Teste gore benim tepe cakram problemli cikti ama sarkac olayini hic anlamadim? Sarkac ne kizbizde yok bi de temizlemeyi de cok anlamadim; dusundugunu dusunme, temizle geride birak diyordu sanki. Tamam da nasil ya da ben dikkatli okumadim bilmiyom kiii
Yalniz bu ara mor'a bi sarmistim enerjisi cok guzel gelmsti bugun mor kalem aldim bir suru hatta simdi bi baktim tepe cakrasini temsil ediyomus :O ben sok
En cok 7 sonra 2 ve 4 cakralarım kapalı galıba. Tepe, sakral ve kalp.
günayyddıınnnn :))
az önce dileğimi yazdım,dilek kutuma portalıycam :)
yeni olumlamama da dün gece başladım
size birazdan çakma açma deneyimimi anlatıcam,muhteşemdiii!!!
Oo muthis duruyo canimcim! Bugun de ben deniyorum kismetse :))evet kızlar gelelim dün yaşadığım garip ama güzel deneyimime
çakra temizlemek için Ya Allah zikrini kullanarak biraz meditasyon yaptım diyelim :)
sarkaça göre benim boğaz ve tepe noktam sorunluydu..sorunlarda tam yaşadığım gibiydi..
bir de ben daha önceden 3. gözüm için bişeyler yapmıştım
her neyse ,sol elimi o noktadan biraz uzağa tutup ( avuç içini )Ya Allah zikrine başladım,önce sıraya göre boğaz çakram üzerinde..birden boğazımda bi düğüm oldu..bi ağırlık çöktü..sonra 3. göz çakrama geldim..onu yaparken (bunları yaparken gözlerim kapalı,sessiz bi odadaydım ) gözlerimin önünde renkler canlanmaya başladı..tonları çok parlak ve huzur verici.. en son tepe noktasına geldiğimde o müthiş duyguyu yaşadım..HUZUR!!..gördüğüm renk ise böyle pembe gibi ama cırtlak değil pembe ile mor karışımı ama çok güzel bi renk, zikri yaparken rengi izledim gözlerimle onu takip ettim,içim çok rahat ve huzurluydu..
ayrıca eklemek istediğim bu noktalarda avuç içim aşırı ısındı..enerji akımı vardı yani..boğazımda hala bi ağrılık söz konusu
3. gözüm ise nedenini bilmediğim bi şekilde basınç yapıyor ara ara..ama ilginç olan bişey daha,imgeleme yapmak isterken pat diye görüntüler düşmeye başladı vizyonuma :) siz de deneyin gerçekten güzel bişey bu..akşamlar 5 dakkanızı ayırın sadece :)
çok kolay kuzum
bi yüzüğü ipten geçir,ama yüzük gümüş yada altın ve düz olsun hani taşı süs püsü olmasın
sonra mesela kalp bölgen için,10-15 cm uzağa tut,yüzük ilginç bi şekilde dönmeye başlıyor
dönüş yönlerini yazdım geçmiş sayfalarda eğer dönüş yönü ters ise o zaman o çakranın temizlenmesi lazım..hepsi bu kadar
temizlemek için ise niyet edip Ya Allah zikrini yapabilirsin..sayısı yok istediğin kadar
aynısı bana 2 yıl önce oldu
sürekli ''yeşil'' istiyordum
ojemden tutun çorabıma kadar
fellik fellik yeşil oje aradım
deli gibiydim o renk elimde gözümün önünde olmalıydı..
sonra hafifledi ama yine de o ojeyi arayıp buldum :)
sonra öğrendim ki kalp çakrasıymış..ve ben o dönem duygusal olarak çok kötüydüm :)
mesela bi dönemde sarıya
bi ara mora takmıştım
temizleme işlemine kalp den başlaman lazım
birde çakra kapalı olmaz canım
dengesi bozulmuş-kirlenmiş-tıkanmış olur :) normalde hep açıktır
evet canım harikaydı..mesela sabah denediğimde olmadı :)Oo muthis duruyo canimcim! Bugun de ben deniyorum kismetse :))
evet canım zaten amaç sorunlu bölgeleri düzeltmekUc cakra uzerıne mı yogunlasmalıyım pekı ?? Dıgerlerını es mı gecıcem ?
evet canım harikaydı..mesela sabah denediğimde olmadı :)
büyük ihtimal kanallarımın açık olduğu saate denk getirdim meditasyonu :)
evet canım zaten amaç sorunlu bölgeleri düzeltmek
diğerlerini es geçme tabiki ama en yoğun olman gerekenler onlar
anlamadım canım?Zaten tarikatta aksam namazindan sora rabita oluyor pofucum.
tşk ederim canım :)Seni takip ediyorum.anlamaya calisiyorum kafam durmus gibi.masaallah sana canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?