Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hayır canım gayet emindim. Neden böyle oldu anlamadım. Bir şey düşünmemeye çalışıyorum artık. Birisi aklıma geliyor mesela anında karşıma çıkıyor görüyorum onu. Bişey istiyorum oluyor. Olumlama yapmadan oluyor. Zaten yıllardır telepati konusunda az çok deneyimim var. Acaba telepatiyle karşımdakinin duygu ve düşüncelerini değiştiriyorum sonra normale mü dönüyor. Bilmiyorum tek bildiğim içimde çok büyük kırgınlık var. Nasıl toparlayacağım hakkında bir fikrim yok

Kırgınlıklarımı bir kağıda yazıp onları biriktirip hepsini tamamladıktan sonra yakmak istiyorum. Ama yazmaya korkuyorum inanın. Yazarsam toparlayamam birdaha kötü duygularımı içime attım yazıp tekrar aynı duyguları ortaya çıkarmak istemiyorum.

tam olarak nasıl yaptğını anlatabilir misin?
şuan burdan bakılınca bi hata olduğu bariz belli ama detayı görmeden şudur budur diyemeyiz..
telepati ile istediğin düşünceleri gönderirsin canım,duyguları değiştiremezsin

Harika bir yazi lutfen dikkate alin http://moralev.com/ 2015 yili kadar hizli bir yil olmamisti gercekten

Sagol tatlim evet az kaldi,2 aydir erken dogum riskim vardi simdi o risk bitti sayilir yani dogsa bile erken sayilmaz : ))ama ben masallah bomba gibiyim hic hamile degil gibiyim cok şükür.Annemin yanimda olmasinin ayri bir guzelligi rahatligi tabi :) Senin bag kesme noldu canim merak ettim ben de bak :)

oohh iyi o zaman :)
yaa canım ben bu ara çok yoruluyorum,2 gündür imgeleme yapamıyorum kapkaranlık oluyor herşey sonra uyuyakalıyorum ...bir de çakra temizleme ile haşır neşirim onun da etkisi var sanırım
imgeleme yapamasamda içim acaip kıpır kıpır ve geçen gün çakra temizlerken morumsu bi renk gördüm..sonra tüm gece rüyamda renkleri gördüm
kendimi biraz rahat bırakmam lazım ama bu ara zor..

kızlar merhaba. bir konuda fikrinizi rica edeceğim. benim yaklaşık 2 aydır kafama takılan bir konu var. o kadar cok etkilendim ki bu olaydan, bu konuyu, o kişileri sürekli rüyamda görüyorum. unutmak istiyorum fakat rüyama girince de aklımı yine meşgul ediyor. ister istemez yine düşünmeye başlıyorum. bu konu ilgili özellikle bir kişinin pişman olmasını cok istiyorum, belki şuanda pişmandır ama bunu görmek istiyorum. çünkü çok kırılmıştım, üzülmüştüm. olumlama yapmaya calışıyorum fakat dua etmek bile içimden gelmiyor çünkü olması zor geliyor bana hatta imkansız. sizin de imkansız, nasıl olsa duam kabul olmaz dediğiniz şeyler oluyor mu? bu gibi durumlarda ne yapmak gerekir, o kişiye nasıl yoğunlaşmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.

kesinlikle yanlış düşünüyorsun
bi kere içindeki negatifleri yok etmeden,affetmeyi öğrenmeden ve affetmeden olumlu olup istediğini kendine çekemezsin
çünkü negatif duygular ağır basar içinde ve hep acabaların keşkelerin olur
o zaman ettiğin dua sadece havada kalır
olumlamaların bi işe yaramaz ve aynen yaşadığın durum gibi ''aman zaten olmuycak'' düşüncesine kapılırsın
öncelikle bu bağ kesme olayına bi bak,geçmiş sayfalarda 2 örnek mevcut
sonra affet ve bırak onları
bırakmadığın sürece hep karşına çıkmaya devam eder
aynen ''istemediğim ot yanımda bitiyor '' hesabı
affedersen kendini de özgür bırakmış olursun
bunları bir düşün
burda sana bundan başka iyi bir yöntem sunamam kendi adıma
ilk başlarda bastıra bastıra söyledim ''içinizde 1 gram negatiflik olmasın'' diye
lütfen;sevmeyi affetmeyi öğrenmemiz gerekiyor,bunun onlardan çok bize yararı var,her zaman kötü yaşanmışlıkları düşünerek kendimize zarar vermekten öteye gitmiyoruz

diğer soruna cvp olarak evet imkansız bişeyi inatla olucak diye kendime çektim
çok istedim
çok dua ettim
her yere resimlerini koydum (telefona ,odama,pc me..her yere)
onunla ilgili simge bulup önüme koydum ve şarkı bile yazdım :)
herkes bana ''ya olmazsa?'' dediğinde ''öyle bişey yok,olucak'' dedim
ve tam 12 ay sonra ona kavuştum ve gerçekten imkansızdıı!!!
haa tabikiii istedim ve bıraktım değil istedim ve çabaladım!!!
önünden geçerken ''burdayım ben burda olucam bekle beni geliyorum'' derdim hep :)

ve eklemem gerekirse en önemli silahımız ''İNANMAK!!''

Iste aynen ben; gidene,kayiba üzülmem "Görelim Mevlam neyler neylerse en guzelini eyler derim" Mevlam da en guzelink eylemistir zaten :) Tabi millet sana Polyanna der,ama bilmezler ki asil hayir teslimiyetten sonra gelir.Sems in dedigi gibi alt ust oldum deme,belki de alt ustten cok daha iyidir :)

''..Eğer anı yaşarsanız tüm her şey farklı görünür.''

An in degerini iyi bilmemiz gerekiyor.Gelecek ne gecmiste ne de gelecegin kendisinde; gelecek "an" da dir.O an daki şükürlerimizde,mutlulugumuzda,huzurumuzda,bollugumuzda.An dayken zihinde bu durumlari yasamazsaniz gelecekte bunlari yasayamazsiniz.Hayallerimizi "an" da sahip oldugumuz o pozitif enerjiyle coskuyla besleyecez ki o an sekillensin,ilahi zaman geldiginde ektigimiz tohumlar filizlensin :)

Hihhh iste tatlim ben o yuzden Cakra islemine girmek istemiyorum su an,cok buyuk enerjiler aciga cikabilir.Ruyalarim filan karisabilir,su an oyle degisime gerek yok.Su an imajinasyon odakliyim,bol esmalar,bol yazilar.Ama ileride Cakra ya yonelmeyi cok isterim hep aklimda cunku.

bilmiyorum neden böyle oldum ama çakra ile alakası var diye tahmin ediyorum
ne zaman imgelemeye geçsem kapkaranlık oluyor her yer
ama gözüm açık iken bişeyler görebiliyorum
metafizik yoğunluğum arttı bu ara
başka şeylerde var ama neyse

pofu nun tüm dediklerine katiliyorum.Eklemek isterim var.Olumlamalar olumsuzluklara calismaz canim; onun pisman olmasini istiyorum demissin ya.Bu dusuncen ona ilginc ama pozitif enerji olarak doner,onu besler.Arada eterik bag kuruyorsun cunku.Once yasanilan seyleri kabullenmen lazim,iliskinizden ogrenmis oldugun ondan ogrenmis oldugun seyleri bulup iyiki onu tanimisima getirip hissettigin negetif duygulari en azindan notrlemen lazim;hele pozitifleyebilsen super olur.Sonra hem kendini hem de onu affetmen lazim;bu tarz olaylarda en cok kendimizi suclariz.Kendiini sucladigin seyi bul ve kendine soyle o durumda yapabilecegin en iyi sey oydu,kim olsa aynisini yapardi diye...Daha sonra güzel seyler düsünmeye calis...Ona ruhsal anlamda yapabilecegin en guzel sey ona dua edecek psikolojiye gelmen.Aksi halde hep beterleri olur,sonraki iliskilerinde bile.Acik ve net.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için:)

buttrfly kuzum okudun mu kadının yazılarını ?:) bak ne diyor :

''
Beyin..

Ama hayal, ama gerçek, O sadece sen ne düşünüyorsan, itiyor seni. Bunu böyle kabul et! İnsan beyni, senin hayal mi kurduğunu, yoksa eylemde mi olduğunu birbirinden ayırt edemeyecek kadar saf! Yaradılışı böyle, onun görevi sadece itmek.
Neyi planlasan, neyi arzu etsen, beynin en büyük zevki, sadece bilgi toplaman değil, senin hayallerini gerçekleştirmendir. Üstelik sen oturup düşünürken, o işi “oldu” zannedecek kadar da teslim..

Madem öyle; niçin halen daha kendine itimat etmekten korkuyorsun?
Bu güne kadar, milyonlarca kişi, hayallerin gerçek olacağı yönünde, kendi düşüncelerine inanmakla ilgili bir görüşten bahsediyorsa, sebebi buydu…

Bakın, size bu konuyla ilgili güzel bir örnek;

-Aralık ayının 10.gününden itibaren, son 20 günü, kendime armağan ediyorum, sevdiğim bazı insanları görmek, kendimi de yılın son 20 günü mutlu etmek istiyorum. Annemi, ablamı, kardeşlerimi, oğlumu göreceğim” gibi hayaller kurduğun zaman, beyin diyor ki;

-Tamam!

Oysa sen eyleme bile geçmemişken, o bunu oldu biliyor.

Madem öyle, burada kalan tek eksik, içinde taşıdığın arzularına kendini inandırmak, beyninin inanıp tasdik ettiğine, sen de okey dediğin zaman, yaşıyorsun onu…

Evet, sen hayallerini yaşıyorsun. Onlar gecikiyorsa, teslim olamadığın için..''

Valla da billa da oyle :) Hatta daha biraz once annemle bahcede gezerken hayaldi gercek oldu dedim anneme burada olmanin,sonra bir amerikali bayan geldi ve sohbet ettik onunla da yine imajinasyonumdaki gibi :) Annem de onayladi cok icten bir sekilde tabi bilincaltimin ustadi olarak hayallerin gercek olmasini bu arada.Icimde Allaha derin huzur ve mutluluk icinde minnetlerimi sukranlarimi sundum."Oldu" hissini yasadiktan sonra bilin ki olur,tam teslimuyetle :) pofu yazi harikaydi canim.

Hemen ufak ve iradem dahilinde bi gelisme de olsa yazmak istyorum. Defter almistim ve deftere esmalarla basladim, 'ya vedud' ismiyle sayende hayatima sevgiyi cekiyorum" gbi cumlelerle yazdim. Sonra 2016 yapacaklarimi kendime emir cumleleryle yazdim. Yazdiklarimin arasinda bir maddede : Hayvanlara daha cok yardim et! Yaziyordu cunku koyu bir hayvanseverim ve bu konuda daha cok yardim edebilirdim maddi ve manevi minik dostlarimiza. Bugun hic olmadik bir sekilde enisteme terk edilmis bir kopegi sahiplendirdim! :) cok beklenmedkk ve plansiz bir seydi bi anda vesile olmus oldum insallah her sey guzel gider de bi kuzu bi can yuvalanmis olur rabbim de bana buna araci olmanin huzurunu yasatir. Demek istedgm evet bu planlarimin arasndaydi ama barinaklara mama yardimi yaparim gbi bisey vardi aklimda evren cok ilginc bi seklde aktif rol aldirdi bu dilegimde beni :) bin sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…