Eveeet minnoşum bebiş hayırlı olsun.
Böyle düşünmek yerine aksiyon alıyorsun alınacakları çat çat ağırlaşmadan iyice kocanla geze geze al. İnternetten pat pat sipariş ver. Buraya da hemen sor kafanı karıştıran bir şey olursa yardım eden olur. Kimse yazmazsa kız bana yaz söz tek tek yardım ederim
Annenin bir ayağı iki üç papuca girmiş annen kaça bölünsün, evet sen de anneni yanında görmek istersin ama işte şartlar.
İleride sen de ona göre davranırsın gene de kızma. Söyle annene, anne bie hafta gelin bana şunu şunu alalım, yaptırmam almam gereken ne bana bir destek olun de açık açık. Baktın olmuyor yok dediler veya diyemedin üstte dediklerimi yap. Kv varsa iyiyse aran onu çağır. ( genelde olmuyor ama belki iyidir
)
Temizlik olayına gelince evi kocan da süpürsün son zamanlarda yollarsın halı yıkamaya çağır bir de temizlikçi, beğenirsen bebek doğunca devamlı al. Kimseden temizlik bekleme gücün parana yeter derler.
Bırak gerekiyorsa evi b.k götürsün sen önce bebekle iyi ol.
Kocan yapacak biraz da, yemek de öyle gerekiyorsa o yapıp gidecek yapamıyorsa dışardan hazır yemek sulu yemek alıp getirecek. Hiç kasma kendini no panik.
Sen bu süreçte tek olacakmış gibi hazırlan destek olurlarsa sağolsunlar olmazlarsa da yapacak bir şey yok