• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

günayddıınnnnnn :)))
hava yağmurlu ve kapalı olsa bile tadını çıkartın :)
herşey bizim için unutmayın :)

Hemen ufak ve iradem dahilinde bi gelisme de olsa yazmak istyorum. Defter almistim ve deftere esmalarla basladim, 'ya vedud' ismiyle sayende hayatima sevgiyi cekiyorum" gbi cumlelerle yazdim. Sonra 2016 yapacaklarimi kendime emir cumleleryle yazdim. Yazdiklarimin arasinda bir maddede : Hayvanlara daha cok yardim et! Yaziyordu cunku koyu bir hayvanseverim ve bu konuda daha cok yardim edebilirdim maddi ve manevi minik dostlarimiza. Bugun hic olmadik bir sekilde enisteme terk edilmis bir kopegi sahiplendirdim! :) cok beklenmedkk ve plansiz bir seydi bi anda vesile olmus oldum insallah her sey guzel gider de bi kuzu bi can yuvalanmis olur rabbim de bana buna araci olmanin huzurunu yasatir. Demek istedgm evet bu planlarimin arasndaydi ama barinaklara mama yardimi yaparim gbi bisey vardi aklimda evren cok ilginc bi seklde aktif rol aldirdi bu dilegimde beni :) bin sukur.
tamamennn senin yaptığın sinayller..hani demiştim bi yerde ''ben size olmayan elmayı yaratın demiyorum ,onu düşünün isteyin ki ya bi arkadaşınız elinde elma ile çıka gelsin yada komşunuzda fazladan elma olsun'' bunun gibi bişey işte :)

Kızlarrrr,

Seda Diker'in DUYGU SİMYACISI nı okuyan var mı ?
Varsa yorum yapabilir mi ?

kızlar topiğin başlığını değiştirsem mi?
daha cazip ve ilgi çekici bişey olsa mesela
var mı fikri olan?

"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye var mısınız?"
"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız?"
"Düşledim gerçek oldu"

Ben bunları düşündüm pofu pofu cum :)

kızlar topiğin başlığını değiştirsem mi?
daha cazip ve ilgi çekici bişey olsa mesela
var mı fikri olan?

Bence şu an ki başlık çok iyi. Gerçekçi ve net. Tabi diğer arkadaşların fikirlerini de değerlendirebilirsin canım. :)

Herkese günaydın. Böyle içi dolu dolu günaydın ama. :) Çok güzel bir gün olsun bugün.

Olumlamam sekteye uğradı.:KK35: Yeniden mi başlamam mı gerekiyor??
Hayatımda güzel gelişmeler oluyor çok şükür.:KK36:
Geçen sene bu vakit ve öncesinde (bir çeşit olumlama yapmış olduğum )yaptığım SEKİNE duası vasıtasıyla, çok istediğim oğluşuma kavuşmuştum. Elhamdülillah.
Bu duadan bahsedeyim, inanıp uygulayabilecekler için. Besleme şerife 19 harf. Sekine bahsedilen esmalar 19, 19 gün boyunca 19 defa okunuyor. ister tümünü okuyabilir, isterseniz ihtiyacınız olan ayetleri. Toplam 19 ayet var ve ayetler 19 harf.:KK51:

Vikipedi, özgür ansiklopedi 'den kopyaladım. İlgilenecek olanlar detaylı araştırabilir netten.

Sekine, "zihnin ve düşüncelerin toplu olması" anlamına gelmektedir. Ancak Sekine, bir dua olarak da bilinir. Aslının, vahye dayanan yüksek, sırlı, feyizli ve kuvvetli dualardan birisinin de Sekine olduğu kabul edilir.

Bir rivayete göre, Cebrail, Muhammed huzurunda bir sayfa indirmiş, Allah`ın altı ismi yazılı bulunan bu esrarlı dua sayfası, Ali'ye tebliğ edilmiştir.

Okunuş Şekli
  1. Niyet (ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
  2. İstiğfar (7 defa)
  3. Salavat-ı Şerife (7 defa)
  4. Allah-u Ekber (10 defa)
  5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak. (19 defa)
Okunacak ayetler
  1. Güç işlerin kolay olması niyetiyle (Talak-7)
  2. Cebbarları zelil kılmak, her istek için (Taha-111)
  3. Katı gönülleri yumuşatmak,düşmanların gönüllerine rikkat, kalplerine acıma hissi vermek için (Hadid-9)
  4. Tevbe kabulü ve mağfiret istemek (Nisa-16)
  5. Tevbe kabulü ve mağfiret talebi (Nisa-23-106)
  6. Ehl-i kudretten af talebi için (Nisa-149)
  7. Duanın kabulü niyetiyle (Nisa-58)
  8. Ehl-ilim olmak ve ulum-u Rabbaniye’ye vakıf olmak (Nisa-11)
  9. Düşmanların hile ve aldatmalarından emin olmak için (Nisa-1)
  10. Düşmanlara galebe, rızıkta genişlik, huzur ve saadet kapılarının açılması (Fetih-1)
  11. Düşmanlara galebe, rızıkta genişlik, huzur ve saadet kapılarının açılması (Fetih-3)
  12. Düşmanlara galebe, rızıkta genişlik, huzur ve saadet kapılarının açılması (Maide-56)
  13. Düşmanlara galebe, rızıkta genişlik, huzur ve saadet kapılarının açılması (Hud-66)
  14. Cenab-ı Hak’tan gına(zenginlik) ve rızıkta genişlik (Lokman-26)
  15. Düşmanların hilesinden emin olmak için (Tevbe-129)
  16. Düşmanların hilesinden emin olmak için (Al-i İmran-173)
  17. Def’i gam(keder ve hüznün gitmesi) için (Enbiya-103)
  18. Hüzünden kurtulmak için (Fatiha-5)
  19. Allah’ın verdiği nimetlere ve şükre muvaffak olmak için(Fatiha-2, En'am-45)

"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye var mısınız?"
"Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız?"
"Düşledim gerçek oldu"

Ben bunları düşündüm pofu pofu cum :)

daha cazipp daha farklı bişey olsun istiyorum ..bunlar da güzel ama çok sade :)

Bence şu an ki başlık çok iyi. Gerçekçi ve net. Tabi diğer arkadaşların fikirlerini de değerlendirebilirsin canım. :)

Herkese günaydın. Böyle içi dolu dolu günaydın ama. :) Çok güzel bir gün olsun bugün.

günaydıınnn :)

Olumlamada:2. günüm.
Hadi bakalım, sil baştan.En Büyük TÜRKİYE

hayırdır noldu canım..yapmayı mı unuttun :)

Back
X