Düşük yaptıktan sonra hamile kalanlara sorum ?

34 yaşındayım 8 Ekimde bebeğimi kaybettim 9 Ekimde kürtaj oldum. 10 haftalıktı. Umarım tekrar sağlıklı gebelik nasip olur fakat mental olarak hazır olduğumda istiyorum

34 yaşındayım 8 Ekimde bebeğimi kaybettim 9 Ekimde kürtaj oldum. 10 haftalıktı. Umarım tekrar sağlıklı gebelik nasip olur fakat mental olarak hazır olduğumda istiyorum
Bende 7 ekimde kürtaj oldum 8+5 haftalıktı . 31 yaşındayım şimdi inofolic kullanıyorum sadece birde haftalık beslenme planı oluşturdum doktor başka test yapmadı kontrol randevumda . İlk adetten sonra korunmasanda olur dedi. Ben enfeksiyondan korktuğum için zaten ilişkiyi kestim adet olduktan sonra düşünüyorum kendimi iyi hissedemedim zaten hiç eşimde saygı gösterdi. Bunun dışında badem, nar, muz, avakado, yumurta bunları her gün tüketiyorum . Rahme iyi geliyormuş . Bir de bir kullanıcı çörek otu bal ve tarçın kürü varmış burda biri vermiş tarifi onu yapıcam adet olunca güçlü olalım elimizden geleni yapalım geri kalanı Allah’a kalmış .

20 haftalık kaybettim ben. Ben garanti olsun diye ne test varsa yaptırıyorum canım şart değil tabi

20 haftalık kaybettim ben. Ben garanti olsun diye ne test varsa yaptırıyorum canım şart değil tabi
Çok üzüldüm benim cinsiyet bile belli değildi tabi daha . O zaman haklısınız testler yaptırmakta . Bende tekrar kontrole gidicem o zaman netleştiririm . Allah kolaylıkla en iyisini verir umarım hepimize

Merhaba şu an benzer durumdayım , 5 hafta gebeliğimi öğrendiğimden beri lekelenlemerim vardı en baştan beri sağlıksız denildi su an 6+6 dayım kalp atışı oluşmuş bebek büyüyor ama kesem küçük sağlıksız gebelik muhtemelen atacak kendini denildi 3 gündür de kırmızı kanamalarım yoğun değil ve kasılmalarım mevcut. Ben vazgeçtim artık muhtemelen düşecek adet gibi ağrılarım var. Bende kğrtaj değil evde düşük yaparım diye düşünüyorum ama sorum şu bu tarz kanamalar başladıktan ne kadar zaman sonra tam olarak düşük başladı. İnanılmaz psikolojik olarak yıprandım

Bende 7 bucuk haftada dusurmustum. Normal sekilde kalmistim 2 gebeliktede. Doktor ilk gebelikten sonra 6 ay bekle dedi ama ben 4 ay sonra hamile kalmistim. Diyet yaptigim protein ve sebze agirlikli beslendigim sekeri, karbonhidrati tamamen hayatimdan cikardigim bir donemdi. Saglikli beslenmek cok onemli. Tabi oncesinde takviyelerde lazim folik asit mesela cok onemli.

Merhabalar bende geçen hafta düşük yaptım. Aslında kanama başladığında düşük yapmaya başlıyorsun. Benim önce kahverengi lekelenmelerim oldu. Sonra bi sabah regl ağırısı gibi sancım ve kanamam başlamıştı. Doktora gittim keseyi göremedi kan istedi betam düşmeye başlamıştı. Sonra düştü zaten. Sağlıkla atlatırsın umarım ne diyeyim bilemedim

Kaç haftalıktı sizin , kalp atısı var mıydı, birde kahverengi lekeden kaç gün sonra regl ağırısı gibi başladı. Benim 4. Günüm kıpkırmızı geliyor bugün gittim çok sıkışmış bebek dedi dr vücûd atmak istiyor o yüzden kanama oluyor dedi zaten dünyam tam yıkıldı. Teşekkür ederim umarım tek sefer de olacaksa olsun diyorum 1 aydır bu muallak beni mahvetti.

Benimde yaşım 32 bu arada

5+6 ydı düşük yaptığım gün. Betam 6bin küsürdu. Benim 2. Gebeliğim olduğu için hemen doktora gitmemiştim.o yüzden keseyi ve kalp sesini duyamadan düşük yaptım.
Doktor öyle dediyse belki bebek tutunmaya çalışıyordur. Hemen vazgeçmeyin derim. Kanama olup illa düşecek diye bir şey yok. Belki tutunacak

Merhaba teşekkürler bende folik asit Hergün bir tane içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şekerle karbonhidrat kafeini azalttım . Yürüyüşlere başlıcam akşamları da . 2. Gebeliğinizde sağlıklı oldu mu doğurdunuz mu ? Yoksa yeni mi? Birde başka dikkat ettiğiniz birşey oldumu mesela uzun süre yatmak hemen kalkmamak gibi

Merhaba teşekkürler bende folik asit Hergün bir tane içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şekerle karbonhidrat kafeini azalttım . Yürüyüşlere başlıcam akşamları da . 2. Gebeliğinizde sağlıklı oldu mu doğurdunuz mu ? Yoksa yeni mi? Birde başka dikkat ettiğiniz birşey oldumu mesela uzun süre yatmak hemen ka
merhaba geçmiş olsun ilk gebelik mi sizinde ?

Bende hiç kanama bile olmadı mesela sebep bile bulamadılar doktorlar sağlıksızmış demek dediler dediğiniz gibi her kanama kötü olmayabilir

Ilk dusukteki korkuyla acikcasi surekli kabak cekirdegi yedim(progestan salgilatan gidalari tukettim yani) , yan gelip yattim, kendimi hic zorlamadim, her seyde doktora kostum icim rahat etsin diye cok sukur sorunsuz dogdu bebegim. Zaten ilk dusukte doktorum(cok cok uzman biriydi) muayene ederken soyle soylemisti "tipada taksan durmazdi zaten ilk gebeliklerin yuzde 80 i ya anne hic farketmeden bazende bu sekilde ilerledikten sonra duser aşı gibi düşün vucut ilk gebeliklerde bi cesit savunmaya geciyor" demisti. Tabi konumlandigi yerde pek dogru degildi son ana kadar kalbi atti cok direndi ama kayip kacinilmazdi. Cok aci ama malesef yaygin bu durumlar. 2. De basit kisisel saglik sorunlari disinda bebek acisindan her sey guzel oldu. Cok sukur. Sizde korkmayin. Genelde 2. Gebelikler saglikli oluyor.

Çok sevindim adınıza bende her akşam kabak çekirdeği yiyorum bu arada bir avuçta olsa artık korkudan iyi gelsin diye bende napiyim

Sürekli kasılmalarım ve kanamam var 4 gündür , akışa bırak dedi takipli doktoru
teşekkür ederim , maalesef ilk değil bu 2. Gebeliğim ilki kromozom bozukluğundan 3 aylıkken alındı o zamana kadar hiç belirtil yoktu bi anda öğrenmiştik 1.5 sene sonra tekrar oldum onda da düşük riskim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…