Hayır canım gayet emindim. Neden böyle oldu anlamadım. Bir şey düşünmemeye çalışıyorum artık. Birisi aklıma geliyor mesela anında karşıma çıkıyor görüyorum onu. Bişey istiyorum oluyor. Olumlama yapmadan oluyor. Zaten yıllardır telepati konusunda az çok deneyimim var. Acaba telepatiyle karşımdakinin duygu ve düşüncelerini değiştiriyorum sonra normale mü dönüyor. Bilmiyorum tek bildiğim içimde çok büyük kırgınlık var. Nasıl toparlayacağım hakkında bir fikrim yoktşkler tatlım okuycam :)
bu arada nasılsın?
doğuma da az kaldı sanırım :)
merhaba canım
yaptıktan sonra negatiflikleri düşündün mü peki
hani mesela şöyle olsa üzülürüm
böyle olsa kötü olurum gibisinden ...?
Hayır canım gayet emindim. Neden böyle oldu anlamadım. Bir şey düşünmemeye çalışıyorum artık. Birisi aklıma geliyor mesela anında karşıma çıkıyor görüyorum onu. Bişey istiyorum oluyor. Olumlama yapmadan oluyor. Zaten yıllardır telepati konusunda az çok deneyimim var. Acaba telepatiyle karşımdakinin duygu ve düşüncelerini değiştiriyorum sonra normale mü dönüyor. Bilmiyorum tek bildiğim içimde çok büyük kırgınlık var. Nasıl toparlayacağım hakkında bir fikrim yok
Kırgınlıklarımı bir kağıda yazıp onları biriktirip hepsini tamamladıktan sonra yakmak istiyorum. Ama yazmaya korkuyorum inanın. Yazarsam toparlayamam birdaha kötü duygularımı içime attım yazıp tekrar aynı duyguları ortaya çıkarmak istemiyorum.
Harika bir yazi lutfen dikkate alin http://moralev.com/ 2015 yili kadar hizli bir yil olmamisti gercekten
tşkler tatlım okuycam :)
bu arada nasılsın?
doğuma da az kaldı sanırım :)
merhaba canım
yaptıktan sonra negatiflikleri düşündün mü peki
hani mesela şöyle olsa üzülürüm
böyle olsa kötü olurum gibisinden ...?
oohh iyi o zaman :)Sagol tatlim evet az kaldi,2 aydir erken dogum riskim vardi simdi o risk bitti sayilir yani dogsa bile erken sayilmaz : ))ama ben masallah bomba gibiyim hic hamile degil gibiyim cok şükür.Annemin yanimda olmasinin ayri bir guzelligi rahatligi tabi :) Senin bag kesme noldu canim merak ettim ben de bak :)
kesinlikle yanlış düşünüyorsunkızlar merhaba. bir konuda fikrinizi rica edeceğim. benim yaklaşık 2 aydır kafama takılan bir konu var. o kadar cok etkilendim ki bu olaydan, bu konuyu, o kişileri sürekli rüyamda görüyorum. unutmak istiyorum fakat rüyama girince de aklımı yine meşgul ediyor. ister istemez yine düşünmeye başlıyorum. bu konu ilgili özellikle bir kişinin pişman olmasını cok istiyorum, belki şuanda pişmandır ama bunu görmek istiyorum. çünkü çok kırılmıştım, üzülmüştüm. olumlama yapmaya calışıyorum fakat dua etmek bile içimden gelmiyor çünkü olması zor geliyor bana hatta imkansız. sizin de imkansız, nasıl olsa duam kabul olmaz dediğiniz şeyler oluyor mu? bu gibi durumlarda ne yapmak gerekir, o kişiye nasıl yoğunlaşmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.
ve eklemem gerekirse en önemli silahımız ''İNANMAK!!''kesinlikle yanlış düşünüyorsun
bi kere içindeki negatifleri yok etmeden,affetmeyi öğrenmeden ve affetmeden olumlu olup istediğini kendine çekemezsin
çünkü negatif duygular ağır basar içinde ve hep acabaların keşkelerin olur
o zaman ettiğin dua sadece havada kalır
olumlamaların bi işe yaramaz ve aynen yaşadığın durum gibi ''aman zaten olmuycak'' düşüncesine kapılırsın
öncelikle bu bağ kesme olayına bi bak,geçmiş sayfalarda 2 örnek mevcut
sonra affet ve bırak onları
bırakmadığın sürece hep karşına çıkmaya devam eder
aynen ''istemediğim ot yanımda bitiyor '' hesabı
affedersen kendini de özgür bırakmış olursun
bunları bir düşün
burda sana bundan başka iyi bir yöntem sunamam kendi adıma
ilk başlarda bastıra bastıra söyledim ''içinizde 1 gram negatiflik olmasın'' diye
lütfen;sevmeyi affetmeyi öğrenmemiz gerekiyor,bunun onlardan çok bize yararı var,her zaman kötü yaşanmışlıkları düşünerek kendimize zarar vermekten öteye gitmiyoruz
diğer soruna cvp olarak evet imkansız bişeyi inatla olucak diye kendime çektim
çok istedim
çok dua ettim
her yere resimlerini koydum (telefona ,odama,pc me..her yere)
onunla ilgili simge bulup önüme koydum ve şarkı bile yazdım :)
herkes bana ''ya olmazsa?'' dediğinde ''öyle bişey yok,olucak'' dedim
ve tam 12 ay sonra ona kavuştum ve gerçekten imkansızdıı!!!
haa tabikiii istedim ve bıraktım değil istedim ve çabaladım!!!
önünden geçerken ''burdayım ben burda olucam bekle beni geliyorum'' derdim hep :)
Iste aynen ben; gidene,kayiba üzülmem "Görelim Mevlam neyler neylerse en guzelini eyler derim" Mevlam da en guzelink eylemistir zaten :) Tabi millet sana Polyanna der,ama bilmezler ki asil hayir teslimiyetten sonra gelir.Sems in dedigi gibi alt ust oldum deme,belki de alt ustten cok daha iyidir :)Her şey halkalar gibi birbirine bağlı
Her şey halkalar gibi birbirine bağlı olduğu için, bir şey başka bir şeye yol açar.
Her türlü yargılama yanlıştır. Çünkü tüm dünya derin bir bağ, iletişim içerisindedir. Bütünü bilmeden parçayı bilemezsiniz. Şu an hem geçmişe hem de geleceğe bağ oluşturur. Tüm yargılamalar sadece bir parçayı içerdiği için yanlıştır.
"Köyün birinde yaşlı ve fakir bir adam yaşarmış. Fakat bu adamın öyle güzel beyaz bir atı varmış ki krallar bile kıskanırmış. Atı almak için muazzam fiyatlar teklif ettikleri zaman yaşlı adam şöyle demiş "Atım benim için bir dost gibidir, bir dostumu nasıl satarım? " Çok fakir olmasına ve çok fazla para teklif edilmiş olmasına rağmen atı satmamış. Bir sabah uyandığında atını yerinde bulamamış. Tüm köy "Bak işte gördün mü atın çalındı. Aptallık yaptın ve satmadın. Böyle değerli bir şeyi sen nasıl koruyabilirsin? Onu istediğin fiyata satabilirdin ama şimdi at gitti. Çok büyük şanssızlık." demişler. Yaşlı adam "Çok uzağa gitmiş olamaz. At zaten sabit bir hayvan değildir. Nasıl hemen böyle yargılara varabiliyorsunuz? Bunun şanssızlık olup olmadığını nasıl bilebilirsiniz? Nasıl böyle yargılara varabilirsiniz?" demiş. Köylüler "Bizi aptal yerine koyup felsefe yapmayı bırak. Felsefeye gerek yok. Hazineyi kaybettin. Bu bir şansızlıktır." demişler. Yaşlı adam "Tek bildiğim atın gitmiş olduğu. Hikayenin tümünü bilmiyoruz. Kim bilebilir ki bunun şansızlık olup olmadığını, bunu neyin takip edeceğini?" demiş. Köylüler, yaşlı adama gülerek onun delirdiğini düşünmüşler. On beş gün sonra at, yanında bir düzine atla geri dönmüş. Bu sefer tüm köy tekrar toplanmış ve "Evet sen haklıymışsın biz yanıldık. Bu şanssızlık değil bir kutsanmışlık, bir şansmış demişler." Yaşlı adam "Bunun şans olup olmadığını bilemeyiz. Tek söyleyebileceğimiz atın döndüğü ve yanında on iki at olduğu. Bir sayfayı okuyarak tüm kitap hakkında nasıl yorum yapabilir, yargıda bulunabiliriz?" demiş. Bu sefer köylüler sessiz kalmayı tercih etmişler. Yaşlı adamın bir tane de genç bir oğlu varmış. Vahşi atlardan birini terbiye ederken bacağını kırmış. Köylüler yine toplanmış "Haklıymışsın, bu bir talihsizlikmiş. Tek oğlun vardı o da şimdi sakatlandı. Sana şimdi kim yardım edecek?" demişler. Yaşlı adam "O kadar uzağa gidip yargıda bulunmayın. Bunun şansızlık olup olmadığını bilemeyiz. Bu da sadece hikayenin bir parçası. Hayat parça parça gelir Yargı ise bütünü kapsar" diye yanıt vermiş. Birkaç hafta sonra ülke, komşu ülke ile savaşa girmiş. Köydeki tüm gençler zorla askere alınmış. Sadece sakat olan yaşlı adamın oğlu kalmış. Bunun üzerine tüm köy büyük bir üzüntü ve ağlayışa gömülmüş. Köylüler yaşlı adama "Sen haklıydın bu bir şansmış. Oğlun sakat ama seninle, bizimkiler ise gitti." demişler. Yaşlı adam "Sizinle konuşmak imkansız. Devamlı yargılarda bulunuyorsunuz. Sadece oğullarınız zorla askere alındı. Bunun şans mı şansızlık mı olduğunu kimse bilemez.Sadece Tanrı bilir." diyerek yanıtlamış."
Tanrı bilir dediğiniz zaman bu; sadece bütün bilir manasına gelir. Hemen yargıda bulunmak, parçalar ile hemen sonuca varmaktır. Sizi aşan şeyler vardır. Fakat buna rağmen yargıda bulunursunuz. Yargılama bir engeldir. Yargılama yapmak, zamanla size yardımı olmayan bir alışkanlık halini alır.
Yaratılışta her an yeni bir durumdur. Bunun tadına varır veya kaçırırsınız. Herakles şöyle demiştir "Aynı nehirden iki kere geçemezsiniz." Her şey yeni ve özgündür fakat sizin zihniniz yaşlıdır. Eğer anı yaşarsanız tüm her şey farklı görünür. Yargılarda bulunup kendinizi bilgi hapishanesine kapatmayın. Özgür, köksüz ve evsiz kalın. Bunlar semboldür. Evsiz bir sanyasin; geçmişle bağı kalmamış, geçmişle olan köklerini koparmış manasına gelir. İçinizde köksüz ve geçmişle bağlarınızı koparmış olun.
Tanrı ile beraber yürümek istiyorsanız aralıksız bir şekilde, hareket halinde olmalı ve yolculuğa devam etmelisiniz. Bu yüzden yolculuk hiç bitmez. Bir yol biter, başkası başlar. Bir kapı kapanır diğeri açılır.
----
alıntıdır
''..Eğer anı yaşarsanız tüm her şey farklı görünür.''
Hihhh iste tatlim ben o yuzden Cakra islemine girmek istemiyorum su an,cok buyuk enerjiler aciga cikabilir.Ruyalarim filan karisabilir,su an oyle degisime gerek yok.Su an imajinasyon odakliyim,bol esmalar,bol yazilar.Ama ileride Cakra ya yonelmeyi cok isterim hep aklimda cunku.oohh iyi o zaman :)
yaa canım ben bu ara çok yoruluyorum,2 gündür imgeleme yapamıyorum kapkaranlık oluyor herşey sonra uyuyakalıyorum ...bir de çakra temizleme ile haşır neşirim onun da etkisi var sanırım
imgeleme yapamasamda içim acaip kıpır kıpır ve geçen gün çakra temizlerken morumsu bi renk gördüm..sonra tüm gece rüyamda renkleri gördüm
kendimi biraz rahat bırakmam lazım ama bu ara zor..
bilmiyorum neden böyle oldum ama çakra ile alakası var diye tahmin ediyorumHihhh iste tatlim ben o yuzden Cakra islemine girmek istemiyorum su an,cok buyuk enerjiler aciga cikabilir.Ruyalarim filan karisabilir,su an oyle degisime gerek yok.Su an imajinasyon odakliyim,bol esmalar,bol yazilar.Ama ileride Cakra ya yonelmeyi cok isterim hep aklimda cunku.
kızlar merhaba. bir konuda fikrinizi rica edeceğim. benim yaklaşık 2 aydır kafama takılan bir konu var. o kadar cok etkilendim ki bu olaydan, bu konuyu, o kişileri sürekli rüyamda görüyorum. unutmak istiyorum fakat rüyama girince de aklımı yine meşgul ediyor. ister istemez yine düşünmeye başlıyorum. bu konu ilgili özellikle bir kişinin pişman olmasını cok istiyorum, belki şuanda pişmandır ama bunu görmek istiyorum. çünkü çok kırılmıştım, üzülmüştüm. olumlama yapmaya calışıyorum fakat dua etmek bile içimden gelmiyor çünkü olması zor geliyor bana hatta imkansız. sizin de imkansız, nasıl olsa duam kabul olmaz dediğiniz şeyler oluyor mu? bu gibi durumlarda ne yapmak gerekir, o kişiye nasıl yoğunlaşmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için:)kesinlikle yanlış düşünüyorsun
bi kere içindeki negatifleri yok etmeden,affetmeyi öğrenmeden ve affetmeden olumlu olup istediğini kendine çekemezsin
çünkü negatif duygular ağır basar içinde ve hep acabaların keşkelerin olur
o zaman ettiğin dua sadece havada kalır
olumlamaların bi işe yaramaz ve aynen yaşadığın durum gibi ''aman zaten olmuycak'' düşüncesine kapılırsın
öncelikle bu bağ kesme olayına bi bak,geçmiş sayfalarda 2 örnek mevcut
sonra affet ve bırak onları
bırakmadığın sürece hep karşına çıkmaya devam eder
aynen ''istemediğim ot yanımda bitiyor '' hesabı
affedersen kendini de özgür bırakmış olursun
bunları bir düşün
burda sana bundan başka iyi bir yöntem sunamam kendi adıma
ilk başlarda bastıra bastıra söyledim ''içinizde 1 gram negatiflik olmasın'' diye
lütfen;sevmeyi affetmeyi öğrenmemiz gerekiyor,bunun onlardan çok bize yararı var,her zaman kötü yaşanmışlıkları düşünerek kendimize zarar vermekten öteye gitmiyoruz
diğer soruna cvp olarak evet imkansız bişeyi inatla olucak diye kendime çektim
çok istedim
çok dua ettim
her yere resimlerini koydum (telefona ,odama,pc me..her yere)
onunla ilgili simge bulup önüme koydum ve şarkı bile yazdım :)
herkes bana ''ya olmazsa?'' dediğinde ''öyle bişey yok,olucak'' dedim
ve tam 12 ay sonra ona kavuştum ve gerçekten imkansızdıı!!!
haa tabikiii istedim ve bıraktım değil istedim ve çabaladım!!!
önünden geçerken ''burdayım ben burda olucam bekle beni geliyorum'' derdim hep :)
Valla da billa da oyle :) Hatta daha biraz once annemle bahcede gezerken hayaldi gercek oldu dedim anneme burada olmanin,sonra bir amerikali bayan geldi ve sohbet ettik onunla da yine imajinasyonumdaki gibi :) Annem de onayladi cok icten bir sekilde tabi bilincaltimin ustadi olarak hayallerin gercek olmasini bu arada.Icimde Allaha derin huzur ve mutluluk icinde minnetlerimi sukranlarimi sundum."Oldu" hissini yasadiktan sonra bilin ki olur,tam teslimuyetle :)buttrfly kuzum okudun mu kadının yazılarını ?:) bak ne diyor :
''
Beyin..
Ama hayal, ama gerçek, O sadece sen ne düşünüyorsan, itiyor seni. Bunu böyle kabul et! İnsan beyni, senin hayal mi kurduğunu, yoksa eylemde mi olduğunu birbirinden ayırt edemeyecek kadar saf! Yaradılışı böyle, onun görevi sadece itmek.
Neyi planlasan, neyi arzu etsen, beynin en büyük zevki, sadece bilgi toplaman değil, senin hayallerini gerçekleştirmendir. Üstelik sen oturup düşünürken, o işi “oldu” zannedecek kadar da teslim..
Madem öyle; niçin halen daha kendine itimat etmekten korkuyorsun?
Bu güne kadar, milyonlarca kişi, hayallerin gerçek olacağı yönünde, kendi düşüncelerine inanmakla ilgili bir görüşten bahsediyorsa, sebebi buydu…
Bakın, size bu konuyla ilgili güzel bir örnek;
-Aralık ayının 10.gününden itibaren, son 20 günü, kendime armağan ediyorum, sevdiğim bazı insanları görmek, kendimi de yılın son 20 günü mutlu etmek istiyorum. Annemi, ablamı, kardeşlerimi, oğlumu göreceğim” gibi hayaller kurduğun zaman, beyin diyor ki;
-Tamam!
Oysa sen eyleme bile geçmemişken, o bunu oldu biliyor.
Madem öyle, burada kalan tek eksik, içinde taşıdığın arzularına kendini inandırmak, beyninin inanıp tasdik ettiğine, sen de okey dediğin zaman, yaşıyorsun onu…
Evet, sen hayallerini yaşıyorsun. Onlar gecikiyorsa, teslim olamadığın için..''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?