Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ellerine, bilgine sağlık canım benim.süpersin. gece bunları söylüyor, hayal ediyor ve esmalarımı okuyorum. sabahları yok sanıyorum bir şey? :)
hayır kuzum
21 gün boyunca sabah uyanınca gece uyumadan evvel esmayı zikr ediyorsun,istediğin sayıda,niyet ediyorsun kendince,sonrada olumlama cümlelerini hayallerinle söylüyorsun ama sesli :)
niyetin de esmaya ve cümlelerine bağlı olsun
biz bu geceden itibaren başlıyoruz
ayrıca bi yere yaz bunları
zikir sayısınıda yaz
çünkü her gün aynı olmalı karışmasın

O zaman ben şuanlık en önemli şeyden başlim yani finallerim inanılmaz iyi oluyor hissediyorum çok çalıştığımı ve emeklerimin karşılığını aldığımı hissediyorum gibi mi? Çünkü şuan çok mühim dersler

sınavlarım çok güzel
sonuçları mükemmel
çok çalışıyor ve karşılığını alıyorum
çok mutluyum :)
bunu yaparken de gerçekten almak istediğin notlara odaklan :)

kırmızı yeri değiştirelim
pişman kelimesi olumsuzdur
onun yerine : ''seninle tekrar evli olduğum için çok mutlu ve huzurluyum'' desen daha iyi

Nihandurr sana bu esmayı öneriyorum :)

Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim''

Ay pofu sunuda sorim. Şimdi bu olumlama cumlelerinin tekrar olayı var mı? Yani 100 kere tekrar et gibi?

Ay pofu sunuda sorim. Şimdi bu olumlama cumlelerinin tekrar olayı var mı? Yani 100 kere tekrar et gibi?

hayır cnm
olumlamayı bi kere içten söylemen yeterli :)
ama gün içinde istediğin an söyleyebilirsin
sadece 1 defa yani :)

Bu arada kızlar ben hayatı boyunca kilolu olan bir insand

tamamdır canım başlıyorum ve sürekli olumlamaları gün içinde tekrar ediyorum.

evet kuzum gün içinde tekrar söyleyebilirsin
ama dediğim gibi cümlenin aynı olmasına özen gösterin :)

ayy bana da bi esma bulun hepsi çok güzel seçemiyorum

huzur ve dinlik için :) hayatımın düzene girmesi rahatlamam için

benimde farksız değil ne seçsem bilemedim haha
ana konudan goz gozu gormez olmus ....

ne secegıme karar veremedım anasını satayım ya ....

sürünüyormusuz herıflerın derdınden haberımız yokmus ....
gören de brad pitt le olan ılıskımız bozuldu sittin sene daha ıyısını bulamam peh ben salagı peh

hahaha bende karma yaptım 3 esma 3 ü de güzel seçemedim yahu niyet belli Allah'ım biliyo içimi dışımı esma sadece hızlandırması için hadi hayırlısı olsun
şimdi bi kaç tane de olumlama yazayım
ayy valla heycan yaptım :)

bu da benim esmalarım:

Ya Aziz Ya Cebbar Ya Fettah

anlamları:
YA AZİZ ESMASI İÇİN:
Bu ismin zikrine devam eden büyükler katında kabul görür ,istekleri işleri rahatlıkla halledilir

· Bu isme devam eden kimseler düşmanlarını yenerler onlara karşı üstünlük sağlarlar , saygıyla karşılanırlar

· Bu isim hangi niyetle okunursa ve okumada ısrar edilirse ne maksadı duası varsa kabul edilir

YA CEBBAR ESMASI İÇİN:

Bu ismi vird hakine getiren kimsenin emir ve isteklerine karşı konulamaz, herkes tarafından sevilen sayılan, sözü dinlenen yardım eden yardım istenilen bir kimse haline gelir

· Bu ismi 40 gün 211 defa okumaya devam eden kimse zulme maruz kalmışsa yada hapis ise kurtulur ne dileği varsa yerine gelir

· Bu isme devam edenlerin düşmanları kısa sürede hezimete uğrar kula zarar vermez hale gelir, dağılır giderler

YA FETTAH ESMASI İÇİN:

Ya Fettahisminin zikrine devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder Darlık ve sıkıntı çekmez

· Okuyanın kalbi nurlanır, işleri kolaylaşır. Makam ve mertebesi yükselir, kimseye muhtaç olmaz

· Sabah namazlarının ardından sağ elini kalbine koyarak 71 defa okuyanın kalbi temizlenir

· Yatarken okuyana rüyasında bilmediği şeyler gösterilir

· Zor bir durumdan kurtuluşa ermek için niyet ederek utarit saatinde 489 defa okunur.

· Düşmanının dost olması niyetiylede utarit saatinde 489 defa okunmaya devam edilirse düşmanı dost olur

niyetim ise: hayatımın kötülüklerden arınması ve huzur dolması için şimdi güçlü bir şekilde inanıyor ve güzellikleri diliyorum

olumlamalarım :

hayatım düzeliyor
mutlu hissediyorum
herşey mükkemmel ve kusursuz
düzenimi sağlıyorum
kötü insanlardan ve kötü olaylardan korunuyorum
çok huzurluyum :)

niyetim ise: hayatımın kötülüklerden arınması ve huzur dolması için şimdi güçlü bir şekilde inanıyor ve güzellikleri diliyorum

olumlamalarım :

hayatım düzeliyor
mutlu hissediyorum
herşey mükkemmel ve kusursuz
düzenimi sağlıyorum
kötü insanlardan ve kötü olaylardan korunuyorum
çok huzurluyum :)

yerine ;

hayatım düzeldi.
mutluyum
hayatım mükemmel
düzenimi sağladım
kötü olan herşeye karşı güvendeyim
çok huzurluyum...
pofu

bu akşam başlıyrouuum :)

pofucum çok teşekkürler yönlendirmelerin için. hepimizin hakkında hayırlısı :) esmalar çok tesirlidir diye duydum hep büyüklerimden. şifa olsun inşallah. :)

şimdiki zaman kullanmak gerekiyor kuzum ondan öyle yazdım..geçmiş zaman olursa beyin onu sanki geçmiş bitmiş olarak algılıycak :)

Boş fallardan daha iyi bi zaman değerlendirme yöntemi
Tam da zamanında oldu sıkılıyodum

aynen cnm daha iyi bencede hiç olmazsa iç huzuru buluruz böylelikle

bu akşam başlıyrouuum :)

pofucum çok teşekkürler yönlendirmelerin için. hepimizin hakkında hayırlısı :) esmalar çok tesirlidir diye duydum hep büyüklerimden. şifa olsun inşallah. :)

hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize :)
Allah'ım istemediği sürece dua da edemeyiz hayal de kuramayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…