- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylasim icin cok sagol canim,cok guzel deneyimler paylasilmis.Hic karsilasmamistim daha once.Esmalarla ilgili şöyle çok güzel bir kitap: http://www.dr.com.tr/Kitap/Rabbin-N...-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000433161
ve yazarın şöyle çok güzel bir sitesine ulaştım: http://www.kontejyan.com/
Hepimize bereketiyle gelir inşallah.
Cok sagol canim Allah razi olsun.Mucizem kollarim da simdi,Rabbimin sanati diyorum.Sukur vesilem oldu,Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir isimlerinin tecellisi...Muhtesem enerjiler hisler...Hepsinden sizlere gonderiyorum canlar. Tüüm dilekler gercek olsun,bol bol mucizem gercek oldu,hayalim gercek oldu yazilarini burada okuyalim sureklibuttrfly caanıımm anne olmuşssuunn :) ayy tbrk ederim..bayadır girmiyorum ama okudum şimdi çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün :)
Selamlaar :) Nasılsınız?
Kızlar aklıma bir şey geldi. Olumlu düşünme, pozitif enerji ve kuantum diyoruz hani ama bu demek değil ki bir şeyleri sorgulamayalım değil mi?
Sorgulamaktan kastım da yüce Rabbimi değil yanlış anlaşılma olmasın. Sadece içime daha çok sinebilmesi için biraz farklı bakış açılarından cevaplar arıyorum.
Mesela bana göre dünyanın en pür ve saf doğan egosuz canlıları hayvanlar, çünkü yüce Rabbim onları öyle yaratmış. Ve bu demek ki kötü bir enerjileri ya da art niyetleri, hırsları olmadığı için iyi enerjilere sahipler. O halde hep iyiyi kendilerine çekmeleri gerekmiyor mu?
Oysa hala dünyanın her yanında zulüm gören, tecavüze uğrayan hayvanlar var.Bu nasıl olabilir? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bana bir ışık tutabilir misiniz
Ya da başımıza gelen her şeyden bizler sorumluyuz diyoruz ama, durup dururken kaza kurşunuyla ölmekten, ya da tecavüze uğramaktan vb. gibi durumlardan bizler nasıl sorumlu oluyoruz?
Dediğim gibi sadece kafamda bazen dönüyor bunlar, mantığa oturtmaya çalışıyorum ki daha huzurlu ve dingin bir kafa yapısını içselleştirebileyim.
Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz?
Paylasim icin cok sagol canim,cok guzel deneyimler paylasilmis.Hic karsilasmamistim daha once.
bilhassa, geçen hafta sonu da bir arkadaşım bana benzer sorularla gelmişti, açıkçası bilgi birikimim yetmediği için hissettiğim şeyleri ifade edememiştim kendisine. Onun da sorduğu şeyler "neden bebekler savaşta ölüyor, neden araba çarpan kedi dakikalarca can çekişiyor" gibi şeylerdi. Senin cevapların bir nebze benim inancıma göre açıklayıcı olmuş ama onu ne derece tatmin edecek, bilemiyorum. İzninle kendisiyle paylaşacağım bu yazıyı.
Ben düşünce. Gücü ile istedigin kişiyi hayatı na çeken var mi göğüs büyüten var mi telkinler le diye sordum alay ettiler bu sayfa da saçmalık filan diyerekOLUMLAMA NASIL YAPILMAZ
SE-SA eki;
Eğer çok Param olursa Mutlu olurum
Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.
MELİ-MALI
Güçlü Olmalıyım
Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.
ECEK-ACAK
Her şey çok güzel Olacak
Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.
TERSİNE SÖYLEM
Korkmuyorum
"Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.
BELİRSİZLİK
İyi bir hayat istiyorum
Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.
Ben düşünce. Gücü ile istedigin kişiyi hayatı na çeken var mi göğüs büyüten var mi telkinler le diye sordum alay ettiler bu sayfa da saçmalık filan diyerekSonunda 1. sayfadan itibaren tüm yazılan yazıları okudum, sayenizde çok şey öğrendim, inşallah ben de sizlere bir şeyler katabilirim. Hepimiz bir zincirin halkası gibiyiz, hiçbir şey tesadüf değildir, umarım bu konu tekrar canlanır çünkü okumaya çalıştığım eski sayfalardan o kadar çok faydalandım ki. Her gün bu başlıkta sayfalarca bilgi/güzel enerji/olumlama/dua aksa keşke.
Belki birinin işine yarar umuduyla ben de naçizane şu bilgiyi paylaşayım: malumunuz bilinçaltı bizi kandırıp olumsuz düşüncelere itebiliyor. olumsuz düşünce aklımıza gelir gelmez "iptal" derseniz ve bunu inanarak yaparsanız o düşünce gerçekten uçup gidiyor.
Örneğin:
siz: "çok mutlu bir hayat yaşıyorum"
bilinçaltı: "hadi canım oradan, şöyle bir şey vardı ya hani..."
siz: "İPTAL"
bilinçaltı: ....
![]()
yoğunum cnm şuan bile gözlerim kapanıyor pc ye bakarken.. :) hiç bi konuda ümidimi kaybetmedim,kaybetmiş olsam herhalde hala gülüyor olamazdım..bi kapı kapanırsa diğeri açılır her zaman da böyle olmuştur :)pofu, neden eskisi kadar yazmıyorsun artık? ümidini mi kaybetti de yazmıyor acaba diye düşündüm ben de eski yazılardan takip ede ede.