- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
tamamennn senin yaptığın sinayller..hani demiştim bi yerde ''ben size olmayan elmayı yaratın demiyorum ,onu düşünün isteyin ki ya bi arkadaşınız elinde elma ile çıka gelsin yada komşunuzda fazladan elma olsun'' bunun gibi bişey işte :)Hemen ufak ve iradem dahilinde bi gelisme de olsa yazmak istyorum. Defter almistim ve deftere esmalarla basladim, 'ya vedud' ismiyle sayende hayatima sevgiyi cekiyorum" gbi cumlelerle yazdim. Sonra 2016 yapacaklarimi kendime emir cumleleryle yazdim. Yazdiklarimin arasinda bir maddede : Hayvanlara daha cok yardim et! Yaziyordu cunku koyu bir hayvanseverim ve bu konuda daha cok yardim edebilirdim maddi ve manevi minik dostlarimiza. Bugun hic olmadik bir sekilde enisteme terk edilmis bir kopegi sahiplendirdim! :) cok beklenmedkk ve plansiz bir seydi bi anda vesile olmus oldum insallah her sey guzel gider de bi kuzu bi can yuvalanmis olur rabbim de bana buna araci olmanin huzurunu yasatir. Demek istedgm evet bu planlarimin arasndaydi ama barinaklara mama yardimi yaparim gbi bisey vardi aklimda evren cok ilginc bi seklde aktif rol aldirdi bu dilegimde beni :) bin sukur.
Hayallerimizi gerçekleştirmek için aralanmış bir kapı burası. Gerçekten çok iyi bir enerji var burada.Teşekkür ederim canım. Bakayım nasılmış burası :))
kızlar topiğin başlığını değiştirsem mi?
daha cazip ve ilgi çekici bişey olsa mesela
var mı fikri olan?
Aferim.
"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye var mısınız?"
"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız?"
"Düşledim gerçek oldu"
Ben bunları düşündümpofu cum :)
Bence şu an ki başlık çok iyi. Gerçekçi ve net. Tabi diğer arkadaşların fikirlerini de değerlendirebilirsin canım. :)
Herkese günaydın. Böyle içi dolu dolu günaydın ama. :) Çok güzel bir gün olsun bugün.
Olumlamada:2. günüm.
Hadi bakalım, sil baştan.
ooo hadi bakalım :)esma okullanacak mısın cnm?bir de istersen cümlelerini paylaş bi bakalımbugün aşk olumlamama başlıyorum. Cümlelerim hazır.. Haydi bismillah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?