Çok sagolun yazdıklarınız cok dogru cok haklısınız.. sagolun Allah razı olsun. Evladını kaybetmek ne demekmis malesef kötü bir tecrübeyle öğrendik.. Allahim kimseye tattirmasin... yani toparlanmak icin ne yapmak lazim hic bisey bilmiyorum ben. Sadece Allahimdan istiyorum yeniden olsun da evladimizi saglikla kucagimiza alalim kokusunu alalim buyutelim diye... bir kere verdi yine verir bize evlat diyorum ...
Benimde zaten islemden sonra pek istahim yok kilom da vardi bende dikkat edeyim diyorum. Vucudumu toparlayamadım hala gerci hic gücüm yok, eşim ise gittigi anda yapayalnız hissediyorum aglamaya başlıyorum... ya ne desem bos kisaca toparlanamadim hala..
Insallah Allahim bize de yeniden kisa zamanda nasip eder
saglikla büyüyüp saglikla kucagimiza aliriz uzun ömürlü olsun evlatlarımız... simdi eskisinden de cok istiyorum bebegimiz olsun diye. Bakalim kontrolde doktorum izin verirse korunmadan devam edicem bende. Ne kadar sonra denemeye baslamistiniz siz peki hatirliyor musunuz
Mesajiniz cok iyi geldi teşekkür ederim.. o kadar cok insan yaşıyormuş ki gercekten basina gelince ogreniyor insan.. cok zor birsey sadece bildigim bu. Ve umutsuzlugu üzerimizden atmamiz lazim onunda farkindayim ama hersey su an cok karmasik geliyor. 1 günde bambaska biri oldum eski halimden eser kalmadi sanki... Allahim bizi cok sevindirsin insallah evladimiz olsun amin amin...