vkt
bunu okur musun?
BEN YAPTIM VE OLDU
Size ilginç bir anımı anlatacağım.
Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.
Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.
İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.
Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.
O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.
Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?
Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.
İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.
Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.
Nuray Sayarı