Düşüncesiz eş

Brrck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
343
196
O kadar canım sıkkın ki birilerine danışmam gerekiyordu. İçten içe seçimim konusunda hayati bir yanlış yaptığımı biliyorum ama size de anlatayım. Dün bademciklerim şişti bir anda ateşim yükseldi bir terleme bir üşüme geliyordu. Akşama kadar başımı kaldiramadim. Salonda yatıyordum sonra yatak odasına geçtim yattım. Eşim de benim halim yok diye temizlik yapıyordu evi süpürdü vileda yaptı balkonu yıkadı falan. Ha bu arada 11 haftalık hamileyim ve zor geçiyor o yüzden yardımcı oluyor genelde. İşte ben salonda yatarken telefon çaldı o temizlik yapıyordu telefonu ona götürecek takatim yoktu kim aradığına bile bakamadım sonra yarım saat sonucunda işleri bitirdi geldi sonra ben yatak odasına geçtim rahatça yatayım diye. Arayan kişiyi geri aradı eltimmis arayan çocuğu sınava girecekmis bize de ugrayacaklarmis sanırım tam detayı bilmiyorum eşim benim hasta olduğumu ateşim olduğunu bile bile kahvaltıya gelin dedi beynimden vurulmusa döndüm benim yerimden kipirdanmaya halim yok gitmiş ne diyo içeri bir hisimla girdim ben bu haldeyken onlara kahvaltı mi hazırlayacağım dedim. Artı şöyle bir durum var 2 aydır falan kahvaltı hazirlayamiyorum çünkü her şey kokuyo simit ekmek her şey. Ben öyle diyince seni annenlere bırakırım sabah strese girmezsin, odaya girersin yatarsın ben hallederim gibi artistlik yaptı. Ben akşamdan esyalarimi hazırladım sabah gördü poşetleri bana laf atmaya, konuşmaya calisiyor hiç ses etmedim. İşte gelirler 2 saat oturur giderler falan diyo hiç ses çıkarmıyorum. Niyetini biliyorum çünkü. Sonra ben pazara gideyim kahvaltılik biseyler alayım dedi benden yine ses yok. Ben odaya girdim sen bilirsin benim hiç halim yok dedim. Nasıl sen hazirlamayacak misin kahvaltıyı dedi. Davet ederken bana sordun mu hasta halimle dedim. Ama kötüyüm kızlar her yerim agriyor. Sinir oldu aradı ablasını hamile olduğundan rahatsız doktora gitcez dedi kahvaltıyi iptal etti. Benim misafir geldiğinde panikledigim için atesimin yükseldiğini düşündü. Alakası yok halim yok yani. Sonra bana doktora gidelim o zaman dedi. Ben de tamam dedim numara yapmıyorum sonuçta. Gittik kanımda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi. Sonra bı pişman oldu ama ben sabahtan beri nasıl ağlıyorum bana tavırlarına. Kahvaltıya gittik orda bile ağlamaktan onumdekileri yiyemedim. Sonra sonuçları kendi kadın doğum doktoruma gösterdik. İlacın bir zararı olmaz dedi. Ben ağlıyorum diye ultrasonla da bakalım dedi hasta olduğum için üzüldüğümü düşündü doktor halbuki neye agladigimi bilmiyor. Zoruma gitti. Ultrasonla baktı cinsiyeti de söyledi. Doktordan çıktık hiç konuşmadık eve geldik yatıyorum. Şimdi diyeceksiniz nerden buluyorsunuz böyle öküzleri diye haklısınız ne diyeyim böyle değildi ama değişti aklını para konularına taktigindan beri böyle. Diğer çocuğumda anomali çıktı onu öyle kaybettik şimdi yeniden hamileyim ama sağlıklı cocugumuza sevinemiyorum evliligin ilerisini göremiyorum sanırım büyük hata yaptım. Sizce doğru mu davranmisim misafir konusunda ne dersiniz? Ben tavır yapacagima o yapıyor. Suç bastı yapıyor.

siz haklısınız,kendinizi daha fazla üzüp yıpratmayın birdaha size emrivaki yapmaması gerektiğini öğrenmiş anlamış oldu... sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah hadi üzmeyin artık kendinizi

Bence haklısınız. Eşinizin yaptigi düşüncesizlik.
Ama siz de artik aglayip kendinize ve bebeginize daha fazla zarar vermeyin.
Bir dahaki sefere birini davet etmeden soracaktir bence. Bir nusibet bin nasihatten iyidir.
Kesinlikle katılıyorum hep emrivaki yapıyordu şimdi sorar diye düşünüyorum.

Her şeyi geçtim evin kadını yatarken eve birinin gelmesi ve erkeğin ağırlaması çok abes geliyor ve saçma.
Evlenince kıymete biniyor bazı erkeklerin aileleri.

Artık üzülmeyin boşuna. Bu konularda tavrınız net olursa eşini size sormadan birilerini davet etmez bundan sonra.
Ailesi de ne düşünürse düşünsün

Ağırlayacağından da değil artist artist konuştu sabah da ben erkek başımla nasıl agirlarim onları dedi ben de cevabını verdim. Kalabalık bir grup gelecekti yani düşünün. Doğru mu yaptığım peki başka nasıl tepki verebilirdim fikir alayım sizden

Kesinlikle bir öküz yani sonradan öküzlesenlerden halim yok ateşim var görüyor ama numara yaptığımı dusundu hastane sonucundan sonra anladı hatasını ama öyle icim soğudu ki ona karşı bilmiyorum bundan sonra ne olur

Zaten gelselerdi gelen kişiler sizin numara yaptığınızı düşünürdü.
İstemedi bize diye.

Kendinizce tepkinizi koymuşsunuz sonucta. Eşiniz de bu dilden anlıyor demek ki

Emrivaki konusunda eşiniz haksız siz hastayken misafirlere baştan söylemesi gerekiyordu, ama arayıp iptal etmiş etmiş adam hatasını telafi etmiş. Bu kadar çok ağlayacak ne var ki? Ne güzel eşiniz ev temizliğine herşeyinize yardım eden biri bir de gelip burada adama öküz yazıyosunuz.

Her şey temizlik ev işi değil ki ilgi alaka halden anlaması benim için daha önemli beni ağlattı kaç saat kadın doğum doktorum üzüldü halime de o üzülmedi

Okurken yaşadım resmen ve sinir oldum. Ya hasta da olmasanız ağırlamak zorunda değilsiniz ki. Ben bazen kendime tahammül edemem istemem, illa hasta mı olmak lazım? Eşinize cok iyi yapmışsınız bundan sonra aynı hareketi yapamaz.

Zaten gelselerdi gelen kişiler sizin numara yaptığınızı düşünürdü.
İstemedi bize diye.

Kendinizce tepkinizi koymuşsunuz sonucta. Eşiniz de bu dilden anlıyor demek ki
Evet ilerisi için isim çok zor bu adamla daha çocuk yokken böyle. Birileri arasın benimki hemen yemeğe cagirsin öyle çay değil herkesin bı yemeği yedirilecek

Her şey temizlik ev işi değil ki ilgi alaka halden anlaması benim için daha önemli beni ağlattı kaç saat kadın doğum doktorum üzüldü halime de o üzülmedi
Bende onu diyorum takmayın boşverin bakın hatasını anlamış iptal etmiş zaten, boşanmaya kadar getirmişsiniz konuyu ne güzel bebeğiniz olucak stres yapmayın boşu boşuna ilk trimesterdesiniz dikkat etmeniz lazım.

Bana fazla abartıyor gibi geldiniz yani tamam eşiniz haksız yaptığı kesinlikle yanlış ve gıcık bişey ama yok evliliğin ilerisini göremiyorum yok içim sogudu bunlar da biraz abartı degil mi bence siz hamilelik hormonlarına biraz hızlı kapılmışsınız önce Bi sakinleşin çözülmeyecek şeyler değil eşiniz de dersini almıştır zaten bidaha kendi kafasına göre kimseyi çagırmaması gerektiğini anlamıştır diye düşünüyorum

Evet yani bakalım ben misafir istiyor muyum hâlâ hamilelikten dolayı pek bişey yiyemiyorum halsizim mutfak görünce bile midem kötü oluyorken yaptığı iş mi gerçekten çok zoruma gitti

Hatasını anladı mı emin değilim hep o haklıdır her şeyde öyle bir huyu var şimdi bile beni suçluyor olabilir

yalnız kocası hatasını anladığı için iptal etmemiş
kadın ben ağırlayamam dediği için iptal etmiş
erkek başıma ben mi hazırlayacağım mırın kırın etmiş sanki erkeklerin mutfağa girmesi yasak gibi ... evde karısı hasta yatarken buyrun gelin diye misafir çağırması ve ben mi hazırlayacağım diye hasta karısına söylemesi doktor söyleyene kadar eşine inanmaması ciddi sorun arkadaşlar ne pişmanlığı

adamı hep böyle yola getirmek zorunda mı kalacak konu sahibine abartma demek yerine bu açıdan mı baksak ?

neyse en azından bu adama ders oldu birdahakine böyle yapmaz konu sahibi merak etme böyle böyle öğrenecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…