• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Benim IQ çok yüksekti sonra her şeyi evet unutmaya başladım zekamı bile.
duygusallık göklere çıktı.yaşananlar neticesinde.
Olumlama yapmaya başlayıp kendimi o yöne de çekmeye başladım.yani
BEN ÇOK ZEKİYİM .
ZİHNİM BENİM İÇİN EN GÜZELİ VE EN İYİYİ DÜŞÜNÜP YAPAR...
bende de var canım unutkanlık, okul hayatımda çok başarılıydım, ama son yıllarda hiçbirşeyi hatırlayamaz oldum, okuduğum kitapların bile önceki sayfalarını unutuyorum. Bu konuya değindiğin iyi oldu, ben de olumlamama bu cümleleri ilave edeyim, çok sağolsın canım.

"-----Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Unutmayın kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.

-----Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır!

-----Mevcut aklınızı sizi şu anda bulunduğunuz yere getirdi. Daha farklı ve daha iyi bir hayat istiyorsanız, yeni bir akıl edinmekte yarar var! Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Aynı durum sorunları çözmek için de gerekir."

----Einstein “bir problemi yaratan bir zihni, aynı düzeyde çalıştırarak o problemi çözemezsiniz” der. Çözümü görecek yeni bir akıl bulmak ya da danışmanlık alarak mevcut akla çelme takmak gerek!

------Bilgelik dolu, “keşke”siz bir hayat için önce düşün, sonra yaşa, en sonunda da yaşadığın üzerine bir daha düşün.

Olumlama yapmadan evvel benim için ne önemliydi belli değildi.
Ama şimdi öyle değil:KK76:
Hayat kısa kimse sonsuza kadar bu dünyada değil ÖBÜR DÜNYADA
Avuçlarınızda olan her şeye ŞÜKÜR etmelisiniz.:KK52:
Sonra olmasını istediklerinizİ İSTEYİN.
Ama elinizdekilerin de KIYMETİNİ BİLİN.Hayatınızdan gidenleri BOŞVERİN:stop:
Giden problemiyle gider.Gitsin gitsin ki gelecek güzelliklere YOL AÇILSIN.:KK55:
Geçmişle yaşamayın adı üstünde GEÇMİŞ.:KK20::KK56:
Mutluluk ALGILADIĞIN ŞEYDİR.:super::-)
Nefes alıyorum ÇOK MUTLUYUM.:KK71::KK28:
Kendi yemeğimi kendi ellerimle yiyorum ÇOK MUTLUYUM.:kk77::kahve::hamarat::spor:
Bakıyorum baktığımı görüyorum ÇOK MUTLUYUM.:KK50::KK6:
Liste uzar da uzar.
İşte hayata BAKMAK VAR GÖRMEK VAR.
Mucize beklemeyin gidin aynaya bakın.:KK54:
En büyük MUCİZE BİZİZ.
Zaten bunun farkındalığına varırsanız
işte o zaman GELSİN BAŞKA MUCİZELER.
EŞ ŞEKÜR :dua:ALLAH ım.:KK200::KK200::KK200:
aayyy bayıllddıımm bu yazıyaa
izninle kopyalayıp panoma yapıştırcam :)

aayyy bayıllddıımm bu yazıyaa
izninle kopyalayıp panoma yapıştırcam :)
Ne demek elbette canım.

Tamamen içimden gelenler.kendi beynimden alıntı yaptım.:KK70:
Zekam açıldığından beri fikirlerim de yazılarım da değişti.:KK54:
Çok güleceksiniz 2 yerden iş teklifi geldi.:KK28:
Biri gazete biri dergi ikisi de çok ünlü:KK70::-)
EŞ ŞEKÜR İLE DAİMA:dua::KK71:

bende de var canım unutkanlık, okul hayatımda çok başarılıydım, ama son yıllarda hiçbirşeyi hatırlayamaz oldum, okuduğum kitapların bile önceki sayfalarını unutuyorum. Bu konuya değindiğin iyi oldu, ben de olumlamama bu cümleleri ilave edeyim, çok sağolsın canım.
Siz de sağ olunuz.Evet canım ekleyiniz gerçekten de çok iyi geliyor:super:

Ne demek elbette canım.

Tamamen içimden gelenler.kendi beynimden alıntı yaptım.:KK70:
Zekam açıldığından beri fikirlerim de yazılarım da değişti.:KK54:
Çok güleceksiniz 2 yerden iş teklifi geldi.:KK28:
Biri gazete biri dergi ikisi de çok ünlü:KK70::-)
EŞ ŞEKÜR İLE DAİMA:dua::KK71:
aayyy süperr bi haberrrr
mükemmelll
hayırlısı olssuunn
çookk sevindimmm:KK76::KK76::halay::halay:

aayyy süperr bi haberrrr
mükemmelll
hayırlısı olssuunn
çookk sevindimmm:KK76::KK76::halay::halay:
Ben de çok ama çok sevindim:KK71:
Çok teşekkür ederim canım.Süper fırsat benim için.:KK54:
Daha öncede çok fırsatlar çıktı karşıma.:-)
Herkesin atlayacağı fırsatlara ben hayır demiştim.:KK12:
Bu son ikisi öyle böyle değil şahane işler.
:super:
Eşim çalışmamı istemiyor ne diyeyim hayırlısı olsun :KK60:

vkt vkt bunu okur musun?

BEN YAPTIM VE OLDU

Size ilginç bir anımı anlatacağım.
Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.

Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.

İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.

Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.

O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.

Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?

Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.

İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.

Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.

Nuray Sayarı

Ben de çok ama çok sevindim:KK71:
Çok teşekkür ederim canım.Süper fırsat benim için.:KK54:
Daha öncede çok fırsatlar çıktı karşıma.:-)
Herkesin atlayacağı fırsatlara ben hayır demiştim.:KK12:
Bu son ikisi öyle böyle değil şahane işler.
:super:
Eşim çalışmamı istemiyor ne diyeyim hayırlısı olsun :KK60:
Harika haberlee tatlim,alintilayamadim daha oncekini burdan yazayim dedim.Diyorum hep boyle harika enerjilerle taaa km lerce otede bana ulasiyorsa etrafina nasil gidiyordur.
Esine imajinasyon yap : )))

vkt vkt bunu okur musun?

BEN YAPTIM VE OLDU

Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.

Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.

İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.

Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.

O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.

Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?

Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.

İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.

Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.

Nuray Sayarı

Cok guzel bir paylasim canim.Katiliyorum Nuray Sayar i ya ayni benim hikayerlerden : ))

Cok guzel bir paylasim canim.Katiliyorum Nuray Sayar i ya ayni benim hikayerlerden : ))
Evet senin hikayelerine çok benziyor:) İyi ki Nuray Sayari'nin o silikonlu dudaklarını uzata uzata konuşmasına takılmayıp kitaplarini almışım diyorum:)))

vkt vkt bunu okur musun?

BEN YAPTIM VE OLDU

Nuray Sayarı

Okudum canım :) gulhilal gulhilal

Evet senin hikayelerine çok benziyor:) İyi ki Nuray Sayari'nin o silikonlu dudaklarını uzata uzata konuşmasına takılmayıp kitaplarini almışım diyorum:)))
Iste ben bunu anlamiyorum; bizim kuantumcular,nlp ciler neden insana hep show yapiyor hissi veriyor.Niye dogal degiller...Hislerinde haklisin yani tatlim

Iste ben bunu anlamiyorum; bizim kuantumcular,nlp ciler neden insana hep show yapiyor hissi veriyor.Niye dogal degiller...Hislerinde haklisin yani tatlim
Evet o sebeple pek çok kişi bu insanlar hakkında peşin hükümlü olabiliyor.

buttrfly, Sana özel mesaj atmistim, mesajı okudun mu? Cevabını merak ediyorum.

Harika haberlee tatlim,alintilayamadim daha oncekini burdan yazayim dedim.Diyorum hep boyle harika enerjilerle taaa km lerce otede bana ulasiyorsa etrafina nasil gidiyordur.
Esine imajinasyon yap : )))
Merhaba canım.
ne güzel enerjilerim sizleri de gülümsetiyorsa harika.

:KK36:
İş konusuna gelince de
Kendim acaba gerçekten
istiyor muyum istemiyor muyum

acabalar var.Önce buna karar vereyim:-)

Evet etraf benden çok memnun zaten.
:rolleyes:
Çok gülen çok olumlu her iş elinden gelen birini herkes ister.
Bana senden başka var mı bizim eve de lazım da diyenler çoğaldı
:KK70::KK70:

Back
X