- 21 Ağustos 2015
- 31.352
- 95.047
- 37
Sonucta iptal etmis.Sonuca odaklanin okadar dusunmek iyi degil.Sonucta stres bebeginizi etkiliyor.Benim hazirlamayacagimi anladığı için iptal etti. Rahatsız olduğum için değil
Hastalıginiza inanmadoysa problem buyukAdamın hastaligima ikna olması bugün oldu işte dün söyledim şikayetimi hiç ses yok o son dakikaya kadar bekler hastalık olsa da. Kahvaltıyi da hazirlayacagindan değil artistlik yapıyo bana akşam. Sabah gördük marifetini ben nasıl yaparım diyo
Anksiyetem olduğu için ondan dolayı sıkıntıya girdigimi düşündü sanırımHastalıginiza inanmadoysa problem buyuk
Ben kolay aglayabilen bir insan değilim. Yalandan aglayabilecek bir insan hiç değilim. Öyle bir kabiliyetim yok maalesef. Erkeklerin her yaptığı normal, olağan. benim tepkim mi abartiliHaklısınız ama yalandan aglamis gibisiniz insan saatlerce nasil aglr abartilimi yasiyorsunuz herseyi boyle
Çocuğumun sağlıklı olmasına sevinemiyorum inanın bütün hevesim kursağımda kaldı
Bence oyle kaba adamın çocuğunu doğuracak ve onunla ömür geçirecek olmak bu yaptığım en büyük saçmalıkBence şuan sağlam saçmaladın.
Almazsa almasın çok da umrumda. Bıktım onun beyinsizliginden. Bugün çocuğumuzun cinsiyeti belli oldu kız olacak diye üzüldü biliyo musunuz bilip bilmeden yorum yapmayın. İlerde çocuk doğduğunda ona da ilgisiz davranacak bana davrandığı gibi. Aylardır onun kendine gelmesini bekledim olmuyo. Cinsiyeti öğrenince hiç bişey demedi iki kat üzüldüm üst üste daha yazmadigim bı çok şey varEşiniz düşüncesizlik etmiş burada doğruya doğru. Ama sizin tepkileriniz olaylara göre çok fazla. Misafir gelecekti, ki yabancı biri de değil iki peynir çıkar olur biter, gelmedi spnuçta. Sizin hamileliğinizi bile gölgeleyecek kadar sinirlenip eşinize hakaret etmeniz, nefret etmeniz, çocuğumun sağlıklı olmasına sevinemedim demeniz o kadar abartılı ki her şeyi bu denli uçlarda yaşıyorsanız eşiniz bir süre sonra sizi dikkate almayacaktır.
Kardeşim böyle idi iletişimi koparttım. Tartışma adabı yok demek şu yazdıklarınız.Onunla konuşulmaz hemen sesini yükseltir beni bastırmaya çalışır çok denedim geçmişte yok olmuyor empati yoksunu o
E yani mutfağa bile giremiyorken nasıl 10 kişilik kahvaltı masası kurayimValla hiç taviz vermeyin haliniz yok hamilesiniz bide millete bişey yapamazsınız zaten sınava girecek madem ne gezmesi millet erkenden kalkıp kahvaltısını yapıp okula gidiyor
İyide siz bunları konunun başında belirtmemişsiniz. İnsanlar yazdığınız kadar yorum yapıyor. Konunun başındaki ve buradaki adam profili çok farklı şu an resmen.Almazsa almasın çok da umrumda. Bıktım onun beyinsizliginden. Bugün çocuğumuzun cinsiyeti belli oldu kız olacak diye üzüldü biliyo musunuz bilip bilmeden yorum yapmayın. İlerde çocuk doğduğunda ona da ilgisiz davranacak bana davrandığı gibi. Aylardır onun kendine gelmesini bekledim olmuyo. Cinsiyeti öğrenince hiç bişey demedi iki kat üzüldüm üst üste daha yazmadigim bı çok şey var
Evet yok hemen bı sesini yükseltir suçlayici konuşur benim de anksiyetem olduğu için tansiyonum fırlar sessiz kalırımKardeşim böyle idi iletişimi koparttım. Tartışma adabı yok demek şu yazdıklarınız.
Hiç yüz verme ben hamileyken eş ailesinden dolayı sorun yaşadım gerçekten bebeğimizin suçu yok ne kendini ne de onu üz.E yani mutfağa bile giremiyorken nasıl 10 kişilik kahvaltı masası kurayim
Bence oyle kaba adamın çocuğunu doğuracak ve onunla ömür geçirecek olmak bu yaptığım en büyük saçmalık
Bunu yazmayı unuttum evet kız diye üzüldü tepki vermedi ve ilk çocuğumuz. O kadar yalniz hissediyorum ki kendimi anlatamam yaniİyide siz bunları konunun başında belirtmemişsiniz. İnsanlar yazdığınız kadar yorum yapıyor. Konunun başındaki ve buradaki adam profili çok farklı şu an resmen.
Zaten bugün yeterince üzüldüm hangi birine uzulsem bilmiyorum gerçekten. Kötü insablar değiller kesinlikle ama eşimin yaptığı çok zoruma gidiyorHiç yüz verme ben hamileyken eş ailesinden dolayı sorun yaşadım gerçekten bebeğimizin suçu yok ne kendini ne de onu üz.
Yani ne diyeyim bilemedim. Allah ıslah etsin. Erkek adamın erkek (!) çocuğu olur kafasında insanlardan mıdır ?Bunu yazmayı unuttum evet kız diye üzüldü tepki vermedi ve ilk çocuğumuz. O kadar yalniz hissediyorum ki kendimi anlatamam yani
KeşkeTüh keşke tanımadan etmeden bebek yapmasaydınız.