Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

zaman kısıtlaması koymanı tavsiye etmiyorum
belki 18 inden önce olacak bişey bilemezsin ama zaman kısıtlaması koyduğun için 17 ağustosda olacaksa engellemiş olursun...

burası bdv olmaz cnm..zaten amaç sıkıntılardan uzaklaşıp doğruyu yapmak,sen derdini söylemezsen biz sana şöyle yap böyle düşün böyle ol diyemeyiz..ha tabiki ağlama sızlanma istemiyorum çünkü ne kadar çok ağlarsan o kadar çok devamı gelir :)
ne demiş Mevlana :' gül düşün ki gülistan olsun' :)

Günaydınlar ya ben olumlama cümlemi bi türlü oluşturamıyorum aramasını beklediğim biri var bana bir örnek verebilirmisiniz acaba ?

birde hangi esmalarla desteklemeliyim ;?

Teşekkür ederim... iyi ki bu başlığı açmışsınız:))
Sizlere nasıl oluyor bilmiyorum ama ben genelde sabahları mutsuz uyanıyorum, sonra gün içinde düzeliyorum, hatta bazen çok mutlu oluyorum, bazen ağlıyorum, gece yatmadan öncede yine sabahki gibi bir mutsuzluk basıyor.
Ruh sağlığı ne kadar da önemliymiş, Allah hepimizin kalbini ferahlatsın inşallah..

amın...o bende de her zaman oluyor bı turlu yenemıyorum

pofu
İyi ki açmışsın bu konuyu. Olumlama yapmak için 4 cümle seçtim. Hepsi de sağlıklı zayıflama ile ilgili. Çok mu fazla acaba dört cümle?

pofu
İyi ki açmışsın bu konuyu. Olumlama yapmak için 4 cümle seçtim. Hepsi de sağlıklı zayıflama ile ilgili. Çok mu fazla acaba dört cümle?
rica ederim cnm yararı varsa ne mutlu bana :)
hayır asla değil sen nasıl haz duyuyorsan öyle yap
önemli olan onu yaparken hissedeceklerin ve sonucu :)
ama şunu da eklemeden edemiycem ''hopeless'' kelimesini siler misin lütfen

rica ederim cnm yararı varsa ne mutlu bana :)
hayır asla değil sen nasıl haz duyuyorsan öyle yap
önemli olan onu yaparken hissedeceklerin ve sonucu :)
ama şunu da eklemeden edemiycem ''hopeless'' kelimesini siler misin lütfen
İyi ki hatırlattın, hemen siliyorum
İki cümle grubu belirledim:

1) İradem güçleniyor. Sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum. Sağlıklı gıdalar tüketiyorum ve spor yapıyorum. Vücudum mükemmel bir şekle giriyor.

2) 65 kilodayim. Vücudum harika bir formda.

Sence hangisi daha etkili olur?

ikisinide harmanla :) ikiside uyar
65 mi olmak istiyorsun?eğer daha az ise 65 i sınır koyma

ikisinide harmanla :) ikiside uyar
65 mi olmak istiyorsun?eğer daha az ise 65 i sınır koyma
Çok büyük çabalarla 70'e düşmüştüm ve harika görünüyordum. Yine de 65 dedim. Daha önce asla olmayacağını düşündüğüm bir şeyi gerçekleştirmek istiyorum, Allahın izniyle.
65 kiloyum. Vücudum harika görünüyor cümlelerini bir deneyeceğim.
En kısa ve en açık cümleleri secmem gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu gece başlıyorummm

:) bakalım neler olcak mrkla bekliyorum sonuçlarını

Sizden yardim isteyecektim. Pessimist ve gittikce hayattan kopan bir insana dönüstüm. Insanlara yakin davrandikca onlarin cikarlarina göre hareketlerini gördükce ve aslinda hic tinlanmadigimi gördükce icimde firtinalar kopuyor.
Gittikce hayattan zevk alamaz ve umutsuz hale geldim. Kendime güvenim gitti hic yok hatta. Öylesine yasiyorum. Gayem amacim hicbirsey kalmadi. Ama bunu degistirmek istiyorum nerden nasil baslamam gerek. Sanirim ilk basta olumlu düsünerek. Ama nasil olcak ne yapmam gerekir? Isimden memnun degilim. Tekrar okumak istiyorum.ama parasal sikisigim. Kilo aldim alti ayda 10 kilo. Ondan ve daha fazlasindan kurtulmak istiyorum. Civil civil olmak istiyorum. 30 yasinda kendimi 50 gibi hissediyorum. Ne makyaj nede baska birsey. Bana yardim edebilirmisiniz rica etsem?

Birde tahammül edemedigim bir görümcem var. Resmen beni yok sayiyor esimin ailesinin icinde hic yerim yok. Burda cok sinirleniyorum.
Bunu nasil degistirebilirim.öfkem cok fazla bunlara karsi.

Hemen hemen bunlar bende de var. Önce 2-3 gün enerjim yükselsin diye "mutluyum, hayat doluyum, diye olumlama yaptım. Ayrıca el Vasi esmasini sabah akşam 99 defa okudum. 3 günde bile o kadar etkili oldu ki! Ben de madem bu kadar etkili bari 2 yıldır veremediğim kilolara yonleneyim dedim. Yaşadığın kararsızlığı anlıyorum.

Merhabalar,
Olumlamalarda zayiflamak kelimesini kullanmayin, cunku bilincalti olumlu algilamayacak.Belki de hatamiZ bu :) Her gecen gun ideal kiloma yaklasiyorum diyebilirsiniz.Tabi imajinasyon da tavsiye ediyorum,36 38 beden kiyafetlerin icinde.
Cok şükür imajinasyon ve bol motiveli sporla ideal kiloma ulastim ben de bu arada :)

Merhabaaa
Evet ben de 2. seçeneği kullanıyorum ve ulaşmak istediğim sonuçla ilgili fotolara bakıp, konsantre oluyorum. Her geçen gün daha da güçlü hissediyoruummm.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…