Düşüncesiz eş

Siz hasta yatarken adam temizlik yapıyormuş ya. Yemek yemek istiyorsanız eşinize neden söylemediniz ? Kimsenin zihninizi okumasını beklemeyin.
O keyfi yatarken de ben çok temizlik yaptım. Yemek düsünecek halim yoktu en azından nezaketen sorabilirdi. Hasta olduğumu biliyor. İsterse yapmasın pis kalsın ev. Ayakta zor duruyorum. Her gün çeşit çeşit yemekler, ev desen her zaman tertemiz ederdim hep. Elden ayaktan düşünce hükmümüz kalmıyor demek ki. Eskisi gibi ne ilgi alaka kaldı ne de anlayış

ilk bebeğini kaybetmişsin şu anki psikolojin ve tavrın çok normal lakiiiin (bak oranın altını çizdim) o onu demiş, eş bunu yapmış, takılma yaa. Sen hamileliğinin keyfine bak bugünler geri gelmeyecek.. Benimde bir düşük bir sağ çocuğum var. İkinci gebeliğimi acaba bir şey olacak mı diye geçirmekten hiçbir şey anlamadım sen yapma böyle. Zaten anksiyete de varmış sende bebeğini düşün ve etrafına takılma..

O keyfi yatarken de ben çok temizlik yaptım. Yemek düsünecek halim yoktu en azından nezaketen sorabilirdi. Hasta olduğumu biliyor. İsterse yapmasın pis kalsın ev. Ayakta zor duruyorum. Her gün çeşit çeşit yemekler, ev desen her zaman tertemiz ederdim hep. Elden ayaktan düşünce hükmümüz kalmıyor demek ki. Eskisi gibi ne ilgi alaka kaldı ne de anlayış

Neden o zamanlarda eşinize, gel temizliği beraber yapalım demediniz peki ?

Eşinizden şu an beklentiniz ve isteğiniz nedir , önce ona karar verin.

Eşim de benim halim yok diye temizlik yapıyordu evi süpürdü vileda yaptı balkonu yıkadı falan.

Yazdıklarınıza göre , evinizde temizlik ihtiyacınız varmış ki ; adam da temizlik yapıyormuş.

Karşınızdaki insan 7 kat el değil , eşiniz. Yemek yemek istiyorsanız söyleyebilirdiniz.

Arayan kişiyi geri aradı eltimmis arayan çocuğu sınava girecekmis bize de ugrayacaklarmis sanırım tam detayı bilmiyorum

Eltinizin çocuğu bugün üniversite sınavına girdi sanırım. Çocuğu sınava bırakıp , dönerken size uğrayıp "iyi misiniz diye görmek , halinizi hatrınızı sormak" istemişlerdir belki de.

Neden o zamanlarda eşinize, gel temizliği beraber yapalım demediniz peki ?

Eşinizden şu an beklentiniz ve isteğiniz nedir , önce ona karar verin.

Yazdıklarınıza göre , evinizde temizlik ihtiyacınız varmış ki ; adam da temizlik yapıyormuş.

Karşınızdaki insan 7 kat el değil , eşiniz. Yemek yemek istiyorsanız söyleyebilirdiniz.

Eltinizin çocuğu bugün üniversite sınavına girdi sanırım. Çocuğu sınava bırakıp , dönerken size uğrayıp "iyi misiniz diye görmek , halinizi hatrınızı sormak" istemişlerdir belki de.
Onların halimizi sormasinda bir sıkıntı yok benim eşimin beni görmezden gelip yanlış zamanda onları davet etmesinde sıkıntı var temizliği de beraber yapalım dediğimde mırın kırın ediyordu hep. Temizliği de ben yapacak miyim diye son zamana kadar bekler emin olunca öyle yapar

ilk bebeğini kaybetmişsin şu anki psikolojin ve tavrın çok normal lakiiiin (bak oranın altını çizdim) o onu demiş, eş bunu yapmış, takılma yaa. Sen hamileliğinin keyfine bak bugünler geri gelmeyecek.. Benimde bir düşük bir sağ çocuğum var. İkinci gebeliğimi acaba bir şey olacak mı diye geçirmekten hiçbir şey anlamadım sen yapma böyle. Zaten anksiyete de varmış sende bebeğini düşün ve etrafına takılma..
Empati kurabildiginiz için teşekkür ederim zira bazı yorumlar kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadın sözünü aklıma getiriyor. Anksiyete sorunum da var evet bir misafir gelecek olduğunda tansiyonum fırlıyor istemsiz bunu da düşünmedi yani eşim. Bu yönü de var teşekkürler yorumunuz icin

Empati kurabildiginiz için teşekkür ederim zira bazı yorumlar kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadın sözünü aklıma getiriyor. Anksiyete sorunum da var evet bir misafir gelecek olduğunda tansiyonum fırlıyor istemsiz bunu da düşünmedi yani eşim. Bu yönü de var teşekkürler yorumunuz icin
Tatlım başında durumunu yazsaydın ya kimse bilemez ki durumunu müneccim değil.. Ben eski konuna baktım çünkü fazla nazlı gelmiştin ilk okuduğumda:KK45: sonra baktım haa dedim durumu bu :KK66:

eşiniz öküz değil ama yarım akıllı galiba...karın halsiz olduğu için sen ev süpürüm balkon siliyorsun hangi akla hizmet kahvaltıya misafir çağırıyorsun? ama sizde fazla fevri çıkış yapmışsınız daha sakin ve tatlı dille söyleseniz adam anlayış gösterirdi genede

Söylemeye kalksak çok şey çıkar da hiç gerek yok. İlk hamileliğine çok üzüldüm ve şimdi ikinci kere hamilesin, üstelik bir de rahatsızdır. Kuzum senin canına kastın mı var? Neden kendini sıkıyorsun, üzüyorsun, yazık değil mi sana. Herşeyi unut, ilaçlarını kullan, bol sıvı al ve dinlen. Sağlıklı olman önemli. Kocana sonra da sinir olabilirsin. Çok geçmiş olsun.

eşiniz öküz değil ama yarım akıllı galiba...karın halsiz olduğu için sen ev süpürüm balkon siliyorsun hangi akla hizmet kahvaltıya misafir çağırıyorsun? ama sizde fazla fevri çıkış yapmışsınız daha sakin ve tatlı dille söyleseniz adam anlayış gösterirdi genede
O kadar kötüydüm ki sinirden gece uyuyamadım sabah da patladım o dolmuslukla. Hep tatlı dilliyimdir ama fazla yüz bulmuş olduğunu düşünüyorum

Söylemeye kalksak çok şey çıkar da hiç gerek yok. İlk hamileliğine çok üzüldüm ve şimdi ikinci kere hamilesin, üstelik bir de rahatsızdır. Kuzum senin canına kastın mı var? Neden kendini sıkıyorsun, üzüyorsun, yazık değil mi sana. Herşeyi unut, ilaçlarını kullan, bol sıvı al ve dinlen. Sağlıklı olman önemli. Kocana sonra da sinir olabilirsin. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım teşekkür ederim sabah baya bı kötüydüm şimdi biraz daha toparladım dinleniyorum buraya yazmasam catlayacaktim yani o derece gece gozume uyku girmedi sinirden. Bu bebeğe de bişey olmasın diye ayrıca dikkat ediyorum ama bir erkegin dusuncesiz beyni her şeyi mahvediyor.

Sağol canım teşekkür ederim sabah baya bı kötüydüm şimdi biraz daha toparladım dinleniyorum buraya yazmasam catlayacaktim yani o derece gece gozume uyku girmedi sinirden. Bu bebeğe de bişey olmasın diye ayrıca dikkat ediyorum ama bir erkegin dusuncesiz beyni her şeyi mahvediyor.
Haklısın da sinirlenmen hiçbişeyi çözmüyor tam tersine sana stres yapıyor, vücut direncin düşüyor. Sen kendin için aldırmayacaksın. İnan konuşacağın zamanlar gelecek. Biraz sakinleşsen, ayağını uzatıp keyif yapsan, azıcık şekerleme yapsın. Şu an senden önemli bişey yok dünya yıkılıyor deseler benim rahatımı bozmasın da ne isterse yapsın havasına girmen lazım. Hatta şunu söyleyeyim aynı durumda benim eşin eltimlere buyurun deseydi hiç seslenmezdim, yatmaya devan ederdim, geldiklerinde hoşgdldiniz rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum yatmam lazım, yabancı değilsiniz siz zaten halledersiniz der yatardım 😉

Ay bu insanların da bir işi olunca dinlenmek için başkasını yorması da beni deli ediyor. Sınavı var size de uğrayacağız😀 Git evine sınavın kritiğini yap, ben dinlenme tesisimiyim?
Eşiniz haksız evet ama arayıp iptal etmiş. Bazı erkekler nedense kadınlar geberene kadar naz yaptıklarını falan sanıyorlar. Halbuki kendilerinin başı ağrısa kıvranıyorlar.

Eminim sizin de hormonlarınız şu an altüst olmasa, hasta olmasanız bu kadar ağlamazdınız.
Ve lütfen bir daha hamileyken ateşiniz çıkarsa direkt doktora gidin.

Bu arada hayırlı olsun, bebeğinizi saklıkla alın kucağınıza😊 Kız mıymış erkek miymiş? Boşverin olan olmuş, bu güzel günü zindan etmeyin kendinize. Çokta büyütülecek bir şey yok🙏🏻

Haklısın da sinirlenmen hiçbişeyi çözmüyor tam tersine sana stres yapıyor, vücut direncin düşüyor. Sen kendin için aldırmayacaksın. İnan konuşacağın zamanlar gelecek. Biraz sakinleşsen, ayağını uzatıp keyif yapsan, azıcık şekerleme yapsın. Şu an senden önemli bişey yok dünya yıkılıyor deseler benim rahatımı bozmasın da ne isterse yapsın havasına girmen lazım. Hatta şunu söyleyeyim aynı durumda benim eşin eltimlere buyurun deseydi hiç seslenmezdim, yatmaya devan ederdim, geldiklerinde hoşgdldiniz rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum yatmam lazım, yabancı değilsiniz siz zaten halledersiniz der yatardım 😉
Aynısını yapacaktım hatta o şekilde söyledim eşime hemen modu düştü arayayım gelmesinler o zaman dedi😂

yalnız kocası hatasını anladığı için iptal etmemiş
kadın ben ağırlayamam dediği için iptal etmiş
erkek başıma ben mi hazırlayacağım mırın kırın etmiş sanki erkeklerin mutfağa girmesi yasak gibi ... evde karısı hasta yatarken buyrun gelin diye misafir çağırması ve ben mi hazırlayacağım diye hasta karısına söylemesi doktor söyleyene kadar eşine inanmaması ciddi sorun arkadaşlar ne pişmanlığı

adamı hep böyle yola getirmek zorunda mı kalacak konu sahibine abartma demek yerine bu açıdan mı baksak ?

neyse en azından bu adama ders oldu birdahakine böyle yapmaz konu sahibi merak etme böyle böyle öğrenecek ..
Az evvel yine bu forumda, karısını bır cop gıbı goren, cocuklarının hıcbır ıhtıtiyacını karşılamak ıstemeyen, evladını ve karısını yok sayan, annecı,sureklı borc takan,ıckı ıcen,esini doven,evı ıle ılgılenmeyen,cımrı,eşine hizmetçi gıbı dawranan vs vs vs bır cok konu okudıgum ıcın bu kardeşinki biraz basit geldi
Ortada ılerıyı göremeyecek bı durum yok gibi
Ama esinin hastalıgona ınanmaması kırıcı gercekten orada haklı ama celıskılı cunku esı onlar aramadan daha hastaymıs yatıyormus eşi işleri yapıyormus ben mı yanlıs okudum

Ay bu insanların da bir işi olunca dinlenmek için başkasını yorması da beni deli ediyor. Sınavı var size de uğrayacağız😀 Git evine sınavın kritiğini yap, ben dinlenme tesisimiyim?
Eşiniz haksız evet ama arayıp iptal etmiş. Bazı erkekler nedense kadınlar geberene kadar naz yaptıklarını falan sanıyorlar. Halbuki kendilerinin başı ağrısa kıvranıyorlar.

Eminim sizin de hormonlarınız şu an altüst olmasa, hasta olmasanız bu kadar ağlamazdınız.
Ve lütfen bir daha hamileyken ateşiniz çıkarsa direkt doktora gidin.
Ya gerçekten öyle biz de bi sürü sınava girdik kimseye rahatsızlık da vermedik yani. Tek sınav değil alışverişe gelirler geçerken bize uğrarlar bı de bir gün önceden arar söyler size kahvaltıya gelcez diye.biz de kahvaltı sonra işlerini görmeye. Nefret ediyorum böylelerinden. Bunlar neyse de eşimin odunluguna ne demeli ben kivraniyorum onlar uğrayacağız diyor eşim de kahvaltıya gelin diyor🤦🏼‍♀️

O kadar canım sıkkın ki birilerine danışmam gerekiyordu. İçten içe seçimim konusunda hayati bir yanlış yaptığımı biliyorum ama size de anlatayım. Dün bademciklerim şişti bir anda ateşim yükseldi bir terleme bir üşüme geliyordu. Akşama kadar başımı kaldiramadim. Salonda yatıyordum sonra yatak odasına geçtim yattım. Eşim de benim halim yok diye temizlik yapıyordu evi süpürdü vileda yaptı balkonu yıkadı falan. Ha bu arada 11 haftalık hamileyim ve zor geçiyor o yüzden yardımcı oluyor genelde. İşte ben salonda yatarken telefon çaldı o temizlik yapıyordu telefonu ona götürecek takatim yoktu kim aradığına bile bakamadım sonra yarım saat sonucunda işleri bitirdi geldi sonra ben yatak odasına geçtim rahatça yatayım diye. Arayan kişiyi geri aradı eltimmis arayan çocuğu sınava girecekmis bize de ugrayacaklarmis sanırım tam detayı bilmiyorum eşim benim hasta olduğumu ateşim olduğunu bile bile kahvaltıya gelin dedi beynimden vurulmusa döndüm benim yerimden kipirdanmaya halim yok gitmiş ne diyo içeri bir hisimla girdim ben bu haldeyken onlara kahvaltı mi hazırlayacağım dedim. Artı şöyle bir durum var 2 aydır falan kahvaltı hazirlayamiyorum çünkü her şey kokuyo simit ekmek her şey. Ben öyle diyince seni annenlere bırakırım sabah strese girmezsin, odaya girersin yatarsın ben hallederim gibi artistlik yaptı. Ben akşamdan esyalarimi hazırladım sabah gördü poşetleri bana laf atmaya, konuşmaya calisiyor hiç ses etmedim. İşte gelirler 2 saat oturur giderler falan diyo hiç ses çıkarmıyorum. Niyetini biliyorum çünkü. Sonra ben pazara gideyim kahvaltılik biseyler alayım dedi benden yine ses yok. Ben odaya girdim sen bilirsin benim hiç halim yok dedim. Nasıl sen hazirlamayacak misin kahvaltıyı dedi. Davet ederken bana sordun mu hasta halimle dedim. Ama kötüyüm kızlar her yerim agriyor. Sinir oldu aradı ablasını hamile olduğundan rahatsız doktora gitcez dedi kahvaltıyi iptal etti. Benim misafir geldiğinde panikledigim için atesimin yükseldiğini düşündü. Alakası yok halim yok yani. Sonra bana doktora gidelim o zaman dedi. Ben de tamam dedim numara yapmıyorum sonuçta. Gittik kanımda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi. Sonra bı pişman oldu ama ben sabahtan beri nasıl ağlıyorum bana tavırlarına. Kahvaltıya gittik orda bile ağlamaktan onumdekileri yiyemedim. Sonra sonuçları kendi kadın doğum doktoruma gösterdik. İlacın bir zararı olmaz dedi. Ben ağlıyorum diye ultrasonla da bakalım dedi hasta olduğum için üzüldüğümü düşündü doktor halbuki neye agladigimi bilmiyor. Zoruma gitti. Ultrasonla baktı cinsiyeti de söyledi. Doktordan çıktık hiç konuşmadık eve geldik yatıyorum. Şimdi diyeceksiniz nerden buluyorsunuz böyle öküzleri diye haklısınız ne diyeyim böyle değildi ama değişti aklını para konularına taktigindan beri böyle. Diğer çocuğumda anomali çıktı onu öyle kaybettik şimdi yeniden hamileyim ama sağlıklı cocugumuza sevinemiyorum evliligin ilerisini göremiyorum sanırım büyük hata yaptım. Sizce doğru mu davranmisim misafir konusunda ne dersiniz? Ben tavır yapacagima o yapıyor. Suç bastı yapıyor.
Gecmis olsun.Evet dusuncesizlik etmis ama sessizce iptal etmis.Yani dha trip yapilacak bi konu yok bence.

Az evvel yine bu forumda, karısını bır cop gıbı goren, cocuklarının hıcbır ıhtıtiyacını karşılamak ıstemeyen, evladını ve karısını yok sayan, annecı,sureklı borc takan,ıckı ıcen,esini doven,evı ıle ılgılenmeyen,cımrı,eşine hizmetçi gıbı dawranan vs vs vs bır cok konu okudıgum ıcın bu kardeşinki biraz basit geldi
Ortada ılerıyı göremeyecek bı durum yok gibi
Ama esinin hastalıgona ınanmaması kırıcı gercekten orada haklı ama celıskılı cunku esı onlar aramadan daha hastaymıs yatıyormus eşi işleri yapıyormus ben mı yanlıs okudum
Evet hasta ve yapamayacak olduğum için kendi isteğiyle yapıyordu. Ben demedim yap diye. Hep ben yaptım şimdiye kadar halim olsa yine yaparım gocunmuyorum iki oda süpürünce ayrıca ikimiz de aynı işte çalışan aynı maaşı alan insanlarız. Bu evde de birlikte yaşadığımıza göre herkes bı işin ucundan tutacak yoksa ben salak mıyım evlendim

X