2015'te Los Angeles'ta bugünlerde çok büyük bir heyecan vardı; herkes onu konuşuyor Alexander Hamilton musicali. Burda o zamanlar sıkca bahsettigim halk kütüphanesinde katıldigim sohbetlerden birinin konusu Hamilton' du, Los Angeles ta bir müzik okulunda ögretmen Sevgili Bayan Shawn, heyecanla anlatiyor bize.Müzikalin şarkilarini dinletiyor. Müzikali yaşayarak anlatiyor resmen, bizler de büyülenmiş gibi dinliyoruz.
Tabi o zamanlar Hamilton unutulmaya yüz tutmuş. Sadece 10 dolarlık banknotun üstünde biri. Hatta defalarca 10 doların üzerinden kaldirilmayi bile düşünülmüş. Çünkü Hamilton' un enerjisinden kurtulmaya çalışılıyorlar; ben öyle yorumluyorum...
Aradan 6 sene geçti 2 gündür beynimde,ruhumda çalıyor müzikal. Meditasyonumda Sevgili Hamilton' a sordum. Sevgili Hamilton bana ne anlatmak istiyorsun???
Aktarmam koşuluyla iletiye başladı. Ben Amerikan' ın kurucusuyum evet hatta şu anki para sisteminin de diyebilirim. Paranın lideri olmak istiyorsun, o zaman almış olduğun tüm yeminleri, antları iptal et. Peki edeyim dedim,yardimci ol bana. Los Angeles' ta ilk sana kim yeminleri iptal ettirdi. Evet evet " Para için kaç kez öldürüldün,kaç kez öldün" dedi. Tamam işte ben de düelloda ben de para için öldüm sadece para mı ırkçılık,din,... hepsini iptal iptal et ki ben de sen de dünyada huzur bulsun.Sadece benim iptal etmem yeter mi dedim, gerisini enerjilere bırakacakmışım

Evet astrolojide de takip edersiniz şu anki açıların kuruluş dönemiyle hemen hemen aynı açıda oldugunu iletiyor, bir bitiş mi başlangıç mı görecegiz diyorlar.
Evet ben de soruyorum tüm bu çılgınların coşkuya,sevince, huzura,mutluluga dönmesi için neler mümkün canım evren. Çocuklugumdan beri o hayal ötesi dünyayı yaşamam,tanık olmam için neler mümkün sevgiyle,coşkuyla,huzurla???
Not: Müzikal müziklerine, banknota mutlaka bakın. Muhteşem enerjilerinizi gönderin,sevginizi varin topikcanlarım. Bir benle ne olacak demeyin