şöyle anlatayım tatlım,gece 12 -öğlen 12 değil aslında,sadece gezegen saatlerini 12 ye bölünerek zaman aralıklarını bulmak,bi sitede otomatik yapılıyor linki veririm,o gezegen saatlerinin de özel etkileri var örenğim:aşk sevgi evlilik rızk için dua edilecek hayır saatleri,yada ara bozma,bağlama,kötü işler için yapılacak okumalar gibi şer vakitler..Ne kadar ilginç paylaşımlar bunlar pofucum :)
Şimdi, bir gün 24 saat; ama 12 saat ele alınmış. Gece 00.00'dan öğlen 12'ye kadar olan zaman dilimi mi bu?
Dua'nın gücüne her zaman çok güvendim, güveniyorum. Konun bu yüzden cezbetti beni. Eve gidince kurcalayacağım.şöyle anlatayım tatlım,gece 12 -öğlen 12 değil aslında,sadece gezegen saatlerini 12 ye bölünerek zaman aralıklarını bulmak,bi sitede otomatik yapılıyor linki veririm,o gezegen saatlerinin de özel etkileri var örenğim:aşk sevgi evlilik rızk için dua edilecek hayır saatleri,yada ara bozma,bağlama,kötü işler için yapılacak okumalar gibi şer vakitler..
hani bazen iyi düşünürüz de kötü olur yada kötü düşünürüz de iyi olur ya hah işte tam bu saatlerin varlığından kaynaklanıyor :)
bu linkten gezegenlerin saat aralıklarını bulup,,o saatlerin neye denk geldiğini yazılardan çıkarabilirsin :)
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
hatta esmaların okunma zamanları da bu gezegenlere denk geldiğinde dilekler istekler hızlanıyormuş :)
kurcala kurcala daha çok şey var içinde :)Dua'nın gücüne her zaman çok güvendim, güveniyorum. Konun bu yüzden cezbetti beni. Eve gidince kurcalayacağım.
Ben bilgisayarıma program yükledim otomatik gösteriyor bu saat göstergesinin yanında şu an mesela güneş saatindeyiz.şöyle anlatayım tatlım,gece 12 -öğlen 12 değil aslında,sadece gezegen saatlerini 12 ye bölünerek zaman aralıklarını bulmak,bi sitede otomatik yapılıyor linki veririm,o gezegen saatlerinin de özel etkileri var örenğim:aşk sevgi evlilik rızk için dua edilecek hayır saatleri,yada ara bozma,bağlama,kötü işler için yapılacak okumalar gibi şer vakitler..
hani bazen iyi düşünürüz de kötü olur yada kötü düşünürüz de iyi olur ya hah işte tam bu saatlerin varlığından kaynaklanıyor :)
bu linkten gezegenlerin saat aralıklarını bulup,,o saatlerin neye denk geldiğini yazılardan çıkarabilirsin :)
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
hatta esmaların okunma zamanları da bu gezegenlere denk geldiğinde dilekler istekler hızlanıyormuş :)
Olumlu Düsüncenin Gücü kitabı vardı onu tekrar bi okuyayım kitaplıkta gözüme çarptı :) Pek çok sey oluyor düşünceler önemli bir etken bence.
Ben bilgisayarıma program yükledim otomatik gösteriyor bu saat göstergesinin yanında şu an mesela güneş saatindeyiz.
HAYDİ HAYIRLISI : )enteresan bişeyler yaşıyorum hadi hayırlısı :)
:) ne güzel bi olumlama..hep böyel devam et :)Allahim bana vermis oldugun butun güzellikler icin sükrediyorum.
Allahim Mutluyum ,huzurluyum saglikliyim ve basariliyim.
Allahim Sevgi ve sefkat heryanimda..
Rabbim sorunumda bana göndermis oldugun muhtesem cözümü gördüm ve ve Kabul ettim.
Rabbim bana güvenen,bana inanan,,benimle birlikte ayni hayalleri kuran insanlari yoluma cikardigin icin tesekkür ediyor ve onlari hayatima severek Kabul ediyorum.
HAYDİ HAYIRLISI : )
bu ara biraz boşladım sayfayı ama yeni yeni bilgiler ve düşüncelerle tekrar yazacağım..şu sıra sınavlarla uğraşıyorum maalesef
tşk ederimBasarilar diliyorum sinavinda sana.Bu topik bana gercekten cook yaradi tekrar icime dönmeme ve bir seyleri kesfetmeyi istememe sebep oldu.Allah ta sana yardim etsin.Yukaridaki olumlamalar uzun uzun düsünülmüs olumlamalar.Bir aylik calismayi yapmaya basladim..topigi günlük tekrar tekrar okuyorum.
merhaba canımarkadaşlar merhaba bu konuyu yeni gördümde bu olumlama nasıl oluyor ya hiç bir fikrim yokta bende uygulamak isiyorum yanlız yardımcı olabilirmisiniz ya ? :)
ya canım ben ameliyat olucam mesela iyi olmasını isiyorum aslında nedense içinden iyi olucakmışım umudu geçiyor ama mesela bunun için yapabilirmiyim yada dediğiniz gibi evlilik için 21 gün peki sadece söylememi gerkiyor yoksa duamı etmem gerek ?merhaba canım
yapacağın olumlama ne ile ilgili?buna örnek cümleler kurup 21 gün boyunca yatmadan önce ve sabah kalktığında bu cümleleri içten tekrarlamalısın..hepsi bu :) ama asla ikilimde kalmayacaksın acaba olur mu diye düşünmeyeceksin :)
Ayyy mesela cok ozel degilse anlatabilitmisin bende denicem yaaa insaallah bakalimmm bbu konuyu gordugum iyi olduameliyat için şöyle diyebilirsin;
ben çok iyiyim,herşey çok güzel,ameliyatım gayet başarlı...bunu tekrar edebilirsin
evlilik için;
ben esma ile beraber yaptım 21 gün boyunca hem esmayı okudum hem de sözlerini tekrarladım işe yarıyor...:)