Düşük yaptıktan sonra hamile kalanlara sorum ?

Şimdi anladım o zaman ben daha yaptıramam biraz sancım var ama kimbilir adetim ne zaman sökülür hep düzensizdi zaten . Aklımda bulunsun yinede bu test. Teşekkür ederim çok . Sonuçların güzel çıksın inşallah

Onu çok duydum düşükten sonra sağlıklı gebelik daha kolay tutuyormuş inşallah öyle olur bende biraz adet düzensizliği var inşallah yumurtlama dönemimi yakalayabilirim
Düşüğün ardı gelir der büyükler bir ayağı içerde derler bak bende düşük oldu Allah insalalh tekrarı nasip edecek dua edelim hep

İnşallah ihmal etme yaptır muhakak sonucu 40 gün ile 70 gün arası çıkıyor bu testlerin öyle dediler muhakak bir ara bir devlette kontrol olunca doktorlar yapacaktir.

Ben 26 yaşında evlendim şu an 31 yaşındayım . Hep olur diyerek zamana bıraktım doktorlar eşindede sende de sorun yok dediler hep . Demek bana göre daha çabuk hamile kalabiliyorsunuz bu da güzel . Aynen testler nasıl oluyor sonuç nedir merak ederim . Yazarsan sevinirim .

Tabiki muhakak yazarım.bilgi veririm .
Sanırım da bende pıhtılaşma çıkacak çünkü ben gebe kalana kadar bu Corona aşıları nedeniyle hafta da 3 gün gün aşırı bebe aspirin iciyordum gebe kaldım duydum hemen kestim doktorda bahsetmemistim ama sanırım o kan sulandiri gebe kalmama vesile oldu ama tecrübesizlik deneyim yok bilgi yok gebelik hakkında derken sonuc düşük oldu testlerin.yapilsin bilgi veririm.muhakak.

Bu sözüde hiç duymamıştım
Evet Trakyalı olarak ben kaç büyük bana bu sözü söyledi hiç kafaya takmiyoruz sakın olacaz mecburuz bak ben 3.5 aylık bebeğim kayıp ettim.ve yaşıyordu düştüğünde daha 3 hafta oldu o yüzden moral yüksek tutacaz ve Allah'ım izniyle rabbim nasip edecektir.
Söyle düşün çocuk olabiliyor. İnfertilite grubuna girmiyor durum .

Bizi bu hale bu aşılar mı getirdi çok merak ediyorum buradaki yazılarda sebepsiz kısırlık konusunu çok görüyorum . Allah bir daha inşallah ömrü olanı verir tevekkülden başka yapıcak hiç bişey yok

Hiç bilinmiyor ki kendim sadece kendime örnek düşünüyorum kan sulandiri kullanırken hamile kaldim doktora demedim kafama göre kestim hamile kaldım aaaaa dedim bıraktım kan sulandırıcı da asi olduk hafta da 2.3 alalım.icelim oldum bebe aspirini içmiştim

Banada doktor onu dedi bir kere kaldın hamile bir daha kalırsın . Bunu o kadar düşünme her kadın ömründe bir kere de olsun düşük yapabiliyor . Benim kardeşlerimde etrafımda hiç olmadı bunu yaşayan ondan başlık açtım . Neler yapılmalı neler yaptınız yaşadınız diye . Bütün arkadaşlarım ilk hamileliklerini sağlıkla doğurdular . Doktor bana düşük için hiç bir sebep yok sağlıksız dedi direkt kafama takıldı hiç bir testte yapılmadı . Ben kendim gidip talep edicem pıhtılaşma testini belki benimde kan sulandırıcıya ihtiyacım vardı

Evet muhakak baktır ihmal etme tavsiyem başıma geldi tecrübe oldu bakilcak bana da sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…