Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ayyy mesela cok ozel degilse anlatabilitmisin bende denicem yaaa insaallah bakalimmm bbu konuyu gordugum iyi oldu
aslında geçmiş sayfalarda paylaştım yorumlarımı :)
biraz özel ama şöyle diyim konuyla alakalı beklemediğim şeyler olmuştu :) hatta çokcada şaşırdım...

Her türlü istek ve ihtiyaç için,her muradına ermek için,her maksada ermek için okunacak bir grup esma vardır ki ,Peygamberimiz (S.A.V)’in miraca çıktığı zaman arşta yazılı olarak gördüğü rivayet edilmektedir.

Duanın okunuş şekli:

“Allahümme inni es-elüke Ya Dâimü,ya Hayyu,Ya Vitru,Ya Ferdü,Ya Ehadü,Ya Kaviyyü Ya Kadimü,Ya Kadir.Bi Hakkı hazihi’l-esmâi ikdi haceti(istek belirtilir)Âmin Ya Bihurmeti seyyidi’l mürselin,velhamdülillahi râbbil âlemin.

Esmalar 21 defa okunup bitirilir sonra;”Allah’ım! Daim,Hayy,Vitr,Ferd,Ehad,Kaviyy,Kâdim ve Kâdir isimlerin hürmetien Senden falan işimin görülmesi veya şu ihtiyacımın görülmesini,bu isteğimin verilmesini istiyorum. “ diye dua edilir.
--
alıntıdır

hadi kızlar,evlenmek isteyenler,sevdiği olup kavuşmak isteyenler size güzel bi uygulama
cuma suresini,günde 18 kere okuyup niyet edin..bunu yaparken lütfen gezegen saatlerine dikkat edin..özellikle evlilik,kısmet açma,aşk sevgi zamanlarına getirin..

bu da okunacak suremiz:

Yesebbihu lillahi ma fiyssemavati ve ma fiyl'ardıl elmelikilkuddusil-'aziyzilhakiymi
Huvelleziy be'ase fiyl'ummiyyiyne resulen minhum yetlu 'aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu'allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin
Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel'aziyzulhakiymu
Zalike fadlullahi yu'tiyhi men yeşa'u vallahu zulfadlil'azıymi
Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi'se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne
Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze'amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne
Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu 'aliymun bizzalimiyne
Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila 'alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta'melune
Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu'ati fes'av ila zikrillahi ve zerulbey'a zalikum hayrun lekum in kuntum ta'lemune
Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl'ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le'allekum tuflihune
Ve iza reev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma 'ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne

bugün yeni bir olumlaamaya başladım kızlar..yine esma ile yapıyorum bunu..ayın 27 sinde son bulacak..sabah ve akşam olmak üzere iki kere uyguluycam ama tabiki gün içinde tekrarlarım da olacak..:)insan kendini daha bi rahat ve huzurlu hissediyor

Kalp Merhameti ve Şefkatin Hasıl Olması İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın Er-Rahim (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: Er-Rahîmu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Ahirette sadece mahlukatına acıyıp hakiki nimet (cenneti, rızasını ve cemalini) verendir.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi her gün yüz (100) kere okursa kalbi merhametli ve şefkatli olur.

Melek Sıfatlarını Görmek İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Kuddus (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Kuddûsu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Mukaddes, pak olandır. Bütün noksanlıklardan uzak olandır.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi Cuma namazından sonra ekmek üzerine yazıp onu yerse meleklerin sıfatlarını görür.

Zalimden Zorbalıktan ve Hapisten Kurtulmak İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Cebbar (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Cebbâru (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Dilediğini zorla yaptıran, düzene koyandır.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi yirmi bir kere okursa, her bir zalim ve zorbadan emin olur eğer hapiste ise Allah onu oradan çıkarttırır.

Mükafatlandırılmak İçin (Sevap Kazanmak)

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Haliku (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Hâliku (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Dilediği şekilde yaratandır.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi geceleyin çok tekrar ederse, Allah’u Teala bir melek yaratır ki melek Allah’u Teala’yı tesbih eder. Onun mükafatı bu kişiye yazılır.

Öldükten Sonra Kabirde Yalnız Kalmamak İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Bariu (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Bâriu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Yoktan icad edici, yaratıcı.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi hayatında okursa, Allah’u Teala onu kabirde yalnız bırakmaz.

Günahları Effedilenlerden ve Allah’u Teala’ya Yakin Ehlinden Olmak İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Ğaffaru (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Ğaffâru (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Kullarının günahlarını affeden, bağışlayandır.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi Cuma namazından sonra okursa mükarreblerden (Allah’a yakın olanlardan) ve affedilenlerden olur.

Kalpten Pası Giderme, Üzüntü, Keder ve Gamı Silmek İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Fettah (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Fettâhu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Kullarına nimet kapılarını açandır.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi sabah namazından sonra elini göğsüne koyduğu halde yetmiş kere okursa Allah’u Teala onun kalbinden pası siler (Günahların bıraktığı lekeler kastedilmesi muhtemeldir) Okuyan kişiden kederi, üzüntüyü ve gamı yok eder.

Açlık Azabından Emin Olmak İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Kabid (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Kâbidu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Ruhları alan, rızkı tutan, belli miktarda takdir edendir.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi kırk (40) gün kırk (40) lokma üzerine yazar ve yerse Allah’u Teala onu açlık azabından emin kılar

Şerden Emin Olmak İçin

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Hafid (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Hâfidu (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Düşüren (Dilediğinin derecesini indirendir.)
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi, düşmanların defi için dört gün devam ederek yetmiş (70) kere okursa, Allah’u Teala onların şerrine karşı okuyana kafidir, onlara karşı okuyana yardım eder.

Allah’tan Başka Kimseden Korkmamak

Esmaül Hüsna İle Dua – Allah’u Teala’nın El-Muiz (c.c.) Esması

Esmanın Arapça Okunuşu: El-Muizz (c.c.)
Esmanın Türkçe Anlamı: Aziz eden.
Açıklama: Her kim bu ismi şerifi yüz kırk (140) kere pazartesi veya cuma gecesi akşam veya yatsı namazından sonra okursa onun için halkın kalbinde heybet olur, Allah’tan başka kimseden korkmaz.

Kaynak: Şeyh alim Celalu-l Hak Ved-din (k.s.) Hz.’nin Esma-ul Hüsna’nın faidelerinin havası (esrarı) Risalesinden alınmıştır. (Hazırlayan Ali KARA’dır)

Bekarlıktan Kurtulmak İçin Esmaül Hüsna ve Kuran’dan Dualar

Bekarlıktan kurtulmak için Esma’ül Hüsna ile Yapılacak Dualar

1. Her gün doğmadan önce 489 kere "Ya Fettah" (Celle Celâlühü) zikrine devam eden bekarlar, en kısa zamanda muratlarına ererler.

Bekarlıktan Kurtulmak İçin – El Fettah Esmaul Hüsnası

2. Cuma Ezanı vakti 1062 kere "Ya Bâ’is" (Celle Celalühü) ismi şerifini zikreden bekârın kısmeti açılır.

Bekarlıktan Kurtulmak İçin El-Baisu İsmi Şerifi
Kuran-ı Kerim’den Bekarlığa Karşı okunacak ayetler

1. Bir türlü evlenmeye yanaşmayan veya evlenemeyen çocuğunun evlenmesin isteyen anne ve baba, evlenmesini istediği çocuğunun üzerine, Tâhâ suresinin ilk 12 ayetini 21 kere okuyup üflerse, Allah’u Teala’nın izniyle en kısa zamanda evlenip hayırlı bir yuva kurar.
    Duanın yapılış usulü şöyledir: "Kişi önce boy abdesti alır ve ikişer rekattan 6 rekat namaz kılar. Sonra Tâhâ suresinin ilk on iki ayetini 21 kere okur. Ardından üç kez Salavat getirir sonra dileğini söyler. Daha sonra yedi gün boyunca her vakit namazından sonra bu oniki ayeti 21 kere okur ve dileğini tekrarlar."

Not: Bu kılınan 6 rekat bir kereye mahsustur. Bu işlem 7 gün tekrarlandıktan sonra en az 3 ay beklenir ve sonra aynıyla tekrarlanır. Dikkat edilecek husus şu dur ki kişi eğer evladı dindar ise fasık (namaz niyaz kılmayan ibadet etmeyen dini yaşamayan)’a vermesi vebale girmesi için yeterlidir. Zalim etmeyiniz Allah’tan hayırlısını isteyiniz.

2. Bekarlıktan kurtulmak için Duhan suresinin 54. ayeti 1136 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır.
alıntıdır..

kesinlikle harika bi olumlama :)

evett tekrar aranızadyımmm :)
sayfayı biraz canlandıralım artık :)
yeni yeni olumlamalar ve deneyimlerle devam edeceğim yazmaya
bu arada herkes iyi ve mükemmel bi hayatın içinde olduğunu sakın unutmasın :)

bugün tekrar 21 günlük bi çalışma ile başlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah
bu sefer ki biraz daha farklı
sonuçları sizinle paylaşacağım :)

bugün tekrar 21 günlük bi çalışma ile başlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah
bu sefer ki biraz daha farklı
sonuçları sizinle paylaşacağım :)

Mucizelerin nasil.Ben de henuz bir degisikler olmadi ama biraz daha pozitif dusunmeye cabaliyorum.ve eskiye hore cabaliyorum Bir seyler olacak gibiyken olmuyor gibi demeyeyim.belki sonra olacak insallah

Ama yinede devam.yeni olumlamalara baslayalim.

Mucizelerin nasil.Ben de henuz bir degisikler olmadi ama biraz daha pozitif dusunmeye cabaliyorum.ve eskiye hore cabaliyorum Bir seyler olacak gibiyken olmuyor gibi demeyeyim.belki sonra olacak insallah

Ama yinede devam.yeni olumlamalara baslayalim.
merhaba cnm
eğer yaparken içinde acabalar varsa olmamış olabilir
tamamen inanman ve olucağını imgelemen lazım
ben ilk olumlamada öyle yapmıştım
hatta yaparken hissetmek o an mutlu olmak bütün duygu ve düşünceler içimdeydi
ve yaptığım olumlamanın karşılığını almıştım :) hemde beklemediğim bi şekilde
şimdi yeni bi olumlamaya başladım yine esma ile yapıyorum bunu
yine olup olmadığını haber vericem
bugün ilk günüm :)

Esma ile desteklemem lazim degil mi?ben onu yapmadim tabii.Bugun ben de esma ile baslayayayim.
hayır buna gerek yok
ben isteyerek esma ile yapıyorum yani dahi güçlü ve hızlı olsun diye
sende sana uygun olanı seçip okunma değeri kadar okuyup sonrada isteğine niyetlenip olumlamanı yapabilirsin
en fazla 5 dakkanı alacaktır
sabah uyanır uyanmaz,gece yatarken bunu uygula
21 gün boyunca yaparsan inan bana göreceksin değişimleri :)

Insallah tekrar baslayayim.
bu sefer yaparken inan,bu durumda inanmak en önemli olay bu bir
ikincisi bu olumlamayı yaparken seni ne kadar mutlu ettiğini hisset ve gülümse
benim çok hoşuma gittiği için kahkaha bile atacak duruma geliyordum :)
üçüncüsü kendini kasmadan sakince yap bunu
gün içinde olumlama cümlelerini sürekli tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…