Düşük yaptıktan sonra hamile kalanlara sorum ?

10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi adetime denk geliyor o zamanda. Öyle demedi ama bakacağız gidince. Fitil ve antibiyotik verdi ben bir de üşütmüşüm iltihap olmuş o sebeple

10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi adetime denk geliyor o zamanda. Öyle demedi ama bakacağız gidince. Fitil ve antibiyotik verdi ben bir de üşütmüşüm iltihap olmuş o sebeple
Merhaba ben bugün tekrar muayene oldum kist yoktu. Doktoruma güveniyorum adetle atıldı sanırım

Çok sevindim atılmasına bende ayın 16 sında öğreneceğim ne durumda olduğunu, şimdi ne kullanıyorsunuz gebe kalmak için doktorunuz ne tavsiye ediyor
Ben hala kromozom analizi sonucunu bekliyorum. Ama öncesinde gebelikte de kullanılan regenesis maxı tavsiye etmişti ve gebe kaldığımda da kullandığım için inostrolü.(convita firmasının)

Merhaba 8 haftalık düşük yaptıktan sonra (kalp atışı yoktu zorunlu kürtaj genel anestezi ile )başlık açmak istedim. Bu konuda çok üzgünüm çünkü 4 yıldan sonra ilk gebelikti. Doktor ilk hamileliklerde düşük normal olabilir dedi. Benim sorum bunu yaşayanlar ne kadar sürede tekrar hamile kaldı yada normal yollar ile yaptıysanız nasıl beslendiniz ? İnsana tekrar hiç olmayacak gibi geliyor .etrafımda hiç düşük yapan olmadı. Tecrübelerinize güveniyorum.
Merhaba.Ben 5 eylülde düşük yaptım.Bu ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim.Düşükten sonraki ay tekrar denemeye başladık.Yani 2.denemede hamile kaldım. Çok sıkı bir diyet gibi olmasada sağlıklı beslenmeye çalıştım ve hamile olduğum için bıraktığım sigaraya tekrar başlamıştım. Tekrar hamile kalmam çok uzun sürer diye korkmuştum ama boşuna strese girmişim. İki hamileliğimde de rahat olduğum ay hamile kaldım yani lütfen rahat olun içinizi ferah tutun 🙏🏻
Merhaba 8 haftalık düşük yaptıktan sonra (kalp atışı yoktu zorunlu kürtaj genel anestezi ile )başlık açmak istedim. Bu konuda çok üzgünüm çünkü 4 yıldan sonra ilk gebelikti. Doktor ilk hamileliklerde düşük normal olabilir dedi. Benim sorum bunu yaşayanlar ne kadar sürede tekrar hamile kaldı yada normal yollar ile yaptıysanız nasıl beslendiniz ? İnsana tekrar hiç olmayacak gibi geliyor .etrafımda hiç düşük yapan olmadı. Tecrübelerinize güveniyorum.

X