Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bilim adamları araştırmalarında kalbimizden yayılan bu elektromanyetik alanın sadece duygularımız tarafından oluşturulmadığını ve gücünü diğer önemli bir kaynaktan, kanaatlerimizden; yani derin bir inançla bağlandığımız ve hayatımıza doğrultusunda yön verdiğimiz düşüncelerimizden aldığını buldular. Bütün duygu ve düşüncelerimiz kalbimizin enerjisinde bilgi olarak bulunmakta ve vücudumuzdan yayılan en kuvvetli sinyal olarak sadece beynimize ve organlarımıza değil, aynı zamanda dünyanın derinliklerine doğru taşınmaktadır. Bu ezeli gerçeğin yansımalarını “kendini derin bir inançla savunmak” “bir şeyi kalpten istemek” ve tabii “kalbinin sesini dinlemek” gibi bazı deyimlerimizde görmek mümkündür.

Rezonans Kanunu

İsteğimizin gerçekleşeceğine gerçekten inanmadan olumlama (imgeleme) yaparsak ya da bir şeylerin hayalini kurarsak, sadece beynimiz elektromanyetik dalgalar yayarken, duygularımızın gerçek merkezi olan kalbimiz beş bin kat daha büyük bir kuvvetle, genellikle tereddüt ve korku olan asıl inancımızı dünyaya yayar. Bunun sonucu apaçık ortadadır; hayatımızda sadece kalbimizin derinliklerinde gerçekleşeceğine inandığımız şey gerçekleşecektir.

Rezonans Kanunu :)

Bu esnada “alıcının” bizden ne kadar uzaklıkta olduğunun hiçbir rolü yoktur. Bu alıcı yan komşumuz da olabilir, dünyanın öbür ucunda bulunan bir kişi de olabilir. Oluşturulan ve yayılan rezonans alanı, her zaman doğru kişiye ulaşır.

burda yazılanın aynısını yaşadım :) gulhilal sana zamanında bahsettiğim konu :)

İç alemimizde sahip olduğumuz her şey, dış alemde de karşımıza çıkacaktır.

Zira dış dünya her zaman iç alemimizi yansıtır.

Ancak bilincimizi hedefe yönlendirirsek yaşamımızda sahip olmak istediğimiz şeylerle etkileşime geçebiliriz.

Eğer istediğimiz sonuçlara istiyorsak; düşüncelerimizi, duygularımızı ve inançlarımızı gözlemleyerek yönlendirmeye başlamalıyız, zira hissettiğimiz ya da düşündüğümüz her şey, bir rezonans alanı oluşturur.

Rezonans Kanunu-Pierre Franckh

Valla ben de esaslı bir şeyler yayacağım ama bakalım ne zaman

Hani sen bize bir şey anlatacaktın, emin olmayı bekliyordun? Sonuç?

Ben de güzel bir gelişme anlatayım, pazartesi günü belli bir miktar para için niyetlendim, duamı ettim ve Rabbimden pazar gününe kadar paranın elime geçmesini diledim.Bilinçaltıma da ufak çaplı bir mesaj yolladım.Bahsettiğim miktarı alma ihtimalimden çok, almama ihtimalim vardı.Veee bugün tam da istediğim miktar elime geçti:)Duamı kabul ettiği için Rabbime şükrettim.

Bugünlerde bu olumlama işini bayağı içselleştirdim.Sabah uyandığımda bile, uykuyla uyanıklık arasında olumlamalarımı tekrarlıyorum.Gün içerisinde de sürekli tekrar halindeyim. Yaptığım olumlamaların faydasını fiziksel anlamda da görüyorum. Mesela farkında olmadan çok fazla dişlerimi sıkardım.Bu sebeple çene kaslarım çok gerilirdi.Ama artık dişlerimi sıkmıyorum. Sıkmayı bıraktığım için de çene kaslarım bayağı gevşeyip rahatladı.

İçim bambaşka bir enerjiyle dolu.Sanki bazı vesveselerden arınıyorum.İnsallah geçici bir durum değildir.Ne diyeyim, Allah çabalarımız için bizi Muzaffer kılsın.

pofu harika bir kitap degil mi? Kim onerdi hatirlamiyorum ama sanirim buaradandi Alllah binlerce kez razi olsun.Harika rezonans alanlari olsun insallah o kisinin : )))
Bas ucu kitabimdir artik kendileri,beni benden alan kismi.DNA ve manyetik deneylerdir,cukkk diye mantigima oturuyor boylece.
Bu saatler benim meditasyon saatimdir;cumartesi gunu 21 gunluk "degerbilirlik" olumlamam bitiyor.Bu sure zarfinda oyle guzel olaylar,oyle guzel yazilar cikti ki karsima.Hep degerlerle ilgiliydi,cok guzel kaliplar edindim kendime :)

Cok guzel gelismeler tatlim.Iste bunlar inanclari guclendiren,devami saglayin guzel gelismeler.Ayni zamanda isaretlerdir,yolun dogru teknik anlaminda diye.Cok sukur ayni teknikle ayni sonuclari tekrar tekrar aliyorsun.cunku bi tesaduf degil bir yasa bu.Sukurlerde nimetin kalicigini sagliyor bu arada,sukur yasasi yeahh :)

Evet şükür yasası:)Hatta şu çekim yasası tabirini hiç sevmem,o yüzden ben tevekkül yasası olarak adlandırıyorum:))

Tam olarak nedir bu degerbilirlik?

Tam olarak nedir bu degerbilirlik?
Kendi degerimi bilme,kabul etme,sevme amacli bir olumlama.Ulkedeyken cok fazla "degersizlik" ile ilgili olay ve kisilerle karsilastim.Kendimi yetersiz,beceriksiz,eksik... gibi hissettiren negatif hislerdi.Bunlar gecmisten de geldi,daha onceki rezonans alanimdan.Cok şükür aştim hatta fazlasini koydum diyebilirim :)

Ne güzel:) Sen istikametini bulmuşsun, yoluna bakıyorsun.Bizim daha çook yolumuz var...

Ne güzel:) Sen istikametini bulmuşsun, yoluna bakıyorsun.Bizim daha çook yolumuz var...
Allah bize de nasip eder inşallah Gülhilal canım, ilk adımı da bu sayfayı bulmamız olsa gerek. Gerçekten butterfly in dediği gibi ülkemizde maalesef değersizlik hissini tüm insanlar etrafa çılgınca yayıyorlar sanırım, herkeste bir bıkkınlık-yılgınlık-ümitsizlik. ama kendini kurtarmaya çalışan var mı yok, herkes bıkkın, bezgin ama aynı şekilde de hayatlarına devam ediyorlar.
Allah bizi kendi hayallerimizi, isteklerimzi gerçekleştirme yolunda muvaffak eylesin inşallah. her zaman çabalıyorum, pes etmedim, etmeyeceğim de. Bu sayfanın da katkısı büyük, tüm herkese ve özellikle Pofu ya teşekkür ediyorum. ne zaman ki pes edecek olsam, bu sayfada buluyorum kendimi, yeniden yaşama azmi geliyor, heves geliyor.
dualarla inşallah herşey hayatımızda yolunda, sağlıklıyız, mutluyuz, umutluyuz.

aynen canım bayılddıımmm :) dün hemen akşam yatmadan uzun uzun konuştum yaradanımla,eskiden yaptığım gibi :) sonra tekrar tekrar cümlelerimi savurdum ve kendimi huzurlu mutlu bi uykuya bıraktım :) miss gibi uyumuşum :)
kitabı haftasonu temin edicem inşallah en olmadı hafta içi :)

Kolay gelsin datlum :) ayni canim bende degisen bir sey yok. Ugrasiyorum ben de iste. Is ariyorum, iki üc kelime calisiyorum falan :)

saol tatlım :)olsun hepimizin bi uğraşı var bu alemde :)

sorma ya bu Ülkede kimse pozitif olmayı sevmiyor..yapamazsınlar edemezsinler havada uçuşuyor..ben bunlara çok ama çok karşıyım..!!@gulhilal ile de bunu konuşmuştuk daha önce..birine bişey desen ''ayy sen mi yapacaksın'' gibi imalı imalı bakışlar tepkiler haaayy zamanında bunlara inanmış olsaydımmm inanın bulunduğum noktaya asla gelemezdim!!yenilgiyi kabul etmedim,laflara kulak asmadım!!hiç kimseyi umursamadım!sonuç ortada :)

herkese bir nebzede yararım dokunuyorsa,hayatlarında ufak da olsa değişiklik yapmışsam ne mutlu bana..dualarınız benim için çok önemli..bi gün gelip beni bulacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…