Düşük yaptıktan sonra hamile kalanlara sorum ?

Ben korundum yani sen bilirsin yine de ama korunmak daha iyi en azından rahim toparlanıyor zaten tıbbi genetik testi verdiğimiz zaman doktor bizzat sonuç çıkana kadar korunmami söyledi
Merhaba ben 1 kez kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Sizin hangi genlerde yatkınlık görüldü? Bende mthfr 677 ve paı de heterezigot var. Bi de kromozom analizi sınucunuz ne kadar sürdü benim 2 ay olacak hala çıkmadı.

Çok geçmiş olsun öncelikle yani açıkçası ben tam olarak sormadim sonuçlar hakkında (çünkü sadece temiz olup olmadığı umurumdaydi) sadece bana sonuçların temiz çıktığını sadece kanımın pıhtılaşmaya yatkınlığı olduğunu söyledi ve kan sulandırıcı başladım o yüzden sonuçlarım da hemen hemen 3 ayı bulmuştu çıkması

Büyük ihtimal benimkine de yatkınlık diyecekler. Cuma günü göstericem doktoruma kromozom analizini bekliyorum ama açıkçası korunmak da istemiyorm artık siz sonuç çıkana kadar korundunuz mu

Büyük ihtimal benimkine de yatkınlık diyecekler. Cuma günü göstericem doktoruma kromozom analizini bekliyorum ama açıkçası korunmak da istemiyorm artık siz sonuç çıkana kadar korundunuz mu
Evet sonuç çıkana kadar korundum kan pıhtılaşması hiç sorun değil daha büyük sorunlar olmasın inşallah sadece hergun iğne yapacaksiniz kendinize gebeliginiz suresince yeterki sağlıkla kucağınıza alın herseye değer

Çok sagolun Çok teşekkür ederim cevabiniz için bu yoldan gecmis birisiniz az cok neler yaşıyorum neler hissediyorum anlarsınız. İçimdeki kalbimdeki o derin boşluk hissi su an bana cok acı veriyor .. yeniden anne olmak o duygulari yeniden tatmak istiyorum. O kadar sabırsızım ki, inanıyorum yeniden olacagina o nedenle hic zaman kaybetmek de istemiyorum. Haklısınız aslinda kontrollere kadar korunmak dogru gibi. İçimdeki umudum hic geçmiyor Allahım yeniden nasip eder inşallah saglikla kucagimiza almayi ... gercekten teşekkür ederim yazdıklarınız ilac gibi geliyor, umudu hic bir zaman yitirmemek gerek.. sizde saglicakla alın kucaginiza inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim sizde yeniden yasicaksiniz o duyguları Rabbim den umut kesilmez

İnşallah çok teşekkür ederim sizde yeniden yasicaksiniz o duyguları Rabbim den umut kesilmez
Amiiin inşallah yeniden yasamadik icin sabırsızlıkla bekliyorum.. ınsallah en kısa zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli dogumla uzun ömürlü saglikli evlat nasip eder rabbim.. çok sagolun

Kızlar doktor 3.29 amh ile pcos olabilir sende dedi bu düşükte yaparmış hamile kalmayıda zorlaştırırmış . Ama ilaç bişey vermedi sizce başka doktora da gitmeli miyim moralim çok bozuldu

Kızlar doktor 3.29 amh ile pcos olabilir sende dedi bu düşükte yaparmış hamile kalmayıda zorlaştırırmış . Ama ilaç bişey vermedi sizce başka doktora da gitmeli miyim moralim çok bozuldu
Pkosu ultrasonda da teyit etti mi? Endişelenmeyin pkos olanlar da hamile kalıyor ona göre takviyeler kullanırsınız inostol gibi. Biraz da beslenmeye dikkat etmek gerekiyor sanırım. Ama bence bi doktora daha gözükün.

Bende 5 yıllık evliyim. İlk gebeliğim 9 haftalıkken gelişimi kalbi durmuş bebeğimin 7 ekimde vakumlu kürtaj oldum ve 7 kasımda ilk reglimi oldum. Bugün içime şüphe düştü beklenen regli tarihim 6-7-8 aralık arasında bekliyordum. Bugün 2 aralık erken gebelik testi yaptım silik çıktı umarım herşey güzelliklerle gelir. Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• 1000070957.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah siz test yaptırmış mıydınız aspirin falan kullanıyor musunuz?

Pkosu ultrasonda da teyit etti mi? Endişelenmeyin pkos olanlar da hamile kalıyor ona göre takviyeler kullanırsınız inostol gibi. Biraz da beslenmeye dikkat etmek gerekiyor sanırım. Ama bence bi doktora daha gözükün.
Ultrasonda sadece biraz sıvı var dedi en iyisi yarın özelde bir doktora gidicem

Sanki çok silinik gibi var çizgi inşallah pozitifdir

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah siz test yaptırmış mıydınız aspirin falan kullanıyor musunuz?
Kürtaj sonrası doktora gittim genetik test yaptırmak istediğimi söyledim ama bu testi 2 den fazla kaybı olanlarda nedenini öğrenmek için yapılıyo dedi. Ekstra takviye ilaç kullanmam gereklimi diye de sormuştum onada gerek yok dedi. Kürtaj sonrası 7 günlük antibiyotik kullandım. Ama ben kendim ekstra dan hızlı toparlanmak için koenzimq10 folik asit b12 kullandım. Şuan dediğim gibi 6-7-8 aralık beklenen regli tarihim ama ben artmed erken gebelik testini kullandım akşam saat 6 da silik çizgi çıktı. Bu markanın erken testine güven olmaz dediler bende gecikmeyi bekleyeceğim şuanlık.

Kızlar bende de pcos var hafif düzey, bir düşüğüm var. Tekrar deniyoruz doktor inositol verdi bu ay başladım ama kiste çevirmiş yani inositol bazılarında kist yapıyormuş hemen bırak dedi folbiol başla dedi bir de yumurta da çatlamış aynı zamanda dedi bu iyi herhalde

Ben de kullanıyordum bende de kist çıktı yarın doktora sorucam bende pkos yok bi de. Evet yumurta çatlaması iyi değerlendirdiyseniz tabii

Ben de kullanıyordum bende de kist çıktı yarın doktora sorucam bende pkos yok bi de. Evet yumurta çatlaması iyi değerlendirdiyseniz tabii
Siz de bir sorun bakalım aynı şeyi mi söyleyecek evet değerlendirdik ama ne kadar etkili olur bilmiyorum kist de olunca umudum kapmadı pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…