Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

betelgeuse08 dini konulara yada siyasete girmeyeceksen ve konuyla alakası varsa her zaman ekleyebilirsin tabiki :)
M maske123 kimmiş bu sayfada senle alay eden?nick yazar mısın?
Nick önemli değil ama zaten düşünce gücü diye bir başlık açtım bugün görebilir siniz orda ki yorumlara bakın ne öğretmenliği me hakaret kaldı ne de saçma la digim size sorayım bari düşünce gücü ile istedigimiz gibi bir eşi hayatı mi za çekmek mümkün mü:) bunun örnekleri varsa bilmek istiyorum gerçek olmuş kişiler den dinlemek için açmış tim o başlığı zaten ama morali mi bozdular

Ben de boyle olduguna adim gibi eminim.Cunku 1 kere mucizelere tanik olan, gercekten idrak eden bir daha umudu kirilmaz ve aklina acaba demek bile gelmez :) 2016 nin enerjisi cok yogun,gundemler yogun genel olarak herkes de. Bu enerjilerin hakkini veririrz insallah bol imajinasyon bol olumlamalarla

Ben düşünce. Gücü ile istedigin kişiyi hayatı na çeken var mi göğüs büyüten var mi telkinler le diye sordum alay ettiler bu sayfa da saçmalık filan diyerek

Hic hatirlamiyorum oyle bir seyi.Kuvvetli inancla,eminlikle dusunce gucuyle yapilamayacak sey yok.Kisiyi de cekersin gogusu de buyutursun.Cok sukur Rabbimeee, hamileligim boyunce hep telkinledim kendimi.Veee kucucuk karnimdan 3580 gr lik bebegim cikti;su an benim karnim duze yakin.Gorenler inanamiyor;gobek diye bir sey yok genc kiz gibisin diyorlar : ) Aynen hayalimdeki gibi yani.

Ne güzel maşallah :)

Işte bu bende yapmak istiyorum bunu bununla ilgili telkin falan yaptınız mi sürekli

Merhaba kızlar, keyifler yerindedir inşallah.
Bu aralar istediğimiz yemekleri çektiğimizi farkettim, geçen gün kızım komşu teyzemizin rulo pastasını çok seviyor olsada yesek dedi, ertesi gün rulo pasta kapımızdaydı. Misafirine yapmış çocuklar yesin diye bize de getirmiş:)) Bugünde aklımdan sarma geçti akşam baktım eşimin elinde, çok beğendiğimiz bir kadın var ondan almış benim için. Düşündüğümü çektim çünkü bunların olma olasılığının yüksek olduğuna inanıyorum, aynı inancı diğer isteklerimede gösterebilirsem onlarıda aynı şekilde çekebilirim.

Size bir site önermek istiyorum, cekimyasasi.net çok güzel yazılar var muhakkak okuyun, paralı uygulamaları da var ama ben gerek görmüyorum çünkü epey bilgi sahibiyiz zaten önemli olan bildiklerimizi hayatımıza geçirebilmek. Birde bir arkadaşımız önermişti kontejyan sitesini özellikle esmalarla ilgili güzel bilgiler mevcut, ayrıca oradan öğrendiğim bir uygulamaya bugün başladım. Linkini veriyorum uygulamak istersiniz belki; http://www.kontejyan.com/dusunce-gucu/6766-mucizeleri-gerceklestirmek.html

Sık yazmayınca sonra böyle uzun yazıyorum:)) Kızlar sohbetinizi özledim, hepinize iyi akşamlar...

Işte bu bende yapmak istiyorum bunu bununla ilgili telkin falan yaptınız mi sürekli
en önemli yaptığım şey yazmaktı. onun dışında bazen olumlu ifadelerle cümleler kurup telkin yapıyordum tabi ama çok da abartmadım olayı :)

Kızlar sımdı aklıma geldı,
Olumlamaya, 21 günlük programlara baslamak ıçın bu gece ve önümüzdekı 2 gece çok uygun
Hem yenıay, hemde 2 ıyıcıl gezegen, Jüpıter ve Venüs çok olumlu açı yapıyorlar, bırbırını destekleyıp ıslerını kolaylastıryorlar
Venüs Ask, Jüpıter bolluk bereket büyüme artma

Ask, çocuk, ısınızın büyümesı gıbı çogalmasını ıstedıgınız ne varsa en uygun zaman
aman dıkkat kılo vermek gıbı, olumsuz bır alıskanlıktan vazgeçmek gıbı azalmasını ıstedıgınız bır konu ıcın uygun degıl, onun ıçın dolunayı beklemelısınız

Kolaylıklar dılıyorum

Bu siteyi ben de başka yerlerden görüp öğrenmiştim. Adamın yazdığı kitap başucu kitabı, esmalarla ilgili o kadar değerli bilgiler var ki! İmajinasyon öneminden de bahsediyor, Allah'ın hangi ismini hangi enerji için kullanabileceğimizi çok güzel bir dille anlatmış.

Kızlar, gerçekten okuyun ve okutun!

Çok teşekkürler bilgi için, bilmiyordum açı yaptıklarını.

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu vesile ile, sabahları çok sersem kalkıyorum, yani ayılmam/açılmam zaman alıyor. O da iş yerine geldiğimde, ancak ilk kahvemi içtiğimde oluyor. İş yerinde ise sakinlik pek olmuyor tahmin edeceğiniz üzere. Olumlamayı sabahları nasıl yapıyorsunuz? Bir öneriniz, püf noktanız var mı acaba?

Bende sabahları bebeğimin uyanmasıyla uyanıyorum.. bi bakıyorum işe gelmişim olumlama yapamadan...

İzlerken yoruldum
Ayy bide kedi de besliyorlar, videonun sonunda solda gözüküyor. Bir ara yakalayıp onu da mı giydirecek ne dedim falla.
Helal olsun kadına. Bizler tek çocukta da ikinci çocukta da annesiz bakamıyoruz. Videoda göründüğü gibiyse hep, ayakta alkışlıyorum.

Arada resmini çekip koyarsan güzel olur beğendiğin kısımları.

Anaaam bizde terciye tere satmaya çalışmışız. Korse giy diye tavsiye de bulundum da.
Demek ki herkesi her durumu kendimde ki görmeyeceğim. Bu arada maşallah bebişine. Boyu nasıl kuzunun? Uzun uzuun yine bir şeyler yazmıştım. Sonra sildim. Patavatsızlık yapmimm dedim.

Kediyi ben de gördüm. Maşallah. Bir de hâlâ gülüyordu videoda

Namaz kılıyorsanız, sabah namazında sonra uyunmasa o kadar çok vakit kalıyor ki, hem de dinç olunuyor. Benimde hep yapmak istediğim şey. Ya uyuyup gece ayaktayım yada oğlumla saat başı uyanıyoruz. Namazdan sonra hop tekrar yatış.
Bende sabahları bebeğimin uyanmasıyla uyanıyorum.. bi bakıyorum işe gelmişim olumlama yapamadan...
Benim küçükte 8 aylık. Gece çok sık uyanıyoruz geceleri, diş çıkarma dönemi.

Hayır, kılmıyorum maalesef. Aslında olay vakitten ziyade uyandıktan sonra bir müddet kendime gelememem.
Kesintili uyuyorsun o zaman. Uykununda çeşitli dönemleri var tekrar eden. Kiminde 2 saat kiminde bir buçuk saat gibi. Bu tespit edilip ona göre, bunun katlarında uyanılsa beyin uykulu kalmaz. Hatta geçen bir yerde saat görmüştüm , uyurken bedenin hareketlerinden hangi döneme ne süre de geçtiğini gösteriyormuş. Araştırmaya zamanım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…