- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
İşte ahh o korkular, susmak bilmeyen ego, zihin......
Ben de direnç göstermektedeyim bunlara.
Topiģi keşfettikten sonra (geçen sene hamileyken) baştan sona okuma gayretine girmiştim.
'Duyamasınlar, bilmesinler; büyüsü bozulur' diye endişe etmeden paylaşılan her sayfayı tek tek not ettim telefonuma.Ara ara açar bakarım.En çok da egomun, zihnimin sesi yükseldiği zamanlarda...
Her seferinde de tekrar motive eder ve An'da kalmamı sağlar
Bu kıymetli paylaşımlar için minnettarım kendi adıma
Lütfen daha çok paylaşılsın, bizlere ilham olsun diye ısrarım bu yüzden..
Ekran resimlerini alarak kaydediyorum benRica etsem notlara kaydettiklerini bana özelden atar mısınız
Kendi mesajımı alıntılayacağım ama yukarıdaki mesajı 2019 şubatta yazmışım
2019 nisanda Kars'a taşındımKışını da karını da gördüm, hatta tren yolculuğu ile Karstan Ankaraya da gittim. Hatta 2 sene daha Karsta görev yapacağım.
Biz yeter ki dileyelim...
Sordum içimden var mı benim anlatacağım bir ilham dedim. Hemen yanıt geldi, ben de inanilmaz şaşırdım yine bağlantisiyla geldigi içinBiraz gerilerde kalmış sanki ilham ve motive edici paylaşımlar..Topik çok eski zaten...
Aslında herkes sonuç aldığı bir iki durumu paylaşsa hem topik biraz hareketlenmiş olur hem de bize yeniden ve yeniden ilham olur belki.Ben başlayayım mesela
Topiģi geçen sene farkettiğimde hamileyim demiştim.Bebeğimin cinsiyeti kesinlestikten sonra hayal kurmaya başladım.Eşime de şu kısımları bana benzesin, bu kısımlarını senden alsın dedim sürekli..
Bi süre ya musavvir esmasını okudum "Suretlere şekil veren esma" ve bebeğim doğdu...Şimdi her gören bana ve eşime söylediğim şekilde benzetiyorlar
Bugün yine dilime doladığım sözü paylašayım burda;Sordum içimden var mı benim anlatacağım bir ilham dedim. Hemen yanıt geldi, ben de inanilmaz şaşırdım yine bağlantisiyla geldigi için❤
Biri sormuştu burdan hayvanlara, çocuklara yardım içinde imajinasyonlarimizi kullanabilir miyiz?
Tabiki demiştim o yardımların içinde olmasaniz bile mutlaka gerçeklesir gözünüzle,kulaginizla şahit bile olursunuz. Ben de şu an imajinasyonumu yaşıyorum hem de projenin içindeyim hatta başında; ülke genelinde uygulanacak örnek bir proje bile oldu. Geçen ay merkezden aradılar ve müjdelediler resmenİşin ilginç tarafı ne biliyor musunuz, çok sıradan bir olay gibi geliyor; daha önce milyon defa yaşamış gibi ama şu an yaşarken. Zaten öyle olmasa egom devreye girerdi oldurmazdı, nasılsa konfor alaninda biliyor her şey güvenli. Peki nereden biliyor; tabiki gerçek zannettigi anı olarak kaydettigi imajinasyonlarımdan.
Offf yine ne alanlar açıldı;
@Rona07 ruhunu sevgiyle selamlıyorum canım tüm alanlara bolluk,bereket,coşku,sevinç doldursun tüm geçmiş gelecek boyutlarda
927 den sonra birkaç sayfa okudum. Size bir sır vermişim meselaEkran resimlerini alarak kaydediyorum bensana 927.sayfalardan başlayarak, topiğe bi göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Özelliklebuttrfly 'nin harika paylaşımları var
Dün çok gereksiz ve anlamsız bir tartışmanın ortasında buluverdim kendimi ve canım çok sıkıldı.927 den sonra birkaç sayfa okudum. Size bir sır vermişim mesela
Demişim ki istediginiz şeylerin başkasında bol bol olduguna inanın,kabul edin. Size ondan bir iki tane vermesi onu hiiç etkilemez ama sizin imkansız bir imajanisyonunuzdur belki de. Bu süreçte bu inancımı deneyimleme fırsatı buldum. Onun hatta onlar için hiçbir şeydi ama benim muhteşem bir imajimdı. Hangisine sevinecegimi şaşırmıştım; inancımın perçinlenmesine mi yoksa imajinimin gerçekleşmesine mi
Tüm bunlardan daha çılgınca ülkem ve dünyam adına neler var ki; bolluk,bereket, ihtişam,coşku,barış sağanak sağanak yağsın. 2 3 yıldır hatta daha fazladır yaşanılan kötü diye değerlendirilen tüm durumların harika,muhteşem diye yenilenmesi için yüzlerin huzurla gülmesi için neler mümkün
İtici güçler için sormuştum ya neler var diye; 2 gün önce kendimi bir enerji çalışmasına atmam gerektigine inandım. Aradım taradım google da,sosyal medyada kim var neler var diye "Konfor alanımdan çıkıp, kendimi görünür kılmam" niyetime karşılık gelen. Ve bir anda bu mottosunu içeren bir workshop çıktı karşıma. Ücreti için de şunu sordum; eğer bu çalismaya katılacaksam para da bana gelir zaten. Hiç bakmayi düşünmediğim bir hesabımda bir para var ki hemen yerine koydum ve başladım bu workshop topikcanlarım. Şu an tam ihtiyacım olan bir çalışma.Epey bir şey çıktı yüzeye iptal edip yaratımları yıkmak üzere. Hatta zaman-mekan-para üzerindeki realitem de ciddi sarsıntılar gerçekleşti. Ama çok daha fazlasını, bir yıkımı bekliyorumÇoook çok teşekkür ederim canım benim,7 yıllık yol arkadaşıyız burada. Görsem tanırım seni,sarılırım o kadar ki ruhum tanıyor seni @ftemizcim seni
Neler mümkün; hangi coşku dolu,keyif dolu itici güçler var, hangi sonsuz kaynaklarım var daha fazla,daha güzel kaynaklardan buluşabilmemiz için bütünün hayrına olacak biçimde
İtici güç demişken 1 haftadır beni ve cekirdek ailemi de destekliyor bu enerji hem deli gibi korkuyorum hemde denemek istiyorum .. sonra bu nasil olacak o nasil olacak maddiyat yer zaman mekan vs yetişebilecek miyim diye içerdeki minnak çocuk ego korkutuyor ... çık kabugundan kızım dene zorla geçmişte basardiklarinda böyle olmadi mi diyorum adim adim hade hadeİtici güçler için sormuştum ya neler var diye; 2 gün önce kendimi bir enerji çalışmasına atmam gerektigine inandım. Aradım taradım google da,sosyal medyada kim var neler var diye "Konfor alanımdan çıkıp, kendimi görünür kılmam" niyetime karşılık gelen. Ve bir anda bu mottosunu içeren bir workshop çıktı karşıma. Ücreti için de şunu sordum; eğer bu çalismaya katılacaksam para da bana gelir zaten. Hiç bakmayi düşünmediğim bir hesabımda bir para var ki hemen yerine koydum ve başladım bu workshop topikcanlarım. Şu an tam ihtiyacım olan bir çalışma.Epey bir şey çıktı yüzeye iptal edip yaratımları yıkmak üzere. Hatta zaman-mekan-para üzerindeki realitem de ciddi sarsıntılar gerçekleşti. Ama çok daha fazlasını, bir yıkımı bekliyorum
Bütünün hayrına olacak şekilde neler var,kimler var hayatımızı bir şölene, festivale çevirip bize doğal metaverse ler yaşatan yıllardır sizlere anlatmaya çalıştığım
Şimdi önümüzdeki "kendimiz "olan bariyerlerimizi kaldırıyoruz; bize muhteşem alanlar açacak olan, sevgiyi,coşkuyu cağıl cağıl cağıltacak, para ile aramızı sıcacık bir dost-sevgili yapacak tüm harika deneyimleri kendimizi açıyoruz; kabul etmemekle ilgili ne kadar yargı,inanç ve kodlarımızı iptal ediyoruz,serbest bırakıyoruz o zamanİtici güç demişken 1 haftadır beni ve cekirdek ailemi de destekliyor bu enerji hem deli gibi korkuyorum hemde denemek istiyorum .. sonra bu nasil olacak o nasil olacak maddiyat yer zaman mekan vs yetişebilecek miyim diye içerdeki minnak çocuk ego korkutuyor ... çık kabugundan kızım dene zorla geçmişte basardiklarinda böyle olmadi mi diyorum adim adim hade hade
Senin dediğin gibi canim
*** Bütünün hayrına olacak şekilde neler var,kimler var hayatımızı bir şölene, festivale çevirip bize doğal metaverse ler yaşatan ***
Amin amin amin Öyle olsun buttflycimŞimdi önümüzdeki "kendimiz "olan bariyerlerimizi kaldırıyoruz; bize muhteşem alanlar açacak olan, sevgiyi,coşkuyu cağıl cağıl cağıltacak, para ile aramızı sıcacık bir dost-sevgili yapacak tüm harika deneyimleri kendimizi açıyoruz; kabul etmemekle ilgili ne kadar yargı,inanç ve kodlarımızı iptal ediyoruz,serbest bırakıyoruz o zaman
Maddi manevi zenginliğe ulaşmamız bizim en yüksek titreşime ulaştığımızı gösteriyor. İşte bu titreşimdeyken zaten en yûksek halimize ulaşıyoruz. Ferrarisini satan bilge artık doyuma ulaştı, o enerjiye o titreşime ulaştı da sattı.Elon Musk en güzel oluşumları için kendini minnak evine atmıyor, hepliğe ulaştılar ki hiçlik artık bir şey ifade etmiyor." Zenginliği ancak şüphelerinizden kurtulduğunuzda yaşayabilirsiniz..
Üzüntü ve inanç eksikliği, hayatın herhangi bir alanında, hatta para ve maddi şeylerde bile bolluğun tezahürü ile tamamen bağdaşmaz.
İnançsızlığınızı ve şüpheciliğinizi bir kenara bırakmak önemlidir. Arzulanan şeylerin tecellisi, sarsılmaz bir imana dayanır.
Arzuladığınızı gerçekleştirmek için "görmeye inanmalısınız". Bu şekilde, hayallerinizin gerçekleştiğine dair somut bir kanıtınız olmamasına rağmen kendinize güveniyorsunuz.
Asla aksini yapmamalısınız, "görmek inanmaktır", yani arzularınız ortaya çıktıktan sonra inandığınız bir durumdur. Gözünüzde canlandırdığınızda, arzu ettiğiniz nesneleri tasavvur ediyorsunuz, ancak henüz gerçekleşmediler. Görselleştirme, istediğiniz şeyleri çekmenin en güçlü yollarından biri olarak kabul edilir.
Refahı çekmek istiyorsanız, evrenin her şeye gücü yeten bolluğuna sarsılmaz bir güven duymalısınız. Evrenin doğası gereği bol olduğunu ve size istediğiniz her şeyi sağlayabileceğinizi anlamalısınız. Bu, denizlerin gelgitlerini oluşturan, trilyonlarca canlıya hayat veren ve gezegenimizi döndüren aynı her şeye canlılık veren İlahi Mutlak güçtür.
Evrensel tedarikten almak için açık bir tutuma sahip olmalısınız. Hediyelerini almaya istekli olmak önemlidir. Evrensel güçlere olan inancınız sarsılmaz olmalıdır. Hayalleriniz en iyi şekilde, ideal zamanda gerçekleşecektir. " (alıntı)
Bu bende şu an bir "aydınlanma" oluşturdu. bir ışık yaktı beynimde. "Bize öğretilen" ya da kolayımıza gelen "kadercilik kafası" "sınav dünyası" işte "hayat okulu" (bu terimlerden hoşlanmıyorum) aslında kültürümüzde olan bir şey. Bu ülkede doğmuş olmanın verdiği, farkına varmadan kabul ettiğimiz doğru sandığımız şeylerden bir tanesi. Sınav dediğin şey neden işte fakirlik, acılarr ..vs olsun. Bunu sevgi dolu Yaratıcımıza ne faydası var? Ya da bize? Sınav belki de kafamızda kendimizi bu bahanelerle kısıtlamamızı aşmak, ortadan kaldırmak, sınırsıza yaklaşmak olmasın? Alıştığımız her şey bizim güvenli alanımız ve uzaklaşmak korkutucu olabilir. Acılarımız da buna dahil. Hatta özellikle acılarımız. Mesela annemi yakaladım geçenlerde. bir şeyden yakınıyor telefonda. Ben ona çözüm sunuyorum duymamış gibi davranıyor başka bir soruna geçiyor. Ya da üzüldüğü bir şey var aslında öyle olmadığını anlatıyorum net duymamazlıktan gelip konuyu dramatik bir şeye eviriyor. Çünkü yakınmak-dram onun güvenli alanı.Maddi manevi zenginliğe ulaşmamız bizim en yüksek titreşime ulaştığımızı gösteriyor. İşte bu titreşimdeyken zaten en yûksek halimize ulaşıyoruz. Ferrarisini satan bilge artık doyuma ulaştı, o enerjiye o titreşime ulaştı da sattı.Elon Musk en güzel oluşumları için kendini minnak evine atmıyor, hepliğe ulaştılar ki hiçlik artık bir şey ifade etmiyor.
Bilinenin aksine zenginlik çok güzel, zenginlik titreşimi harika; ulaşılması gerekir,doyurulması gerekir
Hamiltonun enerjisinden kurtulmak diyince aklıma 200 liranın arkasındaki yunus emre geldi. Bizim en büyük paramız ve yunus emre bildiğim kadarıyla fakir ve çile çekmek üzerine bir hayat yaşamış. Tamam sevgi enerjisi yüksek ama maddiyat zenginlik değil. Bunun etkisi olabilir mi ?2015'te Los Angeles'ta bugünlerde çok büyük bir heyecan vardı; herkes onu konuşuyor Alexander Hamilton musicali. Burda o zamanlar sıkca bahsettigim halk kütüphanesinde katıldigim sohbetlerden birinin konusu Hamilton' du, Los Angeles ta bir müzik okulunda ögretmen Sevgili Bayan Shawn, heyecanla anlatiyor bize.Müzikalin şarkilarini dinletiyor. Müzikali yaşayarak anlatiyor resmen, bizler de büyülenmiş gibi dinliyoruz.
Tabi o zamanlar Hamilton unutulmaya yüz tutmuş. Sadece 10 dolarlık banknotun üstünde biri. Hatta defalarca 10 doların üzerinden kaldirilmayi bile düşünülmüş. Çünkü Hamilton' un enerjisinden kurtulmaya çalışılıyorlar; ben öyle yorumluyorum...
Aradan 6 sene geçti 2 gündür beynimde,ruhumda çalıyor müzikal. Meditasyonumda Sevgili Hamilton' a sordum. Sevgili Hamilton bana ne anlatmak istiyorsun???
Aktarmam koşuluyla iletiye başladı. Ben Amerikan' ın kurucusuyum evet hatta şu anki para sisteminin de diyebilirim. Paranın lideri olmak istiyorsun, o zaman almış olduğun tüm yeminleri, antları iptal et. Peki edeyim dedim,yardimci ol bana. Los Angeles' ta ilk sana kim yeminleri iptal ettirdi. Evet evet " Para için kaç kez öldürüldün,kaç kez öldün" dedi. Tamam işte ben de düelloda ben de para için öldüm sadece para mı ırkçılık,din,... hepsini iptal iptal et ki ben de sen de dünyada huzur bulsun.Sadece benim iptal etmem yeter mi dedim, gerisini enerjilere bırakacakmışım
Evet astrolojide de takip edersiniz şu anki açıların kuruluş dönemiyle hemen hemen aynı açıda oldugunu iletiyor, bir bitiş mi başlangıç mı görecegiz diyorlar.
Evet ben de soruyorum tüm bu çılgınların coşkuya,sevince, huzura,mutluluga dönmesi için neler mümkün canım evren. Çocuklugumdan beri o hayal ötesi dünyayı yaşamam,tanık olmam için neler mümkün sevgiyle,coşkuyla,huzurla???
Not: Müzikal müziklerine, banknota mutlaka bakın. Muhteşem enerjilerinizi gönderin,sevginizi varin topikcanlarım. Bir benle ne olacak demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?