Düşüncelerinizi paylaşır mısınız

En başından beri söyleyeceğim diyen de oydu. Bu arada bunu söylememiş olsa bile sonsuza kadar bu şekilde kalmayacağını ikimizde biliyoruz.
Romantik sözlü değil gerçekçi bir konuşmaydı bu arada
Sizi çok olgun yada olgunlaşmış bulmadım açıkcası
Bir evlilik yapmışsınız ama erkekler hakkında hala çok toz pembe gözlüklerle bakıyorsunuz hayata
Umarım mutlu olursunuz
Herşey gönlünzce olsun.

Boşandıysanız boşandınız kime ne, gayet normal bir durum cinayet işlemesini ya. Erkek boşanmış olunca bir şey olmuyor, kadın boşanmış olunca herkes bir dikeliyor nedense. Bence eş adayı utandığı çekindiği için değil, gerek görmediği için ve zırvayla uğraşmak istemediği için konuyu mıyor bana kalırsa siz, de kurcalamayın. Ben de boş konuşma, dedikodu ve zırva sevmem o yüzden de bir süredir Türkiyede yaşamıyorum🤦‍♀️😂
Sizin adınıza çok sevindim :eğlence:kafanız rahat en azından.
Tam olarak belirttiğiniz gibi valla

Sonradan böyle birşey öğrenilmiş olsa bile sorgulanacak bir konu olmadığını düşünüyorum ben
sonradan ogrenırlerse sımdı ogrendıklerı gıbı tepkı veremezler... aslında mesele bu esınız bu yuzden en azından su dugun surecını atlatmak ıstıyorlardır

keske kımse haddı olmayan konuya karısmasa :KK43:

ayy konu sahıbıne esınız deyıp durmusum :KK70:
daha sevgılıydınız dımı sızın kocanız olarak benımsemısım hayırdır ınsallah :KK70:

Sizi çok olgun yada olgunlaşmış bulmadım açıkcası
Bir evlilik yapmışsınız ama erkekler hakkında hala çok toz pembe gözlüklerle bakıyorsunuz hayata
Umarım mutlu olursunuz
Herşey gönlünzce olsun.
Neye göre olgun bulamadınız beni.
Ben bir bireyim, mahremiyetim var, erkek arkadaşımın mahremiyeti var, 30 yaşındaki insanların hayatındaki herşeyi herkes bilmek zorunda değil dedim diye mi?
Kendi çizgim, kendi kurallarım, doğrularım var benim.
Erkek arkadaşıyla aynı evde yıllarca yaşayıp nikahı olmadığı için dile gelmeyip sonra anlı şanlı düğün yapıp kimsenin sorgulamadığı dünyada, aynı evde yaşayacağım adamı imzayla beyan ettim sonra ayrıldım diye bunun hesabını vermem ben kusura bakmayın. Erkek arkadaşımda bunun hesabını vermek zorunda hissetmedi sadece.
Teşekkür ederim

Bilince ne oluyor, Allah Allah Allah oğlum 2. el mal alıyor kazıklanıyor yetişin komşular rizam yok mu dicekler🙈 Yetişkin bir adam bu, sevmiş, evleniyor kendi beyni de var Allaha şükür kiminle evlenirse evlensin aileye mutluluk dilemek düşer. Gelin adayının boşanmış olduğunu öğrenince ne olacak? Gelinin hayatına gidip burunlarını sokmuş olacaklar, oğullarının kararını hiçe sayıp 5 yaşındaki çocuk gibi davranmış olacaklar. Türk toplumunda neden saygı yok😐
Cherry yaa aşkolsun:63:benim babamda boşanmış bir insandı. 2.el mal olur mu hiç. Ben olaya hem bir anne hemde ülkemiz gerçeklerini bilen biri olarak yorum yaptım. Anne olarak kızım böyle bir şeyi saklasın istemezdim. Ülke geneline bakarsakta bunun saklanmasını sorun etmeyecek aile azdır. Konu sahibi kendi huzuru için söylemeli. Adamın ailesi sorun etmeyecek olsa neden saklasınki 🤷‍♀️ inşallah ailesi öğrenip arıza çıkartıncada aynı güçlü duruşu sergiler sevgilisi.

Boşandıysanız boşandınız kime ne, gayet normal bir durum cinayet işlemesini ya. Erkek boşanmış olunca bir şey olmuyor, kadın boşanmış olunca herkes bir dikeliyor nedense. Bence eş adayı utandığı çekindiği için değil, gerek görmediği için ve zırvayla uğraşmak istemediği için konuyu mıyor bana kalırsa siz, de kurcalamayın. Ben de boş konuşma, dedikodu ve zırva sevmem o yüzden de bir süredir Türkiyede yaşamıyorum🤦‍♀️😂
Çok güzel söylüyorsunuz ama mesele niye boşandı, bak gördünmü oğlum ziyan oldu değil.
Aileler herşeyi bilmesi gerekmiyor dediği konu böyle birşeyde değil. Ayrıca bunu diyen adamlar daha sonra kahvaltıda şunu yedik, akşamada şunu yeriz diye ailelerine rapor veriyorlar günlük.
Sorun Adam ailesinin karşısına geçip daha önce evlenip ayrılmış, benim için sorun değil size anlatıyorum ama bunu sizin dışınızda kimsenin bilmesine gerek yok diyememesi. Bu olgunlağa erişmiş olmaması.
Bu adammı ilerde neolursa olsun arkandayım diyebilecek yani. Hiç sanmiyorum.
Ben isterim çocuğum evlendiği kişi bilmek. Daha önce evlendimi, boşandımı, hapisemi girdi vs. Doğduklarından beri oyun arkadaşlarını bile didik didik araştırıyorum, evleneceği kişiyi neden bilmeyeyim.

Neye göre olgun bulamadınız beni.
Ben bir bireyim, mahremiyetim var, erkek arkadaşımın mahremiyeti var, 30 yaşındaki insanların hayatındaki herşeyi herkes bilmek zorunda değil dedim diye mi?
Kendi çizgim, kendi kurallarım, doğrularım var benim.
Erkek arkadaşıyla aynı evde yıllarca yaşayıp nikahı olmadığı için dile gelmeyip sonra anlı şanlı düğün yapıp kimsenin sorgulamadığı dünyada, aynı evde yaşayacağım adamı imzayla beyan ettim sonra ayrıldım diye bunun hesabını vermem ben kusura bakmayın. Erkek arkadaşımda bunun hesabını vermek zorunda hissetmedi sadece.
Teşekkür ederim
Ne demek istediğimi bile anlamadığınız için olgun bulmadım sizi. Malum bazı şeyler yaşla olmuyor.
Yoksa evlenmişsinz, evlenmeden aynı evde yaşamısınız değil konu. Hiç biri beni ilgilendirmiyor.
Kendi çizginiz doğrularınız varsa burda neden açtınız konuyu? İçinizde aslında doğru olmadığını bildiğiniz için. Hayat sizin, bize ne? Ben 2 dk sonra sayfayı kapatırım aklıma bile gelmessiniz. Sizin yanlış birşey yaptığınızı düşünmüyorsa karşı taraf bunu gizlemeye neden gerek duyuyor diye takılırdım. Belkide sizin doğrularınız ile onun büyüdüğü ortamın doğruları aynı olmadığı içindir.

Çok güzel söylüyorsunuz ama mesele niye boşandı, bak gördünmü oğlum ziyan oldu değil.
Aileler herşeyi bilmesi gerekmiyor dediği konu böyle birşeyde değil. Ayrıca bunu diyen adamlar daha sonra kahvaltıda şunu yedik, akşamada şunu yeriz diye ailelerine rapor veriyorlar günlük.
Sorun Adam ailesinin karşısına geçip daha önce evlenip ayrılmış, benim için sorun değil size anlatıyorum ama bunu sizin dışınızda kimsenin bilmesine gerek yok diyememesi. Bu olgunlağa erişmiş olmaması.
Bu adammı ilerde neolursa olsun arkandayım diyebilecek yani. Hiç sanmiyorum.
Ben isterim çocuğum evlendiği kişi bilmek. Daha önce evlendimi, boşandımı, hapisemi girdi vs. Doğduklarından beri oyun arkadaşlarını bile didik didik araştırıyorum, evleneceği kişiyi neden bilmeyeyim.
Çok şükür erkek arkadaşım yaptığı, aldığı, yediği, gezdiği gibi örneklerde kendi alanını kimseye resim,video vs gibi bildirmeyen biri dediğim gibi kendine alan yaratabilen biri. Buradayım merak etmeyin sadece bu kadar.
Adam neden ailesinin karşısına geçip sizin kurduğunuz cümleyi söylesin mesela? bakın bunu bir anne olarak siz talep ediyorsunuz. Yaşayan insan bunu istemiyor anlatabiliyor muyum. Siz kendinizde hak görüyorsunuz.
Böyle birşeyi hak bilen bir insan yarın yorum yapmayı, sonraki gün eleştirmeyi, sonraki gün farklı bir şeyi hak görecek.
Doğduklarından beri oyun arkadaşlarını bile didik didik araştırıyorum, evleneceği kişiyi neden bilmeyeyim. kısmı benim için yeterli.

Öncelikle hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Talihsiz bir evlilik yapıp ayrılmışsınız bu ne suç ne günah sizin asla çekinecek bir şeyiniz yok.

Eş adayınızı tanımıyorum sadece yazdıklarınızla gözümde canlanan ve genel olarak ülkemizdeki durumlara göre bir kaç şey söyleyeceğim.

Ben karşı tarafın bilmesini isterdim.

Yani burada da çok okuyoruz nişanlım arkamdadır diyip fos çıkanları.

Ailesinin olası tepkisine(her ne kadar saçma olsa da) nasıl karşılık vereceğini söylediği gibi laflara sözlere set çekip çekemeyeceğini gerçekten yanımda olup olmayacağını görmek isterdim sanırım.

Yani söylemek istememe sebebi ailesinin tepki vereceğinden emin olması gibi geldi bana. Daha baştan sevgisini savunmaktan kaçan bir adam canlandı gözümde. Evlenelim olsun bitsin de sonra duyarlarsa da aman evlendim derim gibi.

Sorun çıkaracak olan aile isterseniz 10 yıllık evliyken öğrenin yine çıkarır.

O yüzden ailesi tepki koyacak bir aile adam da aileden etkilenecek karşı duramayacak biriyse baştan bileyim isterdim ben.

Merhaba,

2 yıl önce boşandım ve yolunda giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım annesinin huysuz olduğunu ve karşı çıkma ihtimalinin olduğunu söyledi. Tek sorunumuz ailesinin tepkisi şuanda.
Böyle bir durumla karşılaşanlar süreç nasıl ilerledi, önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz.
Not: bu yıl evlilik düşünmüyoruz ailesine konuyu bu hafta açacak
Eski konunuz🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Çok şükür erkek arkadaşım yaptığı, aldığı, yediği, gezdiği gibi örneklerde kendi alanını kimseye resim,video vs gibi bildirmeyen biri dediğim gibi kendine alan yaratabilen biri. Buradayım merak etmeyin sadece bu kadar.
Adam neden ailesinin karşısına geçip sizin kurduğunuz cümleyi söylesin mesela? bakın bunu bir anne olarak siz talep ediyorsunuz. Yaşayan insan bunu istemiyor anlatabiliyor muyum. Siz kendinizde hak görüyorsunuz.
Böyle birşeyi hak bilen bir insan yarın yorum yapmayı, sonraki gün eleştirmeyi, sonraki gün farklı bir şeyi hak görecek.
Doğduklarından beri oyun arkadaşlarını bile didik didik araştırıyorum, evleneceği kişiyi neden bilmeyeyim. kısmı benim için yeterli.
Biraz sakin ya:) niye sinirlendiniz. Pasif agresif tarzınızın muhatabı ben değilim.
Baştan zamanı gelince söyleceğim diyen birisi sonradan bilmeselerde olura dönmüş.
Yerinizde olsam körü körüne savunmak yerine kimbilir benden ne gizliyor veya gizleyecek diye düşünürüm.
Ve elbetde çocuklarım için herzaman en iyisini istediğim içinde oyun arkadaşları dahil çevrlerindeki herkesi bilirim.

Elbette siz nişanlınızı tanıyorsunuz ama ben kendisinin hata yaptığını düşünüyorum. Ailesinin şimdi vereceği tepkiyle yüzleşmemek için bu tepkiyi erteliyor. Evlendikten sonra bir şey diyemezler, en fazla iki surat asarlar ve konu kapanır diye umuyor. Aynı şeyi ileride başka bir konuda size de yapabilir.
Düşüncenize saygı duyuyorum.

Seninle bir hayat sürecek olan benim, bu durumu isteyecek veya istemeyecek olanda benim açıklaması da çok mantıklı ama
keske evlılık sadece ıkı kısıyle olsa, neden bu kadar sorun oluyor anlamadımi benım kız kardesımde bır yıl evlı kaldı ve boşandı sonrasında suankı esıyle tanıstı ve herseyını blıyordu aılesıde dahıl, olağan bır durum bu.
bence aıleısnın tepkısınden korkuyor erkek arkdasınız.

Aynı durumda olanlar bir süre sonra bu düşünce yapısına giriyor sanırım.
Ben ilk başlarda kendime çok dert etmiştim bu konuyu ama sonra normale döndüm çok şükür.
Ailesi ortalama 1,5 yıldan beri beni tanıyor. Bu süre zarfında duyulmadı sonrasında da sanmıyorum aslında. Duyulmaması için çabamızda olmadı çünkü.
Sonrasında da mıç mıç akrabaları bir araya toplamadıkça sorun olmaz heralde
'''''''Sonrasında da mıç mıç akrabaları bir araya toplamadıkça sorun olmaz heralde '''''''
bu yorumunuzdan sorun olacagından korktugunuzu cıkardım, bana oyle geldı bılmıyorum..

Biraz sakin ya:) niye sinirlendiniz. Pasif agresif tarzınızın muhatabı ben değilim.
Baştan zamanı gelince söyleceğim diyen birisi sonradan bilmeselerde olura dönmüş.
Yerinizde olsam körü körüne savunmak yerine kimbilir benden ne gizliyor veya gizleyecek diye düşünürüm.
Ve elbetde çocuklarım için herzaman en iyisini istediğim içinde oyun arkadaşları dahil çevrlerindeki herkesi bilirim.
İnanın sinirlenip gerilmedim. Hayata karşı herkesin tutumu farklı size de diğer yorum yazanlara yazdığım gibi saygı duyuyorum tabikide.
Söyleyeceğim diye konuştuktan sonra akışı ben bile yakalayamadım inanın onun içinde öyle olduğunu düşünüyorum.
Birde aile işin içine girince çayıydı, yemeğiydi bir dk şunu da araya sıkıştırayımda söyleyeyimlik birşey değil.
Herşey burda yazıldığı gibi tek düze ilerlemiyor maalesef. Teşekkür ederim

Ne demek istediğimi bile anlamadığınız için olgun bulmadım sizi. Malum bazı şeyler yaşla olmuyor.
Yoksa evlenmişsinz, evlenmeden aynı evde yaşamısınız değil konu. Hiç biri beni ilgilendirmiyor.
Kendi çizginiz doğrularınız varsa burda neden açtınız konuyu? İçinizde aslında doğru olmadığını bildiğiniz için. Hayat sizin, bize ne? Ben 2 dk sonra sayfayı kapatırım aklıma bile gelmessiniz. Sizin yanlış birşey yaptığınızı düşünmüyorsa karşı taraf bunu gizlemeye neden gerek duyuyor diye takılırdım. Belkide sizin doğrularınız ile onun büyüdüğü ortamın doğruları aynı olmadığı içindir.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım fakat aynı şeyleri düşünüp doğru bulmamız imkansız.
Kendi içimde tereddütüm yok benim. Siz annenin yada babanın yaş kaç olursa olsun bir görüşü, bir kararı, bir eylemi bilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ben ise tam tersini. O yüzden siz gizlemek olarak düşünüyorsunuz ben ise mahremiyetimizle ilgili bir bilgi olduğunu ve bunu bildirmeme gerek olmadığın düşünüyorum/düşünüyoruz.
Benim bunu sorma amacım bir sürü farklı insanın bakış açısını görmek tereddütte kaldığım için değil.
Ailesi tepki gösterir veya göstermez bilinmez oda bilmiyor bende bilmiyorum. Kaldı ki annemle tanıştılar, oturdular, 55 yaşındaki insan anlayamadım dedi.
Aynı sizinle düşüncelerimiz veya doğrularımız uymadığı gibi ailesiylede uymayabilir. Ben buna saygı duyarım saygı da beklerim.
Yanlış anlaşılmak istemem tarafınızdan, tepkili veya fevri bir şekilde yanıtlamıyorum bile. Hatta dediğiniz gibi korkan, korktuğu için söylemeyen bahaneleri olan insanlar vardır yok diyemem. Bizimki saklamak yada gizlemek değil sadece.

X