Bu bence sihirli cümle "Enerjiyi yükseltmek lazım ki yüksek frekanslı olaylar, durumlar hayatımıza giriversin". Akıp gitmesine izin vermeden tekrar tekrar okumak lazım.İlişkisi henüz bitmiş olsaydı, yerine hemen biri gelseydi evet , evren boşluğu doldurmuş olurdu. Ama kişinin zaten ilişkisi yok, onun dolu hali yalnızlığı işte. Güzel bir ilişkiyi hayata çekmek için önce yanlızlığımızla eğlenebilmeliyiz ki kendimize başkalarını da çekelim hem arkadaş hem de aşk ilişkilileri açısından. Enerjiyi yükseltmek lazım ki yüksek frekanslı olaylar, durumlar hayatımıza giriversin nacizane.
Amin amin amin öyle olsunFarkında olmadan ya da farkında olarak, tüm hayatım boyunca taşıdığım ve hala taşıyor olduğum, aile bağlarımdan gelen; fiziksel, zihinsel ve ruhsal tüm negatif enerjilerden arınmaya niyet ediyorum, arınmayı kabul ediyorum ve arınmaya izin veriyorum.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.
O zaman devam edelim kaldığı yerdenAmin amin amin öyle olsunTeşekkürler paylaşım için
Bir zamanlar bende burda düzenli haftalık olumlama yapardım hergün girer okudum yazardım (çok faydasını gördüm kendime adima) takip eden beraber yaptığımız cok arkadaşda vardı nereye kaybolduk yaa hepimiz
Evet duyuyorumHeyyyy duyuyor musun
Sen değerlisin.
Sen önemlisin.
Sen seviliyorsun❤
Bana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişimHer şey bir anda değişir!!!
Öyle bir değişir ki geçmez dediklerinin, bitmez dediklerinin varlıkları öyle bir kaybolur ki çoook sonra hatırlarsın belki; ben buna üzülüyordum, hatta öldüm bittim diyordum. Öyle mucizeler olur ki mesela sen maaşıma zam gelse, borçlarımı ödesem dersin ama bir zamanlar o açtığın mucize kanalları sana derya olur deniz olur işte ben senin zamanında yapmiş olduğun niyetim dercesine, show yaparcasına tutar elinden dünyayı turlatır, evreni hizmete geçirir, bolluğu bereketi altın tepsiyle sunar. Bu sürede öyle öyle durumları vesile kılar ki; iz sürdüğünde hayatındaki birçok noktaların mucizevi şekilde birleştiğini görürsün, büyük resim buymuş demek ki dersin. Okyanusun içinde damlayım diyordum ama damla içinde okyanusmuşum da dersin.
Hayatımız, muhteşem bolluk bereketlerle dolu,ihtişam,görkem dolu mucizelerle buluşsun, biz ayaktayız ; hayatın bizi kaldıracağı dansa hazırız. Sürprizlere,jestlere, yoook artık diyeceğimiz eşsiz haberlere, tekliflere, davetiyelere açığız. Evet belki fizikselde yok ama enerjide tüm ihtiyaç duyduğumuz araçlarımız zaten bizimle; alanımızdalar varlıklarına sonsuz şükürler olsun. Tüm bunlara değerim, layığım
Bana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişim
Ne güzelmiş..Bana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişim
İnsanlara çok güzel ilham oluyorsun. Kendim adına sana çok teşekkür ederimBana bu cümleleri yazdıran, ilham olan şey çok sevdigim canım arkadaşımın şu an imajinasyonlarını birebir yaşaması. Muhteşem imkanlarla dünyayı turluyor resmen şu an. O coşkuyla yazıvermişim
İmajlarını birebir yaşaması epey zaman aldı evet. İlk 2 3 yıl hayatında mucizeler inanılmazdı. Evren her yerden niyetlerini destekliyordu, bugün şu oldu bu oldu diyordu. İnanılmaz diyordu, sanki evren sürekli benimle bana çalışıyor diyordu. Çevresindeki insanlar,konuşmalar hep bu imajlarina göre örüntü kurdu resmen ağ yaptı. Kesinlikle ve kesinlikle sonuca ulaşması değildi güzel olan; güzel olan bu yola giderken yaşadığı şeylerdi. O 2 3 yılda kendini evrenin mucizelerine tanık olarak geçirdiginden zaman zaman imajlarıni unuttugunu bile söylerdi, hatta bir dönem hiç gercek olmasa mi o kadar mutluyum ki bunlarla diyordu : ))))Ne güzelmiş..
Peki arkadaşının nasıl uyguladığını ve ne kadar sürede sonuç aldığını da paylaşır mısın, bize de ilham olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?