Ben de bu geceden itibaren zayıflama niyetiyle Ya Samed esmasına başlayacağım.Bakalım sonuçları ne olacak:)
pofu Güzel bir fiziği sahip olmak için 336 defa Ya Musavvir de çekebilirsin canım.
rica ederim cnm,hoş geldin aramızapofu öncelikle bana bu sayfayı öğrettiğin için teşekkürler.. hepsini sayfaların teker tekr okuyacağım.. ve belki de sizlerden sorunumu genel olarak anlatıp tavsiye rica edeceğim..
ama öncesinde yaptığım ve inandığım bişeyi size yazmak istedim belki uygularsınz...
Bundan öncelikle kimseye bahsetmiyoruz dileğimiz olana kadar :)
sabah kalkıyoruz, sağlıklı uyandığımız için şükrediyoruz..(kimseyle konuşmadan yapıyoruz bunları)
sonra ne ise dileğimiz, kazasız belasız, hayırla gerçekleşmesi için allahtan diliyoruz
dileğimizi hep iyi anıyoruz, iyi düşünüyoruz..
en son şu cümle ile bitiriyoruz; yarabbi verirsen lütfundur, vermezsen sınavımdır.senden gelen herşeye elhamdülillah..
ben çok darda kaldığımda gönülden ne zaman yaptıysam karşılık buldum.sizlerle de paylaşmak istedim
evlilik-sevgi-bağlılık-hoş görünme...vs cnm :)ya vedud ya musavviri birlikte mi çekeceğiz :) ne için çekilir :)
canım sayısı var mı? ve günüevlilik-sevgi-bağlılık-hoş görünme...vs cnm :)
Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.ya vedud ya musavviri birlikte mi çekeceğiz :) ne için çekilir :)
Çok teşekkür ederim canım bilgiler içinYa Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.
Son olarak esma terkibine açık günlerde başlarsanız ve bırakmadan devam ederseniz çok kısa sürede etkisini görürsünüz.Bugün açık gün mesela,isterseniz hemen niyetinizi yapıp esma terkibine başlayın.
Ben bir ara ilgilenenler için açık günleri yazacağım inşallah.
Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.
Son olarak esma terkibine açık günlerde başlarsanız ve bırakmadan devam ederseniz çok kısa sürede etkisini görürsünüz.Bugün açık gün mesela,isterseniz hemen niyetinizi yapıp esma terkibine başlayın.
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.aspmerhaba, ay saati gece mi oluyor, bugün açık günse bugün başlamak isterim ama gece mi başlamalıyım öyleyse..
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
Yıldız saatlerini bu siteden takip edebilirsiniz.Bulunduğunuz şehrin ismini yazmayı unutmayın. Yalnız şunu unutmayın, açık günler konusunda hicri takvim esas alınır.Hicri takvime göre de akşam gündüzden önce gelir.Mesela bugün cuma değil mi? Hicri takvime göre akşam namazından sonra cuma biter ve biz cumartesi akşamına geçeriz.Yani miladi takvime göre hareket edersek yanılgıya düşebiliriz.
Bugün açık gün mesela, yarın da açık gözüküyor.O yüzden akşam namazından sonra yani cumartesi akşamı tesbihe başlamanızda bir sakınca yok.
Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.
Bir olumlaman daha güzel sonuçlandığı için olabilir mi:)veeee kızlaarrrrr ben geldiimm :)
KABUL EDİLDİMM!!! çok güzeldi çok sevdim ordaki herkesi..çok sıcak çok içten insanlar ..sorun yada sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum..umarım pürüz çıkmadan hallolur artık :)
kendimi garip hissediyorum şuan nedense :)
Çok sevindim,tebriklerveeee kızlaarrrrr ben geldiimm :)
KABUL EDİLDİMM!!! çok güzeldi çok sevdim ordaki herkesi..çok sıcak çok içten insanlar ..sorun yada sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum..umarım pürüz çıkmadan hallolur artık :)
kendimi garip hissediyorum şuan nedense :)
ayy sanırım bilmiyorum inan..ama acaip rahatladım..çok kasılmıştım..daha gittim konuşmaya başladım tamam gel başla dedilerBir olumlaman daha güzel sonuçlandığı için olabilir mi:)
Çok sevindim canim senin adina:))
darısı diğer olumlamaların başınaBir olumlaman daha güzel sonuçlandığı için olabilir mi:)
Çok sevindim canim senin adina:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?