Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

öncelikle herkese günaydın

Ben de bu geceden itibaren zayıflama niyetiyle Ya Samed esmasına başlayacağım.Bakalım sonuçları ne olacak:)

başladın mı kuzum?
ben başladım 3 gün oldu :) şuan herşey sabit ama ilerleyen zamanlarda meyvesini alacağıma inanıyorum

pofu Güzel bir fiziği sahip olmak için 336 defa Ya Musavvir de çekebilirsin canım.

onu daha sonra yaparın cnm gün içinde de esma çekiyorum 4 tane..enerjiyi fazla yüklemekten çekiniyorum biraz..bazı sebeplerden ötürü :)

vilgeta çok tşk ederim tatlım..ve inanmadığın sürece evet kesinlikle ne dersen de olmaz bunu zaten hepimiz biliyoruz..aslında cümlelerin normal ama neden öyle hissediyorsun?kilit sorunun cvbı sende?başka cümleler kursan mesela içini böyle canlı kıpır kıpır kılan!ve evet Ya Vedüd okunması daha mantıklı..niyetin de sende gizli..güzel ve huzurlu bi ilişki istiyorum..vs diyebilirsin..emin olamadım şuan

rica ederim cnm,hoş geldin aramıza
umarım yararı olucak sana da :)

sende bi nevi olumlama yapmışsın :)

ya vedud ya musavviri birlikte mi çekeceğiz :) ne için çekilir :)
Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.

Son olarak esma terkibine açık günlerde başlarsanız ve bırakmadan devam ederseniz çok kısa sürede etkisini görürsünüz.Bugün açık gün mesela,isterseniz hemen niyetinizi yapıp esma terkibine başlayın.

Ben bir ara ilgilenenler için açık günleri yazacağım inşallah.

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için
akşam eve geçtiğimde hemen başlayacağım esmalara o zaman

merhaba, ay saati gece mi oluyor, bugün açık günse bugün başlamak isterim ama gece mi başlamalıyım öyleyse..

merhaba, ay saati gece mi oluyor, bugün açık günse bugün başlamak isterim ama gece mi başlamalıyım öyleyse..
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
Yıldız saatlerini bu siteden takip edebilirsiniz.Bulunduğunuz şehrin ismini yazmayı unutmayın. Yalnız şunu unutmayın, açık günler konusunda hicri takvim esas alınır.Hicri takvime göre de akşam gündüzden önce gelir.Mesela bugün cuma değil mi? Hicri takvime göre akşam namazından sonra cuma biter ve biz cumartesi akşamına geçeriz.Yani miladi takvime göre hareket edersek yanılgıya düşebiliriz.

Bugün açık gün mesela, yarın da açık gözüküyor.O yüzden akşam namazından sonra yani cumartesi akşamı tesbihe başlamanızda bir sakınca yok.

çok teşekkürler:)

İlgilenenler için açık günleri yazıyorum arkadaşlar:)

Ekim
1-2-3-8-9-10-11-12-13-15-18-19-20-21-22-23-27-28-29-30-31

Kasım
1-2-4-7-8-9-11-12-14-15-17-18-19-21-22-26-27-28-29-30

Aralık
1-2-6-7-8-9-11-12-14-17-18-19-20-21-22-26-27-28 (okuma yapılmıyor) 29

yaz yaz evde kaldım bak

veeee kızlaarrrrr ben geldiimm :)
KABUL EDİLDİMM!!! çok güzeldi çok sevdim ordaki herkesi..çok sıcak çok içten insanlar ..sorun yada sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum..umarım pürüz çıkmadan hallolur artık :)

kendimi garip hissediyorum şuan nedense :)

Bir olumlaman daha güzel sonuçlandığı için olabilir mi:)

Çok sevindim canim senin adina:))

Çok sevindim,tebrikler

ayy sanırım bilmiyorum inan..ama acaip rahatladım..çok kasılmıştım..daha gittim konuşmaya başladım tamam gel başla dediler heycandan bi ara saçmalama moduna bile girdim
ama çok tatlı insanlardı inşallah sorunsuz böyle devam ederiz

darısı diğer olumlamaların başına

yalnız hayal ettiğim gibi büyük bi ofis katı vardı..ve tam imajinedeki beyaz temiz görüntü :) sanırım burayı ben kendim seçmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…