Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evet tam 21 gün sonra oldu :) insallah oyle olur ya hepimizin istedigi gibi olsun her sey :)

Evet tam 21 gün sonra oldu :) insallah oyle olur ya hepimizin istedigi gibi olsun her sey :)
aammiinnn canım
demekki istemek gerçekten işe yarıyor :)
ayrıca gözünden yaş gelmesinin sebebi de:sana verilen bi işaret,evet istediğin olucak manasında Allah tarafından gönderiliyor bu :)
hani buttrfly ile ikimizin aynı duyguları var ya,kalp heycanı-kıpırdaması işte bunlarda verilen işaretler arasında

Siz yazmıştınız daha önce ben de okuyunca su kıpırtıyı bir de ben deneyim dedim:) birinin numarasini telefonumun ekranında ariyor şeklinde düşündüğümde o kıpırtı bende de oluyor ama kendi heyecanim mı olacak diye olan birsey mi bilemiyorum :)

Evet iste o heyecan hatta FrKafka 'da cok fenaydi filan demisti.Dun yine aynen oyle oldum,normalde o carpintiyi bilmesem derim ki birazdan fenalasip düsecem.Gozlerimden yas bosanacakti resmen.Tarifsiz bir duygu ya,tabi bu benimkisi gerceklestiginde Rabbim nasip etsin harika bir olay.Pesin pesin yasiyoruz iste bu duyguyu heyecani.Ve zaten aslinda o kod bizde var,oyuzden icimiz titriyor :)
Rabbimmmm binlerce kez sukurler olsun simdiden tum deneyimlerime Es Seku Ya Latif El Vehhab.
Evettt kizlar harika somut bir seyler yakaladik sanirim :) Kalbimizin titresimine kulak veriyoruzzzzz
pofu tekrar yazacam kuzum bu arada mesaji.

kesinlikle somut bir olay
en azından bi deneme yanılma yaptık üzerinde
artık kesin! diyorum :)
tamamen Rabbimin bana verdiği sinyaller bunlar..sen devam et ben istediğini vericem der gibi :)

Aynen telepati canim o.Hatta dün esimle denedim.Surekli ona birinin goruntusunu yolladim.1 dakika sonra gozume surekli su geliyor dedi,benim gonderdigim kisi yani : ))) Allahimmm ben sok tabi,bir yandan guluyorum bir yandan korktum.Baskasi bize uyguluyorsa filan diye,cunku suphelerim var.Bir turlu anlam veremiyordum,gecmisten anilar gelip gelip duruyor ekran olarak.Birileri bilincli gonderiyor gibi.Dun bu hissi ilk defa yasadim,yoksa yoksa dedim...O an kalbimde bir sorunu cozmenin ferahligi vardi resmen.Simdi de bu konuyu konusiyoruz,esimle de tesadufi denedim.Bunlarda kanitlar gibi. pofu nasil engelleriz biliyor musun baskasinin girisimlerini canim

tek bildiğim bilinen biri ise bağ kesme yöntemi..diğer türlü koruma kalkanı işe yarar sanırım bilemedim..

Ben heyecanlaninca midem bulanir.Denedigimde kusacak gibi olmuştum ara ara deniyorum hep ayni his oluyor :) Hadi hayırlısı diyelim :)

Yaa buna da yazmadan duramadim bende de bu görüntü olayi eski sevgilimle ilgili oluyor ama cok alakasız zamanlarda...hic aklimda yok baska birsey düşünüyorum baska bir konuda konuşuyorum melankolik olduğum zamanlarda hatirlamam gibi degil pat diye gözümün önünde beliriyor. İstanbulda gittigimiz kafedeki bir an gözümün önüne geliyor orda oturdugumuzu bile hatirlamiyorum sonra himm evet onu da yapmıştık diyorum.Boyle seyler o kadar sık oluyor ki...Onun bilincli bi sekilde yaptığını sanmıyorum

Cok sevdigim,aramizda kalben bagim olduguna inandigim bir arkadasimla surekli ugrasiyordum.Ama gunduz vakti ruya filan segil.Durduk yere surekli hos olmayan etkiler aliyordum halbuki vok severim kendini.Aradan 1 hafta gecti gecmedi, bana mesaj atti.Ruyamda seni gordum,ve resmen seninle sıkıntimi paylasmam gerektigini soylediler dedi.Tabi ben sok sok.Cunku ayan beyan hissettim ya.Veee inanilmaz rahatlattim diyebilirim,cunku uzmanlik alanima giren konulardi ve cok hos enerjiler akittim sanirim...
Belki cok alakasiz oldu ama anlatasim geldi bir an :) Bir anda birilerini hatirlamak degil canim benimkisi bildigin o an'i yasar gibisin,inanilmaz duygu yogunlugu var.Ortada bir sey yok ama bir yerde bir seyler oluyor ve sen o olayin icindesin.Oyle tuhaf bir his

Anladim canım benim bahsettigim oyle birsey degil bi görüntü gözümün onunde beliriyor olay ya da konuşma degil ani gibi değil:) bu senin anlattığın genelde soyle oluyor benim hayatimda...telefonu elime aliyorum bir arkadasim icin onu arayim diyorum.Sonra bi mesaja bakiyorum birseye dalıyorum bi bakiyorum arkadasim beni ariyor

Telefon tam bir telepati ornegi,cunku aramadan hemen once sunlari soyleyeyjm filan diye geciririz ya aslinda kisiye sinyaller gidiyor : ))) Biz arayamayinca o ariyor zaten.

resmine bayıldım :))
ALLAH ım EŞ ŞEKÜR
Yaşantım sağlıklı mutlu.
Hayatım her gün daha da güzelleşiyor ve olumlu değişiyor
Resimlerde mutluluğumu yansıtıyor

Maddi manevi mutluyum daha ne olsun .
İYİ OLAN HER ŞEY SAĞLIKLA BENİM OLSUN VE DAİM OLSUN
ÇOK ŞÜKÜR EŞ ŞEKÜR EL VEDÜD

Olumlama yapmadan evvel benim için ne önemliydi belli değildi.
Ama şimdi öyle değil
Hayat kısa kimse sonsuza kadar bu dünyada değil ÖBÜR DÜNYADA
Avuçlarınızda olan her şeye ŞÜKÜR etmelisiniz.
Sonra olmasını istediklerinizİ İSTEYİN.
Ama elinizdekilerin de KIYMETİNİ BİLİN.Hayatınızdan gidenleri BOŞVERİN
Giden problemiyle gider.Gitsin gitsin ki gelecek güzelliklere YOL AÇILSIN.
Geçmişle yaşamayın adı üstünde GEÇMİŞ.
Mutluluk ALGILADIĞIN ŞEYDİR.
Nefes alıyorum ÇOK MUTLUYUM.
Kendi yemeğimi kendi ellerimle yiyorum ÇOK MUTLUYUM.
Bakıyorum baktığımı görüyorum ÇOK MUTLUYUM.
Liste uzar da uzar.
İşte hayata BAKMAK VAR GÖRMEK VAR.
Mucize beklemeyin gidin aynaya bakın.
En büyük MUCİZE BİZİZ.
Zaten bunun farkındalığına varırsanız
işte o zaman GELSİN BAŞKA MUCİZELER.
EŞ ŞEKÜR ALLAH ım.

Son düzenleme:
Hepsine imzami atarim ama "bakmak var gormek var" en cok da ona.An'da kalmamiz lazim,hersey anda.Su icerken suyub tadini almaliyiz,yemegin de oyle...Her an'i tam anlamiiyla icinde kalarak yasamaliyiz.Ancak oyle gecmisten kurtulur harika gelecek olustururuz.Formul bu :) An'da mutluysak hep mutluyuz zaten

Canım benim evet zaten farkındalık ta bu demek işte AN yaşamak.
Zaten Farkettiğiniz AN YAŞAYAN sınız
EŞ ŞEKÜR İLE
NOT: Olumlama yapmaya başladıktan sonra eski zekam katlanarak geri geldi.
Eskiden IQ çok yüksekti.sonra EQ göklere ulaşmıştı.Şimdi ikisi de kontrol alına alındı.
BEN YAPARIM DEDİM VE SONUNDA BUNU DA YAPTIM

eski zekam derken, unutkanlıkla ilgili mi canım, unutkanlık bende de var. bunun için nasıl cümleler kullandınız acaba öğrenebilir miyim?

eski zekam derken, unutkanlıkla ilgili mi canım, unutkanlık bende de var. bunun için nasıl cümleler kullandınız acaba öğrenebilir miyim?
Benim IQ çok yüksekti sonra her şeyi evet unutmaya başladım zekamı bile.
duygusallık göklere çıktı.yaşananlar neticesinde.
Olumlama yapmaya başlayıp kendimi o yöne de çekmeye başladım.yani
BEN ÇOK ZEKİYİM .
ZİHNİM BENİM İÇİN EN GÜZELİ VE EN İYİYİ DÜŞÜNÜP YAPAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…