Düşüncesiz eş

Benim zoruma giden dün hastayken gelip bı bskmadi karnın aç mı sormadı atesim vardı bı de misafir çağırıyor o halde hizmet bekliyor

Kesinlikle en doğru yorumu sen yapmışsın. Hatasını anladığı için değil mecbur kaldığı için iptal etti kesinlikle. Çünkü ona göre hep o haklı. Beni çok iyi snlamissiniz konunun özeti bu yani kesinlikle

Eşiniz haksız kesinlikle,daha önce kaybınız da olmuş, ekstra hassas olması gerekirken size. Hastayım diyorsunuz, misafir çağırıyor. Başta ben yaparım demiş ama sizin dayanamayıp birseyler hazırlayacağınızı düşünmüş akıllı. Kahvaltıyı da mecburen iptal etmiş.

Ama sizde bu kadar ağlamayın, canınıza yazık.

Benim zoruma giden dün hastayken gelip bı bskmadi karnın aç mı sormadı atesim vardı bı de misafir çağırıyor o halde hizmet bekliyor
Yani size yardımcı oluyormuş temizlik vs yapıyordu yazmışsınız Bi isteginiz olsa söylerdiniz diye düşünmüş olabilir bilmiyorum erkeklerin hastalığa bakış açıları farklı pek önemsemiyorlar kendileri hasta olunca da zaten çocuktan farksızlar

ayy 2 konu okudum birinde anneme birinde kocama şükrediyorum
şehir dışından bize gelecek akrabasına biraz rahatsız eşim siz annemlere gelin demiş bana da hiç demedi bize geleceklerdi falan diye neyse öküz möküz bazen düşünceli olabilyomuş

Bana bu muameleyi göstermesine nasıl zemin hazırlamışım kendime de kızıyorum. Barut gibiyim resmen. Patlamak istiyorum öyle doldum. Ben o halde hazırlayabilecek olsam onun için benim ne halde olduğumun bir önemi yok demek ki. Yazık ben onunla ilgili her şeye ozenirdim onun gözünde bir esprim yokmus

Biliyorum ama kabullenemiyorum bu yapılanı. Çok kırıldım bilmiyorum

Eşiniz tam bir öküz, siz kendinize ve çocuğunuza odaklanın, bırakın ne hali varsa görsün, nefret geldi böyle adamlardan...

Biliyorum ama kabullenemiyorum bu yapılanı. Çok kırıldım bilmiyorum
Hamilelikten hassas oluyor insan ama kendinizi düşünüp daha çok doldurmayın sakinleşmeye çalışın size iyi gelecek şeyler ile oyalanın olmadı söyleyin eşinize böyle böyle hissettirdin kırıldım diye konuşunca çözülür ortada söylediğiniz gibi evliliğin ilerisini vs göremeyecek Bi durum yok

Onunla konuşulmaz hemen sesini yükseltir beni bastırmaya çalışır çok denedim geçmişte yok olmuyor empati yoksunu o

Onunla konuşulmaz hemen sesini yükseltir beni bastırmaya çalışır çok denedim geçmişte yok olmuyor empati yoksunu o
O zaman senin koca ham odun bacım kolay gelsin Bi anlık Bi hata düşünemedi adam diye düşündüm de böyle konuşulmayan empati yoksunu ise düzelmez öküz gelen öküz gidiyor maalesef

şimdi hamilelik hormonundan hissettikleriniz iki kat hamilelik öncesi olsa bu kadar sinirlenmezdiniz gerilirdiniz ama geçerdi hamileyken insan çok daha hassas oluyor siz bebeğinize odaklanın o daha önemli

O zaman senin koca ham odun bacım kolay gelsin Bi anlık Bi hata diye düşündüm de böyle konuşulmayan empati yoksunu ise düzelmez öküz gelen öküz gidiyor maalesef
Kesinlikle yani ondan diyorum şu an o kendini haklı görüyordur biliyor musun

Kendinizi de bebeğinizi de daha fazla üzmeyin. Eşinize de net olun. Ki bir daha böyle bir duruma yeltenemesin. Siz sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…