bende de var canım unutkanlık, okul hayatımda çok başarılıydım, ama son yıllarda hiçbirşeyi hatırlayamaz oldum, okuduğum kitapların bile önceki sayfalarını unutuyorum. Bu konuya değindiğin iyi oldu, ben de olumlamama bu cümleleri ilave edeyim, çok sağolsın canım.Benim IQ çok yüksekti sonra her şeyi evet unutmaya başladım zekamı bile.
duygusallık göklere çıktı.yaşananlar neticesinde.
Olumlama yapmaya başlayıp kendimi o yöne de çekmeye başladım.yani
BEN ÇOK ZEKİYİM .
ZİHNİM BENİM İÇİN EN GÜZELİ VE EN İYİYİ DÜŞÜNÜP YAPAR...
aayyy bayıllddıımm bu yazıyaaOlumlama yapmadan evvel benim için ne önemliydi belli değildi.
Ama şimdi öyle değil
Hayat kısa kimse sonsuza kadar bu dünyada değil ÖBÜR DÜNYADA
Avuçlarınızda olan her şeye ŞÜKÜR etmelisiniz.
Sonra olmasını istediklerinizİ İSTEYİN.
Ama elinizdekilerin de KIYMETİNİ BİLİN.Hayatınızdan gidenleri BOŞVERİN
Giden problemiyle gider.Gitsin gitsin ki gelecek güzelliklere YOL AÇILSIN.
Geçmişle yaşamayın adı üstünde GEÇMİŞ.
Mutluluk ALGILADIĞIN ŞEYDİR.
Nefes alıyorum ÇOK MUTLUYUM.
Kendi yemeğimi kendi ellerimle yiyorum ÇOK MUTLUYUM.
Bakıyorum baktığımı görüyorum ÇOK MUTLUYUM.
Liste uzar da uzar.
İşte hayata BAKMAK VAR GÖRMEK VAR.
Mucize beklemeyin gidin aynaya bakın.
En büyük MUCİZE BİZİZ.
Zaten bunun farkındalığına varırsanız
işte o zaman GELSİN BAŞKA MUCİZELER.
EŞ ŞEKÜRALLAH ım.
Ne demek elbette canım.aayyy bayıllddıımm bu yazıyaa
izninle kopyalayıp panoma yapıştırcam :)
Siz de sağ olunuz.Evet canım ekleyiniz gerçekten de çok iyi geliyorbende de var canım unutkanlık, okul hayatımda çok başarılıydım, ama son yıllarda hiçbirşeyi hatırlayamaz oldum, okuduğum kitapların bile önceki sayfalarını unutuyorum. Bu konuya değindiğin iyi oldu, ben de olumlamama bu cümleleri ilave edeyim, çok sağolsın canım.
aayyy süperr bi haberrrrNe demek elbette canım.
Tamamen içimden gelenler.kendi beynimden alıntı yaptım.
Zekam açıldığından beri fikirlerim de yazılarım da değişti.
Çok güleceksiniz 2 yerden iş teklifi geldi.
Biri gazete biri dergi ikisi de çok ünlü
EŞ ŞEKÜR İLE DAİMA
Ben de çok ama çok sevindimaayyy süperr bi haberrrr
mükemmelll
hayırlısı olssuunn
çookk sevindimmm
Harika haberlee tatlim,alintilayamadim daha oncekini burdan yazayim dedim.Diyorum hep boyle harika enerjilerle taaa km lerce otede bana ulasiyorsa etrafina nasil gidiyordur.Ben de çok ama çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım.Süper fırsat benim için.
Daha öncede çok fırsatlar çıktı karşıma.
Herkesin atlayacağı fırsatlara ben hayır demiştim.
Bu son ikisi öyle böyle değil şahane işler.
Eşim çalışmamı istemiyor ne diyeyim hayırlısı olsun
vkt bunu okur musun?
BEN YAPTIM VE OLDU
Size ilginç bir anımı anlatacağım.
Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.
Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.
İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.
Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.
O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.
Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?
Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.
İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.
Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.
Nuray Sayarı
Evet senin hikayelerine çok benziyor:) İyi ki Nuray Sayari'nin o silikonlu dudaklarını uzata uzata konuşmasına takılmayıp kitaplarini almışım diyorum:)))Cok guzel bir paylasim canim.Katiliyorum Nuray Sayar i ya ayni benim hikayerlerden : ))
vkt bunu okur musun?
BEN YAPTIM VE OLDU
Size ilginç bir anımı anlatacağım.
Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.
Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.
İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.
Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.
O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.
Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?
Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.
İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.
Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.
Nuray Sayarı
Iste ben bunu anlamiyorum; bizim kuantumcular,nlp ciler neden insana hep show yapiyor hissi veriyor.Niye dogal degiller...Hislerinde haklisin yani tatlimEvet senin hikayelerine çok benziyor:) İyi ki Nuray Sayari'nin o silikonlu dudaklarını uzata uzata konuşmasına takılmayıp kitaplarini almışım diyorum:)))
Evet o sebeple pek çok kişi bu insanlar hakkında peşin hükümlü olabiliyor.Iste ben bunu anlamiyorum; bizim kuantumcular,nlp ciler neden insana hep show yapiyor hissi veriyor.Niye dogal degiller...Hislerinde haklisin yani tatlim
Merhaba canım.Harika haberlee tatlim,alintilayamadim daha oncekini burdan yazayim dedim.Diyorum hep boyle harika enerjilerle taaa km lerce otede bana ulasiyorsa etrafina nasil gidiyordur.
Esine imajinasyon yap : )))
ayyy katılıyorum, her işimi erteliyorum, bu konuda bana güç verecek bi esmaya ne kadar da ihtiyacım var :/kızlar topiği devamlı takip ediyorum ama ilk kez yazıcam
ertelemeyle ilgili bana olumlama dua esma vs. önerebileceğiniz neler var?
ayyy katılıyorum, her işimi erteliyorum, bu konuda bana güç verecek bi esmaya ne kadar da ihtiyacım var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?