Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yalniz bu ara mor'a bi sarmistim enerjisi cok guzel gelmsti bugun mor kalem aldim bir suru hatta simdi bi baktim tepe cakrasini temsil ediyomus :O ben sok

En cok 7 sonra 2 ve 4 cakralarım kapalı galıba. Tepe, sakral ve kalp.

çok kolay kuzum
bi yüzüğü ipten geçir,ama yüzük gümüş yada altın ve düz olsun hani taşı süs püsü olmasın
sonra mesela kalp bölgen için,10-15 cm uzağa tut,yüzük ilginç bi şekilde dönmeye başlıyor
dönüş yönlerini yazdım geçmiş sayfalarda eğer dönüş yönü ters ise o zaman o çakranın temizlenmesi lazım..hepsi bu kadar

temizlemek için ise niyet edip Ya Allah zikrini yapabilirsin..sayısı yok istediğin kadar

Yalniz bu ara mor'a bi sarmistim enerjisi cok guzel gelmsti bugun mor kalem aldim bir suru hatta simdi bi baktim tepe cakrasini temsil ediyomus :O ben sok

aynısı bana 2 yıl önce oldu
sürekli ''yeşil'' istiyordum
ojemden tutun çorabıma kadar
fellik fellik yeşil oje aradım
deli gibiydim o renk elimde gözümün önünde olmalıydı..
sonra hafifledi ama yine de o ojeyi arayıp buldum :)

sonra öğrendim ki kalp çakrasıymış..ve ben o dönem duygusal olarak çok kötüydüm :)

mesela bi dönemde sarıya
bi ara mora takmıştım

En cok 7 sonra 2 ve 4 cakralarım kapalı galıba. Tepe, sakral ve kalp.

temizleme işlemine kalp den başlaman lazım
birde çakra kapalı olmaz canım
dengesi bozulmuş-kirlenmiş-tıkanmış olur :) normalde hep açıktır

evet kızlar gelelim dün yaşadığım garip ama güzel deneyimime
çakra temizlemek için Ya Allah zikrini kullanarak biraz meditasyon yaptım diyelim :)
sarkaça göre benim boğaz ve tepe noktam sorunluydu..sorunlarda tam yaşadığım gibiydi..
bir de ben daha önceden 3. gözüm için bişeyler yapmıştım
her neyse ,sol elimi o noktadan biraz uzağa tutup ( avuç içini )Ya Allah zikrine başladım,önce sıraya göre boğaz çakram üzerinde..birden boğazımda bi düğüm oldu..bi ağırlık çöktü..sonra 3. göz çakrama geldim..onu yaparken (bunları yaparken gözlerim kapalı,sessiz bi odadaydım ) gözlerimin önünde renkler canlanmaya başladı..tonları çok parlak ve huzur verici.. en son tepe noktasına geldiğimde o müthiş duyguyu yaşadım..HUZUR!!..gördüğüm renk ise böyle pembe gibi ama cırtlak değil pembe ile mor karışımı ama çok güzel bi renk, zikri yaparken rengi izledim gözlerimle onu takip ettim,içim çok rahat ve huzurluydu..
ayrıca eklemek istediğim bu noktalarda avuç içim aşırı ısındı..enerji akımı vardı yani..boğazımda hala bi ağrılık söz konusu
3. gözüm ise nedenini bilmediğim bi şekilde basınç yapıyor ara ara..ama ilginç olan bişey daha,imgeleme yapmak isterken pat diye görüntüler düşmeye başladı vizyonuma :) siz de deneyin gerçekten güzel bişey bu..akşamlar 5 dakkanızı ayırın sadece :)

Son düzenleme:
günayyddıınnnn :))
az önce dileğimi yazdım,dilek kutuma portalıycam :)
yeni olumlamama da dün gece başladım
size birazdan çakma açma deneyimimi anlatıcam,muhteşemdiii!!!
kelime hataları dolu yazım için özür dilerim
çakma açma nedir ya ayyy çakra temizleme deneyimim :)

Oo muthis duruyo canimcim! Bugun de ben deniyorum kismetse :))

Uc cakra uzerıne mı yogunlasmalıyım pekı ?? Dıgerlerını es mı gecıcem ?

Oo muthis duruyo canimcim! Bugun de ben deniyorum kismetse :))
evet canım harikaydı..mesela sabah denediğimde olmadı :)
büyük ihtimal kanallarımın açık olduğu saate denk getirdim meditasyonu :)

Uc cakra uzerıne mı yogunlasmalıyım pekı ?? Dıgerlerını es mı gecıcem ?
evet canım zaten amaç sorunlu bölgeleri düzeltmek
diğerlerini es geçme tabiki ama en yoğun olman gerekenler onlar

Çakra Enerjileri ve Bolakajlar İnsan'ı nasıl etkiler?

Hepimiz şöyle yada böyle çakralarla ilgili bir çok şey duymuşuzdur. Biz bu yazıda detaylara girmeden Çakralar neden tıkanır, gerçekten blokaj enerjiler insanın Ruhsal yada Fiziksel bedenini etkiliyormu? blokaj enerjiler nasıl çözümlenir, Çakraların sayısal değerlerini ve görsel haritalama yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Millet olarak her türlü teknolojik yeniliğe yediden yetmişe haddinden fazla açığız. Herkeslerin elinde envai çeşit cep telefonları, mobil cihazlar, tabletler, kulaklıklar, evlerde playstationlar, televizyonlar, arabaların her çeşidinden kapıda neredeyse birer tane, ama iş sağlığa bedensel ve ruhsal tekamüle gelince; eski, katı, tutucu, yargılayıcı, ketum, inanmayan, yeniliği iğreti gibi gören insanların gerçek kişilikleri hemen ortaya çıkıyor.

Sizler inansanızda inanmasanızda bedenimizdeki sistem tıkır tıkır çalışıyor. Kişilerin algılarına, korkularına, endişelerine, inatlarına, vicdanlarına, yanılgılarına, kabul etme yada edememe durumlarına göre bu sistem sekteye uğrayabilir. Çakra enerjileri (endokrin bezleri) duygularımızdan etkilendikçe sayısal değerleri aşağıya doğru inmeye başlar. Bu düşüşler eksinin (-) altına ulaştıkça olumsuz bir yaşam devreye girer.

Burada genel bir açıklama yapmak gerekirse:

"Dünyaya geliş değeri, Ruhlar aleminden dünyaya gelirken kişilerin imtihanı gereği Yaradana verdiği ahidle (sözle) ilgilidir. Bu değer +1 ile +70 arasındadır. Kişilerin dünyaya geliş değeri değişmez. Şu andaki değerleri yaşam anlayışına göre değişir. Ayrıca dört beden değerleri (Ruhsal, Zihinsel, Duygusal, Fiziksel) -100 ile +100 arasında çalışır. Yeni doğan çocuklarda bu değerler +100 gibi olur. Kişiler yaşamlarına devam ederken bu değerleri düşürebilirler. Eksinin altına düşen değerde olan bedenlerde blokaj durumu gözlemlenebilir. Bunların denge enerjilerine yada Operasyon dediğimiz Çakra Haritası çıkararak yapılan Enerji seanlarına ihtiyaçları olabilir." (normal insan değerleri +50 ile +75 arasıdır.)

Bu düşüşler, bazen kişilerin algısına göre, bazen atalarından gelen olumsuz bağlar aktif olduğunda devreye girer.

Atalardan gelen olumsuz bağlar nasıl devreye girer diye sorgularsak; Kişinin bilmem kaçıncı Dede'si bir başka kişinin malını geçmişte gasp etmişse, bu enerji bilmem kaçıncı çocuğuna yada torununa ulaşır, ancak aktif olmaz. Ne zaman o torun kendi hayatında birisinin malını gasp ederse o zaman aktif olur. Yada başka birisi bir başka kişinin malını gasp ettiği zaman, kişi gasp edeni yargılarsa o zaman o bağ aktif hale gelir. Sonrasında kişinin hayatında hiçte hoşlanmayacağı durumlar, hadiseler, hastalıklar gözükmeye başlar. Bu hal böyle olumsuz devam ederken Çakra enerjileri her gün biraz daha bozulur. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu değerler -100 'lere ulaştığında artık çakralar blokaj enerjiler haline dönüşmüştür.

(-) eksinin altındaki negatif değerlere düşüldüğü zaman; her bir alttaki sayı değerine ulaşıldıkça, bedensel hastalıklar seyrini biraz daha arttırır, Duygusal değerler aşağıya doğru indikçe; depresyon, panik atak artmaya başlar, Zihinsel enerjiler eksinin altına düştükçe; yanılgılar, kafaya takmalar, idrak gitgide azalır ve farkındalık kaybolur. Ruhsal beden negatif değerlere ulaştığında; kişide vicdan ve insanlık günden güne azalır.

Bu arada Blokaj enerji hali ne demektir bunu biraz açalım;

Eğer kişinin Tepe Çakrası blokaj enerji haline dönüşmüşse; yani çakra sayısal değeri -100 'lere yada yakın değerlere inmişse, artık o kişinin bütün beden enerjilerinde sapmalar başlar ve hızlı bir şekilde fiziksel olarakta bunu hissederler. İnsanın vicdan ve insanlığı kalkmaya başladığında artık çok acımasız, vicdansız, kötü, yaradandan korkmayan, utanmaz, acı çektirmekten hoşlanan bir kişilik haline gelir.

Alın Çakrası bolokaj durumuyla karşılaşırsa; o zaman kişinin algısı kapanır, yanılgıları artar, herşeyi kafaya takmaya başlar, farkındalık yada kalp gözü dediğimiz, meselelerin iç yüzünü görme yeteneği tamamen kalkar, at gözlüğü takmış gibi hareket etmeye başlar.

Boğaz Çakrası blokaj enerjiye maruz kaldığı zaman; kendisini ifade edememe, boğazında sürekli bir düğümlenme, karşıdakinin kalbi kırılacak diye söyleyeceği sözü yutmak troid hastalığına, çok yalan söylemekten yada aşırı sivri dilli konuşmaktan hipo tiroid, aşırı kalp kırmaktan zehirli guatr hastalıkları gözükebilir.

Kalp Çakrası blokaj enerjilerle karşılaşırsa; Kalpte sevgi kalmaz. O kişi kimseyi sevemez, evlenemez, ilişkilerinde devamlılık yaşayamaz, hep kırılgan, hüzünlü ve kederli yaşar. Onu hiç bir aktivite mutlu etmez. Onu memnun edemessiniz boşuna uğraşmayın
smile ifade simgesi

Mide Çakrası kabul yerimizdir. Eğer burada blokaj enerjiler gözlemlenirse; Mide hazımsızlıkları, kusmalar, ekşimeler, reflüler başlar. Buna sebep; hayatınızdaki bir olayı yada bir kişiyi kabul edemediğinizdendir. Bu kayınvalideniz, işyerinden birisi, arkadaşınız, sevgiliniz yada eşiniz olabilir. Hayatınızda var olan her şeyi sevgiyle kabul ettiğinizde Mide Çakranız mükemmel çalışır. Hani eskilerin tabiriyle "vardır bir hikmeti". İşte bunu diyemeyip her meseleye itiraz eden, akıl yürüten, kabul edemeyenler, malesef bu blokaj enerjilerle muhatap olabilirler.

Burada önemli bir açıklama yapmam gerektiğini hissediyorum..!

Bir çok kişi bizlere bu işler İslami mi diye soruyor... Bir kişinin Mide ve Kalp Çakrası bozuk ve blokaj enerjilerle muhatap olmuşsa; bu kişi Allah'ın huzurunda Namaz kılarken, kişinin Mide çakrası kapalıysa artık o kişi Allah'tan gelecek bir hikmeti yada bir nazarı asla kabul edemez? bu halin farkında da olmaz. Mesela Rabıtasını yapan bir kişi, Hocasının kalbinden gelen feyzi Mide Çakrası blokaj halindeyse yine kabul edemez? İşte bu inceliği bilmeyen yada bu işler uzakdoğu menşeli boş işler diye bakanlar, malesef yaptıkları ibadetlerden ne bir hikmet, ne bir tat, ne de feyz alamamaktadırlar. Aynı şey Kalp çakrası içinde geçerli. "Kişinin Rabıtası Hocasına olan Sevgisi kadardır" sözü mucibince; kişinin kalbinde muhabbet ve sevgi yoksa, nasıl bağlılığı olsun, nasıl itaat etsin, nasıl feyzle hikmetle kalbi dolsun. Kişi kalbini temizlemeli sevgiyle doldurmalı, bütün kederleri, hüzünleri kinleri, nefretleri, kırıklıkları çıkarmalı. Kalbi ve Mide Çakrası stabil çalışmayan hiç bir kimse Namazından, ibadetinden, dualarından hiç bir tat alamaz.

Göbekaltı Çakrası blokaj enerjiyle karşılaştığında; Yetenekleriniz artık ortadan kalkmaya başlar. Kişi kendini, başkalarını sürekli suçlar. Burası kişinin üretim merkezi olduğu için blokajlar üretkenliğini tamamen bitirir. Bu sefer kişi içten içe kendisine işe yaramaz olduğunu söyleyerek töhmet altında bırakır. Yada mükemmelliyetçilik hali zuhur eder ve aşırı migren nöbetleri başlar.

Yine Kök Çakrası blokaj enerjilere maruz kaldıysa; O zaman kişide korkular, endişeler, inatlar, hayata tutunamama, vaz geçme, küsme, gelecek ve geçmişten soyutlanmak, anı doya doya yaşayamamak halleri baş gösterir.

femmepetal çok güzel bi paylaşım tatlım...çok güzel ifade edilmiş..mesela benim boğaz çakram sorunlu görünüyor ve cidden tam da orda yazdığı gibi..kendimi ifade edemiyorum,saçma sapan şeyler söyleyebiliyorum...vs :)

İnternetim cok yavas kizlar fotograflaf bir turlu yuklenmiyor aklimda ama yukliycem en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…