Neden mantıklı değil açıklayabilir misinizMantıklı değil, kendinizi kandırmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden mantıklı değil açıklayabilir misinizMantıklı değil, kendinizi kandırmayın.
Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederimKatılmıyorum, hayatlarıyla ilgili önemli kararlarını her yaşta bilmek isterim. Dış kapının mandalı değilim sonuçta. Bana söyleyecek olmaları hesap vermeleri anlamına gelmiyor neticede. Tam tersi önemli bir karar aldığımda bende çocuklarıma durumu bildirmeliyim, aile olmak budur
İnanın sıcak veya soğuk bakılacağını 1,5 yıldır ben bile kestirmiyorum.Bence söylenmeli
Istemede, söz/nişan/nikah vs duymama şansları yok. Sizin tarafdan herkes biliyor, gizli birşey değil.
En basiti bir densiz çıkar ayy hadi bu sefer ömürlük olsun der eş ailesinin kulağına illaki gider.
Ailesi bu duruma sıcak bakmayacağı için gizliyor bana kalırsa. Yoksa herkes herşeyi bilmesine gerek yok meselesi değil bu
Şuan size ben hep arkanda dururum diye romantik sözler ediyor. Ama asıl mesele ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için saklıyor.Neden mantıklı değil açıklayabilir misiniz
Tabiki paylaşmıyoruz. Biz kendine yaşayan özel hayatı kendine olan bir çiftiz normalde de.sızınle evlenecek olan kısı bunu sorun etmıyorsa kaynanaya gorumceye eltıye ne yanı asla bılmelerı gerekmez kı .. kımseyı ılgılendırmez kı
suc ıslememıssınız yuz kısartıcı bırsey yapmamıssınız altı ustu kısa surelı evlılık yasamıssınız bu ayıp bırsey degılkı
bence kararına saygı duyun kendı aılesı paylasmak ıstemıyorsa bır bıldıgı vardır. ısıne karısmayın derım
sız onunla ılgılı herseyı aılenıze yetıstırıyor musunuz oyle dusunun...
Neden mantıklı değil açıklayabilir misiniz
Bence söylemesi yönünde baskı yapmalısınız. Eğer gerçekten sorun olmayacak ne ala, olacaksada evlenmeden önce öğrenmiş olursunuz.İnanın sıcak veya soğuk bakılacağını 1,5 yıldır ben bile kestirmiyorum.
Sorum erkek arkadaşımın kararına saygı duymaya devam mı etmeliyim söyle diye baskı mı yapmalıyım gibi birşeydi
En başından beri söyleyeceğim diyen de oydu. Bu arada bunu söylememiş olsa bile sonsuza kadar bu şekilde kalmayacağını ikimizde biliyoruz.Şuan size ben hep arkanda dururum diye romantik sözler ediyor. Ama asıl mesele ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için saklıyor.
Böyle basit bir konuyu ailesine söyleyemen birisini ben olgun olarak görmem, ayrica ilerde başı sıkıştığı zaman bana neler söylemeyecek, benden neler gizleyecek diye düşünürdüm.
Yok zaten onu söyledi öyle yada böyle olumsuz bir durumda ben senden vazgeçmeyeceğim onlarda kabul edip susacaklar diye.Cümle çok mantıklı ama şu iki cümle arasındaki farkı düşünün lütfen:
Nişanlınız şöyle diyor: Ailemden saklayacağım çünkü seninle bir hayat sürecek olan benim, bu durumu isteyecek veya istemeyecek olan da benim
Oysa demesi gereken: Tepki verseler bile aileme söyleyeceğim çünkü seninle bir hayat sürecek olan benim, bu durumu isteyecek veya istemeyecek olan da benim
Keşke tanıyabilseniz dicem buradakilere neredeyseBence karışmayın kendi ailesinin derdi neyse kendi çözümlesin
Kabul etmeyip kafa şişirecekler belli ki, adamın da hiç kafa zırıltısı çekmesi yok hem de evlilik arifesinde boş yere adamın başını derde sokmayın derim :)
Boşanmak ayıp değil ama o ailenin yerinde olsam ben bu detayı bilmek isterdim. Tam tersi bir durum olsa siz ailenizden saklarmıydınız ? Belliki ailesi tepki vereceği için saklıyor. Nişanlınız toy ama sizin bu durumları bilmeniz lazım. Sonradan öğrenince size huzur verir mi erkek ailesi sizce?
Verdiğiniz örnek çok uç yalnızBen dügün günü ailesinin baskisi ile evlenmekten vazgecen bir adami taniyorum..kadin bosanmisti, adam bekar. Adam ailesinin tepkisinden cekinmese bunu gayet paylasabilirdi. Bu sonra ortaya ciksa sizin gizlediginiz gibi görünebilir.
Benim de aynı durumda olduğumu biliyorsunuz konuştuk. Ben sizi anlıyorum, erkek arkadaşınız hakkında söylenen kötü yorumlara kesinlikle katılmıyorum.Keşke tanıyabilseniz dicem buradakilere neredeyse
Hır, gür, tartışma adamı değil. Sinir bozucu bir sakinliği ve mantığı var yıllardır sesini yükseldiğini duymadım öyle diyim.
Öyle bir adamın insanlarla iyi veya kötü olarak uğraşmak istememesini ben anlıyorum ama anlatamıyorum sanırım
Sonradan böyle birşey öğrenilmiş olsa bile sorgulanacak bir konu olmadığını düşünüyorum benBilince ne oluyor, Allah Allah Allah oğlum 2. el mal alıyor kazıklanıyor yetişin komşular rizam yok mu dicekler Yetişkin bir adam bu, sevmiş, evleniyor kendi beyni de var Allaha şükür kiminle evlenirse evlensin aileye mutluluk dilemek düşer. Gelin adayının boşanmış olduğunu öğrenince ne olacak? Gelinin hayatına gidip burunlarını sokmuş olacaklar, oğullarının kararını hiçe sayıp 5 yaşındaki çocuk gibi davranmış olacaklar. Türk toplumunda neden saygı yok
Yok zaten onu söyledi öyle yada böyle olumsuz bir durumda ben senden vazgeçmeyeceğim onlarda kabul edip susacaklar diye.
Keşke tanıyabilseniz dicem buradakilere neredeyse
Hır, gür, tartışma adamı değil. Sinir bozucu bir sakinliği ve mantığı var yıllardır sesini yükseldiğini duymadım öyle diyim.
Öyle bir adamın insanlarla iyi veya kötü olarak uğraşmak istememesini ben anlıyorum ama anlatamıyorum sanırım
bence adam annesının kapasıtesını bılıyor burunlarından getırecekler ıstemıyoruz dıyecekler cocuk rest cekmek zorunda kalacak bırsuru kargasa olacak belkı dugune bıle gelmeyecegız dıyecekler , bosandıgı kısının aılesıne falan ulasıp neden bosandıklarını soranlar da var ...ondan cekınıyordur yuksek ıhtımal...Bilince ne oluyor, Allah Allah Allah oğlum 2. el mal alıyor kazıklanıyor yetişin komşular rizam yok mu dicekler Yetişkin bir adam bu, sevmiş, evleniyor kendi beyni de var Allaha şükür kiminle evlenirse evlensin aileye mutluluk dilemek düşer. Gelin adayının boşanmış olduğunu öğrenince ne olacak? Gelinin hayatına gidip burunlarını sokmuş olacaklar, oğullarının kararını hiçe sayıp 5 yaşındaki çocuk gibi davranmış olacaklar. Türk toplumunda neden saygı yok
Bende kararına saygı duyuyorum canım.Benim de aynı durumda olduğumu biliyorsunuz konuştuk. Ben sizi anlıyorum, erkek arkadaşınız hakkında söylenen kötü yorumlara kesinlikle katılmıyorum.
Benim erkek arkadaşım şöyle demişti mesela, şimdi anneme sölicemi o belki gidecek orda bir akrabamıza yada komşuya, arkadaşına söyleyecek, söyleyeceği kişinin ne düşüncede olduğunu ben bilemem, belki ona bir laf söyleyecekler, kafası karışacak beni arayacak fln hiç uğraşmak istemiyorum demişti. Ben dediğim gibi size onun bu kararına saygı duyuyorum, bıraKIN söylemesin.