13 gün önce Ya Müyessir esması ile 21 günlük olumlamaya başladım..ilk günler biraz tuhaftı ama huzur veriyordu içime,garipsemiştim,hani öyle bi şey yokken nasıl düşünürsün diye,ama diyorum ya ''huzur'' vermesi,kalbimi kıpırdatması,içime bi heyecan gelmesi,dedim devam edicem ne kaybederim,sonuç olarak Rabbin adını zikrediyorum...bundan daha iyi nolur ki?
aradan geçen 13 gün zarfında,yaşadığım bi kaç olay oldu (özel olduğu için yazamıyorum :)) hatta az önce fark ettim bunu,bu yazıyıda ondan yazmak istedim..
isteyerek yapılan herşey insana sözlü yada fiili bi şekilde sunuluyor :)ve ben dün gece duyduğum bi kaç cümle ile (bu yaptığım olumlama ile alakalı :)) öyle mutlu oldum ki ifade edemem :) bi anda,beklemediğim bişeydi inanın :) bunu bütün samimiyetimle yazıyorum kesinlikle kandırmak değil!hatta sabah kalktığımda,aklıma gelir gelmez yüzümdeki o gülümseme,içimdeki o mutluluk kat ve kat daha da arttı :)
mutlu muyum ?EVET
huzurlu muyum? KESİNLİKLE EVET
inanıyor muyum?SONUNA DEK
8 günüm kaldı olumlamanın bitmesine :)sadece deneyim bu,denemekten zarar gelmez,pozitif düşündükçe pozitifleri çekersiniz..bunu çoğu kez yaşadım ve gördüm..
nasıl yaptın .)
hayırlı saaaabaaahlar :))
bugün daaha da mutluyummm :))
sağlıklıyım çok şükür :))
Sabahları mı bu zikri çekiyorsun?13 gün önce Ya Müyessir esması ile 21 günlük olumlamaya başladım..ilk günler biraz tuhaftı ama huzur veriyordu içime,garipsemiştim,hani öyle bi şey yokken nasıl düşünürsün diye,ama diyorum ya ''huzur'' vermesi,kalbimi kıpırdatması,içime bi heyecan gelmesi,dedim devam edicem ne kaybederim,sonuç olarak Rabbin adını zikrediyorum...bundan daha iyi nolur ki?
aradan geçen 13 gün zarfında,yaşadığım bi kaç olay oldu (özel olduğu için yazamıyorum :)) hatta az önce fark ettim bunu,bu yazıyıda ondan yazmak istedim..
isteyerek yapılan herşey insana sözlü yada fiili bi şekilde sunuluyor :)ve ben dün gece duyduğum bi kaç cümle ile (bu yaptığım olumlama ile alakalı :)) öyle mutlu oldum ki ifade edemem :) bi anda,beklemediğim bişeydi inanın :) bunu bütün samimiyetimle yazıyorum kesinlikle kandırmak değil!hatta sabah kalktığımda,aklıma gelir gelmez yüzümdeki o gülümseme,içimdeki o mutluluk kat ve kat daha da arttı :)
mutlu muyum ?EVET
huzurlu muyum? KESİNLİKLE EVET
inanıyor muyum?SONUNA DEK
8 günüm kaldı olumlamanın bitmesine :)sadece deneyim bu,denemekten zarar gelmez,pozitif düşündükçe pozitifleri çekersiniz..bunu çoğu kez yaşadım ve gördüm..
canım benim yaptığım evlilik için yani evleneceğin insanı kendine çekmek hazır olduğunu göstermek..vsSabahları mı bu zikri çekiyorsun?
Kaç tane?
sağ ol canımcanım benim yaptığım evlilik için yani evleneceğin insanı kendine çekmek hazır olduğunu göstermek..vs
içinden kaç tane geçiyorsa ben mesela 100 dedim,arkadaşım 74 dedi :) sana kalmış yani
sabah ilk kalktığımda,akşamda yatarken yani uyumadan hemen önce yapıyorum
önce zikrediyorum
sonra niyet
sonra olumlama
ve gerçekten bunun sonucunu yaşadım :)
içten isteyerek yapılan her dua,her niyet bi gün seni gelip bulur nerde olduğunun hiç bi önemi yoktur..
rica ederim :) yapacak mısın? :)sağ ol canım
canımcım topiğin hayırlı olsunnette dolaşırken bazı esmalara ve onunla beraber yapılacak 21 günlük çalışmalara rastladım..eminim siz,n de hoşunuza gidecektir..
Esma-ül Hüsna ve Olumlamaları:
Evlilik için : En Nafi-i, Ya Müyessir.
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir evlilik yapmayı seçiyorum. Evleneceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.
Arınmak için : El Vasi , Et Tevvab, El Afüv, El Mutahhir
Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.
Sağlık İçin : El Hamid, Eş Şafi, El Hay
Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, Allah’tan bana gelen şifayı sevgiyle kabul ediyorum.
İş İçin : El Vacid, El Muktedir, Ya Muin
Karşıma her gün yeni ve güzel fırsatlar çıkıyor ve bu fırsatları iyi değerlendiriyorum. Her zaman doğru seçimler yapıyorum ve tamamen yeterliyim.
Hangisine ihtiyacınız var ise önce güzelce bir niyet yapıyorsunuz. mesela evlilik için ise:evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde niyet ediyorum ve çok teşekkür ediyorum diyebilirsiniz..
her bir madde için verilen Esmayı İlahileri bir miktar zikredip niyetimize bu Esmayı İlahileri de katarak güzel bir niyet yapıyoruz. Ve daha sonra Esmayı İlahilerin altındaki cümle/cümleleri yatarken ve sabah kalkar kalkmaz tekrarlıyoruz. Buna 21 gün gibi bir süre devam ediyoruz.
yok öylee tembellik hadi kalk ve git kursuna :) sana daha değişik gelecektir herşeyselamlar :))
bugün kursum var pek gidesim olmasa da hayat amacım beni dürtüklüyor ve bunu yapman gerek diyor :))
ço güzel çok şükür her şey :)
tşkler tatlımcanımcım topiğin hayırlı olsunyaşnız ben direkt bu mesajı gördüm malum evlilik duası var içinde kız denesem işe yarar mı ki
ay ben regli oldum şansa bakyok öylee tembellik hadi kalk ve git kursuna :) sana daha değişik gelecektir herşey
tşkler tatlım
hahahabende aynen hemen evlilik için olanla başladım evet tatlım yarıyor,geçmiş sayfalardan birinde yazmıştım :) denemekten zarar çıkmaz dimi ama :)
benim son 5 günüm kaldı sonra başka bişeyler devame dicem :)
bilmem, düşünüyorum :)rica ederim :) yapacak mısın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?