Yin yang olarak... Los Angeles ta geceyken, Türkiye' de gündüz. Karanlıkların karşısında aydınlik, aydinligin karşısında gece var.Hamiltonun enerjisinden kurtulmak diyince aklıma 200 liranın arkasındaki yunus emre geldi. Bizim en büyük paramız ve yunus emre bildiğim kadarıyla fakir ve çile çekmek üzerine bir hayat yaşamış. Tamam sevgi enerjisi yüksek ama maddiyat zenginlik değil. Bunun etkisi olabilir mi ?
Bunu o kadar çok sık tekrar ettim ki olsun yine söyleyeyim.Enerjiye odaklanmalıyız belli bir kişiye, belli bir eve, belli bir işe değil. Eğer özellikle bir kişiye odaklaniyorsunuz hele de o kişi platonik filansa egonun sesi inanilmaz yükselir, yorumlar etkiler; ev, iş içinde geçerli. Ama olmayan bir ev istiyorsunuz ya da iş... Neler isterdiniz,icinde ne olsun, nasil giyineyim? Kimlere neler diyeyim? Hepsini yeni yeni oluşturmalisiniz, gercekten etkili olmasi icin. Odağı kendimize ve kendi isteklerimize,enerjimize vermeliyiz, diğer kişiler istedigimiz kişi bile olsa gelsin yerini alsın.Sormak istediğim bir nokta var . Ben hayal ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ama o hayal ettiğim şeyle alakalı bir olumsuzluk yaşadığımda gardım düşüyor zorluyorum boşa olmaz diyorum.
Benim merak ettiğim şu istediğimiz bir şeyi hayal ederken nasıl olacağını değil de o şeyin sadece kendisini mi hayal etmeliyiz. Örneğin araba istiyoruz. Arabayı şu kişi bana şu kadar parayı verirse alabileceğimizin farkındayız ve dolayısıyla aklımıza direk arabanın alım hayali o kişinin o parayı vermesi olarak geliyor. Yani bu yanlış mı ? Salt hiç bir sebep düşünmeksizin arabanın kendisini mi düşünmek lazım. Ama bu biraz imkansız gibi oluyor çünkü aklımızdan geçen düşünceler engellenmiyor.
Yine aynı şekilde diyelim güzel bir ilişki istiyoruz ve kalbimizde birisi var biz o kişi ile ilişki istiyoruz ve hayal ediyoruz istiyoruz vs ama bir türlü olmuyor . Bunun sebebi de o kişi ile sınırladığımız için mi ?buttrfly ?
Çok teşekkür ederim canim benim; dün içsesim böyle devam et dedi biliyor musun? Bizim "OKU" yana ihtiyacımız var. Bilgi her yerde, her medyada var. Bize azimle devam eden-etmek isteyen, gerçekten isteyen lazım tıpkı sen gibi diyor. İhtiyacı olan gelen okur, ulaşır enerjisiyle diyorMerhaba arkadaşlar YouTube de bir milim diye bir kanal var tavsiye ederim uzun süredir takip ediyorum kendisini enerjisi çok yüksek birisi inşallahbuttrfly de görmek nasip olur
Siz devamlı yazin biz okuyalım burdanÇok teşekkür ederim canim benim; dün içsesim böyle devam et dedi biliyor musun? Bizim "OKU" yana ihtiyacımız var. Bilgi her yerde, her medyada var. Bize azimle devam eden-etmek isteyen, gerçekten isteyen lazım tıpkı sen gibi diyor. İhtiyacı olan gelen okur, ulaşır enerjisiyle diyorSon gelişmem
Benim ilham perim gelmişşşBana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişim
Size anlatacak çoook şeyim var nerden başlasam bilemiyorum
Ben İngilizce öğretmeniyim eşim üst düzey memur
Benim son 5 yıldır bir hayalim vardı ve bu hayali ve yanında bonus gelen minik yıldızları son 6 aydır yaşıyorum. Çevreme arkadaşlarıma ve aileme de Yaşatıyorum.
Benim hayalim ailemle beraber yurtdışında yaşama deneyimiydi geçen yaz elime yurtdışı görevi çıktı. Şu an Avrupa’da küçük bir ülkede yaşıyoruz,üstelik çok iyi bir sosyal konumdayız. Her hafta diğer ülkelerin çalışanlarıyla gelsin kokteyller gitsin toplantılar. Şahane ortamlara grip harika insanlarla tanışıyorum. Bu arada hep bi ABD ye gitme hayalim vardı aynı zamanda böyle arada imajinasyon yaparken hep ABD yi gezmeye gittiğimi hayal ederdim ama uçakta bussiness class ta olsa derdim,kimilerine boş beleş hayaller gibi gelebilir ama ben zaten en büyük amacıma ulaştım. İyi bir işim,eşim,sağlıklı çocuklarım ve huzurlu bir ailem var. Bunların dışında ne istersin deselerdi e bi miami gezisi fena olmaz derdim. Bu arada İnstagram da Şeyma subaşı takip ediyorum ve çok da keyif alıyodum. Nefret etmeden,haset olmadan,kıskanmadan tamamen saf keyif ve gülümseyerek takip ediyorum. Hattabuttrfly ile birbirimize hep Şeyma storyleri gönderirdik. Şeymoş Miami’de yaşıyor ya
Neyse ben yeni yaratıma giren hayalimi Avrupa’da tatlı tatlı yaşarken Kardeşim hamile kaldı ve çocuğu Miami’de doğurmaya karar verdi. Abla biletini alırsak gelir misin dedi. Gelirim tabi ki dedim çocukları eşim ve babaannelerine bırakıp 1,5 miami de kaldım.bu arada hala Şeyma’yı takip ediyorum ya nerelerde geziyor bu kadın,ben de oralara gitsem de görsem falan diyordum ki son gün dönerken miami AirPort da vip salonda otururken içeri kim girdi dersiniz. Şeymaaağğğ yaa oturdu koltuğa ben hemen pıtı pıtı gittim yanına çoook tatlı ve sevecen bir kadınmış. Sen biz bir sohbet bir gıybet Şeyma’yla uçakta yan yana oturduk (tabi ki hayalim tam oldu ve bussiness uçtum) bi de selfi kraliçesinden selfi yapıştırdım instagrama (bu arada ben 40 yaşındayım ) neyse uzun lafın kısası can dostlar,hayal hayal değil,çok büyük ve çok küçük diye bir şey yok(kime göre büyük hayal kime göre küçük?) niyet de,hayal de,dua de,adına her ne dersen de. İmajinasyon,olumlama,frekans dengeleme,yoga,namaz,dua,tetahraling,mum yakma,denize kilit atma vs vs yolun ne okursa olsun,iste,hayalini kur, ve bırak,kollarımı aç bekle gerisi kadere,kısmete,Allah’a emanet. Ben başıma gelen hiç bir güzelliğe ve mucizeye şaşırmıyorum artık çünkü ben de az değilim zaten ben değilsem kim,şimdi değilse ne zaman ?
Hayallerimizi yaşadığımızı birden farkedip iç geçirip ohh şükür be diyeceğimiz günlere.sevgiler.
Ahhh canım benim ne güzel de anlatmişsın özetleyerek.Size anlatacak çoook şeyim var nerden başlasam bilemiyorum
Ben İngilizce öğretmeniyim eşim üst düzey memur
Benim son 5 yıldır bir hayalim vardı ve bu hayali ve yanında bonus gelen minik yıldızları son 6 aydır yaşıyorum. Çevreme arkadaşlarıma ve aileme de Yaşatıyorum.
Benim hayalim ailemle beraber yurtdışında yaşama deneyimiydi geçen yaz elime yurtdışı görevi çıktı. Şu an Avrupa’da küçük bir ülkede yaşıyoruz,üstelik çok iyi bir sosyal konumdayız. Her hafta diğer ülkelerin çalışanlarıyla gelsin kokteyller gitsin toplantılar. Şahane ortamlara grip harika insanlarla tanışıyorum. Bu arada hep bi ABD ye gitme hayalim vardı aynı zamanda böyle arada imajinasyon yaparken hep ABD yi gezmeye gittiğimi hayal ederdim ama uçakta bussiness class ta olsa derdim,kimilerine boş beleş hayaller gibi gelebilir ama ben zaten en büyük amacıma ulaştım. İyi bir işim,eşim,sağlıklı çocuklarım ve huzurlu bir ailem var. Bunların dışında ne istersin deselerdi e bi miami gezisi fena olmaz derdim. Bu arada İnstagram da Şeyma subaşı takip ediyorum ve çok da keyif alıyodum. Nefret etmeden,haset olmadan,kıskanmadan tamamen saf keyif ve gülümseyerek takip ediyorum. Hattabuttrfly ile birbirimize hep Şeyma storyleri gönderirdik. Şeymoş Miami’de yaşıyor ya
Neyse ben yeni yaratıma giren hayalimi Avrupa’da tatlı tatlı yaşarken Kardeşim hamile kaldı ve çocuğu Miami’de doğurmaya karar verdi. Abla biletini alırsak gelir misin dedi. Gelirim tabi ki dedim çocukları eşim ve babaannelerine bırakıp 1,5 miami de kaldım.bu arada hala Şeyma’yı takip ediyorum ya nerelerde geziyor bu kadın,ben de oralara gitsem de görsem falan diyordum ki son gün dönerken miami AirPort da vip salonda otururken içeri kim girdi dersiniz. Şeymaaağğğ yaa oturdu koltuğa ben hemen pıtı pıtı gittim yanına çoook tatlı ve sevecen bir kadınmış. Sen biz bir sohbet bir gıybet Şeyma’yla uçakta yan yana oturduk (tabi ki hayalim tam oldu ve bussiness uçtum) bi de selfi kraliçesinden selfi yapıştırdım instagrama (bu arada ben 40 yaşındayım ) neyse uzun lafın kısası can dostlar,hayal hayal değil,çok büyük ve çok küçük diye bir şey yok(kime göre büyük hayal kime göre küçük?) niyet de,hayal de,dua de,adına her ne dersen de. İmajinasyon,olumlama,frekans dengeleme,yoga,namaz,dua,tetahraling,mum yakma,denize kilit atma vs vs yolun ne okursa olsun,iste,hayalini kur, ve bırak,kollarımı aç bekle gerisi kadere,kısmete,Allah’a emanet. Ben başıma gelen hiç bir güzelliğe ve mucizeye şaşırmıyorum artık çünkü ben de az değilim zaten ben değilsem kim,şimdi değilse ne zaman ?
Hayallerimizi yaşadığımızı birden farkedip iç geçirip ohh şükür be diyeceğimiz günlere.sevgiler.
BizNe kadar güzel bir motivasyon oldu benim için herkesinbuttrfly gibi arkadasi olmalı diye bu sabah içimden gecirdim sonra dedim o yoksa benim en iyi arkadaşım bu yolda kendimim
Sizler yazın böyle okuyalım
Bir gün sizinle karşılaşacağımızı inanıyorumBizfemmepetal ile buradan arkadaşız anneler grubundan 2011 den beri.Tabi o zamanlar buralar dutluktu
Fırsat buldukca zaman mekandan bulusuyoruz tatlışımla.
umutluyum- biz arkadaşız zaten insallah canlı kanli da gorusuruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?