayısı ve kalitesi düşük. O yüzden daha çok canım yanıyor.. Bu insana karşı nasil davranmam gerekiyor sizce.. Sürekli karşılaştığım biri, annesi ile annemler komşu ve akrabam oluyor, yaşlarımız da aynı