Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Olabilir, doğrudur. Bu hafta biraz bölük pörçük uyuyorum.

Bu arada şükürler olsun ki Rabb'in Nefesi isimli kitabı okudum, bitirdim. Sanıyorum o kitabı kk'dan görmüştüm, arkadaşlar, hepimizin elinin altında olması gereken bir kitap, mutlaka edinin, MUTLAKA! http://www.dr.com.tr/Kitap/Rabbin-N...HnLbQZG_5UIV-P2HwAIoM6ZdZD4LzzIyoMxoCstjw_wcB

Bir arkadaşın da buradan önerdiği üzere bir sitesi var yazarın, acaba bu uygulamayı biz de yapsak mı bu gruptan arkadaşlar olarak topluca? :) Dua toplu olunca daha etkili olur ya, bunu da öyle niyetlensek ve deneyimlerimizi yazsak?
http://www.kontejyan.com/dusunce-gucu/6766-mucizeleri-gerceklestirmek.html

Kızlar, beynin gizli güçleri kitabını okuyan var mı?

Bir de düşünce gücüyle karşı tarafın iradesine müdahale olma konusunda ne düşünüyorsunuz? Mesela birinin sizi daha çok sevmesini istemek, bunun için olumlamalar yapmak, dualar okumak vs. o kişinin iradesine müdahale etmek demek değil mi? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kitab
Kitabın adını öğrenebilir miyim acaba

Eğer iman ediyorsak kaza ve kadere de inanmamız şart.
Ölüm, doğum, nikah tarihi şaşmaz derler.
Ama insan sadaka ile ( yapılan yardım, iyilik, gülümseme...Rabbimin hoşuna giden bir şey) kazayı engeller. anladığım kadarıyla insan sadakanın yanı sıra pozitif düşünerekte her şeyin olumlu tarafını kendine çeker, kendimizle beraber fiziksel evrende bize doğru hareket eder. olumsuz düşünürsek olumsuz şeyleri, olumlu düşünürsek olumlu şeyleri çekeriz.
Yalnız karşı tarafından da hür iradesi vardır. O da aynı frekansta değilse o iş olmaz. (zorla güzellik olmaz).
Rabbimin bir işi olup olmayacağını bilmesi kaderdir. Belli durum ve fırsatları bizim seçmemiz istenir. Yaradan neyi seçeceğimizi bildiğinden imtihanımızı ona göre ayarlar...

İyi olurda bir çok kişi okuyup yazmıyor, maalesef.
Motive edip, ön ayak olursan neden olmasın.
Gizli takipçilerde gizlenmesin Yazsın şuraya iki satır.
(illa doğrucu Davut olacağım haaa )

İyi olurda bir çok kişi okuyup yazmıyor, maalesef.
Motive edip, ön ayak olursan neden olmasın.
Gizli takipçilerde gizlenmesin Yazsın şuraya iki satır.
(illa doğrucu Davut olacağım haaa )
Ben bu topiği yeni gördüm ve takip ediyorum. En baştan okumaya başladım ve daha 16. sayfadayım. Paylaşımlar çok güzel emeğinize sağlık.
Benim iki oğlum var ve evliyim. Benim şu adn en büyük sorunum sabah uyanmakta zorlamıyorum ve erken uyusam bile sabah alarmı 5 dakikada bir çalacak şekilde kurdum ver her çaldığında kapatıyorum. Sizce nasıl bir olumlama yapmalıyım?

Kızlar şu sarışın pembe rujlu kadın vardı ya yine Okan'ın programına çıkmış,birazdan Okan yerden yere vurur
Para tatlı geliyor herhalde çıkıp çıkıp eezil oluyor

Topik uzun Zaman sessiz kalmıştı,yine dolmuş,okudum ve yine çok aydınlandım,çok nefis konulara değinilmiş betelgeuse08 teşekkürler
Ben bu ara Eckhart tolle/var olmanın gücünü okuyorum,egodan bahsediyor,egoyu yenmenin imkansızlığını ama Nasıl eğitileceğini anlatıyor,biraz sıktı,olumlama ve enerji konusunda pek gaz vermiyor ama yine de bilgilendirici

Hoş geldin. Herkesin emeğine sağlık. Daha tecrübeli arkadaşlar var, onlarda belki fikir verir.
Kelime veya cümle düzenlemesi yaparak gerekli cümleleri kullanabilirsin. Alıntı dır:
"Huzurlu bir uyku için aşağıdaki olumlama cümleleri sıralaması ile kendi kendinizi terapi edebilirsiniz:

Ben rahat ve derin bir uyku için hazırım. Her geçen dakika içimdeki sıcak huzur hissi artıyor.

Sabah huzurlu,neşeli ve canlı bir biçimde kalktığımda tamamen dinlenmiş olduğumu bilirim.

Bu işlem her gece ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçektir...

Şimdi güzel anılarımı zihnimde canlandırıyorum....
Yarın ve daha sonraki günlerde gene güzel anılarımın olacağını biliyorum....

Şimdi tüm sakinliğim ve huzurum ile şu cümlelere odaklanıyorum;

Ben mucizeler içinde yaratılmış, mucizevi bir varlığım ve herşey benim sonsuz hazyrım içi olmaktadır...
Kainat ve ben bir bütünün parçalarıyız, ve her saniye hayatıma benim hayrıma olan armağanlar girer.... Tanrıyla birlikteyim. O benimle birlikte. Nereye gidersem benimle gelir.
Her zaman güven içinde uyur ve uyanırım. Bütün bedenim gevşiyor. Uykunun dinlendirici kucağına kendimi bıraktığımda, içsel bilgeliğimin kapılarını da açmış olurum. Zihnimde seyreden düşünceleri sadece izliyorum. Geleceği düşünmek zorunda değilim yada geçmişi. Sevdiklerimin ihtiyaçlarını sorunlarını düşünmek zorunda değilim. Hepsi Tanrının sonsuz koruması altında. Ruhumun derinliklerinde varolan bilgeliğin tümüne ulaşabilirim. İhtiyacım olan her şey bana oradan gelir. Şimdi hazırım görmeye anlamaya ve yapmaya.Rahat ve keyifli bir uykuya kendimi bırakıyorum.

Hepimize huzurlu rahat uykular dileklerimizle.

kaynak: www.olumlamalar.com"

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkü
Teşekkür ediyorum.21 gün gece yatmadan önce bunu okuyayım.

Ben hala sabahları olumlala konusunda sıkıntı yaşıyorum yeeeee

Yani uyanınca algılayamadığım için hiçbir şeyi verimli de olamıyor söylediğim cümleler falan. Asıl önemli olan olumlamaları gün içerisinde inanarak yapabiliyor olabilmek, değil mi? Günün hangi evresi olduğunun bir önemi var mı?

Zaten aslında egodan kurtulmamalıyız. Ego özünde gerekli bir şey. Biz sadece yanlış biliyoruz. Hem Yaradanın vardır bir bildiği. Önemli olan egoyu doğru kalıplarda oturtabilmek ve onu anlayabilmek.

Zaten aslında egodan kurtulmamalıyız. Ego özünde gerekli bir şey. Biz sadece yanlış biliyoruz. Hem Yaradanın vardır bir bildiği. Önemli olan egoyu doğru kalıplarda oturtabilmek ve onu anlayabilmek.

Meraklısı ıçın bıraz da "benlık" ve "bencıllık" üzerıne yazayım,,,

Ego, kımlık, kısılık, var olmanın ılk sartı Yanı sız varsanız egonuz da vardır, bu sızın kım oldugunuzu belırler Yaradılısınız, ego, tarzınız, yargılarınız, zevklerınız ego // Sızın "benlıgınız" ego

"Benlıge" sahıp çıkmak önemlı, aksı taktırde "sız" olamazsınız, dünyaya gelıs amacınızı gerçeklestıremezsınız, bırılerının uydusu, usagı, paspası, oyuncagı olur çıkarsınız Aslında sızı belırleyen, bırey yapan da bu egodur

Bunun yanlıs kullanımı, "egoıst" olmak yanı bencıllık Her zaman her durumda kendı kısısel çıkarlarınızı gözetmek, üstünlük tutkusu, hırs, ıstedıklerıne ulasma yolunda her tür aksıyonu kendıne hak ve mübah görmek,,,, Baska ınsanların "ego" larına yanı kımlıklerıne saygı göstermemek // Kaçınılması gereken ego degıl, egoıstlıktır

Bu dızelerı konuyu aslında çok güzel anlatır, keske hayatımıza uygulayabılsek,,

" Yasamak tek bır agaç gıbı hür ve özgür, Ve bır orman gıbı kardesçesıne,,,,,," Hem kendımız olup hem de dıger ınsanların kendılerı olmalarına müsaade etmek, saygı duymak,,,,, sevgı ve ılgılerını kısısel çıkarlarımız ıçın sömürmemek, kötüye kullanmamak,,,

Bu farkı bılıp hayatımıza uyguladık mı epey bır yol katetederız gıbı gelıyor

Egoyu nasıl terbiye ederiz: farkındalıkla
Farkındalıkla birlikte düşüncelerden,duygulardan,ve tepkilerden uzaklaşırız. Bu inkarla karşıştırılmamalıdır. Egonun sesi olan düşünceler,duygular ve tepkiler tanınır ve tanındıkları anda otomatik olarak çözülür O Zaman benlik duygunuzda beşiğin bşr değişiklik okur: daha önce düğü,düşünce ve tepkilerinizdiniz,şimdi ise o duygulara tanıklık eden Varlıksınız.

Arkadaşlar, Allah hepimizin duasını, dileğini kabul etsin. Sabretmeyi öğrenmek lazım bazen, belki de hepimiz sabır sınavından geçiyoruzdur dileklerimiz olana kadar. Bizler duayla, olumlamayla, sabırla, imgelemeyle, pozitif enerjiyle yola devam. Dileğimizi, isteğimizi hayırlı kılan da yine O. İçimden geldi, yazmak istedim. Hayal etmekten vazgeçmeyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…