Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yin yang olarak... Los Angeles ta geceyken, Türkiye' de gündüz. Karanlıkların karşısında aydınlik, aydinligin karşısında gece var.
Cevabı çok açık değil mi??Birimiz zenginlikle sınanırken, birimiz fakirlikle... Ama dengeler degisebilir... Benim secimim bembeyaz bir yinyang...Bunu seçiyorum

Eklentiler

• Yinyang.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
Sormak istediğim bir nokta var . Ben hayal ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ama o hayal ettiğim şeyle alakalı bir olumsuzluk yaşadığımda gardım düşüyor zorluyorum boşa olmaz diyorum.

Benim merak ettiğim şu istediğimiz bir şeyi hayal ederken nasıl olacağını değil de o şeyin sadece kendisini mi hayal etmeliyiz. Örneğin araba istiyoruz. Arabayı şu kişi bana şu kadar parayı verirse alabileceğimizin farkındayız ve dolayısıyla aklımıza direk arabanın alım hayali o kişinin o parayı vermesi olarak geliyor. Yani bu yanlış mı ? Salt hiç bir sebep düşünmeksizin arabanın kendisini mi düşünmek lazım. Ama bu biraz imkansız gibi oluyor çünkü aklımızdan geçen düşünceler engellenmiyor.
Yine aynı şekilde diyelim güzel bir ilişki istiyoruz ve kalbimizde birisi var biz o kişi ile ilişki istiyoruz ve hayal ediyoruz istiyoruz vs ama bir türlü olmuyor . Bunun sebebi de o kişi ile sınırladığımız için mi ? buttrfly ?

Bunu o kadar çok sık tekrar ettim ki olsun yine söyleyeyim.Enerjiye odaklanmalıyız belli bir kişiye, belli bir eve, belli bir işe değil. Eğer özellikle bir kişiye odaklaniyorsunuz hele de o kişi platonik filansa egonun sesi inanilmaz yükselir, yorumlar etkiler; ev, iş içinde geçerli. Ama olmayan bir ev istiyorsunuz ya da iş... Neler isterdiniz,icinde ne olsun, nasil giyineyim? Kimlere neler diyeyim? Hepsini yeni yeni oluşturmalisiniz, gercekten etkili olmasi icin. Odağı kendimize ve kendi isteklerimize,enerjimize vermeliyiz, diğer kişiler istedigimiz kişi bile olsa gelsin yerini alsın.

Günaydınlar topikcanlarım yine bir eşzamananlilik ve evrenin bana "10" ile seslenmesi ile geldim.
Dün kızım soruyor anne " Meteliğe kurşun sıkmak" ne demek,nereden geliyor?
Hemen araştıralim dedim, bakın ne çıktı ilk yorumda;

"Metelik, Osmanlı'nın son zamanlarında enflasyonun da etkisi ile içerisindeki gümüş miktarı azaltılarak basılmış 10 değerinde az bir para.
Meteliğe kurşun sıkmak (ya da kurşun atmak) ise kabadayılar arasında kullanılan bir terimmiş. 'bozuk para için bile adam öldürebilecek kadar parasız kalmak' anlamına geliyormuş.
yani havaya para atıp onu vurmak gibi bir durum yok."

Hemen bu muhteşem düzene sonsuz şükranlarımı sunup genlerimde aldigimiz tüüüm ant ve yeminlerimi bozmaya devam ettim

Merhaba arkadaşlar YouTube de bir milim diye bir kanal var tavsiye ederim uzun süredir takip ediyorum kendisini enerjisi çok yüksek birisi inşallah buttrfly de görmek nasip olur
Çok teşekkür ederim canim benim; dün içsesim böyle devam et dedi biliyor musun? Bizim "OKU" yana ihtiyacımız var. Bilgi her yerde, her medyada var. Bize azimle devam eden-etmek isteyen, gerçekten isteyen lazım tıpkı sen gibi diyor. İhtiyacı olan gelen okur, ulaşır enerjisiyle diyorSon gelişmem bu

Siz devamlı yazin biz okuyalım burdan

“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir” Eintein​

Bu aralar habire soruyorum zihnime; neyi nasıl farklı yapsam da farklı sonuçlar alsam diyordum. Cevaplar da taaa taa geliyordu. Ama neden bu soruyu soruyorum deyince onun da cevabı geldii;
Doğum haritama göre Mars 12. Evde Kova da imiş. Kova burcu hangi evde ise orda değişim getiriyormuş epeydir; 12. ev bilinçaltı eviymiş; evet değişip dönüşüyorum yine; bu sefer ki sarsmıyor-yıkıp geçiyor. Harika bir hız treninde gibiyim, paylaşacak çok şeyim var sizinle

Sizde buradan dogum saatinizi biliyorsaniz bakabilirsiniz.

Eveet topikcanlarım; lütfen dinleyin. Aradım buldum türkçesini.Özellikle bu parçadan ilham aldım, aktarmam gerektigini. Bir de ülkem dedigi Karayipler oluyor. Hayali ise özgürlüğün,zenginliğin ûlkesi Amerika; kuruyor da hem de 19 yaşinda. Vurguluyor benim ülkemde bu yaşın yarısında ölünüyor, bu yaşa gelmem zaten hayal gibi diyor.
Videodan bir ekran görüntüsü aldım; size kanıtıyla sunmalıyım ; diyor ki öyle imajine edin ki anılarınız gibi olsun; bolluğu,bereketi,ihtişamı, görkemi imajine ediyoruz bol bollll

Eklentiler

• Hamilton.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 59
Yeni günü sevgi ile kabul ediyorum. Ruhuma ve zihnime olumlu anlamda hizmet eden yolları ve kişileri seçiyorum.
Bugünün tüm güzellikleri ve mucizeleri benimle. Yaşam güzel ve ben yaşamımda iyi şeyleri hak ediyorum. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

"Geleceğinize bakarak, hayatınızdaki noktaları birleştiremezsiniz. O noktaları ancak, geçmiştekilere bakarak birleştirebilirsiniz. Bu yüzden gelecekte bu noktaların, bir şekilde birleştiğine inanın. Çünkü bir şeylere inanmanız gerekiyor. Kadere, hayata, karma öğretime, neye olursa olsun, bir şeye kesinlikle inanmalısınız. Bu bakış açısı beni asla yarı yolda bırakmadı. Hayatımdaki tüm farklılıklar, bu inançlarım sayesinde gerçekleşti." STEVE JOBS

Nil' in dedigi gibi

"Hergün oku, herşeyi oku.
Ağaç olmak nasıldır, Van
Gogh olmak nasıldır, ikinci dünya savaşına katılmış olmak
Nasıldır, öğren!
Bir gün hepsi yapboz gibi yapışıp
Sana inanılmaz gerçekleri gösterecek"

Geçmişe baktığımızda her şey o kadar kusursuz oluyor ki, bu niye neden oldu bu kişi ne alaka dedigimiz her şey bir puzzle parçası. Her birinin kıymetini bilelim şükredelim ki çok harika enerjili yaşam puzzle-yapbozumuz olsun

Benim ilham perim gelmişşş femmepetal ❤❤❤
Ayağının tozuyla daha bugün Amerikanin en harika şehirlerinden birinden inip Avrupanin göbeğine hem de

Los Angeles a gitmeden tam bir gün önce bizim için dünyanin merkezi olan güney şehirlerimizden birinde görüştüğümüzde ne demiştin hatırlıyor musun?

Sana hep İngiltereler,İtalyalar,Amerikalar bize doğunun en köşesi...Tamam o zaman sıra sende ama inan yeter ki demiştim vee şimdiiii neler neler????
Bunlarda harika neler var neler, bazen daha neler olabilir ki ohaaa diyesim geliyor insan realitesinde ama hemen susturuyorum o geveze alt benligimi

Size anlatacak çoook şeyim var nerden başlasam bilemiyorum
Ben İngilizce öğretmeniyim eşim üst düzey memur
Benim son 5 yıldır bir hayalim vardı ve bu hayali ve yanında bonus gelen minik yıldızları son 6 aydır yaşıyorum. Çevreme arkadaşlarıma ve aileme de Yaşatıyorum.
Benim hayalim ailemle beraber yurtdışında yaşama deneyimiydi geçen yaz elime yurtdışı görevi çıktı. Şu an Avrupa’da küçük bir ülkede yaşıyoruz,üstelik çok iyi bir sosyal konumdayız. Her hafta diğer ülkelerin çalışanlarıyla gelsin kokteyller gitsin toplantılar. Şahane ortamlara grip harika insanlarla tanışıyorum. Bu arada hep bi ABD ye gitme hayalim vardı aynı zamanda böyle arada imajinasyon yaparken hep ABD yi gezmeye gittiğimi hayal ederdim ama uçakta bussiness class ta olsa derdim,kimilerine boş beleş hayaller gibi gelebilir ama ben zaten en büyük amacıma ulaştım. İyi bir işim,eşim,sağlıklı çocuklarım ve huzurlu bir ailem var. Bunların dışında ne istersin deselerdi e bi miami gezisi fena olmaz derdim. Bu arada İnstagram da Şeyma subaşı takip ediyorum ve çok da keyif alıyodum. Nefret etmeden,haset olmadan,kıskanmadan tamamen saf keyif ve gülümseyerek takip ediyorum. Hatta buttrfly ile birbirimize hep Şeyma storyleri gönderirdik. Şeymoş Miami’de yaşıyor ya
Neyse ben yeni yaratıma giren hayalimi Avrupa’da tatlı tatlı yaşarken Kardeşim hamile kaldı ve çocuğu Miami’de doğurmaya karar verdi. Abla biletini alırsak gelir misin dedi. Gelirim tabi ki dedim çocukları eşim ve babaannelerine bırakıp 1,5 miami de kaldım. bu arada hala Şeyma’yı takip ediyorum ya nerelerde geziyor bu kadın,ben de oralara gitsem de görsem falan diyordum ki son gün dönerken miami AirPort da vip salonda otururken içeri kim girdi dersiniz. Şeymaaağğğ yaa oturdu koltuğa ben hemen pıtı pıtı gittim yanına çoook tatlı ve sevecen bir kadınmış. Sen biz bir sohbet bir gıybet Şeyma’yla uçakta yan yana oturduk (tabi ki hayalim tam oldu ve bussiness uçtum) bi de selfi kraliçesinden selfi yapıştırdım instagrama (bu arada ben 40 yaşındayım ) neyse uzun lafın kısası can dostlar,hayal hayal değil,çok büyük ve çok küçük diye bir şey yok(kime göre büyük hayal kime göre küçük?) niyet de,hayal de,dua de,adına her ne dersen de. İmajinasyon,olumlama,frekans dengeleme,yoga,namaz,dua,tetahraling,mum yakma,denize kilit atma vs vs yolun ne okursa olsun,iste,hayalini kur, ve bırak,kollarımı aç bekle gerisi kadere,kısmete,Allah’a emanet. Ben başıma gelen hiç bir güzelliğe ve mucizeye şaşırmıyorum artık çünkü ben de az değilim zaten ben değilsem kim,şimdi değilse ne zaman ?
Hayallerimizi yaşadığımızı birden farkedip iç geçirip ohh şükür be diyeceğimiz günlere. sevgiler.

Ne kadar güzel bir motivasyon oldu benim için herkesin buttrfly gibi arkadasi olmalı diye bu sabah içimden gecirdim sonra dedim o yoksa benim en iyi arkadaşım bu yolda kendimim
Sizler yazın böyle okuyalım

Ahhh canım benim ne güzel de anlatmişsın özetleyerek.
Şeyma Subaşı da bizim gibi pozitif düşünme gücüne inaniyor; hatta bilinçaltı kaliplari çok saglam ve çok güzel. Paylastigi kitap karelerinden, düzenli yogasından ve tabiki hayatindan çıkartabiliyoruz❤
Sadece Şeymoşu paylaşmıyoruz birbirimizle tabi Chiaramız var, Ingiltere kraliyet ailelerimiz var : )))) Hayatimiz onlarla hep bir yerde kesişiyor. Ama benim bu ara çok çok çok eskilerle kesişmeye başladı çünkü enerji seviyem çok çok çok yükselmeye başladi. Boşluk dönemimdeyim kitap bile yazmaya başladım, ama hiç tahmin etmeyeceginiz yerden. Ben de çok şaşırdım, yazdıranların ilham olanlarin kim olduğunu bir bilseniz ki. En sonki Avrupa ziyaretinde evlerine gittim, mahallelerinde gezdim; mutfaklari,yatak odalari, bahçeleri...Artık bir sonlanış, bir bitiş istiyorlar yepyeni bir zihin,bilinçaltı, bilinç rönesans istiyor gibiydi enerjiler
Neler var ilham olacak, neler var enerjimi daha da yükseltecek en az onlar kadar zihinleri hayallerimle etkileyecegim onları evrenin farklı boyutlarında ihtişamla, görkemle gezdireceğim
Şimdiden oldu oldu oldu!!! Zamandan mekandan tüm insan realitesinden ayrı bir şekilde oldu

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir motivasyon oldu benim için herkesin buttrfly gibi arkadasi olmalı diye bu sabah içimden gecirdim sonra dedim o yoksa benim en iyi arkadaşım bu yolda kendimim
Sizler yazın böyle okuyalım
Biz femmepetal ile buradan arkadaşız anneler grubundan 2011 den beri.Tabi o zamanlar buralar dutluktu

Fırsat buldukca zaman mekandan bulusuyoruz tatlışımla.
umutluyum- biz arkadaşız zaten insallah canlı kanli da gorusuruz ya

Bu aralar dinlerken ruhumda çok farkli, muhteşem fraktallar oluşturuyor İpek Nisa melek kuzusu. Yüksek enerjinin,muhteşem titreşimin ellerinden çıkıp ses olarak alanımıza iniyor. O kadar güzel ki mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim

Fraktallar...Fraktallar...Evrenin sihri bu fraktallarda, evrenin konuşma dili fraktallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…