Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bu akşam başlayacaklar için
28 aralık sabah son kez yapıp bitiriyorsunuz
28 aralık akşamı yapmıyorsunuz

diğer bi uygulama için 1 hafta bekleyip 21 günlük yeni bir uygulamaya başlayabilirsiniz

kızlar bakın tekrar ve son kez yazıyorum

olumlamar içinde asla negatif kelimeler olmuycak!!!!
olumlama cümleleri geçmiş gelecek yada se sa lı cümleler olmuycak!!!şimdiki zamandan bahsedeceksiniz!!seviyorum-mutluyum-iyiyim... gibi
21 gün boyunca aksatmadan sabah uyanınca-akşam yatmadan evvel-sessli olarak-,lk esma-sonra niyet ve ardından cümleler!!!!
bunlar yapılırken hayal edip düşleyin!!!
asla negatif olmayın!!
sizi geren olaylardan ve insanlardan mümkün olduğunca uzak durun!!!
içiniz rahat, ruhunuz ferah olsun!!
olumlama yaparken negatif düşüncelere kapılmayın!acabalar keşkeler olmasın!!aklınızdan dahi geçirmeyin!!!
her daim mutlu ve güleryüzlü olun!!!
gün içinde aklınıza geldiğinde istediğiniz zaman olumlama cümlelerini tekrar edin ama sesli :) !!!
inanarak ve içten yapın lütfen!!diğer türlüsü sadece yapmak adına yapılmış olur!!!
olumlamaları yaparken telefon-televizyon-vs gibi şeylerden uzak durun!!!
enerjinizi yüksek tutun!!
zaten olumlama yaparken istesenizde mutsuz huzursuz olamazsınız :)
aceleci olmayın
bi gün yapıp 2. gün neden olmuyor,işe yaramıyor gibi düşüncelere kapılmayın!!herkesin enerji boyutu farklıdır,inanış derecesi,doğruluğu,istediği şeyin zorluğu farklıdır bunu da unutmayın!!kiminde 1 haftada işler kiminde 2 ay sonra!!!!
bir de yaptığınız olumlamayı bi deftere veya başka bişeye tarihi ile not alın :)
her gün aynı cümleler ve zikir sayısı olacak farklı farklı cümleler kurmayın!!
lütfen tekrar okuyun bu yazdıklarımı
hata yaparsanız bi sonuca ulaşamazsınız

kızlar hangi esma ne için ve saatlerini ilk sayfadan mı alıyoruz?

canım ben de katılmak istiyorum.
işten çıkamdan bana yardımcı olur mususn esmalar konusunda?

tabiki..konun ne yani hangi konuda istiyorsun onu söyle bi
manevi olarak ilerlemek
nazrından ya da şerrinden korktuğum insanlardan emin olmak
bir de çocuklarımın hayırlı,başarılı olmaları

manevi olarak ilerlemek
nazrından ya da şerrinden korktuğum insanlardan emin olmak
bir de çocuklarımın hayırlı,başarılı olmaları
şimdilik bir konu üzerinden gitmeliyiz..yoğunlaşman için...
maneviyat ve korkulardan korunmak diyelim o zaman?

Son düzenleme:
kızım seneye teoga girecek ona da önerin olur mu başarısı için?

pofu canım şimdi çıkıyorum.
evden bakarım yazarsan.
Ya Selam

Günde zikir sayısı : 131 – Korkulan her şeyden korunmak için okunur.

sürekli zikr eden; fenalık ve kötülüklerden emin olur. Ya Selam isminin zikrine devam eden kişi; cin, şeytan ve insanların hile ve vesveselerinden uzak olur.

Ya Müheymin

Günde zikir sayısı : 145 – İnsanların düşüncelerini anlar korunur.

Günde 145 defa okuyan bela, musibet ve düşman şerrinden korunur. İlim ve imanı artar. Yazıp üzerinde taşıyanın rızkı ve malı artar. Allah’ın himayesinde olur.

bu ikisini okuyabilirsin canım,yani YA SELAM YA MÜHEYMİN olarak
sayısı sana kalmış içinden ne geçiyorsa

A audrey_24 bunlar sana uygunmuş aslında :)

Arınmak için : El Vasi , Et Tevvab, El Afüv, El Mutahhir
Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.

O zaman bugun baslayalm kuzum . Ben bu gece yapicam. Kaydettim pofunun yazdiklarini. Insallah hersey guzel olcak audreym
Grey_ bende bitanem once kendimizden baslayalim kuzum sonra ruh okuzlerimiz icin Allah razi olsun pofu cok yardimci oldu . Benim oncelikle sakin,sinirlerine hakim olan ve pamuk seker bir insan olmam lazim ozelliklede vesveselerden uzak sonra digerleri..baslasin 21 gun falida birakmisken cok sukur niyetimiz tam olsun :)

''bende mesela geçen sene evrene mesaj yollama diye bişeye takmıştım,tabi bunu yaparken her daim Yaradanımdan istedim,sadece farklı olarak gökyüzüne bakıp onla konuşuyordum,hep aynı dilekdi,hep aynı istekdi,aynı söylemdi,oldu mu?oldu , 4 ay sonra:) sonradan fark ettim olduğunu ama şuan şunu yazarken bile tebessüm var yüzümde''

pofu, 1 Haziran 2015
----------------------

''13 gün önce Ya Müyessir esması ile 21 günlük olumlamaya başladım..ilk günler biraz tuhaftı ama huzur veriyordu içime,garipsemiştim,hani öyle bi şey yokken nasıl düşünürsün diye,ama diyorum ya ''huzur'' vermesi,kalbimi kıpırdatması,içime bi heyecan gelmesi,dedim devam edicem ne kaybederim,sonuç olarak Rabbin adını zikrediyorum...bundan daha iyi nolur ki?
aradan geçen 13 gün zarfında,yaşadığım bi kaç olay oldu (özel olduğu için yazamıyorum :)) hatta az önce fark ettim bunu,bu yazıyıda ondan yazmak istedim..
isteyerek yapılan herşey insana sözlü yada fiili bi şekilde sunuluyor :)ve ben dün gece duyduğum bi kaç cümle ile (bu yaptığım olumlama ile alakalı :)) öyle mutlu oldum ki ifade edemem :) bi anda,beklemediğim bişeydi inanın :) bunu bütün samimiyetimle yazıyorum kesinlikle kandırmak değil!hatta sabah kalktığımda,aklıma gelir gelmez yüzümdeki o gülümseme,içimdeki o mutluluk kat ve kat daha da arttı :)
mutlu muyum ?EVET
huzurlu muyum? KESİNLİKLE EVET
inanıyor muyum?SONUNA DEK

8 günüm kaldı olumlamanın bitmesine :)sadece deneyim bu,denemekten zarar gelmez,pozitif düşündükçe pozitifleri çekersiniz..bunu çoğu kez yaşadım ve gördüm..''

pofu, 7 Haziran 2015
------

buyrun kızlar içinizde şüphe kalmasın yaptığım olumlamaların karşılığını aldığımı yazmışım..:)ilk yaptığım esmaları kullanmadan,ikincisi ise esmalarla :)tamamen inanmakla alakalı bi deneyim :)

A audrey_24 sana yazdığım konu işte buydu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…