Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu bence sihirli cümle "Enerjiyi yükseltmek lazım ki yüksek frekanslı olaylar, durumlar hayatımıza giriversin". Akıp gitmesine izin vermeden tekrar tekrar okumak lazım.

Katman katman frekanslar düşünelim. Her katmanda farklı olaylar, durumlar, süreçler yaşanıyor. Ben bir üst kata çıkmadıkça (burda merdiven ya da asansör frekansın artması), olduğum yerde kızsam, küssem, olmuyor desem de aynı kattayım.

Farkında olmadan ya da farkında olarak, tüm hayatım boyunca taşıdığım ve hala taşıyor olduğum, aile bağlarımdan gelen; fiziksel, zihinsel ve ruhsal tüm negatif enerjilerden arınmaya niyet ediyorum, arınmayı kabul ediyorum ve arınmaya izin veriyorum.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

Amin amin amin öyle olsun Teşekkürler paylaşım için
Bir zamanlar bende burda düzenli haftalık olumlama yapardım hergün girer okudum yazardım (çok faydasını gördüm kendime adima) takip eden beraber yaptığımız cok arkadaşda vardı nereye kaybolduk yaa hepimiz

O zaman devam edelim kaldığı yerden

Sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum. Şükürler olsun, Teşekkür ederim.
Geçmişimde sahip olduğum her şey için Şükürler Olsun, Teşekkür ederim.
Gelecekte sahip olacağım her şey için Şükürler Olsun, Teşekkür ederim.
Bugün sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum. Şükürler olsun, Teşekkür ederim.

Merhaba benim can topikcanlarım,
Şubatin başında kova yeni ayıyla başlayıp bugun ki aslan dolunayi ile zirve yapmış maddi manevi değişimlerin enerjisini her hücrelerimde hissediyorum sanki. Özellikle son 1 haftadır daha da arttı ki yansıması olarak çevrede meydana gelenlere de şahit oldum hiç ama hiç yalnız degilim, bu enerji dalga dalga yayiliyor. Yepyeni girişimlerde bile bulundum. Hatta nasil olduklarini kendim bile anlayamadigim şekilde. Çünkü bir şeyler olması gerektiginde ve direndiginizde hayat sizi zorla o yöne ittiriyor. Bu hissi de çok seviyorum ama deneyimlerim sayesinde tabi; yaşarken öyle olmuyor çünkü. Yapması etmesi tüm zor olan gözünüzde büyüttüğünüz her şey bir anda o kadar kolay ve mümkün oluyor ki hayat sizi o yöne itiyor; kaoslarla, zorlamalarla. Mesela annemden babamdan ayrılamam bu ülkeyi bırakamam dersiniz öyle şeyler yaşarsınız ki ülkeyi değil evreninizi değiştirmek istersiniz.

Eğer sizler de bu dönemde bir şekilde konfor alanınızdan çıkmaya zorlanıyorsanız, kabule geçin ve alanınızı pozitifte tutmaya çalışın ben gibi. Sonsuz güce, kudrete güvenin. Her şeyin en iyi,en güzel şekilde ilerledigine inanin.

Şuraya bir olumlamamı bırakayım

" Ben her zaman sevilmeye,sayılmaya layık harika bir varlığım. Evren beni her zaman korur ve kollar. Hiç beklemedigim anda, varlığını bile unutmuş olduğum, ektigim tohumlar muhteşem varlıklara dönûşüp bana festivali, şenliģi yaşatırlar. Hayatımı, başıma gelenleri, karşıma çıkan durum ve insanları ilk defa görkemli bir havai fişek gösterisine katılmış gibi heyecanla, coşkuyla izlerim. Şükran dolu kalbim-bilge ruhum beni her zaman en iyiye,en güzele beni coşkuya,huzura,bolluğa,berekete taşır.Sonsuz şükürler olsun tüm ektigim bictigim her şeye,geçmişime gelecegime her şeye şükürler olsun"

Kendi değerimin bilincindeyim. Bunun için birilerinin görüşüne ya da onayına ihtiyacım yok.
Ben olduğum halimle değerliyim.
Kendimi olduğum gibi derinden seviyorum, kabul ediyorum ve onaylıyorum.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. 🎗

İstediklerimi kovalamıyorum; onları KENDİME ÇEKİYORUM.
Sevgi ve bereketten oluşan bir hayat inşa ediyorum.
İhtiyaç duyduğum her şey benim içimde.
Her daim amacıma yönelik hareket ediyorum.
Kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Kendimi derinden seviyorum ve olduğum gibi kabul ediyorum.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

Her şey bir anda değişir!!!

Öyle bir değişir ki geçmez dediklerinin, bitmez dediklerinin varlıkları öyle bir kaybolur ki çoook sonra hatırlarsın belki; ben buna üzülüyordum, hatta öldüm bittim diyordum. Öyle mucizeler olur ki mesela sen maaşıma zam gelse, borçlarımı ödesem dersin ama bir zamanlar o açtığın mucize kanalları sana derya olur deniz olur işte ben senin zamanında yapmiş olduğun niyetim dercesine, show yaparcasına tutar elinden dünyayı turlatır, evreni hizmete geçirir, bolluğu bereketi altın tepsiyle sunar. Bu sürede öyle öyle durumları vesile kılar ki; iz sürdüğünde hayatındaki birçok noktaların mucizevi şekilde birleştiğini görürsün, büyük resim buymuş demek ki dersin. Okyanusun içinde damlayım diyordum ama damla içinde okyanusmuşum da dersin.

Hayatımız, muhteşem bolluk bereketlerle dolu,ihtişam,görkem dolu mucizelerle buluşsun, biz ayaktayız ; hayatın bizi kaldıracağı dansa hazırız. Sürprizlere,jestlere, yoook artık diyeceğimiz eşsiz haberlere, tekliflere, davetiyelere açığız. Evet belki fizikselde yok ama enerjide tüm ihtiyaç duyduğumuz araçlarımız zaten bizimle; alanımızdalar varlıklarına sonsuz şükürler olsun. Tüm bunlara değerim, layığım

Bana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişim

"Rahatlık her şeyi çözer"
Bu hafta içimden en çok tekrar ettiğim cümle bu oldu. İlklerimi yaşadığım ve stresten kalp atışımın hep hızlı olduğu bir hafta geçirdim.
Sunum yapmak benim için hep bir challange idi. Bir de üst yöneticiler olunca karşınızdaki gözünüzde daha da büyüyor. Sunumunu yaptığım proje bir arkadaşın işten ayrılmasıyla yarım kalan ve bana devredilen bir projeydi. Hayatın cilvesine bakın ki hep bu tarz güzel projelerin gelmesini istemiştim bana. Bir şekilde önüm açıldı ve başarıyla tamamladım.
Bu sunum öncesi senior bi arkadaşın ayrılık haberini aldım. Gelecek hafta son haftası ve arkasında tamamlanması gereken zor ve büyük bir iş bırakıyor. Şansa bakın ki benim projemin bittiği haftaya denk geldi ve proje de bilin bakalım kime devredildi . Hayatın önümüze aniden alanlar açış şekline şaşırıyorum. Bu haberi aldığımda kendimi kaos hissinde buldum ki tam sunumum öncesi aldım bu haberi. Vücuduma bağırsaklarıma da yansıdı bu his. İshal olarak hem de. Sürekli tuvalette buldum kendimi. Sanki vücudum içimdeki sıkıntıyı atmak adına bir yol arıyor gibiydi.
Yeni bir şeye adım atmanın, bilinmeyen bir yola girmenin verdiği kaos hissi. Bir yandan da bu yolda yürümenin kazandıracağı artılar. Aslan dolunayı beni de etkiledi özetle.

Ne güzelmiş..
Peki arkadaşının nasıl uyguladığını ve ne kadar sürede sonuç aldığını da paylaşır mısın, bize de ilham olsun

İnsanlara çok güzel ilham oluyorsun. Kendim adına sana çok teşekkür ederim

22.02.2022

Eveettt bugün muhteşem bir gün. Evren benim için uzun zamandan beri harika bir alan açtı öyle güzel öyle büyüleyici ki. Büyüleyici olması çok güzel, çok eğlenceli, çok keyifli olması anlamında olmayabiliyor. Her zaman diyorum bazen evren bir şeylerin yokluğu ile zıtlık enerjisini de var eder ki o zıt enerjiyle daha çok 5 duyu organımızla kolaylikla imajlayabilelim diye. Oruç tutarken nasılda muhteşem sofralar hayal edebiliriz, tatlarını damağımızda hissederiz; ya da birini çok özlemişsek sarıldığımızı hayal edip burnumuzun direği sızlar filan. Hehh işte evren de bana bu şekilde alan açtı bugun ki, çok çetin covid geçirdim yeni yeni iyileşiyorum. Bu sayede değerimin, yedigimin ictigimin daha da şükrûndeyim, ailemin yaşadigim hayatımın inanılmaz şükründeyim. Bazı anılarım da imajinasyonlarımmış gibi hiç gerceklesmemis gibi gercekleşse sevinçten çıldıracağım olaylar kadar muazzamlar. Evren böyle böyle genişliyor böyle sonsuzlaşıyor işte. Dibe çöküşler zirveye çıkışlar hep bu şekilde işte. Bilinçaltının imajinasyonu gerçek sanması ve anılara ekleyip reele taşımısı da hep bu yüzden. Metaverse ile artık bunları ciddi ciddi beynimize yaşatmayı planlıyorlar ki zaten Zuckerberg Elon hep imajinasyon yapıyor bence.

22.02.2022 nin muhteşemligi, ışıl ışıllığı aksın evrenimize, görkemle,ihtişamla gelsin sevgiyle donatsın tüm evreni korkular,endişeler,kaygılar,kıtlık bilinci... hepsi kaynağına dönsün. İlham olarak, coşku,bolluk bereket olarak aksın tüm evrene

Ne güzelmiş..
Peki arkadaşının nasıl uyguladığını ve ne kadar sürede sonuç aldığını da paylaşır mısın, bize de ilham olsun
İmajlarını birebir yaşaması epey zaman aldı evet. İlk 2 3 yıl hayatında mucizeler inanılmazdı. Evren her yerden niyetlerini destekliyordu, bugün şu oldu bu oldu diyordu. İnanılmaz diyordu, sanki evren sürekli benimle bana çalışıyor diyordu. Çevresindeki insanlar,konuşmalar hep bu imajlarina göre örüntü kurdu resmen ağ yaptı. Kesinlikle ve kesinlikle sonuca ulaşması değildi güzel olan; güzel olan bu yola giderken yaşadığı şeylerdi. O 2 3 yılda kendini evrenin mucizelerine tanık olarak geçirdiginden zaman zaman imajlarıni unuttugunu bile söylerdi, hatta bir dönem hiç gercek olmasa mi o kadar mutluyum ki bunlarla diyordu : ))))
Evet imajları gerçek oldu, yanındakiler de bonus olarak. O muhteşem duygulariyla gercek oldu, simdi benim gibi bircok insana esin kaynagi oluyor. Oluyor işte ya o yaptiysa biz de yapariz dedirtiyor; cam tavanları yıktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…