Valla ben de esaslı bir şeyler yayacağım ama bakalım ne zamanBu esnada “alıcının” bizden ne kadar uzaklıkta olduğunun hiçbir rolü yoktur. Bu alıcı yan komşumuz da olabilir, dünyanın öbür ucunda bulunan bir kişi de olabilir. Oluşturulan ve yayılan rezonans alanı, her zaman doğru kişiye ulaşır.
burda yazılanın aynısını yaşadım :)gulhilal sana zamanında bahsettiğim konu :)
bende bugün yeni konu üzerine çalışmaya başlıyorum :) bakalım görelim neler olucakValla ben de esaslı bir şeyler yayacağım ama bakalım ne zaman
Hani sen bize bir şey anlatacaktın, emin olmayı bekliyordun? Sonuç?
Cok guzel gelismeler tatlim.Iste bunlar inanclari guclendiren,devami saglayin guzel gelismeler.Ayni zamanda isaretlerdir,yolun dogru teknik anlaminda diye.Cok sukur ayni teknikle ayni sonuclari tekrar tekrar aliyorsun.cunku bi tesaduf degil bir yasa bu.Sukurlerde nimetin kalicigini sagliyor bu arada,sukur yasasi yeahh :)Ben de güzel bir gelişme anlatayım, pazartesi günü belli bir miktar para için niyetlendim, duamı ettim ve Rabbimden pazar gününe kadar paranın elime geçmesini diledim.Bilinçaltıma da ufak çaplı bir mesaj yolladım.Bahsettiğim miktarı alma ihtimalimden çok, almama ihtimalim vardı.Veee bugün tam da istediğim miktar elime geçti:)Duamı kabul ettiği için Rabbime şükrettim.
Bugünlerde bu olumlama işini bayağı içselleştirdim.Sabah uyandığımda bile, uykuyla uyanıklık arasında olumlamalarımı tekrarlıyorum.Gün içerisinde de sürekli tekrar halindeyim. Yaptığım olumlamaların faydasını fiziksel anlamda da görüyorum. Mesela farkında olmadan çok fazla dişlerimi sıkardım.Bu sebeple çene kaslarım çok gerilirdi.Ama artık dişlerimi sıkmıyorum. Sıkmayı bıraktığım için de çene kaslarım bayağı gevşeyip rahatladı.
İçim bambaşka bir enerjiyle dolu.Sanki bazı vesveselerden arınıyorum.İnsallah geçici bir durum değildir.Ne diyeyim, Allah çabalarımız için bizi Muzaffer kılsın.
iyiyim tatlım...koşturuyorum nolsun :) sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor bakalım?
Evet şükür yasası:)Hatta şu çekim yasası tabirini hiç sevmem,o yüzden ben tevekkül yasası olarak adlandırıyorum:))Cok guzel gelismeler tatlim.Iste bunlar inanclari guclendiren,devami saglayin guzel gelismeler.Ayni zamanda isaretlerdir,yolun dogru teknik anlaminda diye.Cok sukur ayni teknikle ayni sonuclari tekrar tekrar aliyorsun.cunku bi tesaduf degil bir yasa bu.Sukurlerde nimetin kalicigini sagliyor bu arada,sukur yasasi yeahh :)
Tam olarak nedir bu degerbilirlik?pofu harika bir kitap degil mi? Kim onerdi hatirlamiyorum ama sanirim buaradandi Alllah binlerce kez razi olsun.Harika rezonans alanlari olsun insallah o kisinin : )))
Bas ucu kitabimdir artik kendileri,beni benden alan kismi.DNA ve manyetik deneylerdir,cukkk diye mantigima oturuyor boylece.
Bu saatler benim meditasyon saatimdir;cumartesi gunu 21 gunluk "degerbilirlik" olumlamam bitiyor.Bu sure zarfinda oyle guzel olaylar,oyle guzel yazilar cikti ki karsima.Hep degerlerle ilgiliydi,cok guzel kaliplar edindim kendime :)
Kendi degerimi bilme,kabul etme,sevme amacli bir olumlama.Ulkedeyken cok fazla "degersizlik" ile ilgili olay ve kisilerle karsilastim.Kendimi yetersiz,beceriksiz,eksik... gibi hissettiren negatif hislerdi.Bunlar gecmisten de geldi,daha onceki rezonans alanimdan.Cok şükür aştim hatta fazlasini koydum diyebilirim :)Tam olarak nedir bu degerbilirlik?
Ne güzel:) Sen istikametini bulmuşsun, yoluna bakıyorsun.Bizim daha çook yolumuz var...Kendi degerimi bilme,kabul etme,sevme amacli bir olumlama.Ulkedeyken cok fazla "degersizlik" ile ilgili olay ve kisilerle karsilastim.Kendimi yetersiz,beceriksiz,eksik... gibi hissettiren negatif hislerdi.Bunlar gecmisten de geldi,daha onceki rezonans alanimdan.Cok şükür aştim hatta fazlasini koydum diyebilirim :)
Allah bize de nasip eder inşallah Gülhilal canım, ilk adımı da bu sayfayı bulmamız olsa gerek. Gerçekten butterfly in dediği gibi ülkemizde maalesef değersizlik hissini tüm insanlar etrafa çılgınca yayıyorlar sanırım, herkeste bir bıkkınlık-yılgınlık-ümitsizlik. ama kendini kurtarmaya çalışan var mı yok, herkes bıkkın, bezgin ama aynı şekilde de hayatlarına devam ediyorlar.Ne güzel:) Sen istikametini bulmuşsun, yoluna bakıyorsun.Bizim daha çook yolumuz var...
pofu harika bir kitap degil mi? Kim onerdi hatirlamiyorum ama sanirim buaradandi Alllah binlerce kez razi olsun.Harika rezonans alanlari olsun insallah o kisinin : )))
Bas ucu kitabimdir artik kendileri,beni benden alan kismi.DNA ve manyetik deneylerdir,cukkk diye mantigima oturuyor boylece.
Bu saatler benim meditasyon saatimdir;cumartesi gunu 21 gunluk "degerbilirlik" olumlamam bitiyor.Bu sure zarfinda oyle guzel olaylar,oyle guzel yazilar cikti ki karsima.Hep degerlerle ilgiliydi,cok guzel kaliplar edindim kendime :)
Kolay gelsin datlum :) ayni canim bende degisen bir sey yok. Ugrasiyorum ben de iste. Is ariyorum, iki üc kelime calisiyorum falan :)
Kendi degerimi bilme,kabul etme,sevme amacli bir olumlama.Ulkedeyken cok fazla "degersizlik" ile ilgili olay ve kisilerle karsilastim.Kendimi yetersiz,beceriksiz,eksik... gibi hissettiren negatif hislerdi.Bunlar gecmisten de geldi,daha onceki rezonans alanimdan.Cok şükür aştim hatta fazlasini koydum diyebilirim :)
Allah bize de nasip eder inşallah Gülhilal canım, ilk adımı da bu sayfayı bulmamız olsa gerek. Gerçekten butterfly in dediği gibi ülkemizde maalesef değersizlik hissini tüm insanlar etrafa çılgınca yayıyorlar sanırım, herkeste bir bıkkınlık-yılgınlık-ümitsizlik. ama kendini kurtarmaya çalışan var mı yok, herkes bıkkın, bezgin ama aynı şekilde de hayatlarına devam ediyorlar.
Allah bizi kendi hayallerimizi, isteklerimzi gerçekleştirme yolunda muvaffak eylesin inşallah. her zaman çabalıyorum, pes etmedim, etmeyeceğim de. Bu sayfanın da katkısı büyük, tüm herkese ve özellikle Pofu ya teşekkür ediyorum. ne zaman ki pes edecek olsam, bu sayfada buluyorum kendimi, yeniden yaşama azmi geliyor, heves geliyor.
dualarla inşallah herşey hayatımızda yolunda, sağlıklıyız, mutluyuz, umutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?